-
Teknik deyince aklıma geldi, bu fıkra...
Yeni gençler evlenince akşama evde gerdeğe girecekler,
Anne ve baba sabırsız evde oğlundan haber bekliyor.
Bu arada içeriden acaip sesler geliyor,çat, küt,falan filan...
Oğlan çıkınca babası dayanamamış, oğlum ne yaptın,
Bu ne ses, bu nasıl iş görmek...
Oğlu Babasına, Baba siz bilmezsiniz bunu, bu teknik, sizin bildiğiniz gibi değil,
devir değişti,teknik önemli...
Tabi Babası meraklanmış ,oğlum anlat hele şunu demiş,
Oğlu da Babasına bu işin yeni tekniklerini anlatınca,Babası anasını alıp
doğruca 1 haftalığına tatile gitmiş...
1 hafta sonra telefon.Babası Oğluna ağlıyarak..
Oğlum senin tekniğinin içine edeyim.Anan öldü demiş. :) hehehehehe
-
[QUOTE=teo;64583]yanlış anlaşılmaktan çekinirim, ama Bull, hangi teknik Dowun veya bizim ne yapacağını bilebilir,etmeyin ....
Sadece bir olasılık konuşulur, bu da olursa olur, olmazsa olmaz...
Teknik nedir? Zaman makinesi mi?[/QUOTE]
Size sonuna kadar hak veriyorum sn. teo, teknik yapmak demek şuna benzemez, masanın enini boyunu ölçtüm, 8 metrekare, buna şu kadar ağaç, şu kadar yapıştırıcı gider, maliyeti şu olur, şu fiyata satılır.
Hah, bu mantıkla teknik yapılıyosa yanlış derim, yani teknik bunu gösteriyo, bu böyle olacak demek olmaz, sadece tahminden ibaret kalır haklısınız, saygılar.
-
[QUOTE=abka;64580]mesela ben sistemi parayla satın alıp 100 kişiye beleş dağıtabilirim..bunlar komedi..[/QUOTE]
[url]http://www.sahibinden.com/vob_sinyal_programi_otomatik_long_short_sinyali_uretir_WQQaXQQ10547563WQQpXQQdisplayitem&keyword=vob%20sinyal[/url]
geçen haftada yapıştırdım bu ilanı belki görmediniz:)
-
-
[QUOTE=Vob Trader;64587][url]http://www.sahibinden.com/vob_sinyal_programi_otomatik_long_short_sinyali_uretir_WQQaXQQ10547563WQQpXQQdisplayitem&keyword=vob%20sinyal[/url]
geçen haftada yapıştırdım bu ilanı belki görmediniz:)[/QUOTE]17,700 ytl. vay anam vay...acaba bunu alan adam var mıdır memleketde..resmen salak arıyorlar..
-
[quote=negrolino;64588]işte o çok para :
([/quote]
spk dan yedi cezayı oturdu malum site ve elemanı, uyduruk sinyallere ve elemanlara para kaptırmayın.
-
hala satıyor ama nasıl bişeyki bu
-
banada bir sistem lazım nasıl yaparız
-
[quote=negrolino;64592]hala satıyor ama nasıl bişeyki bu[/quote]
[url]http://www.porttakal.com/haber-spk-dan-suc-duyurusu-53149.html[/url]
-
Aslında pahalı değilde, o satan kişi yüksek ihtimal vobda para kazanamamıştır bu sistemle:), voba sökmez bu sistem, aşağıdaki indikatör bende var, çubuklarada stop koedecek bişey biliyom koyarsın ondan daha güzel, ama mümkün değil örnek grafikteki gibi pozdayken gapsız açılış yapmaz bu nalet olasıca vob, bunlar hikaye yani, gerçekten pozdayken bu sistemin çalışmasına imkan yok diyorum, saygılar.
-
bull market abi bana versene o indikatörü matriksime kurayım
-
[QUOTE=negrolino;64593]banada bir sistem lazım nasıl yaparız[/QUOTE]
en basit sistem nedir ben açıklayayayım, hiç bilmeyenlere, bunu bile uygulayan, az kaybeder...
Kazanır demiyorum dikkat edin...
Açılış Bir gün önceki kapanışın altında ise short,üstünde ise long...
Damardan kılçıksız sistem.....