son işlem 975 uzun devam .. 4 işlem long devam ... ralli ralli ralli ..
4ild .. hehehh:D:D:D
Printable View
son işlem 975 uzun devam .. 4 işlem long devam ... ralli ralli ralli ..
4ild .. hehehh:D:D:D
[QUOTE=jani;151304]mal adamsin demek ne demek guzel kardesim...bu kufur mu...yoksa herkes sana mal enorton diye mi hitap ediyor...hayir oyleyse sorun yok...[/QUOTE]
Sen millete sana nasıl hitap ediliyorsa öyle hitap ediyorsan yandın demektir o zaman sana "DÜRZÜ" KUZU "DÜRZÜ" Jani diyorlardır... Çünkü o kelimeyi ağzından düşürmüyosun...
Buarada DÜRZÜ= Yiğit, Savaşçı İnsan ( Janinin tabiri)
Ben sana hitaben hiç yazı yazmadım bugün ama sürekli benden alıntı yapıp bana hitaben yazıyorsun... :mad:
[url]http://tr.wikipedia.org/wiki/Mal[/url]
Baba senetlerle para girişi 40 ı aştı. Ağanın niyeti kötü.
0 işlem long devamda olabilirdi ama .. 3 gündür 0 işlem gidiyordum ..satacağım zaman .. elim alışsın diye sattım .... yoksa projeksyon belli ralli belli .. heheh :D:D
4ild ... ralli ralli ralli .. :o:o:o
[QUOTE=selçuklu;151315]0 işlem long devamda olabilirdi ama .. 3 gündür 0 işlem gidiyordum ..satacağım zaman .. elim alışsın diye sattım .... yoksa projeksyon belli ralli belli .. heheh :D:D
4ild ... ralli ralli ralli .. :o:o:o[/QUOTE]
Abi stobum ve short açma seviyem 60800 ler... Oraya düşerse alırım 3000 puanımı shortlarım, öyle zararına beklemem günlerce...
Beyler burası vobdur. Karda olanda gergin, zararda olanda. Burda kimsenin kimseye husumeti yoktur. Hoş görün lütfen. Siz ağaya dikkat edin esas.
[QUOTE=Demirci;151311]Burdayım güccük k; sadece saygı göstermesini bilenlere yazıyorum...
sen yabancı değilsini seni severim....ama bu forum çok adil değil....habarın ola...
eski yazılarımı bulmak için uğraşamayacağım ama hedef fezaaaaa...
yani bobi için 64500 ler civarı....daha öncede yazmıştım....bu hedefe gidene kadar uzun kısadan makbuldür....[/QUOTE]
Abi yaz, herkes yazsın burası kimsenin forumu değil... Yeterki karşıt görüşlere saygı olsun... Kimse kimseye sataşmasın....
[quote=parderi;151314]Baba senetlerle para girişi 40 ı aştı. Ağanın niyeti kötü.[/quote]
büyükk para girişleri tehlikelidir pağdeği...yükselişler, max para girişinin olduğu günlerin yakınında, düşüşlerde max para çıkışının olduğu günlerinin yakınınd abiter...teorik olarakdan..ama civarında..aynı gün olurmu bilmem
14 30 dan sonra margin isi bitiyor...hala 61 800 asagi kirilmazsa...shorculuktan vazgecerim....
[QUOTE=enorton;151316]Abi stobum ve short açma seviyem 60800 ler... Oraya düşerse alırım 3000 puanımı shortlarım, öyle zararına beklemem günlerce...[/QUOTE]
he patron 2000 puan stopmu olur a* .. şövalye patron iyi yapıyor ama o işi .. .. 60000 üstü falan shorttu yanlış hatırlamıyorsam .. .. 59000 üstü longlarım dedi .. longladı aslanlar gibi .. helal olsun ... .brv.brv
15,00 Banacanın konuşması var o konuşana kadar bir halt olmaz malum sorular gene sorulacak IMF mıymıyları devam edecek adamlar adamın konuşmasını bile beklenti yaptı
[QUOTE=selçuklu;151321]he patron 2000 puan stopmu olur a* .. şövalye patron iyi yapıyor ama o işi .. .. 60000 üstü falan shorttu yanlış hatırlamıyorsam .. .. 59000 üstü longlarım dedi .. longladı aslanlar gibi .. helal olsun ... .brv.brv[/QUOTE]
Sovalye patron bu işi çözmüş "Az laf çok iş" .brv.brv.brv Ben de susacam da susamıyorum, gevezelerle geveze oluyorum... Huyum kurusun...
61975 şortos az pilavos..selçuklu patron, bi aynı safta buluşamadık gitti ** :)
[QUOTE=Astatin;151319]büyükk para girişleri tehlikelidir pağdeği...yükselişler, max para girişinin olduğu günlerin yakınında, düşüşlerde max para çıkışının olduğu günlerinin yakınınd abiter...teorik olarakdan..ama civarında..aynı gün olurmu bilmem[/QUOTE]
İki ay evvel 80.000 para girişi vardı. Aynen dediğin gibi düşündüm sonuna kadar shortladım. Hemde bu saatler idi. Ertesi günü 1800 puan yedim, bir haftada zor çıkardım.:o
[quote=selçuklu;151315]0 işlem long devamda olabilirdi ama .. 3 gündür 0 işlem gidiyordum ..satacağım zaman .. elim alışsın diye sattım .... yoksa projeksyon belli ralli belli .. heheh :D:D
4ild ... ralli ralli ralli .. :o:o:o[/quote]
aynı düşüncedeyim..
bende günlerdir taşıdığım longları sattım emme... 62bin üzeri derhal yerine koyarım.. hedef feza şimdilik..
tecrübeli arkadaşımız demircide hedef feza diyorr
bi aşağı gevşede reverse olsak...
[QUOTE=Astatin;151324]61975 şortos az pilavos..selçuklu patron, bi aynı safta buluşamadık gitti ** :)[/QUOTE]
patron senle senkronu yakalayalım .. o yönde +10.000 puan alalım .. :D:D:D
[QUOTE=stonhand;151322]15,00 Banacanın konuşması var o konuşana kadar bir halt olmaz malum sorular gene sorulacak IMF mıymıyları devam edecek adamlar adamın konuşmasını bile beklenti yaptı[/QUOTE]
31 Temmuz günü hızlı ralli sonrası 15.30 verisinde en tepeden vermişlerdi... 56300 lerden 54200 lere 2000 puan... Burası borsa heran herşey olabilir... Veri, konuşma,haber vs... bahane çok...
[quote=Demirci;151311]....[B]ama bu forum çok adil değil[/B].....[/quote]
ne işin var o zaman burada?
[quote=parderi;151325]İki ay evvel 80.000 para girişi vardı. Aynen dediğin gibi düşündüm sonuna kadar shortladım. Hemde bu saatler idi. Ertesi günü 1800 puan yedim, bir haftada zor çıkardım.:o[/quote]
aynı gün olurmu bilmemi o yüzden dedim patron.. :)
sistemler böyle şeyler düşünmeyelim diye var:) sana sistem satalım..150 taksitle 150000 den..Bonus Cardla ödersen, %2 bonusu var. anında %2 kar ediyosun..sonra kart borcunuda ödemezsin..hem ben köşe olmuş olurum hemde garanti yatırıma olan kinmide dolaylı olarak tatmin etmiş oluruz...gördüğün gibi ikimizde kazanırız..garanti kaybeder..ha kapına polis gelirse ne olur borcundan dolayı....ne dersin..pardon dersin...yada pağdeği dersin
[QUOTE=SEYYAH;151329]ne işin var o zaman burada?[/QUOTE]
neden adil değil onuda sormak laızm .. bence en adil forum .. +.+.
[quote=selçuklu;151321]he patron 2000 puan stopmu olur a* .. şövalye patron iyi yapıyor ama o işi .. .. 60000 üstü falan shorttu yanlış hatırlamıyorsam .. .. 59000 üstü longlarım dedi .. longladı aslanlar gibi .. helal olsun ... .brv.brv[/quote]
Selçuk hocam trend traderlerın stop noktaları çok geniş olur zaten take profit diye bir dertleri yok onlarda isterse VOB 100,000 olsun isterse bugün VOB tavan kapasın gene pozisyon kapamazlar çünkü trend traderlık bunu gerektiriyor nereye kadar ta ki piyasa döndüğünde zirveden 1000-2000 puan arası bir dönüşten sonra trend değişene kadar .
Yahu şu cans üstatdan bir ton şey öğrendim uygulamaya gelince m.çıyorum arkadaş adamda bir ton emek etti vallahi onunda emeklerine yazık be pıy bana tüh bana üüüüüüüüü
piyasa sıkıştıkça form üyelerinde gerilim artmış...
sakin olalım arkadaşlar..
5 dakkalıklarda sat var.. ama buna göre işlem yapamayız.. sadece silahları hazırlıyoruz.. tetkde duruyoruz... SAT gelirse satarız.. gelmezse.. mevcut şortları zararına kapatıp long oluruz... bence 62bin belirleyici oldu... üstü longe altı şorte...
[QUOTE=Astatin;151330]aynı gün olurmu bilmemi o yüzden dedim patron.. :)
sistemler böyle şeyler düşünmeyelim diye var:) sana sistem satalım..150 taksitle 150000 den..Bonus Cardla ödersen, %2 bonusu var. anında %2 kar ediyosun..sonra kart borcunuda ödemezsin..hem ben köşe olmuş olurum hemde garanti yatırıma olan kinmide dolaylı olarak tatmin etmiş oluruz...gördüğün gibi ikimizde kazanırız..garanti kaybeder..ha kapına polis gelirse ne olur borcundan dolayı....ne dersin..pardon dersin...yada pağdeği dersin[/QUOTE]
Gözün dört olmasın emi. Nerden bulursun bu lafları ya. Sen yarın poss cihazını getir koy ortaya , sora bi pazarlık edelim. Yalnız kartı kazandıkça çekicem haa.
Pala plan yapıyor her iki tarafada darbeyi nasıl vururum diye.:)62100 geçirirse longda shortta potaya girir hesabı var galiba.;)
[quote=selçuklu;151331]neden adil değil onuda sormak laızm .. bence en adil forum .. +.+.[/quote]
Moderatör bilir Selçuklu kardeşim niye adil olmadığını..ona uzun uzun yazmıştım...burda tekrar açık forumun ortamını bozmayalım.....
[QUOTE=Larossıan;151335]Pala plan yapıyor her iki tarafada darbeyi nasıl vururum diye.:)62100 geçirirse longda shortta potaya girir hesabı var galiba.;)[/QUOTE]
Aynen öyle; Buraya kadar ağır ağır geldi ama 62100 den sonra her iki tarafı da fırtına gibi biçecek herhalde.
Saygıdeğer Arkadaşlar,
Bir süredir forumun sessiz izleyicilerindendim. Sanırım bir süre daha devam edecek tatil gevşekliğinin etkisi. Dün Sayın Astatin'in teşvik soruları üzerine Metastock üzerinde oynamalarla ısınma turlarımı paylaşayım dedim. Fakat inanın foruma piyasanın stresinin etkileri yansıyınca, değil yazmak okumak bile gelmiyor içimden. Herkesin bir trade anlayışı ve hitap tarzı var. Kanaatimce latife ile karışık bir hitap şeklinden kaynaklanan yanlış anlaşılma, ilgili kişileri gerdi. Fakat işin kötüsü muhattabı olmamamıza rağmen bizleri de gerdi. Sükunet ile piyasanın en güzel tradelerinin hepimize nasip olması temennisiyle hoşça ve sağlıcakla kalınız.
Bol şanslar hepimize...
Ah bu Pala yokmu Pala bütün iş onun başının altından çıkıyor sıktı namıssız herkesi.:o:o
[SIZE="5"]4ild[/SIZE] :D:D:D
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/30/1773.bmp[/img][/url]
benim 5 likte son durum arkadaşlar.
[QUOTE=jani;151320]14 30 dan sonra margin isi bitiyor...hala 61 800 asagi kirilmazsa...shorculuktan vazgecerim....[/QUOTE]
Dün ne hareket oldu ki bugüne margin calla düşdünler.
En az 1000 puanlık ahrket görmeden ertesi güne margin call beklemeyin.
[QUOTE=Larossıan;151339]Ah bu Pala yokmu Pala bütün iş onun başının altından çıkıyor sıktı namıssız herkesi.:o:o[/QUOTE]
Benden çok yaşayacaksın herhalde, ağzımdan aldın.
Mavi kardeş, burdaki arkadaşların herbirinin aslında candan kişiler olduğunun her halde farkındasın. Bazı yazım ve cevaplar çiğ gibi görünsede, bunlar arkadaşların huysuzluğundan değil palanın oyununa gelip dalaşmalarıdır. Lütfen siz de onları hoş görün.
Ayrıca yazınızdaki incelik ve nezahet için ne diyim bu güne kadar hiçbir forumda rastlamadığım uslübünüz için takdir ve teşekkürlerimi lütfen kabul edin.
Yazınızı veda olarak asla algılamadık. Her zaman aramızda sizi görmek isteriz.
Saygılar.
Sankim küskü bar gelecek gibi bir his oluştu içimde, ortam çok durgun.. Fırtına öncesi sessizlik sanki... Ben hala long devam...
[quote=Demirci;151311]Burdayım güccük k; sadece saygı göstermesini bilenlere yazıyorum...
sen yabancı değilsini seni severim....ama bu forum çok adil değil....habarın ola...
eski yazılarımı bulmak için uğraşamayacağım ama hedef fezaaaaa...
yani bobi için 64500 ler civarı....daha öncede yazmıştım....bu hedefe gidene kadar uzun kısadan makbuldür....[/quote]
Eminmisin ama hala burdasın .kom Haklı olsaydın hadi güle güle daha adil yerlerde mutluluklar denmesi lazımdı.
fiksçiiiiii?
Nirdesiiiiiin?
Bi ses ver sağ mısııııın?
yine aynı şey oluyor farkındaysanız.çıkartıyor piyasayı ve yataya bağlıyor.ne yaptı şimdi? çekti 600/700 pıvan yukarı yatayda kısa periyotlu sistemlerin beynini sulandırıyor.hasbel kader bugün aldıysa adam sistemle 400/500 pıvan şimdi onları geri alacak elinden.
[quote=Larossıan;151339]Ah bu Pala yokmu Pala bütün iş onun başının altından çıkıyor sıktı namıssız herkesi.:o:o[/quote]
Uzun zamandır temkinli hareketi edip Pala'dan kaçıyordum. Falso harekete zırnık koklatmazdım. :cool:
Son 3 haftada ne olduysa oldu, Pala'nın gazabı ağır oldu. Mahvetti herif beni. Short giriyorum çıkıyo, long giriyorum düşüyo. Neye uğradığımı anlayamadım sersem gibiyim. :eek: :..: :..:
[SIZE="6"]4ild[/SIZE]...
[quote=Strategist;151348]Uzun zamandır temkinli hareketi edip Pala'dan kaçıyordum. Falso harekete zırnık koklatmazdım. :cool:
Son 3 haftada ne olduysa oldu, Pala'nın gazabı ağır oldu. Mahvetti herif beni. Short giriyorum çıkıyo, long giriyorum düşüyo. Neye uğradığımı anlayamadım sersem gibiyim. :eek: :..: :..:[/quote]
Ufak hareketlere fazla katılmamak lazım biraz daha iyi perfermons gösteren uzun vadeli sistemle takip etmek lazım.100-300 puanla korkutup alıp sattrıyor ama tabii bu böyle devam etmiyecek birgün şaka gibi verecek
işte o zamanı bekliyoruz.:D
[QUOTE=enorton;151344]Sankim küskü bar gelecek gibi bir his oluştu içimde, ortam çok durgun.. Fırtına öncesi sessizlik sanki... Ben hala long devam...[/QUOTE]
Ağa şu anda nereye gideceğine kendiside karar vermiş değil. Veriden önce 5 dakka bi sessizlik oluyorya, o arada aslında Pala longcularla- shortcuları sayıyor.
Sayımın neticesine göre, verinin ne olduğu önemli değil, sayımın neticesine göre yön kestiriyor.:D