[QUOTE=catedral;64608]Günaydın herkese:)
Fdow -82 :) :)[/QUOTE]
çok güvenme, bunlardan her şey beklenir daha 15 dakika var, bir bakarsın artı bile yaptırırlar,nasılsa şu an orası sığ piyasa...
Printable View
[QUOTE=catedral;64608]Günaydın herkese:)
Fdow -82 :) :)[/QUOTE]
çok güvenme, bunlardan her şey beklenir daha 15 dakika var, bir bakarsın artı bile yaptırırlar,nasılsa şu an orası sığ piyasa...
[QUOTE=teo;64577]Sayın Follow, siz doğa üstü bir güce sahip olduğunuzumu iddia ediyorsunuz, şu an , yoksa ben yanlış mı anlıyorum...
Yapılabilen her şeyin mantıklı bir açıklaması vardır.
Kağıtlar kapalı olacak ve siz bu kağıtları bileceksiniz.Buna medyumluk deniliyor sanırım.
bu tip düşünceler dinsel ve ilahi çağrışımlardır,Bunların doğruluğunu kanıtlayan henüz, inanç dışında hiç bir şey yok...[/QUOTE]
dostum teo vallahi guldurdun sabah sabah :D:D alaturka bir isim yapistirmissin MEDYUM diye :..::..:
elbet bir mantikli aciklamasi vardir ama su an icin yok
tipki 150 sene once hastaliklara mikroplarin sebep oldugunu bilmedikleri gibi
eger yazi yazacaksan tek bir cumleme yaz dostum o da su
``insanlar yalnizca et ve kemikten olusmamistir,aksini dusunmek cehalettir`` umarim bunda hemfikirizdir
neyse bugun buradayim beraber takip edelim piyasayi
[QUOTE=follow;64611]``insanlar yalnizca et ve kemikten olusmamistir,aksini dusunmek cehalettir`` umarim bunda hemfikirizdir[/QUOTE]
insanlar yalnizca et ve kemikten oluşmuştur, ama kullanacakları bir beyin vardır.Bu özellik insanı doğada ki diğer canlılardan ayırır ..
Aksini düşünmek cahillik değildir.Gelişmişliktir...
Sevgiler...
[QUOTE=teo;64610]çok güvenme, bunlardan her şey beklenir daha 15 dakika var, bir bakarsın artı bile yaptırırlar,nasılsa şu an orası sığ piyasa...[/QUOTE]
Sen ne zaman İstanbul a geliyosun? gelde sana ellerimle yemek yapiimm. En son geldiğinde ayağın pek iyi gelmişti.kom
Bilmeyenlere not: O hafta sonu Lehman batmıştı:)
sn follow bi yorum daha alsak 32 açarız demiştiniz ya bi revize varmı görüşünüzde?? saygılar
[QUOTE=Vob Trader;64615]sn follow bi yorum daha alsak 32 açarız demiştiniz ya bi revize varmı görüşünüzde?? saygılar[/QUOTE]
:..: :..: :..:
dow saatliklerde babalar gibi bir tobo sopası duruyor yalnız:) Akşama onu unutmamak lazım yinede.kom
[QUOTE=teo;64612]insanlar yalnizca et ve kemikten oluşmuştur, ama kullanacakları bir beyin vardır.Bu özellik insanı doğada ki diğer canlılardan ayırır ..
Aksini düşünmek cahillik değildir.Gelişmişliktir...
Sevgiler...[/QUOTE]
goruslerine saygi duyuyorum dostum,bende analitik dusunen matematige ve fene deger veren birisiyim
beyin dogadaki hayvanlardada vardir
hayvanlarla insanlarida ayiran ruhtur
ben bu sekilde dusunuyorum ruhu inkar etmek gorunmeyen herseyi inkar etmekle esdegerdir
neyse piyasamiza,cebimize bakalim.
31025 den cover yaptım ama o an yazmadım buraya 31200 gibi düşünün
[QUOTE=catedral;64613]Sen ne zaman İstanbul a geliyosun? gelde sana ellerimle yemek yapiimm. En son geldiğinde ayağın pek iyi gelmişti.kom
Bilmeyenlere not: O hafta sonu Lehman batmıştı:)[/QUOTE]
Catedral, shortta çok güvenme dikkatli ol, Dünkü açılıştan yaptılar açılışı yani alt band,sanki yön yukarı gibi duruyor, daha kesin aşagısı diyemem,Ama olasılık konuşursak yukarı gitme ihtimali çok kuvvetli...
[QUOTE=follow;64559]dowa bu kadar yeter fazla gitmesin arti %0.50 gibi kapasa yeter
yarin sabah fdowda az bisey arti olsa bile 32 acariz diyorum[/QUOTE]
simdi toplum olarak sikintilarimizdan birisi okumamak okuyanlarin en buyuk sikintisida okudugunu isine geldigi gibi yorumlamakta :..:
dow dun yukselmis %0.43 bu sabah az arti bile olsa mesela %0.20 gibi fdji da yine iddia ediyorum 32 acardi
e sen dun %0.43 yuksel sabah %0.80 dus ne anladim ben bu isten
Dikkat ki dikkat.. EURUSD çift dip ini yapmış görünüyor. DJI daki günlükdeki dev pozitif uyumsuzluğa da dikkat... Sözün özü; yukarı ihtimali kısa vadede daha fazla. Ancak bu görüntüye rağmen aşağı kırılırsa, yani teknik tuzaksa, DJI 6400 de selamlarız 1 ay içinde
ben hala long tasiyanlari daha sansli goruyorum