15.15 de gelen veri piyasayı bozdu, ama 15.30 gelecek veri daha baba veri...
Printable View
15.15 de gelen veri piyasayı bozdu, ama 15.30 gelecek veri daha baba veri...
benim 5 likte hareket yok sat derse yada kapat burdan söylerim.
Kalan haberler:
15:30 - ABD 2. CEYREK GSYH
16:45 - ABD EYLUL AYI CHICAGO PMI ENDEKSI
17:00 - ABD EYLUL AYI NAPM-MILWAUKEE ENDEKSI
17:00 - TURKIYE AGUSTOS AYI DIS TICARET VERILERI
17:30 - ABD HAFTALIK HAM PETROL STOKLARI
[QUOTE=neremy;151345]Eminmisin ama hala burdasın .kom Haklı olsaydın hadi güle güle daha adil yerlerde mutluluklar denmesi lazımdı.[/QUOTE]
"Bir de herkese hizmet vermek durumunda değiliz." gibi bir şablon vardı. :D
Buranın adilliğini tartışmaya gerek yok Gökahn'ın son gönderilişini bilmiyorum ama ondan önceki gönderilme sebepleri evliya sabrını taşıracak nedenelre dayanıyordu ve tekrar gelip burada yazabildi.
Ayrıca burası kimsenin çiftliği değil. Sahipli tahta gibi olan forumalra benzemez. Buradan ayrılan kişilerin kendi forumalrının reklamını yapmsına bile izin verildi ki bu kadar da geniş olunmaz. Bu kadar da geyik yaptırılmaz. Geyik ihtiyaçtır ama bu konuda olması hatadır. Ben de bu hatayı işliyorum. Bazen ileri gittiğimiz oluyor ama gerektiğinde duruyoruz. Şu modluk görevini ilgisiz mesajları ilgili yere taşımak adına istiyorum ama bu sefer de ne biçim modusn adama ceza versen gibi şeyler çıakcağı için ve vakit sorunum nedeniyle kabul edemiyorum.
Benim tavsiyem biri ile atışacaksanız önce özel emsaja tıp o kişinin ne demek istediğini sorun. Rahatsız edici durum varsa mesajını silmesini isteyin. Olmadı Yönetime bildirin.
Çok da samimi olmadığınız kişiye de samimi kişilerin takıldığını şekilde takılmamak lazım yanlış anlaşılabilir.
Aradabir art niyetli zırtapozlar gliyor birilerini etkileyip yönlendirmek için onalra da gereken cevabı geçmişte yazdıkaları tutarsız mesajları önüne sunarak veriyoruz zaten.
Son oalrka herkes kendi aklıan göre pozsiyon alsın. Ali short Veli long. İkisi de zararınızı ödemez kar ederseniz pay istemez. Her koyun kendi bacağından asılır. Birisi genelde tutarlıdır ama her zmana tutarlı oalcağı anlamı çıkmaz. O da insandır o da ahata yapar. Duygusuz mekanik sistmeelr bile hata yapıyor. Duygulu insanım neden yapmasın.
[quote=Strategist;151348]Uzun zamandır temkinli hareketi edip Pala'dan kaçıyordum. Falso harekete zırnık koklatmazdım. :cool:
Son 3 haftada ne olduysa oldu, Pala'nın gazabı ağır oldu. Mahvetti herif beni. Short giriyorum çıkıyo, long giriyorum düşüyo. Neye uğradığımı anlayamadım sersem gibiyim. :eek: :..: :..:[/quote]
Birlikte ağıt yakalım kardeşim yoksa kurdeşen olacağız galiba.uyk
[QUOTE=Strategist;151348]Uzun zamandır temkinli hareketi edip Pala'dan kaçıyordum. Falso harekete zırnık koklatmazdım. :cool:
Son 3 haftada ne olduysa oldu, Pala'nın gazabı ağır oldu. Mahvetti herif beni. Short giriyorum çıkıyo, long giriyorum düşüyo. Neye uğradığımı anlayamadım sersem gibiyim. :eek: :..: :..:[/QUOTE]
benimde ramazan bitti işler durdu...
ramazan ayında çok iyi kazanmıştım ramazan bitti biteli işler kesat
Allahtan çok zarar yok...
ama tamamen psikolojik bir durum ramazanda nasıl olsa kazanıyorum diye çok rahattım...
ramazan bitti sıkıntı başladı bende.:D:D
sistem bu barda sat firir...beyle olursa 15:30 dada, asti 975 şortlarını fuller
Arkadaşlar,
Kimlik, adres, telefon, e-posta gibi istenilen bilgiler girildiği takdirde Hedefonline Java Matriks ve Euro Java üzerinden ücretsiz Canlı Borsa takibine imkan sağlıyor.
Başvuru linki aşağıda. Bilginize sunulur.
[URL="http://www.hedefonline.com/newappform/denemehesap_form.aspx?ID=Uye"]HEDEFONLINE - Global Forex Ä°ÅŸlemleri[/URL]
alıntı
Abd'de 2. Ceyrek gsyıh yuzde 0.7 gerıledı (beklentı:%-1.2 oncekı:%-1.0)
-matrıks-
ahada sat kesinleşti..fiyata 975 oltii..full şort
*ABD'DE 2.ÇEYREKTE GSYH(FİNAL) -0.7% (BEKLENTİ -1.2%, ÖNCEKİ -1.0%)
yurt dışından destekte geldi
Abd'de 2. Ceyrek pce fıyat endeksı yuzde 1.4 arttı (oncekı.%+1.3)
-matrıks-
ABD'DE 2. CEYREK REEL FINAL SATISLAR YUZDE 0.7 ARTTI (ONCEKI:%+0.4)
-MATRIKS-
ABD'DE 2. CEYREK ZINCIR AGIRLIKLI FIYAT ENDEKSI DEGISMEDI (ONCEKI:%+0.0)
-MATRIKS-
[SIZE="7"]4ild[/SIZE]...[SIZE="7"]a*[/SIZE]
[quote=Astatin;151361]ahada sat kesinleşti..fiyata 975 oltii..full şort[/quote]
Asti fake yemeyesin.:)62100 üzerine çıkmak için geriledi hamle yaptı ne pala.
175 oldu fiyat ama sistem sat diyor..YYSD **
[quote=selçuklu;151364][SIZE=7]4ild[/SIZE]...[SIZE=7]a*[/SIZE][/quote]
her günlugaat bir kısaltma giriyor patron...a* ı anladıkda bu 4ild ne demek...ild yide anladıkta 4 ne iş
[QUOTE=Astatin;151367]her günlugaat bir kısaltma giriyor patron...a* ı anladıkda bu 4ild ne demek...ild yide anladıkta 4 ne iş[/QUOTE]
zero işlem değil patron 4 işlem . bikaç al sat yaptım ya .. hehhe :D:D:D
[quote=Astatin;151366]175 oldu fiyat ama sistem sat diyor..YYSD **[/quote]
5 lik bile sat vermedi.:(
long long hariha bir duygu :::::;;;;;;;;;;;;;;
yysd yysd yysd 40 kere desem olurmu acep :)
Patron gözünü seveyim sistemi mistemi bırak. Sakın oyuna gelme. Biz short'çular kıyım yapacakken bizi kıydılar. Oyuna geldik resmen. Short mort bırakalım bu sevdayı bi süre.... :mad: Benim gibi azılı short'çuyu bile bezdirdiler ya ne diyeyim.... .boks.
[quote=Larossıan;151369]5 lik bile sat vermedi.:([/quote]
sana bişi olmasın:..:
[quote=Strategist;151372]Patron gözünü seveyim sistemi mistemi bırak. Sakın oyuna gelme. Biz short'çular kıyım yapacakken bizi kıydılar. Oyuna geldik resmen. Short mort bırakalım bu sevdayı bi süre.... :mad: Benim gibi azılı short'çuyu bile bezdirdiler ya ne diyeyim.... .boks.[/quote]
sistemi bırakmasaydım bugün +700 düm..neden ve sonuç tutarlı değil patron :)
Paritelermi yalan söyledi? veri sonrası ilk 5 dakika, Future piyasa mı?. Algıda karmaşa olduğunda saha kenarından hakeme bakmak gerek. Hakem Dji. O da kararını 18:00 de vereceğinden, geceye flat yada min pozisyon uygun olsa gerek.
Yazıyı yazana kadar bir veri daha geldi ve karmaşa devam ediyor. Pariteler - Future uzun zamandır var olan korelasyona ters harekette hala...
Bol şans hepimize...
[QUOTE=Astatin;151371]yysd yysd yysd 40 kere desem olurmu acep :)[/QUOTE]
büyük fontla yaz patron daha iyi oluyor .. ama en büyük 7 var .. ben çözümü buldum dahada büyütebilirim istersem heheeh :D:D:D
işte demek istediğim buydu.öptüler sistemleri...gördün nü asti?
benim 5 dk sabah 475 LONG dedi ardından az evvel 875 SHORT dedi...400 pıvan kar etti...şimdi 62.075 tekrar LONG yaptırdı...-200 pıvan girdi.
sonuç? 800 pıvanda 200 pıvan aldı onuda geri vermezse...şimdi piyasa geri aşağı dönse o 200 pıvan karda buhar olcak.
ben geçen perşembeden beri 1 kontrat işlem yapmadım.bu rezalet bitene kadarda işlem mişlem yok.belki kazanamıyorum ama kaybetmiyorumda.
du bakali senki daha AL vermedi belki SHORT lar para eder.
[URL=http://img340.imageshack.us/i/adsznh.jpg/][IMG]http://img340.imageshack.us/img340/6207/adsznh.jpg[/IMG][/URL]
[quote=mavi;151375]Paritelermi yalan söyledi? veri sonrası ilk 5 dakika, Future piyasa mı?. Algıda karmaşa olduğunda saha kenarından hakeme bakmak gerek. Hakem Dji. O da kararını 18:00 de vereceğinden, geceye flat yada min pozisyon uygun olsa gerek.
Yazıyı yazana kadar bir veri daha geldi ve karmaşa devam ediyor. Pariteler - Future uzun zamandır var olan korelasyona ters harekette hala...
Bol şans hepimize...[/quote]
Hakikaten. ABD'de pozitif veri açıklandı, adamların future'ları flat, bize neyse biz fırladık. Anlayan varsa bana da anlatsın no'olur....
*BABACAN, "TOPLANTILAR BOYUNCA TÜRKİYE-IMF İLİŞKİLERİNDEN HİÇ BAHSETMEYECEĞİM"
Babacan shortçulara çalışıyor hayırdır üüüüüvvvvv
[quote=stonhand;151380]*BABACAN, "TOPLANTILAR BOYUNCA TÜRKİYE-IMF İLİŞKİLERİNDEN HİÇ BAHSETMEYECEĞİM"
Babacan shortçulara çalışıyor hayırdır üüüüüvvvvv[/quote]
Pala sabahtan beri long'cu kardeşlerime çalışıyor ama. Pala'nın gücü yanında 10 Babacan olsa farketmez.... .dng
[QUOTE=stonhand;151380]*BABACAN, "TOPLANTILAR BOYUNCA TÜRKİYE-IMF İLİŞKİLERİNDEN HİÇ BAHSETMEYECEĞİM"
Babacan shortçulara çalışıyor hayırdır üüüüüvvvvv[/QUOTE]
Hazinedeki arkadaşalrı bahsedecektir. Geçen toplantıda benden ya da Hazinedekia rkadaşalrdan duymadığınıza inanmayın demişti.
[QUOTE=Astatin;151373]sana bişi olmasın:..:[/QUOTE]
valla her ne kadar uymasamda benim sistem de 15.15 barında sat sinyali verdi
en son 61400 de al vermişmişşş
ve uyumsuzluk halen devam etmekte bakalım gün sonu kapanış nasıl olacak...
[quote=selçuklu;151376]büyük fontla yaz patron daha iyi oluyor .. ama en büyük 7 var .. ben çözümü buldum dahada büyütebilirim istersem heheeh :D:D:D[/quote]
ne fontluyon patron, tavukmu fontluyon...gel saflara ..bitişik düzenle boğa kıyalım...gelsene patron ayıbediyon valla
IMF fiyatların içinde açıklansa pala çakmak için kullanacak.Çok oynak oldu piyasa sonunamı geldi ne .
[QUOTE=Astatin;151384]ne fontluyon patron, tavukmu fontluyon...gel saflara ..bitişik düzenle boğa kıyalım...gelsene patron ayıbediyon valla[/QUOTE]
yettim patronnn ..
[quote=SEYYAH;151377]işte demek istediğim buydu.öptüler sistemleri...gördün nü asti?
benim 5 dk sabah 475 LONG dedi ardından az evvel 875 SHORT dedi...400 pıvan kar etti...şimdi 62.075 tekrar LONG yaptırdı...-200 pıvan girdi.
sonuç? 800 pıvanda 200 pıvan aldı onuda geri vermezse...şimdi piyasa geri aşağı dönse o 200 pıvan karda buhar olcak.
ben geçen perşembeden beri 1 kontrat işlem yapmadım.bu rezalet bitene kadarda işlem mişlem yok.belki kazanamıyorum ama kaybetmiyorumda.
du bakali senki daha AL vermedi belki SHORT lar para eder.[/quote]
ne öpüyon tavukmu öpüyon pambık..dur bakalım daha 90 dakika bitmedi...sistem yayınım sürecek..makyajsız klonsuz riyıl taym:D:D bakarsın şortlar gol olur
025 kısa .... Asteton patron verelim küsküyü mümkünse ..şelale şelale şelale ...hhehehe :D:D:D
[COLOR="Red"][B][SIZE="7"]5isd ..*q [/SIZE][/B][/COLOR]
[quote=Strategist;151379]Hakikaten. ABD'de pozitif veri açıklandı, adamların future'ları flat, bize neyse biz fırladık. Anlayan varsa bana da anlatsın no'olur....[/quote]
çok basit bir açıklaması var...Pala açıkta gördüğüne saldırıyor :) veri meri hikaye..... verileri ***do olarak kullanıyor... *** donun anlamını sormayın asla söylemem..hakikaten söylemem
[quote=Astatin;151389]çok basit bir açıklaması var...Pala açıkta gördüğüne saldırıyor :) veri meri hikaye..... verileri ***do olarak kullanıyor... *** donun anlamını sormayın asla söylemem..hakikaten söylemem[/quote]
Süle Asti içinde kalmasın.:DBaş harfini yaz bari..
Bugün 61.000 e yakın kapanış bekliyorum..