Ay sonu 82000 gıbı shortlarız inşallah,dow bugun ve yarın önemli ama 10320 üstü bu iş tamam birde not artırımı gelir 2 kademe daha ne olsun.lelelegönlümden böyle geçiyor allah herkesin gönlüne göre versin:yü:
Printable View
Ay sonu 82000 gıbı shortlarız inşallah,dow bugun ve yarın önemli ama 10320 üstü bu iş tamam birde not artırımı gelir 2 kademe daha ne olsun.lelelegönlümden böyle geçiyor allah herkesin gönlüne göre versin:yü:
çok longcu var. gidecek olsa bile pala silkeler yarın
[QUOTE=last trader;252367]Ay sonu 82000 gıbı shortlarız inşallah,dow bugun ve yarın önemli ama 10320 üstü bu iş tamam birde not artırımı gelir 2 kademe daha ne olsun.lelelegönlümden böyle geçiyor allah herkesin gönlüne göre versin:yü:[/QUOTE]
nerelerdesin last trader.. seni gidi azılı boğa..:..: piramitliyor musun yine..:)
[QUOTE=kitaro;252369]çok longcu var. gidecek olsa bile pala silkeler yarın[/QUOTE]
keşke aşağı silkeleseler de yeniden longlasak.. buralarda long yapamıyorum, hatta şeytan habire dürtüyor shortla diye ama uymayacağım ona..:D
[quote=jerfin;252373]keşke aşağı silkelerseler de yeniden longlasak.. buralarda long yapamıyorum, hatta şeytan habire dürtüyor shortla diye ama uymayacağım ona..:D[/quote]
haklısın bu fiyatlar çok pahalı:D paladan sezon
sonu indirimi istiyoruz:..::..:
[quote=jerfin;252373]keşke aşağı silkeleseler de yeniden longlasak.. buralarda long yapamıyorum, hatta şeytan habire dürtüyor shortla diye ama uymayacağım ona..:D[/quote]
silkeleme hareketi yapmaması çok şortçu topladığına işaret. zaten açıkçası pastada açıkça görünüyor.
kaçma fırsatı bile vermedi sabahtan beri...önüne kattığını götürdü.
son yarım saat, 15'likler sat versin diye bi aşağı gelir mi acep diyorum ama...
tabi yarın da yükselişi sürdürmeyi düşünüyorsa...:)
vade sonuna 15 gün kala makas şov yaparak buyrun shortlayın diyor pala :)
[quote=jerfin;252372]nerelerdesin last trader.. seni gidi azılı boğa..:..: piramitliyor musun yine..:)[/quote]
full piramit portfoyu baya katladık maşallah diyim:)valla işler yoğun biraz bu ara pek foruma bakamıyorum
[quote=jerfin;252373]keşke aşağı silkeleseler de yeniden longlasak.. buralarda long yapamıyorum, hatta şeytan habire dürtüyor shortla diye ama uymayacağım ona..:D[/quote]
aman şeytan uzak dursun bizden düşerken yakalarız biryerinden nasıl olsa,ben macera aramıyorum bu ara sadece piramit ve gece pozisyonu tek maceram:)
en son 200 den de aldım koydum birazcık
daytrader flatladı sanırım 150 altında ?
70900 altı short ?
yengeç rallisi burada sona erdi bence
[QUOTE=last trader;252384]aman şeytan uzak dursun bizden düşerken yakalarız biryerinden nasıl olsa,ben macera aramıyorum bu ara sadece piramit ve gece pozisyonu tek maceram:)
en son 200 den de aldım koydum birazcık[/QUOTE]
geçsinler 72.000 i ben de pramitleyeceğim 75.000 e kadar..::::::