FDJ bizim Cuma kapanıia göre -65 pian..USDTRY şu an fx de 1.944 de..çırayı tutuşturma çabası var..du bakalım
Printable View
FDJ bizim Cuma kapanıia göre -65 pian..USDTRY şu an fx de 1.944 de..çırayı tutuşturma çabası var..du bakalım
88850 şortlar kavırma hacılar..öğlene kadar işlemimiz olabilir ama forum yayınımız yoktur
..ENTler bu savaşı durduramaz...bol şans
thanx to pala for his 600 points (+) buffering
plus 300 points profit...densk dude..sabah uyanmışın, mis gibi hafif boy dalga var...alıştırma/eğitim surf u zemini veriyor adam...ilerleyen saatlerde dalgalar daha haşin olacak..bye
Enteresan bir piayasa, kafa karıştırma çabaları var, sert hareket emareleri.
celdum yiğitler...o arada 88500 e kadar kim boyadı le..hehehe..fat finger mı yohusam..
aslanpata katılıyorum..günün sonu enteresan olabiir...önce dışarıya göre güçlü tutuşlar filan piyasayı..arada nedensiz aşşa sarkışlar..apsd -2500 filan..du bakalım..günsonu enter-hasan olacak..pala trendde cömert..bugün yataydada cömert..çıkar kokusu
Spot kapandıktan sonra yukarı görünüyor. :yü:
[quote=aslan;452146]Spot kapandıktan sonra yukarı görünüyor. :yü:[/quote]
tahtadaki hareketler onu diyor aslanpat...5 ve 15 dklık sistemlerde ala geçmiş (5 dk şu an geçici)..o yüzden şortta durmak şu an için tehlikeli..ama bence longda durmak daha da tehlikeli..malum ayu piyasası..sinyale geçirdimi en az 1000 puan geçiriyor:p
rampii rampiiii..diyorum kısaca
apsd radarını da köreltti lebron..fiyat yukarı da çıksa aşşa da inse apsd sürekli düşüyor..sonraki vadeye taşımamı var desen orda sadece +1300 apsd var ve yvadedeki -7500 ün yanında cücük
ankette oy gullanalım başganlar
[URL="http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=6373"][COLOR=#810081]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=6373[/COLOR][/URL]
Anket rakamları marjinal yaklaşımları saymazsak birbirine çok yakın. En son gün kapanışından sonra 7-8 bin puan aşağı-yukarı fark olsa iyi olur.
Spotta da garan ile tutup gelene geçene veriyorlar.
Birde sene sonu kapanış anketi açsana. :..:
[quote=aslan;452181]Anket rakamları marjinal yaklaşımları saymazsak birbirine çok yakın. En son gün kapanışından sonra 7-8 bin puan aşağı-yukarı fark olsa iyi olur.
Spotta da garan ile tutup gelene geçene veriyorlar.
Birde sene sonu kapanış anketi açsana. :..:[/quote]
valla sonuçta en yakın tahmin yapan kazanır:p misal benim tahminim bugün yada yarın 83500 ler..bugün 83500 kapatsa bile 86500 tahmnle kazanırık:p Tek kıllandığım husus; fiyat yükselirken de düşerken de apsd feci düşüyor...önceki günlerde, fiyat yükselirken apsd düşüyor, yükske yerlerde yeniden artmaya başlıyordu..o zaman anlıyorduk, pala ky şortlarını istoplatıp, tepeden kendi şort açıyor diye..şimdi apsd den bişi anlamıyorum bugün..yoksa VOB u kapatacaklarda haberimiz mi yok..ehüüü:D
yıl sonu tahmini..hımmmm.zor iş be aslan başgan
özlemişiz abe ya...al sinyalleri hep çarpılıyor..pupuları çıtır çıtır yiyorlar..sıccaaah sıcccaah ayu piyasası..yumuşacık..mırr mırrr
ggrrrrooooooaaaaaaaarrrrrrrrr
astatin 86000 dan şortları flatler..Allah on yuzmilyon bereket versin der
diğer yandan, şimdi, bu dow gece %3 filan düşer ve yarın burası pis eksi gaple açılırsa da bozulurum tabe..ama çok değil..az...bir parça...bir çıt...hehe...
emektar grafı hatırlarsınız (FDJ/x30yvade) haftalık..bu grafa bakarak dow a göre negatif performans çağına girdik, dow a kanma demiştik...an itibariyle negatif performans abartmış ve üst bollingeri yarmış..fdow un şu anki değerine göre; fiyatla üst bol band arasında 5/163= %3 civarı bir fark var..fiyatın bollingere yapışması için vob un gısa vadede bir pozitif performans atması lazım dow a göre..ne biliim, dow bugün toparlar, bizim ki yarın ciddi bir artı yapıp bu farkı kapatır..filan..şortları kapattıkya yukarıdan açmak için mazeret arıyoruk.. he
[IMG]http://i39.tinypic.com/2mweejq.png[/IMG]
[quote=Astatin;451545]20.06.13, 08:28 Bugün o gün mü ey şanlı brakisefal,
Şortta olanların sayısının, puslu havada gökte görünebilen yıldızların sayısından bile az olduğu,
Çoğunluğun, brakın borsaları, Kadıköydeki boğa heykelinin bile canlanıp ralliye katılacağına inancının zirve yaptığı,
Boğa algısının [B]"Opus Dei"[/B]'ye dönüştüğü,
Boğaların BIST'de eksi gaple açılış sonrası sırtlarına aldıkları yarayı basit bir sıyrık sanacakları,
Ve ama o kılıçın an ve an kalbe doğru ilerleyeceği,
Kulaklarının çekileceğini sanacakları ama ipe çekilecekleri,
O gün bugün mü......Ey şanlı brakisefal..
(Bilmiyorum, göreceğuk...Ama kesin olan şu: Açılışta, fıkrada olduğu gibi, "Artık dert senin derdin Mişon..hehehe")[/quote]
Bugün 17:00 sonrası, OPUS DEI olan algı, ayu algısıydı..dow yükseliyi ya..rahat rahat risksiz risksşz yapayım dedim yorumu.dng
selçuklu abi e dalgası çok hızlı ilerledi.. diğer dalgalara göre mesafesi çok kısa sürede alındı.. burdan sonra aynı mantık altlardan toplamak shorta bulaşmamak en temizi sanki..
yükseliş başlayacak diyeni kovalar durumda borsa... bu çöküş düşüş ortamından yeni zirve gelirse çok başka bişey olur.. özellikle zaman olarak yine böyle kısa sürede gelirse..
zamanla ilgili yorumlarını bekliyoruz selpatros.. minör a koymuştunuz o iptalmi oldu acaba ?
[QUOTE=selçuklu;446270]e dalgası yeterli seviyeye ulaştı patron .... üst kanala değmesi şart değil .. .. e nin bittiği ancak grafta b-d nin kırılmasıyla anlaşılır ...
[/QUOTE]
ben sormuştum sağolsun cevap verdi kral
dedi ve 85.500 gördü bugün...
sağolsun
e den sonraki ralli esasen kimsenin beklemediği bekleyemeyeceği bir durum.. olursa vobcu herkez terste kalacak.. çünkü bu kadar düşüşten sonra ralli zor gibi geliyor yüzde 20 üzeri ayı piyasası muhabeti...
bunu sadece selçuklu patron sayesinde öngörüyoruz..
sağolsun
asti dehşet gidiyon,aynen devam emme ayılar yavruladı dikkat..lelele.lelele
[quote=kurt;452224]asti dehşet gidiyon,aynen devam emme ayılar yavruladı dikkat..lelele.lelele[/quote]
Gurt başgan,
Buradaki metaforu çözemedim valla..Yani;a)" Ortamda ayu sayısı çok arttı, terso zamanıdır dikkat" mi diyon yohusam b)"Ayılar yavruladı çoğaldı güçlendi mi deyon c) Yavrılayan ayı güçten düşer az dinlenmeye çekilir, daha güçlü guvvetli dönemk için mi diyon..
Bence c diyon ama sence ne diyon:p
Not: Şahsen sadece bu forumda yazsamda diğer bir forumdada mesajları izliyorum. Orada 87500 lere kadar hep alım fırsatı yorumları baskınken, dün palatron giyotini indirince 86500 ler gibi yorumlar 180 derece döndü...Nerden şortlarsan şortla kazanırsına döndü yorumlar. İşte saat 5 den sonra OPUS DEI olan algı Ayu algısıydı dediğim şey de o zati. Şortları gapatmamın nedenlerinden biri de o..Yukarıda c dememin nedeni de o...:p
İyi seanslar hacılar y.o. genel kurulu :D
ya ya ya ya sen hep güzel...hehehehe..ule ne kaçmışsın be astii..hehe
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=I5lRLhZ1dkg[/URL]
[quote=flexy;452238]İyi seanslar hacılar [B]y.o[/B]. genel kurulu :D[/quote]
hö?:cool:..
yayayaya sen hep güseelll:D geliyür..üst band 88475 civarı
femeni göreve çağırıyürük
FDJR/x30yvade grafına haftalık bakıyodumya..bohunu çıkarayım biraz..5 dklığında, bizimkinin fdow a göre az bir negatif ayrışma periyodu geçirmesi lazım..ama az
Hacı öyle bi yerden flatlemişim ki, giremiyorum şimdi :D Grafikle karşılıklı kahve içiyoruz şuan :p
[quote=Astatin;452247]FDJR/x30yvade grafına haftalık bakıyodumya..bohunu çıkarayım biraz..5 dklığında, bizimkinin fdow a göre az bir negatif ayrışma periyodu geçirmesi lazım..ama az[/quote]
ahahahaha..konoli..işte böyle..dax %1 den %1.45 e, vob 88300 den 88000 a.dng
[quote=flexy;452248]Hacı öyle bi yerden flatlemişim ki, giremiyorum şimdi :D Grafikle karşılıklı kahve içiyoruz şuan :p[/quote]
bağa da göndersene bir kafke:D buu arada son düşüş karlarının da bir kısmısını çıkardım vob dan..femene bağış sözümüz vardı o gün ama koşulu o gün gerçekleştşrmediği için henüz bağış yapmadın..yapsak mı acaba:D
[QUOTE=Astatin;452250]bağa da göndersene bir kafke:D buu arada son düşüş karlarının da bir kısmısını çıkardım vob dan..femene bağış sözümüz vardı o gün ama koşulu o gün gerçekleştşrmediği için henüz bağış yapmadın..yapsak mı acaba:D[/QUOTE]
geceyi bekle :..:
[quote=flexy;452251]geceyi bekle :..:[/quote]
femen için mi, kahve için mi...ehehehe..hacı...bugün kapanış %2 percentchange ile olur kapanış..ama inan yönünü bilmiorum..%51 aşşa %49 yukarı..
bu arada %1.7 ye artıya apsd -4500...amma zirve yaptığında -3000 falandı...-3000 olduktan sonra apsd artsaydı şöyle -2000 lere falan gelseydi yine verecek diyebilirdim ama diyemiorum
hacı bu vade apsd -7900..diğer vade +3700..bu da enteresan...ağustos vade için pozisyon ayarlamaya başladı ağalar...ağustosu izlemedim yaww..bu +3700 ün büyük kısmı yükseliş sonrasında mı oldu acaba..ayu bakış açısı; yvadeyi hülülülü yukarı yaparak ky şortu patlattı..yvadenin hareketine ağustosa takılan alıcılara da vererek ağustos da şort açtı...acaba?
filex sen bilirsin apsd değişimini, fiyat gibi zamana bağlı görebildiğimiz bir yer varmı matriks de
femen act
öğlen arası vob spotla -1000 makas yaparsa şortta kalınır..hehehe..nasıl paradox deilmi..biz buna ayupiyasası diyoruk..sanırımbunu 97000 ken de yapmıştı