bazen çok dehşet karlar telaffuz ediliyor..yahu 5.000 puan kar bile burada dehşet para kazandırır..20 kont ile oynasan yılda 60.000 puan ...yılda 120 milyar kar..yani her yıl bir ev al...ama bakıyorum günde 6.000 puan kar yapan var...
Printable View
bazen çok dehşet karlar telaffuz ediliyor..yahu 5.000 puan kar bile burada dehşet para kazandırır..20 kont ile oynasan yılda 60.000 puan ...yılda 120 milyar kar..yani her yıl bir ev al...ama bakıyorum günde 6.000 puan kar yapan var...
[QUOTE=Astatin;64627]Forumda, katılımcıların kendi pozisyonları ile ilgili yazdıkları mesajları bakıyorum. Neredeyse tamamına yakını kar ile kapanmış işlemler.. Hani %90 gibi deyin..Hatta bazı arkadaşlar artık işlemlerini Hawai den falan yapıyor olmalı.... E peki kim kaybediyor o zaman :) İstatistikler, adet bazında yatırımcıların %90 oranında kaybettiğini söylerken üstelik...kom.kom.kom[/QUOTE]
Sadece karlı tradelerini yama eğilimindedir yatırımcıalr. Hatta bir müşterim borsa işleri nasıl gidiyor diye soranlara sadece karlı işlemelri söylüyorum zararlardan bahsetmiyorum demişti. Fakat teo kadar zararlı işlemlerini de açıkça yazan birini görmedim desem yalan olmaz. Bir de mbm vardı düşüşte yukarı gapi yakalamak için sürekli long giriyordu geceye.
[QUOTE=Astatin;64627]Forumda, katılımcıların kendi pozisyonları ile ilgili yazdıkları mesajları bakıyorum. Neredeyse tamamına yakını kar ile kapanmış işlemler.. Hani %90 gibi deyin..Hatta bazı arkadaşlar artık işlemlerini Hawai den falan yapıyor olmalı.... E peki kim kaybediyor o zaman :) İstatistikler, adet bazında yatırımcıların %90 oranında kaybettiğini söylerken üstelik...kom.kom.kom[/QUOTE]
Hocam birde vob daki acık pozisyon sayısı 153000 kusur bizim forumda ki kazanan arkadasların toplam acık poz sayısı bu sayının % kacına denk geliyor bu acıdan bakarsak %1 yaparmı ki acaba
zaten beni ümitsizliğe iten Teo nun durumu..teo bile uzun vadede kaybediyorum diyorsa ,cidden dikkatli olmak lazım.6200 puan kara fazla demeyin..en basit mav kullansanız bile bu trendli aylarda karı o kadar olurdu..
[QUOTE=oğuzt;64637]Hocam birde vob daki acık pozisyon sayısı 153000 kusur bizim forumda ki kazanan arkadasların toplam acık poz sayısı bu sayının % kacına denk geliyor bu acıdan bakarsak %1 yaparmı ki acaba[/QUOTE]
o kdr bile olduğunu sanmıyorum ben:)
ne guclu bir vobumuz var, dunyaya meydan okuyor...:)...
Bizim forum böle işine gelirse.kom
Şaka bi yana gece pozisyonlarından %90 karlı çıkıyorum. Ama dünkü gibi salaklar aniden açıklama yapınca karların bi kısmını yeni sahiplerine teslim ediyorum:)
insanların bu işten anladıgını akşam yazılan pozisyonlardan yada sistem sinyallerinde anlaya biliyoruz. bu piyasa da silinien bir çok insan oldugu kesin. isteyenler müştri temsilcilerini arayarak sorabilr.
Gerçekten forumda kaliteli , karlı işlem yapan arkadaşlar mevcut onların kim oldugu eskiden beri biliniyor zaten.
Burada gerçekten para kazanmak zor . parasını katlayanlara da helal olsun diyorum.
Ben bunca yıllık trade olayımda şunu anladım eğer itibar ederseniz,
Zararların sebebi kendi beynimizden kaynaklanmaktadır.Çok aceleci hareket edilmemelidir.
Tipik psikoloji, aman fiyatlar çıkıyor, veya hızla düşüyor hemen dalayım dır.BU müthiş zararla sonuçlanır.Bırakın hızla gitsin yukarı veya aşağı,veya o fırsat kaçsın, yenisi gelir..
Her zaman pozisyonda olunmamalı, uygun zamanda girip uygun zamanda çıkılmalıdır.Gece asla pozisyonda kalınmamalıdır.
Kabaca matematiksel bir oran söylersem zamanımızın % 80 'inde pozisyonda olmamalıyız.
Çünkü kar ettiren pozisyon sayısı %20 yi geçmiyor. Bu da sabırla beklemeyi gerektirir.
Bazılarınızın Hayal bile edemiyeceği büyük paralar kaybettim, Tanıyan dostlarım rakamı bilir.
Ama ben halen bunun burdan çıkacağına inanıyorum.
Inanın artık bazı günler saat 16:00 da poz aldıgım 16:30 da çıktığım oluyor,Sadece oturup fırsatı bekliyorum...
[QUOTE=serkanyurttas;64629]Slm Beyler Ben Hala Kısa Devam[/QUOTE]
Sabrın için tebrikler. 31000 de cover yaptım. 30500 ü bekliyorum.
kimine saçma gelir ama ben derinliği 2 tahtadan izliorum birisi bormal vob derinliği birisi sadece deutsche filtreli derinlik onu gördümmü alış veya satışda basıorum onla aynı yöne. çünkü deutsche securitiesdeki imaj vadeli de hiçbir yabancı başka aracıda yok:) herkes dsiyi izlior sanki
o degil de, ben bir de vob'a basladigindan beri benim gibi cok kilo alan var midir, onu merak ediyorum...:(...