Long değil luk luk
Printable View
Long değil luk luk
kuzum sağol özele yazmışsın..
arkadaşlar sabahtan beri piyasanın yukarı zorladığını görüyorum...
halen zorluyorlar...
şortcular yada longcular bir grup bugun çarpılacak... ben long taraftayım ama tedirginim...
gidip biraz afyon alıcam.. nede olsa çimento.. çok sağlam duruyorr
Luk devam 62200 az kaldı
APSD -6.350 niyekine :confused::confused::confused:
[IMG]http://img515.imageshack.us/img515/3615/adszyz.png[/IMG]
[quote=SEYYAH;151436]APSD -6.350 niyekine :confused::confused::confused:[/quote]
short-cut:..::..:
[QUOTE=sovalye;151431]3 gün içinde 62.550 üzerinde en az bir kapanış yaparsak yol temiz ama yapamazsak yollar çok mayınlı olur realizasyon gelebilir bence...[/QUOTE]
bugün oranın üstüne çıkarız abi bence .. :D
Bu sefer...küskübar
900 kısa ..
Grooooaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr...huzurlarınıda küskübarrrrrrrrr
Dow Jones'da sağlam küskü geldi.
Tabi copy-paste aynen bizde de....
61950 kısa uşaklar....
[QUOTE=Astatin;151440]Bu sefer...küskübar[/QUOTE]
Evet kaçınılmaz oldu artık ama ben hala long devam... Stop 60800...
noldi böyle yazana kadar gömdüler....
basın uşaklar acımayın....
[B][SIZE="5"][COLOR="Red"]7isd .[/COLOR][/SIZE][/B] geceye tam belli değil ama .. kısa gibi ..
5 lik satta
Yaw Dow Jones'daki küskünün ayarı kaçtı sanki. Bir dakikada çöktü herifler. Benim bilmediğim bir veri mi geldi ne oldu?
58000 li rakamda kapatsın....
basın basın A&Q
çıbığa bak hizaya gel, pc ler oto stop yaptı
[IMG]http://i727.photobucket.com/albums/ww271/timepricepattern1/bk.png[/IMG]
usdchf 1 usd oluverdi 2,5 usd, poz alabilene
yaaaaa...kucuk k....
gordun nu....guzu bu boru deeellll....ha ha ha...
gurus zararim yok...sadece sabrettim....
noldu hakkaten .. üvvv .. küskübar geldi ..astaten patron seni ve sistemini teprik ederim .. seni daha çok teprik ederim .. hehe :D:D:D
[quote=selçuklu;151453]noldu hakkaten .. üvvv .. küskübar geldi ..astaten patron seni ve sistemini teprik ederim .. seni daha çok teprik ederim .. hehe :D:D:D[/quote]
YUMRUK HAVAYA DELİANNI AYULAR BURAYA....brv
Bana kara diyen dilber karşların kara deyilmi
Ağalar beyler içerler kayvede kara deyilmi..
acı yok acı yok :::::::::
[QUOTE=jani;151452]yaaaaa...kucuk k....
gordun nu....guzu bu boru deeellll....ha ha ha...
gurus zararim yok...sadece sabrettim....[/QUOTE]
bizimde yok...
geceden kısa... sabah alda olunca 350 den uzun...
950 kısaa....devam kısaya.....
Sabah 62.200 olunca gaza gelip de short pozisyonlarımı kapatsaydım şimdi Boğaz Köprüsü'ne doğru harekete geçmiş olurdum. Neyse ucuz atlattım, disiplinin faydasını gördüm. En azından kayıp yok... .lelele
[quote=selçuklu;151453]noldu hakkaten .. üvvv .. küskübar geldi ..astaten patron seni ve sistemini teprik ederim .. seni daha çok teprik ederim .. hehe :D:D:D[/quote]
asıl ben seni teprik ederim patron...ceylan gibiydin walla bütün gün..her çiçekten bal aldın:D:D
multipassa tepriklerini iletirim...600 uzlaşmasıda piramitli bu arada..yorumda var, piramitte var, şort *q:D:D:D
ayrıca, tebrik değil teprik ettiğin için ayrıca teşekkür ederim..dememkki içten teprik etmişsin :)
pala a.g dummu şimdi :)
900 ort. kısalarla .. arkaya yaslandım .. büyük ihtimal uzlaşırım ..şelale şelale şelale ... :D:D
kocaoğlan sata geçti
Bu a* uzlaşmaları niye bu kadar yavaş geliyo...daha piramit yapacaadık
kul istedi bir küskübar geldi iki küskübar... :)
ulaannn bir bankaya gittim geldim piyasa yamulmuş beee
Şu an için 62175 tepemiz vatana millete hayırlı olsun üstüne banada girmişler olsun
Eh işte kısmet arkadaş kısmettttt bende kısmet namıne bir şey yok sabahtan 61900 de stopladığıma sevinirken üstüne piyasanın kazık gibi 62,000 üstüne çaktığını gördükçe shortlayamazken şimdide şelaleye öyle mal gibi bakıyorum benim gibisine müstahak olan bugün zarar yazmaktı müstahak olanı başarıyla gerçekleştirdim bravo bana valla
Borsa 17:00'de degil 18:00'de kapanacak olsa bu aksam bu hızla 20.000'e inerdik herhalde... :p
[quote=Altan;151391]Bugün 61.000 e yakın kapanış bekliyorum..[/quote]+.+.:..::..::..::..:
vay a* .. iyiki ekrandaydık .. yoksa çok üzülürdüm .. üvvvv üüüüüü
[quote=stonhand;151464]ulaannn bir bankaya gittim geldim piyasa yamulmuş beee
Şu an için 62175 tepemiz vatana millete hayırlı olsun üstüne banada girmişler olsun
Eh işte kısmet arkadaş kısmettttt bende kısmet namıne bir şey yok sabahtan 61900 de stopladığıma sevinirken üstüne piyasanın kazık gibi 62,000 üstüne çaktığını gördükçe shortlayamazken şimdide şelaleye öyle mal gibi bakıyorum benim gibisine müstahak olan bugün zarar yazmaktı müstahak olanı başarıyla gerçekleştirdim bravo bana valla[/quote]
ha ha ha...ince is ince....
kapanış tahmnim .. 59975 kayıtlara geçsin ..
Netekim, aşağı doğru göstermeden rüzgar gibi biçtiler.
[quote=unlimitted;151235]longcuların sesi fazla çıkmaya başladı...
düşüş yakındır. :)[/quote]
[quote=unlimitted;151240]forumdaki eskiler bilirler. şimdiye kadar şaşmadı! ;)[/quote]
sevgili stratejist, ben eski mesajlarımdan "ben demiştim" babında alıntı yapmam.
özellikle bunun analizini yaptınız mı diye sorduğunuz için alıntıladım.
bu indikatörü yabana atmayın derim.
ha bunu dediğimde, yani longcuların sesi fazla çıkmaya başadığında 62.075 yanıyordu. ;)
birde baktim ki ne goreyim...bizim usaglarin hepsi short olmus yanima gelmis...
kendi istekleriyle degil....zorla....
dayagi yedi geldiler...ha ha ha