haşırt dı blek bord :)
[IMG]http://i38.tinypic.com/30t5ogh.jpg[/IMG]
Printable View
haşırt dı blek bord :)
[IMG]http://i38.tinypic.com/30t5ogh.jpg[/IMG]
bu alemde kazanan haklıdır ... güzel laf oldu .. vay anasını .. hahah :D:D:D:D
[quote=parderi;151511]Pala sabahtan beri spota koyduğu paranın ancak % 15 ini kurtarabildi.
zafer sarhoşu olmayalım. Benim bildiğim pala kolay teslim olmaz.
Sabaha çok dikkatli olmak gerek.[/quote]
palayı hafife alıyorsunuz gibime geliyor. :)
60.850-61.900 arası dönen kontrat sayısına bakınız.
şortlayanın pala olmadığını söylemek çok da kolay/doğru değil ;)
geceye short ama shortları kapanışa doğru azalttım.iyi akşamlar.
[QUOTE=abka;151512]eylül ayı sistem sonuçlarınız nasıl,arkadaşlar..[/QUOTE]
son dakika hareketiyle eylül ayını 7900 puan artı kapattım...
geceye filattt..herkesin trading styline saygı durmak gerekir..bu arenada herkes kendine göre haklıdır elbette..bol kazançlar!
[QUOTE=jani;151504]IFTIRA EDIYORSUN....
60 200 oldugunu sende biliyorsun...ama tokadi yiyince aklin kaymistir...
arkamda bu dususun olacagini soyluyen...
vobix...
vardi...cunki uyanik o....sana acimiyorum...IFTIRA EN BUYUK GUNAHTIR...MUSLUMANSAN EGER....[/QUOTE]
Dikkatli oku yazdığımı maliyeti mi demişim yoksa 59700 den beri mi demişim... Kimse kimsenin kaç lot alıp sattığını bilemez... Sen dedin ki 59700 shortum... Sonra piyasa yükseldi ve dedinki bi o kadar daha shortladım maliyetim 60200 doğru mu?? Bu senin 59700 den beri short olduğun gerçeğini değiştiriyor mu? Nerede iftira??
Bu arada sen zaten beni yahudi ilan etmiştin Ha ha ha :D :D :D
deneme imzaya bakayım .. .
cümleten iyi akşamlar .. dow kapanış tahminim 5055,55 kaıtlara geçsin .. forum kazansın .. :D:D
[QUOTE=unlimitted;151516]palayı hafife alıyorsunuz gibime geliyor. :)
60.850-61.900 arası dönen kontrat sayısına bakınız.
şortlayanın pala olmadığını söylemek çok da kolay/doğru değil ;)[/QUOTE]
Dow'un böyle bi düşüşünü kimse beklemiyordu. Ani düşüş karşısında Palada sürüye uydu. Ama o bizden önce ayılır.
[QUOTE=jani;151320]14 30 dan sonra margin isi bitiyor...hala 61 800 asagi kirilmazsa...shorculuktan vazgecerim....[/QUOTE]
Bu mesajına cevabını bekliyorum buarada... Eminim bugün 63000 kapatsak diyecektin ben bu mesajımda demiştim baktım 61.800 kırılmadı ben de longladım...
.dng.dng.dng :D
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=151320&postcount=23674[/url]
bu arada xtraderx gene haklı çıktı düşüş oldu ama düşüş benim ebemenin örekesine atlandıktan sonra taaa 62,175 ler görüldükten sonra oldu, neyse sağlık olsun longlasaydım kaybım daha fazla olurdu en azından shorttan az kaybettme sevineyim bari üüüvvvv
Şelalede olsa 60200 desteği çalıştı altında 59800 de baba destek var eğerki o kırılırsa aşağısı sakat yoksa 59800 kırılmazsa Pala yada Piyasa artık adı herneyse shortçuları çok pis keser
[quote=selçuklu;151507]herkes kısa galiba .. şövalye patron dışında ... başka uzun varmı ??[/quote]
Piyasayı çift taraflı düşünmek yazdıklarımda olduğu gibi
iyi sonuç üretti, hükümdar selcuklu...........
Dün den 1/2 lönk olmuştum şimdi 1/3 cört yaptık
61900 den ........
61200 desteğide iyice uyandırdı bu gün değinmiştim
62300 BEKLENTİM DAHİLİNDEYDİ ancak olmadı
61900 terso iyi iş gördü
Çerkezköy'deki mezbaha doldu, taştı..
Takip etmeyip stoplamayanlar MC'la kucaklaştı..
Don Jansın yarınki durumu belirler, 23:00'e kadar askeriz..
Düzeltirse yarın 14:30'dan sonra ralliye devam ederiz.. :D :o :::
ya arkadaşlar bir şey soracam matriks de iki grafiği aynı anda göremiyorum.
birini gosteriyor diğeri çizgi
sebebi ne olabilir
[quote=activex31;151528]ya arkadaşlar bir şey soracam matriks de iki grafiği aynı anda göremiyorum.
birini gosteriyor diğeri çizgi
sebebi ne olabilir[/quote]
PC grafiklerden tiksinmiş olabilir
[QUOTE=enorton;151328]31 Temmuz günü hızlı ralli sonrası 15.30 verisinde en tepeden vermişlerdi... 56300 lerden 54200 lere 2000 puan... Burası borsa heran herşey olabilir... Veri, konuşma,haber vs... bahane çok...[/QUOTE]
Bugün söylediğimin yine aynısını yaptılar bugün de 62175 den 60200 e tam 2000 puan verdiler... Yalnız geçen sefer bu düşüş kısa sürmüş ve ertesi günden itibaren yükseliş trendi başlamıştı... 54000 den başyan yükseliş ilk etapta 58000 e kadar gitmişti... Bakalım bu sefer nasıl olacak...
[IMG]http://img40.imageshack.us/img40/7559/adsztz.jpg[/IMG]
[quote=stonhand;151525]bu arada xtraderx gene haklı çıktı düşüş oldu ama düşüş benim ebemenin örekesine atlandıktan sonra taaa 62,175 ler görüldükten sonra oldu, neyse sağlık olsun longlasaydım kaybım daha fazla olurdu en azından shorttan az kaybettme sevineyim bari üüüvvvv
Şelalede olsa 60200 desteği çalıştı altında 59800 de baba destek var eğerki o kırılırsa aşağısı sakat yoksa 59800 kırılmazsa Pala yada Piyasa artık adı herneyse shortçuları çok pis keser[/quote]
ston'um,
Hazır pozunu almışken,uzunların MC larını vaziyetlemeden,niye pilavdan geri dönsün....:)
[quote=selçuklu;151507]herkes kısa galiba .. şövalye patron dışında ... başka uzun varmı ??[/quote]
Vaaa Vaaa.. üüü :::
Ya nasip ya kısmet..
Ya bugün aldıklarımızı veririz, ya da bugün üstüne bademli cila çekeriz.. .boks.
Dow kapanış tahminin 9699,99.. Kayıtlara geçsin.. :o
[QUOTE=martoniki;151532]Vaaa Vaaa.. üüü :::
Ya nasip ya kısmet..
Ya bugün aldıklarımızı veririz, ya da bugün üstüne bademli cila çekeriz.. .boks.
Dow kapanış tahminin 9699,99.. Kayıtlara geçsin.. :o[/QUOTE]
Helal olsun hocam bu ortamda iyi cesaret long girmişsin... .brv.brv
[quote=mavi;151375]Paritelermi yalan söyledi? veri sonrası ilk 5 dakika, Future piyasa mı?. Algıda karmaşa olduğunda saha kenarından hakeme bakmak gerek. Hakem Dji. O da kararını 18:00 de vereceğinden, geceye flat yada min pozisyon uygun olsa gerek.
Yazıyı yazana kadar bir veri daha geldi ve karmaşa devam ediyor. Pariteler - Future uzun zamandır var olan korelasyona ters harekette hala...
Bol şans hepimize...[/quote]
Bu görüşümden dolayı ben de flat girdim.
Pariteleri izlemeye devam.
Sayın Astatin'e hitaben yaptığım şanslı analize binaen, Tükkan sizin(bizim) çizgisinden döndüğü için hatırı sayılır bir karı, uzun bir süredir siz kısa pantolonlu sümüklüler diyen piyasanın hediyesi kabul edip posizyonsuzluğun keyfini süreyim bu gece de.
XU30 da 56.000 kırılmadığı sürece orta-uzun vadede boğa piyasasında olduğumuzu unutmamak gerekir.
Darısı hepimize.
Bol şanslar...
doncans kapanış tahminim 9555 :).. yarın süper lotodaki sayı tahminlerim 8,28,35...
selçuklu patron...avatarımı beğenmedin ama kalcak böyle..uğurlu geldi patron.. terörist diyolar adama, desinler değiştirmem, desinler değiştirmem ooooyyy :)
sistemde optimizasyona önem veriyorum...
ama [B]12 aylık([COLOR="Blue"]12 ayda genelde düşüş ,yükseliş gibi tüm karakterler görülüyor[/COLOR]) ve 300 ü gecen [/B]tradenin isabetli olduğuna inanıyorum..
bir ay uygulayıp..sonra tekrar son 12 aylık ama 300 ü gecen opt. yapıyorum..300 trade...çünkü 5 daklıklarda ayda ortalama 27-32 tradeden aşşağısının ,hatalı sonuç verdiğini gördüm..öyleki ayda 12 işlem yapan 5 daklık bile var[B]..ama bu işlem sayısı ile 5 daklık periyot uyumsuzdur..[/B]
bu mantık ile hareket sonucu 5 daklık ,[B]gercek işlemler sonucu,[/B]
temmuzda 8.000 puan kar
agustosda 10.000 puan kar
eylülde 2.000 puan kar yapmış...
26 agus-30 eylül arası neredeyse tam yatay..
[COLOR="Blue"]sistemde uyguladığım metod hakkında yorumlarınızı merakla bekliyorum..
şimdiden tşkler..[/COLOR]
[QUOTE=XTRADERX;3597697][COLOR="Red"]bu düşüs[/COLOR] [COLOR="Blue"]o dönüş değildi[/COLOR]............[U]benden söylemesi[/U]
[COLOR="Red"]ama o beklenen düşüşün [/COLOR][COLOR="Blue"]öncüsüdür[/COLOR]..........
[I][U]yine yukarı ataklar gelebılır ama tepeler tepe olarak kalabilir [/U][/I]
[I]artık herkez şapkasını önüne koyup hayaller aleminden cıkıp bugune kadar kazandıkları paraları koruma ve defansa gecmesı gerekmektedir[/I]
nacizane benım fıkrımdım.......[/QUOTE]
Dikkaet etmek lazım
[quote=Astatin;151514]haşırt dı blek bord :)
[IMG]http://i38.tinypic.com/30t5ogh.jpg[/IMG][/quote]
apka nın yaptığınımı yapsam acaba...başındna bu yana sıfır optimizasyonla kullandım bunu...acaba bir opt çeksek şu aradaki iki paraiz kaybolurmu...diyelimki kayboldu..ama o zaman geçmiş getirisi çok değişcekmi..ona bakmak lazım..tamam apka..bakıyorum bu akşam
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/30/2819.bmp[/img][/url]
Bunlar yarın bir yukarı daha yaparlar.
[QUOTE=abka;151512]eylül ayı sistem sonuçlarınız nasıl,arkadaşlar..[/QUOTE]
Bıcırık Ssitem -2700 puan
Medium Sistem +1900 puan
Platin Sistem -750 puan
Titanyum Sistem -3900 puan
Bu performanslar eniyilenmiş değil en kötülenmiş pratiğe dökülebilecek performanslardır. Sistem 3 verdi ben aynen uyguladım ama 2 aldım gibi mazeretler oluşmayacak şekildedir.
Sistem sinyalinin verdiği kapanış fiyatı değil aktif kadem değeri dikakte alınmıştır. örneğin Titanyum Sistem 16:45te SAT vermiştir. 16:45 açılışı 61,600dür faakt sinyal 61,500den verilmesine rağmen fiyatlar hızlıca aşağı geldiği için bperformasnlara 61,100den geçilmiştir. Sadece bu son sinyalde bile sistmein performansı uzunalrın kapatılması ve kısa açılması gerken zamanda -1000 puan kötülenmiştir ama gerçekçöi bir performans çıakrtılmıştır. X günde mekanik olarak bilmem kaç bin puan verdi şeklindeki iştah kabartan ama gerçekçilikten uzak performanslardan değildir. Bunu niye yazdım sistemlerimin performansları iyi ya da kötü oalbilir hiç bir zaman saklamadım ama en azından gerçekçi performansları yayınladım bugüne kadar. Çünkü aslolan sistem sonuçalrının portföye yansımasıdır.
CIT : HISSEDARLARI : NO !
CIT hissedarlari , son söylentilere göre , "satis planina " hayir demis .
Su an CIT tekrar 1 dolara dogru geriledi , yani -55%....
Tabiki CITI üzerine etkisi merak ediliyor ..
GDP HALA NEGATIF ..
ABD de GDP hala negatif !!
BÜTÜN GÖZLER CIT DE ..
Yine herkesden önce CIT haberi vermis oldum , çünkü su an haber yavas yavas herkese gelmeye basladi (Bloomberg CBS .....)..
Su an bütün gözler CIT de ...
CIT IFLAS EDECEKMI ?
Su an ABD nin en büyük finans kanalinda söylenti bu yönde : CIT iflas
edecekmi ?
CIT HAKKINDA DURUM NETLESIYOR ..
CIT (ABD nin en büyük Kobi kurumu ) hakkinda durum netlesiyor :
hissedarlarin hepsi satis planini kabul etmiyebilir söyleniyor .
Öyle olursa , CIT ABD nin tarihinde 5 inci en büyük iflas olabilir
(LEHMAN WAMU WORLD COM ve GM den sonra )..
Su an CIT hala - 40 % ve islem rekor seviyede (350 milyon !!! ).
ABD DE ISSIZLIK HALA EN BÜYÜK DIKEN..
Issizlik , her zaman belirtigim gibi, ABD de en büyük diken olmaya devam ediyor ... Özel sektörün bu kadar ,isçi kaybetmesi, cuma günü için pek iyi bir sinyal degil ..
CIT -50% SU AN..
CIT hakkinda son kotasyon belli oldu : 1.10 yani su an -50% !!!
Tamamda CITI CIT de para kazanmak istiyorsa , CIT yükselmesi gerekiyor ..
Burada bir terslik var .......
Yoksa hakikaten CIT iflasami hazirlaniyor ?
ADP 10 DAKIKA SONRA ..
ADP 10 dakika sonra .. Bu sefer büyük önem tasiyor Cuma büyük rakam dan önce .
AÇILSTAN ÖNCE ..
Futuresleri yesil de tutan sebebi deigimedi : hala CITI . Su an +2%.
Fakat CIT hakkinda büyük bellirsizlik var ..
Son kotasyonlar -45% düsüs gösteriyor CIT de . (islem de çok büyük )..
Biraz daha beklemek lazim gibi..
[B]
Yorumlar Baybars dan
Kimse bu CIT den bahsetmiyor... ikinci bir lehman olmasın?[/B]
asti [B]200-300 den az tradede opt. yaparsan[/B] ,sonrası zarar olur..pc oyunu gibicoluyor..
YSE Most Active (by volume) | NASDAQ | AMEX
Sep 30 11:01am ET † Price Change %Change Volume
CIT CIT Group Inc 1.45 -0.75 -34.09% 316,681,019
C Citigroup Inc 4.59 -0.11 -2.34% 231,943,641
SPY SPDR S&P 500 ETF 104.93 -1.07 -1.01% 78,271,273
BAC Bank Of America Corporation 16.84 -0.32 -1.87% 65,813,130
XLF Financial Select Sector SPDR ETF 14.84 -0.17 -1.13% 55,184,198
GE General Electric Co 16.41 -0.30 -1.79% 38,485,213
Geçen ay 15000 puandı
Bu ayın dolmasına 7 gün var 4725 puan karda.
950 komisyon ödemişim kaldı 3775
[QUOTE=engin sözmen;151545]Geçen ay 15000 puandı
Bu ayın dolmasına 7 gün var 4725 puan karda.[/QUOTE]
sistemin bir numara...brv
[QUOTE=parderi;151523]Dow'un böyle bi düşüşünü kimse beklemiyordu. Ani düşüş karşısında Palada sürüye uydu. Ama o bizden önce ayılır.[/QUOTE]
9697 ile 9705 arasında boşluk bırakarak düşmüş. Seans içi boşluklu yangından mal kaçırıcasına. Pentagona uçak düşmüş gibi.
[QUOTE=selçuklu;151507]herkes kısa galiba .. şövalye patron dışında ... başka uzun varmı ??[/QUOTE]
beeennnn:..: geceye 60.325 den 1/2 uzun girdim.. dow 9500 bile kapatsa sabah eksi açılış olmayacağını düşünüyorum..
[QUOTE=stonhand;151525]bu arada xtraderx gene haklı çıktı düşüş oldu ama düşüş benim ebemenin örekesine atlandıktan sonra taaa 62,175 ler görüldükten sonra oldu, neyse sağlık olsun longlasaydım kaybım daha fazla olurdu en azından shorttan az kaybettme sevineyim bari üüüvvvv
Şelalede olsa 60200 desteği çalıştı altında 59800 de baba destek var eğerki o kırılırsa aşağısı sakat yoksa 59800 kırılmazsa Pala yada Piyasa artık adı herneyse shortçuları çok pis keser[/QUOTE]
Bu arkadaş nerede yazıyor site adresi verebilirmisiniz
istermisiniz dow artı kapatsın..kafadan 800 puan gap yeriz.
[QUOTE=jani;145068][B]short ta stop loss um 1000 puan...long açtıgımda ise 500 puan...
bunnar degişmez kurallarım...ŞELLELEYE KADAR...SONRA YATARIM....[/B][/QUOTE]
[QUOTE=jani;145934]59 300 den shortladım....[/QUOTE]
[QUOTE=jani;145939]59 000 ler ve 56 000 arasında gidip gelecegiz....11 günde bu sürer....
54 500 de sonlanır bu dalga....kıyım muthiş olur...marj 3000 oldu artıkın....[/QUOTE]
[QUOTE=jani;146024]59 300 kısa girdim demirci....yanarım dedigim...2300 puan kar alabileckken...1300 puan kar aldım...pozizyondan erken çıktım...58 200 de uzunları kapayarak...kalan çıkışı seyrettim....
pazartesi herşey olabilir....ama 61 300 e kadar kılımı oynatmam...
bu ..... zıbaracak demirci....
can çekişiyor....
slow trader shortcuları komple doradı....56 400 den 59 400 e gelerek...
yani 3000 puan...[/QUOTE]
[QUOTE=jani;146535]kapandı...
450 puan kar önerdi bana al çık dedi....zabahın köründe....
almam dedim....al çık süründürürüm dedi...inanmadım...
meger dogru söylüyormus ***....
bütün gün süründüm...59 300 maliyetli dünki shortlarla salıya gidiyorum...
salı sallanır....yetiş ya resulallah....[/QUOTE]
[QUOTE=jani;146672]sisteme uydum usaglar....
neydi sistem....
para ve kar bende....MAL ONDA....TASISIN...57550 DEN KÜTLETTİM....[/QUOTE]
[QUOTE=jani;146705]SHORTLADIM...58 700 den....sebeb bu yazdıklarım....[/QUOTE]
[QUOTE=jani;147040]günaydın usaglar....
haçlı orduları dört koldan saldırıyor.....talan kokusu aldıkları net....
bu yüzden 375 puan zaiatla flat oldum....short üçün fırsat kollayacagım...[/QUOTE]
[QUOTE=jani;147083]59 700 shortladım....agam kıramadı orayı...[/QUOTE]
[QUOTE=jani;147285]eylem anı...dow açılış....
tüm dünya yukarıya basıyor...budapeşteyi 20 000 nin üstüne attılar....
[B]60 300 de kol kesilir...[/B].oraya kadar furuşmaya devam....[/QUOTE]
[QUOTE=jani;148018]slow traderler...ve uzun vadeli trend izleyicileri LONG....ESAS OLANDA BUNNAR....
bunnarı henuz reverse yapamadı....bu yüzden yukarıya aşırı saldırmıyor....
kısa vade shorcu için stop 60 300 de....
kısa vade longcu için ise...stop 59 000 de...
bunlardan hangisi kırılırsa 2000 puan o yönde gider....[/QUOTE]
[QUOTE=jani;149100]marasalim...
asagiya dogru baktim mi...3600 puvani net goruyorum....ondan sonrasida var emme...biraz fluuu...[/QUOTE]
[QUOTE=jani;149264]rest cekti bugun....hemide silkeleme filan yapmadan...cikacak adam once silkeler degilmi....ama bu odullendirdi...
bu yuzden...
[B]59 700 maliyetli shortlarimin...stopu 1000 puan ustundeydi....bunu yapmadim...orada tekrar shortladim....maliyetim...60 200 oldu....61 000 stop yerim...orada stop olursam agir darbe yerim....[/B][/QUOTE]
[QUOTE=jani;149339]usaglar...
su an 60 700 deyiz....
koptugu yon onemli...
yukari koparsa 64 800 hedeftir....asagi koparsa 55 800 hedeftir....arasi deresi yok....[/QUOTE]
[QUOTE=jani;149574]bu rakkamlar benim rakkamlarim....
sebebini izah edeyim...sabah yazdim ama geride kaldi...anlaman hakkin...beni izliyorsun cunki....
59 700 shorttum....bu fur kac shortu idi....bu sabah dow a ragmen...yukari surdu...yani shortlari kesip bicmeye longlari odullendirmiye basladi...
dedimki yazimda...
gercekten cikacak adam...bu firsati kullanir asagi gider tum longlari yakar sonra cikardi...ama agam...longlari degil...shortlari kesiyor...
oyleyse...ben artik slow trader pozizyonuna gececegim dedim...bunlari sabah yazdim....
59 700 shortlarimi 1000 puan ustten kol kesecekken...1000 puan ustten bi o kadar daha short actim...ortalama maliyetim ise...60 200 oldu....
daha onceki yazilarimda belirttim...slow trader 2000 puanda kol keser....marji acar...
cunki...
buyuk paranin kokusunu almistir gariii....BU KOKU ADAMI CILDIRTIR....
BUNU SOYACAGIM...SEYRET BENI....ha ha ha[/QUOTE]
[QUOTE=jani;151320]14 30 dan sonra margin isi bitiyor...hala 61 800 asagi kirilmazsa...shorculuktan vazgecerim....[/QUOTE]
[QUOTE=jani;151504]IFTIRA EDIYORSUN....
60 200 oldugunu sende biliyorsun...ama tokadi yiyince aklin kaymistir...
arkamda bu dususun olacagini soyluyen...
vobix...
vardi...cunki uyanik o....sana acimiyorum...IFTIRA EN BUYUK GUNAHTIR...MUSLUMANSAN EGER....[/QUOTE]
Bana kardeşim diye hitap ettiğin için sana abi diyorum... Bak güzel abicim 56500 - 62200 yükselişi sırasında çok büyük oranda short kovaladın... 1300 puan longdan aldım demişsin tebrikler... Bu mesajları böyle alıntı yapmak istemezdim ama beni öyle koca koca harflerle iftira etmekle suçlamışsın ki mecbur kaldım... Geçmiş mesajları okumadan yorum yazan arkadaşlar bizi gerçekten iftiracı olarak bilmesinler istedim...
Size zeytindalı uzatıyorum, gelin bu tartışmayı bitirelim... Herkes çok sıkıldı, ben de dahil... Siz benden büyüksünüz, o yüzden ilk adımı ben atıyorum...
xtraderx,sözü gecen arkadaş nerede..
[QUOTE=Larossıan;151540][URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0909.hizliresim.com/2009/9/30/2819.bmp[/img][/url]
Bunlar yarın bir yukarı daha yaparlar.[/QUOTE]
bencede yapacaklar.. hiç tepkisiz 2000 puan verdiler, yarın 61.300 civarlarını tekrar denemesi lazım diye düşünüyorum..
[quote=abka;151552]xtraderx,sözü gecen arkadaş nerede..[/quote]
Nerde derken hocam üstat vahşi batıda yazıyor anahtar II topiği var.
Son tango deyip duruyor ama hala son tango gelmedi de diyor bu sadece öncü satışlardır IMF anlaşması oldu ancak sadece ufak bir pürüz kaldı oda halledilsin açıklanacak ve 2 gün ralli olacak diyor
İnanmak yada inanmamak serbest ben bugün erken poz aldım ebemin örekesini gördüm üstat gün içide dönüş olacağına dair bir şeyler karaladı ama stoplayınca kale almadım sonuç ortada üüüüüüüüü
[QUOTE=engin sözmen;151545]Geçen ay 15000 puandı
[B][COLOR="Red"]Bu ayın dolmasına 7 gün var[/COLOR][/B] 4725 puan karda.
950 komisyon ödemişim kaldı 3775[/QUOTE]
Eski mesajdan alıntı değisle bu ay bitti. Yarım Ekim ayına başlıyoruz.