[quote=bull market;64716]işte sana saman alevi astatin, yetiştir.. :)[/quote]
575 de pasifde bekliyorum :(
Printable View
[quote=bull market;64716]işte sana saman alevi astatin, yetiştir.. :)[/quote]
575 de pasifde bekliyorum :(
31200 ü bugün bidahada görmeyiz heralde.
Ben dolar kontratına geçer, bu cambazlarla uğraşamam buğün...
QUOTE=parderi;64715]Ne py.si yaw bunlar illizyonist. Beynimin yarısını şu anda yıkamış durumdalar. Alın size uzun. Bakalım nerden öpeceksiniz.[/QUOTE]
Öptüler walla hemde dudaktan kalbe.
[QUOTE=Astatin;64721]575 de pasifde bekliyorum :([/QUOTE]
[QUOTE=bull market;64722]31200 ü bugün bidahada görmeyiz heralde.[/QUOTE]
Yanılmışım sert satış dalgası gelecek gibi gördüm, neyse, sende elini çabuk tutamayanlardansın, halbuki görüp duruyon, 450 den dönüyo sabah beri, nerden 600 falan.
Büyük konuşma. Bunlar adama daha neler gösterir.
[quote=bull market;64725]Yanılmışım sert satış dalgası gelecek gibi gördüm, neyse, sende elini çabuk tutamayanlardansın, halbuki görüp duruyon, 450 den dönüyo sabah beri, nerden 600 falan.[/quote]
600: 5 dkıkalığın al vereceği yer..yani tuzak yükseliş ise eğer önce 5 dakıkalık ala gecer sonra verirler hesabıydı..tutmadı :(
ahanda 31200 uzerini gördü:)
[QUOTE=teo;64723]Ben dolar kontratına geçer, bu cambazlarla uğraşamam buğün...[/QUOTE]
Yawf oradakiler daha bi manyak sn. teo, hepten sinir harbi olur bence, saygılar.
[QUOTE=rcp;64728]ahanda 31200 uzerini gördü:)[/QUOTE]
ne biliym yaaa, bugün hiç bakmasaydık daaa iyiydi de işte, neyse, bol kazançlar..
galiba bugun PPB trenindeyi:)
(piyasayı pisokopata bağlama)
yurtdısı düstükve hem vob hem dolar cıkıyo.
Bu hafta geceleri kısada kalmalı ama, benim senaryoyu okudunuz değilmi? diplere gelmeden uzuna geçmek stres yapar bence, saygılar.