500 altı stop yazılı arkaya yaslandım .. ralli ralli ralli .. martoniki patron golü atacaz inşallah .. 63500 kapatrız bence.. hayırlı uğurlu olsun
Printable View
500 altı stop yazılı arkaya yaslandım .. ralli ralli ralli .. martoniki patron golü atacaz inşallah .. 63500 kapatrız bence.. hayırlı uğurlu olsun
yeni dip istiyoruz senden palaaa....lelele
[QUOTE=YAVUZHAN;151732]benim kriterlere göre dünkü satışın temposu oldukça dikkat çekici..
hızlı ve öfkeli gelmiş satış ki hemen ertesi gün toparlanma beklemek zor..hatta bu tempo 60 bin altını gösterebilir diye düşünüyorum.
bugün kısa kalıp akşam dow u görmek gerek bence.dow 9670 altında kapanış yaparsa ki dün 9600 den toparlanmış gözüküyor zayıflama artarak devam edebilir..
61300 üstüne gidebilecek hareketler acaba dedirttirebilir,0 yüzden stop seviyem şimdilik..[/QUOTE]
zaten bugün yeni dip görmezsek geceye kısa girmek daha mantıklı.. teknik dow'un 9500 lü sevileri denemesi lazım diyor..
[quote=selçuklu;151733]500 altı stop yazılı arkaya yaslandım .. ralli ralli ralli .. martoniki patron golü atacaz inşallah .. 63500 kapatrız bence.. hayırlı uğurlu olsun[/quote]
patron 63500 içinmi hayırlı uğurlu olsun dedin sen şimdi :::
[quote=jerfin;151734]yeni dip istiyoruz senden palaaa....lelele[/quote]
Mümkünse 60200 artık abartırsa 59800 isterük isterükde isterükkkkkk 59800 de babalar gibi longlarım yuksa beyle beyle bekelmeye devam ederim
long devam 950 kadar
Amanınnnnnnnn
Credit suisse spotta 25 M TL satıcı ancak VOB da 6400 kontrat long tarafında ula bu ne dimek şimcik anlayan varsa beri gelsin
[QUOTE=YAVUZHAN;151736]patron 63500 içinmi hayırlı uğurlu olsun dedin sen şimdi :::[/QUOTE]
evet abi ralli .. :D
[quote=YAVUZHAN;151727]çok süper motive etmişsin kendini patron :)[/quote]
evet patron özellikle klibin 1.35 ile 1.50 saniyeleri arasına dikat..çok kuuulll bir apla..yannış anlaşılmasın, hakkaten abartısız ve güzel bir dansını takdir ediyorum...motivasyon şart
[quote=stonhand;151739]Amanınnnnnnnn
Credit suisse spotta 25 M TL satıcı ancak VOB da 6400 kontrat long tarafında ula bu ne dimek şimcik anlayan varsa beri gelsin[/quote]
aslına uygun kullanıyor işte vobu,sigorta yapıyor kendine..
biz spekülasyon tarafındayız trader olarak :)))
ahanda kanal .. bu kanal kırılmadı daha .. kırılırsa bakarın duruma .. gerekeni yaparım .. ralli ralli ralli ..
[URL=http://img18.imageshack.us/i/adsztk.jpg/][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/3497/adsztk.jpg[/IMG][/URL]
bu arada unlimitted in dünkü uyarısı aklıma geldi :)
yine çalıştı altın kural 108 :)
tezgah yerine oturdu long kısa bir süre için
[QUOTE=stonhand;151739]Amanınnnnnnnn
Credit suisse spotta 25 M TL satıcı ancak VOB da 6400 kontrat long tarafında ula bu ne dimek şimcik anlayan varsa beri gelsin[/QUOTE]
Hedge :)
1 dk al geldi hayırlı olsun ..
Ben palayı bekliyorum mutlaka gelecek ya gelecek ya gelecek heeheheh.Palada akşamdan nce gelmez huy edindi.
şu an fdow'u dax tutuyor.. 12.00 daki eur bölgesi verilerinden sonra dax'ı kim tutacak acaba:)
[QUOTE=jerfin;151749]şu an fdow'u dax tutuyor.. 12.00 daki eur bölgesi verilerinden sonra dax'ı kim tutacak acaba:)[/QUOTE]
12:00 ralli başlayacak bence jerfi apla .. heheh :D:D
son poz 725 long devam ..
625 den long devam..daha sat menzilinde değüluz..
[QUOTE=abka;151751]625 den long devam..daha sat menzilinde değüluz..[/QUOTE]
bencede sat menzilinde değiliz daha... teprik ederim .. graf belli kanal belli .. ralli
[QUOTE=adiget21;151745]tezgah yerine oturdu long kısa bir süre için[/QUOTE]
O tezgahın çivileri oynadı. Kolay kolay oturmaz. Vob'un şu an eğreti gelinden farkı yok:)
bugun...yaralarini yaliyorlar....
fdjı 9650 kırılırsa iş biter bence
spot la vob arasındaki fark ???????????
Küskü on the road
[quote=adiget21;151756]spot la vob arasındaki fark ???????????[/quote]
birinde cesur yürekler var öbüründe cesur kürekler :).dng
xtraderx 14,30 da yön belli olur demiş üstadın destek ve dirençleri
60600-800/[COLOR=Blue]61200[/COLOR]
60200/[COLOR=Red]59800[/COLOR]-200
[QUOTE=parderi;151753]O tezgahın çivileri oynadı. Kolay kolay oturmaz. Vob'un şu an eğreti gelinden farkı yok:)[/QUOTE]
Emme hızlı bi yukarı yapıp iki kaşımızın ortasından vurmadanda aşağı beklemeyin.:)
dostlar piyasa 60700 altında haf ve gün de short gösterirken
basın uşaklar....acımayın....
helal pala.........
sistem şortos bende şortos...ama PU lar gözlenos...eğer bu PU lar kırılanos, 598xxx a kadaros babafingos
[quote=Larossıan;151748]Ben palayı bekliyorum mutlaka gelecek ya gelecek ya gelecek heeheheh.Palada akşamdan nce gelmez huy edindi.[/quote]
assolist abi kendisi,olsun o kadar :D
dax saat 12 yi bekleyemedi... saat 12 ye kadar 60.000 altına inersek flat olurum..
[quote=security;151761]dostlar piyasa 60700 altında haf ve gün de short gösterirken[/quote]
60700 üstünde lönke dönme eğiliminde, öylyse gün sonu kapanışlar
60250 altında olursa satış baskısı devam
550-25 manuel stop ve kısa .. küskübar gelecek .. on road .
[quote=jani;151754]bugun...yaralarini yaliyorlar....[/quote]
dun...60 700 ila 60 200 araliginda son yarim saatte ....
TAM.....500 TRILYONLUK...kol ve bacak vardi....onlar gorgy nin kucagina indi....
acilisla protez islemi yapti ve bunlari takti....birazdan usaglara yurume talimi yaptirir....
yön belli oldu şelale ..
[quote=negrolino;151755]fdjı 9650 kırılırsa iş biter bence[/quote]
nasıl işi bitirdim ama :..::..::..:
ve talim basladi...
Acaba IMF protesto edildi diye mi düşüyor borsa :D