sistemin bağırsakalrından gördüğüm kadarıyla 59800 altında günlükde sat gelebilürrr..civciv çıkabilürrrr
Printable View
sistemin bağırsakalrından gördüğüm kadarıyla 59800 altında günlükde sat gelebilürrr..civciv çıkabilürrrr
üüübunlar traş..long devam...üüü
[quote=security;151766]60700 üstünde lönke dönme eğiliminde, öylyse gün sonu kapanışlar
60250 altında olursa satış baskısı devam[/quote]
buarada seyrü sefere en az 10 dk lık ve üstü ile devam
tavsiye olunur...........
Palanın işi zor. Sabah garantide 4,5 para girişi vardı. Şu anda -5,5 oldu. İlk 5 de -20 civarı.
Bir aslan parçası ayakkabı fırlattı IMF başkanına... .brv
alış baskısı süsü verilmiş .. küskübar hazırlıkları sezinliyorum .. şelale ..
son dip 56425 ten başlayıp 62 bin üstünde yeni tepe yaptığımız hareketin referans ortalaması 60600 seviyesinde..
dün bu seviye altında kapanış yapılsada bugün test edilmeye devam ediliyor halen..
bu seviye önümüzdeki 1/2 haftaya yön verebilir altında kapanışlar yapmaya başlarsak..
[IMG]http://i38.tinypic.com/35cms1w.gif[/IMG]
Tüm arkadaşlara duyurulur. 61400-500 flat yapmıştım. Biraz aşağıya geleblir demiştik..... Dün seansta yoktum.... 60500 tekrar yüzde 50 long oldum.
gerekçe 1 : IMF ile anlaştık haberi daha açıklanmadı. Ama önümüzdeki hafta yakındır.
gerekçe 2 : üç harfli yabancı yükseliş 3 ay demişti.. daha 1 ay 10 gün oldu. :)
gerekçe 3 . IYM nin 65000 den geri vermek için burdandeli gibi mal aldığını hissettim.
biraz daha gevşerse geri kalan yüzde 50 longumu tamamlayacağım. cephaneler hazır agam. 65000 de seni vurmaya geliyorzzz...
[QUOTE=enorton;151777]Bir aslan parçası ayakkabı fırlattı IMF başkanına... .brv[/QUOTE]
Palayı bi görsem bende şu gördüğünüz yamalı pabuçların ikisini bir fırlatıcam.
[quote=enorton;151777]Bir aslan parçası ayakkabı fırlattı IMF başkanına... .brv[/quote]
analar neler doğuruyor be .brv
hangi şortçu gönderdi o öğrenciyi söylesin bakalım
kim gönderdiyse dün akşamdan şortlamıştır kesin:)
.lelelebaskı belli küskü belli long belli cört belli, belli belli
[quote=BORSACIOZGUR;151780]Tüm arkadaşlara duyurulur. 61400-500 flat yapmıştım. Biraz aşağıya geleblir demiştik..... Dün seansta yoktum.... 60500 tekrar yüzde 50 long oldum.
gerekçe 1 : IMF ile anlaştık haberi daha açıklanmadı. Ama önümüzdeki hafta yakındır.
gerekçe 2 : üç harfli yabancı yükseliş 3 ay demişti.. daha 1 ay 10 gün oldu. :)
gerekçe 3 . [COLOR=red]IYM nin 65000 den geri vermek için burdandeli gibi mal aldığını hissettim.[/COLOR]
biraz daha gevşerse geri kalan yüzde 50 longumu tamamlayacağım. cephaneler hazır agam. 65000 de seni vurmaya geliyorzzz...[/quote]
deli gibi mal aldığını hissetmeni anladımda, 65000 den geri vermek için aldığını nasıl anladın..:) 3 harfli yerli kurumdandamı (IYM) tuyo var..:rolleyes:
[QUOTE=sovalye;151783]hangi şortçu gönderdi o öğrenciyi söylesin bakalım
kim gönderdiyse dün akşamdan şortlamıştır kesin:)[/QUOTE]
Astidir muhakkak.
[quote=jani;151754]bugun...yaralarini yaliyorlar....[/quote]
sayın kuzu öncelikle dünkü başarın için bi daha tebrikler.. bizimle paylaştığın içün ayrıca teşekkürler..
poz un ve planın nedir.. bizde faydalansak diyorum..
kanal kırıldı hayırlı uğurlu olsun .. kanal belli .. şelale belli ..
[URL=http://img41.imageshack.us/i/adszki.jpg/][IMG]http://img41.imageshack.us/img41/4084/adszki.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=selçuklu;151743]ahanda kanal .. bu kanal kırılmadı daha .. kırılırsa bakarın duruma .. gerekeni yaparım .. ralli ralli ralli ..
[URL=http://img18.imageshack.us/i/adsztk.jpg/][IMG]http://img18.imageshack.us/img18/3497/adsztk.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
isyatırım makara yapıyor kademelerde :)
[quote=sovalye;151783]hangi şortçu gönderdi o öğrenciyi söylesin bakalım
kim gönderdiyse dün akşamdan şortlamıştır kesin:)[/quote]
bizim birader o şövalye patron :) avatarı "kızıl" a döndürerek mesajı vermiştim zaten :) şşşşşşşş kimse duymasın
Şaka bir yana helal olsun delikanlıya...
[QUOTE=YAVUZHAN;151779]son dip 56425 ten başlayıp 62 bin üstünde yeni tepe yaptığımız hareketin referans ortalaması 60600 seviyesinde..
dün bu seviye altında kapanış yapılsada bugün test edilmeye devam ediliyor halen..
bu seviye önümüzdeki 1/2 haftaya yön verebilir altında kapanışlar yapmaya başlarsak..
[IMG]http://i38.tinypic.com/35cms1w.gif[/IMG][/QUOTE]
Bu nasıl bir uzun çubuktur öyle, sanki yangından mal kaçırır gibi sattılar... Bundan aylar sonra vob grafiğini inceleyenler diyecek Allah Allah 30 Eylül günü 16.50 sıralarında ne olmuştu ki?? Veri mi vardı, haber mi geldi, kriz mi çıktı, bomba mı patladı vs?? Cevap hayır ... İlginç, sadece çok yükseldiğini düşünenler satışa geçti... Ama neden bu panik??
Eğer bu borsa buradan yükselirse ve diyelim 65.000 e gelirse diyeceğiz ki o günkü olay longçu silkelemeydi. Zaten mal vermek isteseler geniş zamanda yaparlardı, birden basmazlardı...
Eğer bu borsa burdan düşerse diyelim 56000 lere gelirse diyeceğiz ki ogünkü küsküden belliydi zaten düşüşün başlayacağı :D
İmzama dikkat çekerek sözlerimi bitiriyorum :)
[quote=sovalye;151783]hangi şortçu gönderdi o öğrenciyi söylesin bakalım
kim gönderdiyse dün akşamdan şortlamıştır kesin:)[/quote]
jani göndermiştir kesin :)))
Ayakkabıyı fırlatan arkadaşı alnından öperim. Damarlarında asil kan taşıyan gençler hala var şükürler olsun...
buda üstadın U100 destek ve dirençleri
[B]u100 perşembe ;[/B]
48136/[COLOR=Blue]48354[/COLOR]
47874/[COLOR=Red]47647[/COLOR]/47375
[QUOTE=sovalye;151783]hangi şortçu gönderdi o öğrenciyi söylesin bakalım
kim gönderdiyse dün akşamdan şortlamıştır kesin:)[/QUOTE]
Jani abi göndermiştir kesin :)
Bir tarafda 17 yaşında testere ile adam kesecek vahşilikte şımarık hayvanlar öbür tarafda vampirlerin elebaşının başına ayakkabıyı yapıştıran koçyiğit üniversite öğrencisi... helal olsun delikanlıya be....elini korkka alıştırmayaymış, masayı sandalyeyi ataymış..hatta IMF başkan yardımcısını tutup onu ataymış başkanın üstüne...** yasal hırsızlar sizi...beter olun
yalnız bu olay ardından hükümet bi 6 ay daha imf ile anlaşıyoruz diyemez bence..
yoksa çok kötü oy kaybına uğrayabilirler..
malum bu tarz hareketler etkili oluyor kamuoyunda.tabi balık hafızalı olduğumuz için kısa sürede unutulur o da ayrı..
satış bitti şimdilik shortcover yaptıracaklar
525 uzun .. bu baskıya kimse dayanamz .. güzel bir ralli olacak bence ..
Yerim shortu pala gelene kadar full long.:D:D
ayrıca kanalın a* .. yemişim kanalı .. ralli ralli ralli .. hehehe:D:D
İMKB de 48 000 üzerinde tutunma sağlanamayınca 47 700-800 desteğe gerilemeler yaşandı ve bu gevşeme devam ederek, 47 600 seviyesine kadar devam etti. 47 611 en düşük görüldü. Gevşeme 47 500 desteğe kadar devam edebilir. Para çıkışı 20 milyona ulaşıyor ve satıcı kurumlar arasında CREDIT’in GARAN hissesinde satışları dikkat çekiyor. Aynı CREDIT vob da sürekli alım yönünde pozisyon açıyor. Yani "GARAN sat endeks düşsün, Vobu da düşürsün VOB da aşağıdan alım yap" ...
şövalye patron yaslandım arkaya ..
birlikten kuvvet doğar ..ralli ralli ralli. .hedef 75000 hehe:D:D
[QUOTE=turkishbulls;151802]İMKB de 48 000 üzerinde tutunma sağlanamayınca 47 700-800 desteğe gerilemeler yaşandı ve bu gevşeme devam ederek, 47 600 seviyesine kadar devam etti. 47 611 en düşük görüldü. Gevşeme 47 500 desteğe kadar devam edebilir. Para çıkışı 20 milyona ulaşıyor ve satıcı kurumlar arasında CREDIT’in GARAN hissesinde satışları dikkat çekiyor. Aynı CREDIT vob da sürekli alım yönünde pozisyon açıyor. Yani "GARAN sat endeks düşsün, Vobu da düşürsün VOB da aşağıdan alım yap" ...[/QUOTE]
hocam turkishbulls olarak çok zayıfsınız bence .. ralli olsun mümkünse .. :D
[QUOTE=selçuklu;151803]şövalye patron yaslandım arkaya ..
birlikten kuvvet doğar ..ralli ralli ralli. .hedef 75000 hehe:D:D[/QUOTE]
Dün bende yerim dedim ama sora kusturdular. Bu arada garan -9 ilk beş -25
[QUOTE=özdenil;151793]Ayakkabıyı fırlatan arkadaşı alnından öperim. Damarlarında asil kan taşıyan gençler hala var şükürler olsun...[/QUOTE]
Bir ironiden bahsedeyim, o arkadaş spor ayakkabı fırlattı... Bilgi ünv. okuduğunu da hesaba katarsak kesin nike,adidas falandır... Küresel gücün en önemli markalarından birini, küresel dünya düzenin en önemli kuklalarından birine fırlatıyorsun :)
Sakın yanlış anlaşılmasın ben de üniversitede ayağımda nike ayakkabı, kappa tişörtle Theodore Levitt in Küreselleşme makalesini eleştirmiş ve arkadaşlar tarafından kınanmıştım :)
[quote=selçuklu;151801]ayrıca kanalın a* .. yemişim kanalı .. ralli ralli ralli .. hehehe:D:D[/quote]
selcuklu saydim...bugun tam 6 kez fikir degistirdin...
agam adami boyle yapiyor iste...uyma ona sen...uslu bi cocuk ol...yoksa helak olursun....
[quote=jani;151768]dun...60 700 ila 60 200 araliginda son yarim saatte ....
TAM.....500 TRILYONLUK...kol ve bacak vardi....onlar gorgy nin kucagina indi....
acilisla protez islemi yapti ve bunlari takti....birazdan usaglara yurume talimi yaptirir....[/quote]
burdan şunu mu anlıyoruz.. dün zararına poz kapatan longcular.. yeniden mallarını geri aldılar...yükselecek diye... nafile bekleyiş sonunda yeniden amaliyat başlayacak..
[QUOTE=enorton;151806]Bir ironiden bahsedeyim, o arkadaş spor ayakkabı fırlattı... Bilgi ünv. okuduğunu da hesaba katarsak kesin nike,adidas falandır... Küresel gücün en önemli markalarından birini, küresel dünya düzenin en önemli kuklalarından birine fırlatıyorsun :)
Sakın yanlış anlaşılmasın ben de üniversitede ayağımda nike ayakkabı, kappa tişörtle Theodore Levitt in Küreselleşme makalesini eleştirmiş ve arkadaşlar tarafından kınanmıştım :)[/QUOTE]
bilgi üniversitesinden değil
anadolu üniversitesindenmiş
efg bir gelip bassa burya ne şık olur :P
ortalama uzunlar 60600 oldu..ralli isteruk..hemde yeni tepe..
[QUOTE=jani;151807]selcuklu saydim...bugun tam 6 kez fikir degistirdin...
agam adami boyle yapiyor iste...uyma ona sen...uslu bi cocuk ol...yoksa helak olursun....[/QUOTE]
benim trade tarzım böyle ..spontane .. bazen arkaya yaslanırım bazende böyle .. 6 poz değişikliği normal .. 150 kez poz değiştirdiğim oldu.. .. hayırlısı olsun .. günümde değilim gibi zaten ..