-
Makas 0-100 arasında dolaşıyor. Piyasa yine tekin değil.
Ben yine short sempatizanıyım ama ciddi bir hareket başlayana kadar flat... Harekete geç gireyim, kar az olsun ama zarar olmasın. Eylül'de daytrading maceralarım fena çarpılmayla sonuçlandı, Ekim'e de öyle girmeyelim.....
-
[QUOTE=Kennym;151661]dün açılan 61975 shortlar 60700 den kapandı.. 1275 points cepte..
bugun ne olacagı belli olmaz adamlar tak tuk yapıyolar aldıgımızı koruyalım en azından 1 gun :)[/QUOTE]
Bereket versin. Ters indikatörüm diye diye PALAyı terse getirdin sonunda .lelele
-
60000 bekliyoruz değilmi :)
-
[QUOTE=enorton;151666]Abi siz nece konuşuyorsunuz :D Şaka bir yana tam olarak adı nedir bu animenin? Ben de indireyim internette varsa, merak ettim...[/QUOTE]...cıbıl hatun... yazısını görüğnce hemen heyecabkadın. Neden? Vıyyy tirledim haaaa..... .dng
[url]http://diziport.com[/url] sitesinde bir kaç anime var. Bi bak istersen.
-
[quote=selçuklu;151812]benim trade tarzım böyle ..spontane .. bazen arkaya yaslanırım bazende böyle .. 6 poz değişikliği normal .. 150 kez poz değiştirdiğim oldu.. .. hayırlısı olsun .. günümde değilim gibi zaten ..[/quote]
ama guzel kardesim...her pozizyona komisyon oduyorsun...zararina degistiriyorsun...bu kayiplara is bankasi bile batar....yazik degilmi...az bekle...guzel bi grafik kodun...o ihlal edilmedikce eyleme girme....komisyonlar korkunc para tutuyor....
-
imf başkanı
türk öğrencileri çok kibar,eylem için en azından konuşmanın bitmesine kadar beklediler
demiş......
vay aq....birde d....şak geçiyorlar...
alnının ortasından haketmiş o ayakkabıyı...
-
[B]PROTESTOLARA SERT MÜDAHALE :17 GÖZALTI[/B]
Halkevleri ve öğrenci kollektifi üyesi bir grup, ımf başkanı dominique strauss-Kahn'ın konuşma yaptığı Bilgi Üniversitesi Dolapdere Kampusu önünde eylem düzenledi IMF karşıtı slogan atıp pankart taşıyan grup, basın açıklamasının ardından Strauss-Kahn'ın konuşma yaptığı salona gireceklerini söyleyip kampus kapısına yöneldi.
Öğrencilere ne müdahale ediyosunuz kardeşşşim...Müdahale edecekseniz IMF heyetine müdahale edin..Dünyanın %90 ının düştüğü sefillikten bu yasal hırsızlar sorumlu...
Postal atsaymışlar bu kart ...nelere/ Kart-postal yani..yannış anlaşılmasın :)
-
[quote=küçük_k;151808]burdan şunu mu anlıyoruz.. dün zararına poz kapatan longcular.. yeniden mallarını geri aldılar...yükselecek diye... nafile bekleyiş sonunda yeniden amaliyat başlayacak..[/quote]
dunki eylemi iki yonden degerlendiriyorum...
1-sistemcileri aninda kesti...
2-slow traderi ki onemli olan bu...HENUZ KESEMEDI....
bugun kapanisla onu margine sokmali.....
-
[QUOTE=unlimitted;151669]terste kalmanıza üzüldüm. benzer durumları sanırım yaşamayanımız yoktur. dün de belirtmiştim, hepimizin diğer tarafta olacağı günler gelecek diye.akşamki hareket sanki bizim sohbetimizi teyit içindi. :)))
sevgili stratejist arkadaşın kısmen de olsa nükte ile "testi yapıldı mı" sorusunu sorduğunuz "sesi fazla çıkan tarafın aksine hareket çok yaklaşmıştır" tespitim, tamamen tecrübe kaynaklıdır.
ve aynı tecrübe der ki, VOB'a [B]ek gelir kaynağı[/B] olarak bakan herkes, gelir kapısı olarak bakanlardan daha çok kazanır. (Kastım KY bazındadır ve istisnalar lütfen "yoo öyle değil" yorumu yapmasınlar,çok gereksiz olur.:))) )
bu şu demektir.
[COLOR="Blue"][B]VOB'da yatırım yaptığınız miktarı daima içinizin rahat olacağı, uzunca bir süre terste kaldığınız durumda dahi canınızı çok da fazla sıkmayacak miktar olarak ayarlayın.[/B][/COLOR]
naçizane tavsiyemdir.
psikolojik rahatlık, kazancın olmazsa olmazıdır...
bol kazançlar.[/QUOTE]
Evet ya da vobda batınca sonuçlarına katlanacak düzeyde olmanız lazım şeklinde ekleme de yapıalbilir. +.
-
[QUOTE=jani;151817]ama guzel kardesim...her pozizyona komisyon oduyorsun...zararina degistiriyorsun...bu kayiplara is bankasi bile batar....yazik degilmi...az bekle...guzel bi grafik kodun...o ihlal edilmedikce eyleme girme....komisyonlar korkunc para tutuyor....[/QUOTE]
üçbuçuk yıldır vobdayım .. bugüne kadar batmadım .. bundan sonrada batarsam .. kısmet nasip .. hayırlısı olsun ..
-
Ayakkabı ne marka acaba?:..::..:Beykoz kunduramı.:DBu arada gel pala gel.
-
56500den (10 eylül) çıkan dalga hala sat vermemiş..ne sistem ama değul mü..:)
ona binaen long..
-
[QUOTE=VOBiX;151814]Bereket versin. Ters indikatörüm diye diye PALAyı terse getirdin sonunda .lelele[/QUOTE]
dün ekrana bakmadım ondan bole oldu :) ben tabi oglen arası sadece 15 saniye ekranı gorup 61975 te hamle yaptım .. saat 9 da ancak eve gelebildim.. ve piyasayı kontrol edebildim..haliyle pala ters indikatorlugumu gorup hareket edemedi bunun ustune.. sasırdı kaldı.. dowda dusunce bendende haber gelmeyince tramblemden atlayıvermiş..
hergun o bizi tongaya getiriyo bigunde biz getirelim :)
-
[QUOTE=mbm;151682]ağayı soyan soyana....:D:D
ne ağaymış a&q...:):):)
işlem yok..kısa devam....
basın uşaklar acımayın.....[/QUOTE]
Ağa kötü yola düşecek yakında batakhane gülü olacak :..:
-
ajan (dax) iyi direniyor hareketi yakın takip
-
[quote=mbm;151818]imf başkanı
türk öğrencileri çok kibar,eylem için en azından konuşmanın bitmesine kadar beklediler
demiş......
vay aq....birde d....şak geçiyorlar...
alnının ortasından haketmiş o ayakkabıyı...[/quote]
IMF ninde **, Başkanınında **......:D:D:D
-
Böyle VOB tüm gün cetvelle çizilmiş gibi yatay gitmiyo mu nasıl gıcık oluyorum anlatamam. .boks.
Gitti yarım gün boşu boşuna....
-
-
eylemcinin adı selçuk imiş .. vay aq
ben biliyordum.. he heeee
-
Gitti boru gibi eylem boşa... Böyle bir olay en az 1.500 puanlık hareket tetiklemeliydi, kimse kılını kıpırdatmadı. Millet uyuyo.... :p
-
orjinal olmak lazım..
onu ıraklı gazeteci yaptı..
ne bileyim..
mesela soyun...
veya paralarınızı istemiyoruz..de..
ortaya bir deste para at..:)
-
[quote=jani;151820]dunki eylemi iki yonden degerlendiriyorum...
1-sistemcileri aninda kesti...
2-slow traderi ki onemli olan bu...HENUZ KESEMEDI....
bugun kapanisla onu margine sokmali.....[/quote]
ne kesiyon jani, tavukmu kesiyon..sistemciyiz şortuz guruluyuz...:):)
-
-
[quote=Astatin;151828]IMF ninde **, Başkanınında **......:D:D:D[/quote]
patron hemen gazı alıp avatar yapmışsın :D
-
marasal...
che yakismis sana....
-
[quote=abka;151833]orjinal olmak lazım..
onu ıraklı gazeteci yaptı..
ne bileyim..
mesela soyun...
veya paralarınızı istemiyoruz..de..
ortaya bir deste para at..:)[/quote]
evet ayakkabı olayı araklama oldu ıraklılardan..
bozuk para atılabilirdi ama onuda içeri sokmak mesele..
kağıt banknot atılsaydıda bu adamlarda para bol derlerdi :)
-
yön netleşti bence .. şelale .. 1-5-15-30-60 satta..
-
sayın kuzu...
açıklamalar için teşekkürler..
halihazırda poz unuz nedir (sakıncası yoksa tabii ki)
benim tahminim.. kısa sürelide olsa bir yukarı tepecek gibi... ancak kapanış olarak sizinle aynı görüşdeyim... en iyi ihtimal dün yazdığınız 59900 olabilir
-
[quote=YAVUZHAN;151836]patron hemen gazı alıp avatar yapmışsın :D[/quote]
[quote=jani;151837]marasal...
che yakismis sana....[/quote]
-He patron...yaşlansakta yaşamasakda o ruh bizim ruhumuzdur....Hırsızlrı sevmem..Sokak köpeği gibi yaşayanını da, milyar dolarlar içinde yaşıyanını da sevmem..Ondandır CHE
- Nevet jani..Mareşal uymadı bünyeye..sorumluluklar, düzeni devam ettirme işleri falan kaldırmadı bünye...daha asi bi model lazımdı bize :)
-
Aga gerçekten slow kesecekse ve planı buysa 58800 e kadar çekmeli hatta 58800 üde biraz aşağı kırmalı sonra Allah ne verdiyse yukarı basmalı.
Xtraderx in ana desteği 59800 de üstat onun altı 59200 diyor.
14,30 beklemeye devammm bu arada credit suisse mokunu çıkardı adamlar 6900 kontrat long açmış durumda bunun yerine EFG 1000-2000 kontrat açsa şimdi 61500 lerdeydik Pala işini biliyoooooooo
-
[QUOTE=küçük_k;151840]sayın kuzu...
benim tahminim.. kısa sürelide olsa bir yukarı tepecek gibi... ancak kapanış olarak sizinle aynı görüşdeyim... en iyi ihtimal dün yazdığınız 59900 olabilir[/QUOTE]
58975 kapatırız bence .. bugün çöküş günü .. gibi .. şimdilik ..
-
longcu slow traderin ortalama maliyeti 57 500 de...ve hala malda....
agam bu usaglarin pesinde....shortculari dun kesti....
-
[QUOTE=Astatin;151841]-He patron...yaşlansakta yaşamasakda o ruh bizim ruhumuzdur....
- Nevet jani..Mareşal uymadı bünyeye..sorumluluklar, düzeni devam ettirme işleri falan kaldırmadı bünye...daha asi bi model lazımdı bize :)[/QUOTE]
patron sanada bi gangster avatarı bulayım istersen .. ehhe :D:D
-
[quote=Strategist;151832]Gitti boru gibi eylem boşa... Böyle bir olay en az 1.500 puanlık hareket tetiklemeliydi, kimse kılını kıpırdatmadı. Millet uyuyo.... :p[/quote]
hırat dink e suikast olduğu günkü kapanışa bak..
henüz 70 bin yolundaydı piyasa,yanlış hatırlamıyorsam 50 bin seviyelerindeydi..
haber düştü 500-600 çaktılar ve hemen ardından daha yüksek hacimli alışlar geldi ve geliş o geliş.soluğu 70 bin üstünde almıştık ilerleyen günlerde..
-
bizde sovalye var....59 000 altinda shorta doneriim diyor....bu slow trader ornegi....
-
[quote=jani;151847]bizde sovalye var....59 000 altinda shorta doneriim diyor....bu slow trader ornegi....[/quote]
59900 kanal desteği... oranın kırılmasını beklemek gerekir.. bence...
kuzu dikkat ettinmi.. poz u karla kapatınca demirci ortaya çıkmadı..
-
61150 ye stop yazıp çıkıyorum..
görüşmek üzere..
umarım bugünde patlamazlar..
-
9555 altındaki fdji kapanışları adeta katliam olur
-
ayakkabı nike imiş....merak eden arkadaşlara
-
[quote=küçük_k;151840]sayın kuzu...
benim tahminim.. kısa sürelide olsa bir yukarı tepecek gibi... ancak kapanış olarak sizinle aynı görüşdeyim... en iyi ihtimal dün yazdığınız 59900 olabilir[/quote]
beklentim soyle....seans acilir acilmaz...derinlesen dusus....15 30 da dibi bulus....donup gelip buralara yakin kapanis....
dun sabah yazmistim...60 200 ve 59 700 diye....iki kademeli dusus diye....
dun 60 200 e indi ve 2000 puan inisti...long oldum...bu dususun yuzde 38 tepkisinde longu kapayip short oldum yeniden....60 900 den...
buradan 59 700 e inerse....oradada tepki ucun oynarim....
dun sana ozelden belirtmistim....
BEN YUZDE 25 BORSANIN DUSUSUNE OYNUYORUM....