70200 sl im orda orayı kırmadan yerimden oynamam
Printable View
70200 sl im orda orayı kırmadan yerimden oynamam
APSD.
çok dikkat çekici.:cool:
[quote=jerfin;252389]geçsinler 72.000 i ben de pramitleyeceğim 75.000 e kadar..::::::[/quote]
inşallah bende zirve geçilirse piramit in üstüne piramit dikerim,sl yazmıyorum ve piramit yaptığımdan buyana performansım arttı çok tehlikleli biliyorum ama adrenalini seviyorum+.
dow bugün %2 artı kapatsa.. sabah biz 72.000 açsak ve ben shortlasam orada... hayal kuruyorum işte..:..::::
[quote=jerfin;252398]dow bugün %2 artı kapatsa.. sabah biz 72.000 açsak ve ben shortlasam orada... hayal kuruyorum işte..:..::::[/quote]
çok zor pala o fırsatı vermez .kom
daytrade açısından iyi bi gün oldu,
sistem iyi çalıştı..
spot 56421 garanti günlük zirvesinin 2 kademe altında kapanış...olmasına rağmen ....apsd 13081 ve the others satış tarafında yarın çok sert olacak dow un yönüne doğru netleşir yamuk yapmassa 72000 üstü açarız geceye long devam
[quote=unlimitted;252026]herkese günaydınlar.
dün akşam 17:30'da öne aldığımız direnç 10,307 idi. ağalar tek barda 10,327'yi gösterdilerse de, o bar kapanışı bile 10.307'nin altında olduğu ve 1 bar bile üzerinde kalamadığı için o büyük direnç çalışmış görünüyor.
dün 10.307 olan çok önemli direnç, bugün [B][COLOR=red]10.289'a[/COLOR][/B] çekilmiştir.
üzerinde yapılacak saatlik ve momentumlu bir kapanış 10.400'ün yolunu açar.
[B]şu anda 10.235 önem kazanmış durumda.[/B] altı ve üstü diye bakmak lazım.
şahsi görüşümü tekrarlayayım.
unutmayınız, dow vitrindir. önemli olan tükanın içidir.
yani?
yani poz açmak için değil, poz kapamak için kullanılır.:)
bol kazançlar...[/quote]
bu durum halen geçerlidir.
15'liklerde 4. kez o noktayı denemesinden de anlaşılacağı üzere, 10,289'u geçerse şortlar baya riske girer...
[quote=jerfin;252398]dow bugün %2 artı kapatsa.. sabah biz 72.000 açsak ve ben shortlasam orada... hayal kuruyorum işte..:..::::[/quote]
dün günlük periyottaki ters obonun boyun çizgisi üzerinde kapandık..
hedefi 74800..
kıyı kıyı ulaşır diyorum ben :::
elliotçularda iyimser..
geceye flat... iyi akşamlar...
yaşasın daytraderlik, yaşasın özgürlük....lelele.lelele
Cümleten iyi aksamlar geceye fılat
iyi akşamlar...