Fileksi başgan,
Abi 5 ve 15 dklık klasik sistem ve 5 dklık renko hepsi çok yakın yerelerden sat vermişti başgan...88075 ort ile şortuz başgan...üww..3ü birden çarpılmasın başgan..çarplırsa daha da renkolamam:mad::p
Printable View
Fileksi başgan,
Abi 5 ve 15 dklık klasik sistem ve 5 dklık renko hepsi çok yakın yerelerden sat vermişti başgan...88075 ort ile şortuz başgan...üww..3ü birden çarpılmasın başgan..çarplırsa daha da renkolamam:mad::p
[quote=Astatin;452255]hacı bu vade apsd -7900..diğer vade +3700..bu da enteresan...ağustos vade için pozisyon ayarlamaya başladı ağalar...ağustosu izlemedim yaww..bu +3700 ün büyük kısmı yükseliş sonrasında mı oldu acaba..ayu bakış açısı; [B]yvadeyi hülülülü yukarı yaparak ky şortu patlattı..yvadenin hareketine ağustosa takılan alıcılara da vererek ağustos da şort açtı...[/B]acaba?
filex sen bilirsin apsd değişimini, fiyat gibi zamana bağlı görebildiğimiz bir yer varmı matriks de[/quote]
bu son yvade 97550, 97900 hareketinde dikkatimi çekti...yvadede apsd hiç değişmezken, ağustos vadede apsd biraz daha arttı...normalde ağustosda şortmu açtı longdu açtı ağa bilinmez gibi görünsede, ağustosun alışları, yvadenin zaman olarak gerisinden geldi...bold senaryo gibi geldi bana..hani ağustos vadeye satışlarını yazdı, yvadede kendi satışlarını yukarı çizerken (apsd değişmemesinin nedei olabili) heyecana gelip ağustos vadede alışa geçenlere satışını yaptı gibi....ama belli olmaz tabi..senaryo doğruysa bile adam bunu ikinci seans daha da yukarı sürerek devam ettirebilir...
[QUOTE=Astatin;452260]Fileksi başgan,
Abi 5 ve 15 dklık klasik sistem ve 5 dklık renko hepsi çok yakın yerelerden sat vermişti başgan...88075 ort ile şortuz başgan...üww..3ü birden çarpılmasın başgan..çarplırsa daha da renkolamam:mad::p[/QUOTE]
olmaz bişi yuhav.. rahat ol :..:
[quote=flexy;452265]olmaz bişi yuhav.. rahat ol :..:[/quote]
filex,
15 dklık boll bandlara bak...sanırım bi 15 dk gerileceksin.dng
ingaaa hem renko 5 hem klasik 5 al verdiya la..ü[url]www..kaldı[/url] elde klasik 15 sadece..gurtar bizi fileks..
[quote=Astatin;452268]filex,
15 dklık boll bandlara bak...sanırım bi 15 dk gerileceksin.dng[/quote]
haydi olm..hadi goççum ayrıl da gel..aşşa kır şu sıkışmayı..
Alla alla...alternatif hiç bir piyasa (dow dax usdtry tahvil) düşüşü desteklemiyir ama adam veriyir...sonra acımazsızmı alacak yoksa yine bilmediğimiz bir habe rmi var..başgan yardımcısının istifası filan
[quote=Astatin;452272]Alla alla...alternatif hiç bir piyasa (dow dax usdtry tahvil) düşüşü desteklemiyir ama adam veriyir...a)sonra acımazsızmı alacak b)yoksa yine bilmediğimiz bir habe rmi var..başgan yardımcısının istifası filan[/quote]
cevap viriyorum a:mad:.dng
[QUOTE=Astatin;452255]hacı bu vade apsd -7900..diğer vade +3700..bu da enteresan...ağustos vade için pozisyon ayarlamaya başladı ağalar...ağustosu izlemedim yaww..bu +3700 ün büyük kısmı yükseliş sonrasında mı oldu acaba..ayu bakış açısı; yvadeyi hülülülü yukarı yaparak ky şortu patlattı..yvadenin hareketine ağustosa takılan alıcılara da vererek ağustos da şort açtı...acaba?
filex sen bilirsin apsd değişimini, fiyat gibi zamana bağlı görebildiğimiz bir yer varmı matriks de[/QUOTE]
şimdi farkettim patron,vob menüsü altında " matriksin hesapladıklarıyla birlikte " diye bi menü var.Orda olması lazım "apozd.." gibi bişi.
yannız glasik sistemi takdir ettim hacı...al verdikten sonra gelen 400 puan tersi yememiş..renkoyu ise çarpmış...klasik sistemle girdiğimiz pozdan klasik sistemle çıksak iyiymiş...
[IMG]http://i43.tinypic.com/2saleer.png[/IMG]
[quote=Astatin;452250]bağa da göndersene bir kafke:D buu arada son düşüş karlarının da bir kısmısını çıkardım vob dan..femene bağış sözümüz vardı o gün ama koşulu o gün gerçekleştşrmediği için henüz bağış yapmadın..yapsak mı acaba:D[/quote]
hacı bişi dikkatimi çekti:p vob dan karların bir kısmını çıkardıktan sonra mutlaka çarpılıyorum:p bu minvalde bir sistem mi yazsak acep.dng
[quote=astatin;452276]hacı bişi dikkatimi çekti:p vob dan karların bir kısmını çıkardıktan sonra mutlaka çarpılıyorum:p bu minvalde bir sistem mi yazsak acep.dng[/quote]
:d:d:..:
hacı bazı kurallar değişmiyo..dün akşam besilileri izliyorum..daha geçenlerde endeks 78000 lerde falandı..sabah "uzakdoğu piyasaları iyi, çok düştük 80000 e doğru hareket beklenebilir" diyen denyo, dün akşam global kriz paranın çekilmesi v.b. deyip 65000 ler olası diyordu...hehehe..**besilileri..salak olduklarından mı yoksa birilerinin adamı olduklarından mı yoksa ikisidemi acaba
[quote=flexy;452277]:d:d:..:[/quote]
geçen sefer, ertesi gün -1200 yemiştim ama gapatmamıştım şortları..sonra para kesmişlerdi..şimdide öyle olur mu acap...olur de:D
hacı bak..nunu oldu:D çalışır mı...? çalışır de..hani ayu piyasasındayıkya, nunular çalışması lazım deil mi..he de:::
[QUOTE=Astatin;452279]geçen sefer, ertesi gün -1200 yemiştim ama gapatmamıştım şortları..sonra para kesmişlerdi..şimdide öyle olur mu acap...olur de:D[/QUOTE]
[QUOTE=Astatin;452280]hacı bak..nunu oldu:D çalışır mı...? çalışır de..hani ayu piyasasındayıkya, nunular çalışması lazım deil mi..he de:::[/QUOTE]
Olur patron, hatta olma mı be yaaaa :)))
Asti, senin bi ara ekstre yolladığın spiker gavır bloombergteki asyalı hatun muydu yaw? :D
vay vay vay..dün aşka gelip 86000 ltında şortlayanlara marjin kolu yedirdiya la adam.. kim dediydi yaw..bizim piyasada ana trendin tersine olan hareketler min 1 MC max 2 mc sürer deyidi...inşallah b u 1 MC sürmüştür
Şuan apsd deki abarma yeni vadeye poz taşımaktan ötürü.Hepsi senden ötürü :)
[quote=flexy;452282]Asti, senin bi ara ekstre yolladığın spiker gavır bloombergteki asyalı hatun muydu yaw? :D[/quote]
valla iki tane vardı..biri abd li biri asyalı... ikisine de gönderiyordum..mailin dibine bu bir "grup":p e-mailidir diyodum..hiç sesleri çıkmadı:D ama iyi hatırlattın.. deneyek yine..:D
[quote=flexy;452284]Şuan apsd deki abarma yeni vadeye poz taşımaktan ötürü.Hepsi senden ötürü :)[/quote]
yok abi valla ben hala yvadedeyim..ama aklıma bi karikatür geldi... gece vakti hanım uyanıyor, bey bey kalk içerden korkunç sesler geliyor hırsız olmasın diyor..karyolanın yanında seslerden tırsmış olan hırsız, yok abla valla ben burdayım ben değilim o diyor:D
[QUOTE=Astatin;452285]valla iki tane vardı..biri abd li biri asyalı... ikisine de gönderiyordum..mailin dibine bu bir "grup":p e-mailidir diyodum..hiç sesleri çıkmadı:D ama iyi hatırlattın.. deneyek yine..:D[/QUOTE]
.dng.dng.dng.dng gruba davet et patron..yani yanlış anlaşılmasın voborsa grubunu kastediyorum sadece :..: sistem golleksiyonumuzu falan gösteririz :p
[QUOTE=Astatin;452286]yok abi valla ben hala yvadedeyim..ama aklıma bi karikatür geldi... gece vakti hanım uyanıyor, bey bey kalk içerden korkunç sesler geliyor hırsız olmasın diyor..karyolanın yanında seslerden tırsmış olan hırsız, yok abla valla ben burdayım ben değilim o diyor:D[/QUOTE]
:..::..::..::..::..:+.
a-ha..regular 5 sat sinyali vermiş hacı..renkoda geçici sat veriyor...Allahım noolur çalışsın bunlar da saadetimiz bozulmasın nicedir süregelen
HAcı,
şu badireden karla çıkarsak 5 dklık regular sistemi sevecem..ona iyi marka mamalar alacam..veilerini 5 dkda bir update edecem..
[quote=Astatin;452280]hacı bak..nunu oldu:D çalışır mı...? çalışır de..hani ayu piyasasındayıkya, nunular çalışması lazım deil mi..he de:::[/quote]
balımı seviyim..ula bu neptünün balık burcuna şeetmesi hikayası doğru galiba...bi de şöyle bişi deneyek..yarın şans topunda 4,7,10 çıkar:p
hehehhehehehehe... #direnşort... her yer graşşş her yer direniş
88000 filat hacı...-1100 puandan +100 puana geçiş kızgın kumlardan serin sulara atlar gibi oldu vallah
filat nedeni. 5 dk alt boll band düşüte dimdik yukarı kaldı, aşşa açılmadı..fiyatın ona değdiği yeredede filat
amma, daha aşağıdan açma pahasına şort için tetikteyim..şu 5 dklık band aşşa açılsın yeterki
88275 reşort....
[quote=Astatin;452296]88275 reşort....[/quote]
bi mikar acele etmişiz:p bu aralar çok sık söylüyorum ama; "gurtar bizi flex"
bir ayu hayali kurayım..az önceki hülülülülü düşüşte, pasifte kalan kendi mallarını alıyor, arada gelenede verior...pembe hayeller..yalandan kim ölmüş he
[quote=Astatin;452297]bi mikar acele etmişiz:p bu aralar çok sık söylüyorum ama; [B]"gurtar bizi flex[/B]"[/quote]
filex nerdesin aluuuu..hayır gurtarmayacaksın söylede başımızın çaresine bakak:D
850 now on the way
[QUOTE=Astatin;452299]filex nerdesin aluuuu..hayır gurtarmayacaksın söylede başımızın çaresine bakak:D[/QUOTE]
yittim .boks.
[quote=flexy;452301]yittim .boks.[/quote]
senden ses çıkmayınca totem çağırdın bir adet..bu arada USDTRY hareketlenmiş yine...du bakalım
yanız kolbastıya başladı bu..bunun sonrası çok sert olayor..bakalım hangi tarafa
hacı anlaşalım..87900 e ver bi daha şortları kapatacam ve bugün bi dah aaçmayacam söz..he
[quote=Astatin;452304]hacı anlaşalım..87900 e ver bi daha şortları kapatacam ve bugün bi dah aaçmayacam söz..he[/quote]
bu mesajı gayıtlardan silebiirmiyik.dng