usd/jpy nin haline bakın.
Printable View
usd/jpy nin haline bakın.
yukarya harketin guvende teyit olması icun imkb100 24750 ustesi gerek
32800 vob kapanışı çok şık olur....
dolar alda , vob endekste alda, yurt dışı satta , gel de çık işin içinden
[QUOTE=hexen;64678]graf neder
[B]amma bide önem nokta var eyer sindiki düzelme 30800 asayasına olmasa hızlı yukarya harket gelme potanstan kork der [/B]
ondan 5dakk 15 dakk systems short signalde ... eyer systems long signal olur dikat olma gerek[/QUOTE]
korktuyum budu bunun üstesine b plan kurdum amma uygulamadım.. 4/3 malyet shorts bundan flat oldum amma long icun elim gitmedi cunki tehlikelidi.
bu güclü durmayı gun system long signale borcuyuz
Kim ne derse desin , Bizim sonradan duyacağımız bilgiler şu an elde edilmiş durumda
Evet, vadelide bu hareket hikaye olmalı, bunuda ancak 32100 seviyesini gördüğümüzde anlarız, tabii görebilirsek, saygılar.
5 dakikalık yoruldu bile.
imkb100 24750 üstesi gelmese harket guc zayıf olur ondan yeni malyet eden buna dikat olsun
vob icun grafta gorunen 33800 potansta olduyumuz amma spot 100 24750 üstesi olmasa bu yukselme dikat olmak gerek.
tavsiye veryorum sadce graf dikat olun baskasın yorumuna harket etmeyin
[quote=hexen;64766]imkb100 24750 üstesi gelmese harket guc zayıf olur ondan yeni malyet eden buna dikat olsun
vob icun grafta gorunen 33800 potansta olduyumuz amma spot 100 24750 üstesi olmasa bu yukselme dikat olmak gerek.
tavsiye veryorum sadce graf dikat olun baskasın yorumuna harket etmeyin[/quote]
dünden yapılan longlarla devam ediyorum hexen üstad... battı balık yan goıng... sabah kol kesmedik burdan hiç kesemem :D
[QUOTE=parderi;64763]Kim ne derse desin , Bizim sonradan duyacağımız bilgiler şu an elde edilmiş durumda[/QUOTE]
bilgi denilen sey IMF anlasması. 19-21 mılyar arası ırsey sanırım, bunu da sağır sultan bıle bılıyor, muhtemelen buyume oranı %3 e bağlanmıstır. Pakette ıse yapacakları fazla bırsey yok, olası onlemler sızıyor zaten.
VE FAKAT, 19 mılyar gelırse 20.nın altı dıye pıyasa kotu, 21 gelırse de iyi algılarsa buna cok gulerım ıste:)
Yav bu ımf in vereceği para 19 işte, anlaştılar bile çoktan bence, ama işte 20 altı geldi diye piyasa kötü olacak, bahane olacak vs..vs..