[quote=mbm;151852]ayakkabı nike imiş....merak eden arkadaşlara[/quote]
Benim ayakkabıdan vay canına saklıyayım bariii..:D:D
Printable View
Benim ayakkabıdan vay canına saklıyayım bariii..:D:D
bir kez daha aşağıya döndük
Haaaa.. Borsayı o yüzden etkilemedi demek ki.... .dng
buda günlük raf .. son üç tepeyi gösterge onaylamamış ..
[URL=http://img96.imageshack.us/i/adszu.jpg/][IMG]http://img96.imageshack.us/img96/4206/adszu.jpg[/IMG][/URL]
[QUOTE=küçük_k;151849]59900 kanal desteği... oranın kırılmasını beklemek gerekir.. bence...
kuzu dikkat ettinmi.. poz u karla kapatınca demirci ortaya çıkmadı..[/QUOTE]
Abi bak etme eyleme, şimdi demirci arkadaşa neden bulaşıyorsun üüü
Bak kavga yok gürültü yok ne güzel işte...
çin malıdır o...ABD merkezli kuruluşun, bilmem ne ülksinden olan başkanına türk öğrenci, çin üretimi amerikan marka ayakkabı attı...way**..küreselleşme bu demek:D:D
[quote=enorton;151858]Abi bak etme eyleme, şimdi demirci arkadaşa neden bulaşıyorsun üüü
Bak kavga yok gürültü yok ne güzel işte...[/quote]
eee her ters poz da çalı dibinden çıkıp kuzuya saldırmak niye.. madem fikrin var her daim ortalıkda olacaksın... ayrıca demirci eyi uşağdır.. kavga çıkarmaz emme biraz ortalığı karıştırır..
[quote=jani;151161]ben vob da oyun tarzimi kurarken...
1-sistemcilere....
2-slow traderlere bakarim....
agam sistemleri 3 gun ard arda alda tuttumu....slow trader katlediyor demektir...su anda oldugu gibi....kimi katlediyor shortcu slow traderi....onlarin maliyet ortalamasi 57 500 de....ve longcu slow trader olusturuyor....katledilmemek ucun 62 200 e istop koydum...
bu uc gunden sonra....tek gunde 2000 puan civarinda iner....bunu yol boyunca kendisini izliyen suruyu dogramak ucun yapar....iste o gun ben long olurum....1000 puan tepkiyi almak ucun...
sevgili mmo...
vob da iki yondede para var...sadece cok kurnaz ve sabirli olucan...zarari ustlendin mi...tasimayi bilecen....[/quote]
BUNU DUN 10 20 DE YAZDIM...2000 puan dusmustu aksam....long olmak gerekiyordu....kapanista...ben oldum...birde jerfinn olmustu....
ortalamalardaki oynaşma ve cilveleşme devam ediyor... öpüşme başlarsa öreke hazır
[url]http://www.ensonhaber.com/politika/232079/sakik-mhplilere-kurban-olayim-ben.html[/url] :D
[url]http://www.ensonhaber.com/politika/232007/erdogandan-universitelileri-kizdiracak-aciklama.html[/url] :D
burada yazdiklarim hizla kayboluyor...aslinda cok saglam bilgiler veriyorum...ama kaynayip gidiyor....
aga bu kadar cabuk yontayını yapmaz diye dusunuyorum... nasılkı yuselısı de kadedem kademe yaptıysa, dusecekse de bugunden ıtıbaren uc dort gun sallaya sallaya kararsızlık olusturup sonra yapacaktır aynı seyı.. kaldı kı elındekı son koz hala saklı ımf kozu.. kolay kolay gostere gostere olmayacak bu dusus.. hep anlık , hep korkulu .. hep veri öncesi aniden..
[quote=jani;151853]beklentim soyle....seans acilir acilmaz...derinlesen dusus....15 30 da dibi bulus....donup gelip buralara yakin kapanis....
dun sabah yazmistim...60 200 ve 59 700 diye....iki kademeli dusus diye....
dun 60 200 e indi ve 2000 puan inisti...long oldum...bu dususun yuzde 38 tepkisinde longu kapayip short oldum yeniden....60 900 den...
buradan 59 700 e inerse....oradada tepki ucun oynarim....
dun sana ozelden belirtmistim....
BEN YUZDE 25 BORSANIN DUSUSUNE OYNUYORUM....[/quote]
[quote=jani;151864]burada yazdiklarim hizla kayboluyor...aslinda cok saglam bilgiler veriyorum...ama kaynayip gidiyor....[/quote]
bizde öne çekelim uşağlar faydalansın
peki bi soru sorayim...
tek gunde 2000 puan dustumu....
akabindeki oyun tarzi nedir ....yazarsaniz sebebinide yazin....bu cok onemli...simdi tam oradayiz....
o ne bea..tokoba 15 dklıkdaki dersinki kamadır takozdur
Herkese merhaba...
Hayırlı ve bol kazançlar...
Abimiz, ailemizin değerli büyüğü Pala'mız (Bkz. foto) bir süredir kayıptır... en son Alsancak civarında görülmüştür... görenlerin veya bulanların insaniyet namına bize haber vermelerini ya da direkt kendilerinin vurmasını rica ederiz...
[IMG]http://img199.imageshack.us/img199/2585/palae.png[/IMG]
[quote=abka;151833]orjinal olmak lazım..
onu ıraklı gazeteci yaptı..
ne bileyim..
mesela soyun...
veya paralarınızı istemiyoruz..de..
ortaya bir deste para at..:)[/quote]
kemik atılabilirdi mesela önüne üstünde kıyısında köşesinde minik etler kalmış büyükçe bir kemik ::::::::::::
[quote=jani;151867]peki bi soru sorayim...
akabindeki oyun tarzi nedir ....yazarsaniz sebebinide yazin....bu cok onemli...simdi tam oradayiz....[/quote]
Düşüşün nedenine göre hareket ederim ben. Dünkü gibi Amerika'da kıytırık bir endeksin düşük gelmesi nedeniyle düşüyorsa, bir sonraki gün en azında %38 fibonacci geri çekilme seviyesine kadar yukarı çıkar. Nitekim... Bugün...
Sonra da Elliot dalgalarını sayarım. Düşüş 1. dalga, geri çekilme de 2. dalga formasyonuna uyuyorsa, bundan hemen sonra çok daha uzun bir 3. dalga düşüşü gelebilir....
yoksa o büyük an geldimi
baskı belli ....küskü belli .. yön belli ......kanal belli .. şelale şelale şelale ..
[quote=jani;151867]peki bi soru sorayim...
akabindeki oyun tarzi nedir ....yazarsaniz sebebinide yazin....bu cok onemli...simdi tam oradayiz....[/quote]
1- daha sert bir düşüşle devam edecek... millet şaşkın vaziyette tepki beklerken daha ser bir düşüş olacak
2- eyi bi silkelme yaptı daha sert yukarı gidecek..
Mustafa Denizli yine sıfır çekti
Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde bugüne dek başında bulunduğu takımlarla puan alamayan teknik direktör Mustafa Denizli, CSKA Moskova karşısında elde edilen yenilgiyle bu geleneğini sürdürdü
Fenerbahçe’nin başında 2001-2002 sezonunda ’’Devler Ligin’’de ’’sıfır’ çeken, Beşiktaş’ın başında çıktığı ilk maçta da Manchester United’ın 1-0 galibiyetine engel olamayan deneyimli teknik adam, Moskova deplasmanından da puansız ayrıldı.
Mustafa Denizli yönetimindeki Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2001-2002 sezonunda (F) Grubu’nda yaptığı 6 maçıda yitirerek, hiç puan alamadı.
Grup maçlarını 3 gol atıp, 12 gol yiyerek son sırada tamamlayan Denizli yönetimindeki Fenerbahçe, aynı zamanda şimdiye dek ’’Devler Ligi’’nde mücadele eden Türk takımları içindeki en kötü performansı sergiledi
Denizli’nin, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın başında çıktığı Avrupa Şampiyor Ligi maçları ve sonuçları şöyle:
Fenerbahçe - FC Barcelona (İspanya).........: 0 - 3
Fenerbahçe - Olympique Lyon (Fransa)........: 0 - 1
Bayer 04 Leverkusen (Almanya) - Fenerbahçe..: 2 - 1
Olympique Lyon - Fenerbahçe.................: 3 - 1
Fenerbahçe - Bayer 04 Leverkusen............: 1 - 2
Barcelona - Fenerbahçe......................: 1 - 0
Beşiktaş - Manchester United (İngiltere)....: 0 - 1
CSKA Moskova (Rusya) - Beşiktaş.............: 2 - 1
Beşiktaş Haber : Mustafa Denizli Yine Sıfır Çekti
475 filat
[quote=küçük_k;151875]1- daha sert bir düşüşle devam edecek... millet şaşkın vaziyette tepki beklerken daha ser bir düşüş olacak
2- eyi bi silkelme yaptı daha sert yukarı gidecek..[/quote]
Bu oyun tarzları tamamen daxi ve don cansın ile bağlantılı kanımca..
Birazdan artıya geçsinler 60800'de alırız soluğu.. :..:
[quote=enorton;151876]Mustafa Denizli yine sıfır çekti...[/quote]
defolsun ya rezil rüsva hepsi,bu adam t.direktör falan değil ya bu adam korkunç ballı bir adam.t.direktör olsa bu sene gösterirdi gücünü.
ben bu adamı görünce beni uyku basıyor abi korkunç mayışık,mıy mıy bir adam.
istifa etsinler BJK ya yapacakları en büyük iyilik bu olur.
tüpçü demirören,yönetim, denizli çeksin gitsinler.
yahu takım kendi A2 takımına yeniliyor rezalet.
bence demirören klübü ele geçirmek istiyor.yapılan transferler,havaya uçan milyon eurolar, bonservissiz gönderilen oyuncular,sakat nihata ödenen milyon eurolar v.s.bunlar hepsi bu klübü kendine borçlandırıp kökten ele geçirmek için yapılıyor BENCE....
birisi çıkıp dur demeli bu rezalete...
hulaaaa 4000 yine şort **
Küskü geliyo, küskü, ya lele ya lele.... .lelele.lelele
[quote=astatin;151880]hulaaaa 4000 yine şort **[/quote]
önceki flat sistemselmi histemselmi asti
son poz 575 kısa devam .. küskübarlarında dolaşıyorum ..
hadi asteton patron bi türkü çığırda dinleyelim .. hehehhehe :D:D:D
selçuklu patron kapanış tahminimi 55000 yaptım...tamam gerçeci olsun..56000 o zaman...59200 de olur..küskü belli, şort belli, manzara belli, proceksiyon belli, bafi belli, babafingo belli, ** belli.... dansçıda ince belli :)
[quote=ÖZGÜR EFE;151882]önceki flat sistemselmi histemselmi asti[/quote]
hula günün en düşüğünnin 3 kademe üstünde sistem poz değiştirirmi hula:..::..: histemseldi..75 puan boşlukla ksıa yine
[quote=selçuklu;151883]son poz 575 kısa devam .. küskübarlarında dolaşıyorum ..
hadi asteton patron bi türkü çığırda dinleyelim .. hehehhehe :D:D:D[/quote]
küskübarlarında dolanıyoooruummm, kaaaayyybettim palayı...hırsla kovaliyooruummm
[QUOTE=Astatin;151884]selçuklu patron kapanış tahminimi 55000 yaptım...tamam gerçeci olsun..56000 o zaman...59200 de olur..küskü belli, şort belli, manzara belli, proceksiyon belli, bafi belli, babafingo belli, ** belli.... dansçıda ince belli :)[/QUOTE]
55.000 iyi patron ordan kapatalım .. sende dansa git .. hehe:D
hula pambık..bi ses ver daaa
[quote=Astatin;151888]hula pambık..[B]bi ses[/B] ver daaa[/quote]
1 ses :D::::p
[quote=selçuklu;151887]55.000 iyi patron ordan kapatalım .. sende dansa git .. hehe:D[/quote]
dans için 59xxxx yeter patron..aaa söylemeyi unutmuşum yaaa...opsiyon belli, danscı ince belli, asti bu opsiyonu alacak besbelli.........
gülme pağdeği..gülme:..:
flat flat takılıyoz bu ne yaf.. sabah sabah gaza gelıp kısaları ufurduk palaya.. iice yavan olduk.. neyse bugun pala bizden acılısta aldı 300 points.. ama yakalarım elbet :)
Dow Jones future'ları sabahtan ber negatif. Short sempatizanı olarak canımı sıkıyor bu. Çünkü dün gün boyu pozitifti, sonra ne olduğunu gördük hepimiz.
Amerika'lı future oyuncuları çok kazma. Bu herifler negatif diyosa bugün de +500 gap'le açılırsa şaşırmam. Hiçbir ecnebi trader bizim elimize su dökemez.... :D :D
baskı belli küskü belli belli belli
[quote=Strategist;151892]Dow Jones future'ları sabahtan ber negatif. Short sempatizanı olarak canımı sıkıyor bu. Çünkü dün gün boyu pozitifti, sonra ne olduğunu gördük hepimiz.
Amerika'lı future oyuncuları çok kazma. Bu herifler negatif diyosa bugün de +500 gap'le açılırsa şaşırmam. Hiçbir ecnebi trader bizim elimize su dökemez.... :D :D[/quote]
bu ayu doncansın geçen yıl bafilediğimiz ayu doncansınsa eğer, bu gece çok pis düşecek..eyle beyle değil...bu araad dün FED cilerden biri, biz faizleri arttırmak için istihdam piyasasının düzelmesini v.b. beklemeyiz dedi..bu bizdeki hiç bir aarcı kurum raporunda haberlerde v.b. geçmedi..geçen varsa tenzih ederim...ama yuh dedim geçmemesine