-
Dünkü düşüş çoğunluk 65,000 naraları atarken nerdeyse kimsenin aklına short gelmezken piasa göstere göstere yukarı giderken haince ve şerefsizce sırf yükselişe inananları kesmek için gerçekleşti.
Şimdiki düşüşü ise köydeki muhtar emmi bile biliyor ve bizim piyasa ayrışmayı seviyor onun içindir ki bu piyasa çoğunluk düşecek diye short açmışken EFG de göstere göstere 1900 kontrat shortlamışken en fazla 59800 görür ordanda nr kadar shortçu varsa hakkın rahmetine kavuşturur
14:30 da 59800-25 de tostumu yedim bekliyorum stop 59400 bugünde buraya geipde zarar yazarsam Ston VOB a veda eder vob sevdası bugün biter
-
[quote=selçuklu;151929]alım çılgınlığı bekliyorum ... hayırlı uğurlu olsun ....[/quote]
ha ha ha...ne oldu selleye selcuklu...birazdan onuda yazarsan...
gulmekten gobegim yerinden cikacak....
agama uyma....soyulursun...komisyonlar...komisyonlar...esas kuku o...rallide o...sellede o...komisyonlar.....
-
[quote=selçuklu;151929]alım çılgınlığı bekliyorum ... hayırlı uğurlu olsun ....[/quote]
Patron harbiden soruyorum, VOB eksi, IMKB eksi, DAX eksi, FTSE eksi, FDOW eksi, sen neye göre ralli bekliyorsun? Mantığı nedir bu pozisyonun?
-
zero işlem 225 long devam .. ralli ..
-
-
Şöyle bir 61.000'e falan tekrar çıksa da malı mülkü evi arabayı ne varsa satıp o parayla short girsem.... :p
-
[QUOTE=Strategist;151938]Patron harbiden soruyorum, VOB eksi, IMKB eksi, DAX eksi, FTSE eksi, FDOW eksi, sen neye göre ralli bekliyorsun? Mantığı nedir bu pozisyonun?[/QUOTE]
histemsel patron .. :D
-
[quote=YAVUZHAN;151744]bu arada unlimitted in dünkü uyarısı aklıma geldi :)
yine çalıştı altın kural 108 :)[/quote]
sevgili Yavuzhan,
altın kural 57 der ki, (hiç ama hiç teknik bilmese dahi) üst üste birkaç kere kazanmış adamın bir sonraki pozda yönü tutturma olasılığı, çok iyi teknik bilen ama üst üste 2 kere kaybetmiş adamdan daha yüksektir.(günlükçüler için geçerlidir)
Selçuklu'yu tebrik ediyorum. bence son bikaç haftadır çok güzel trade ediyor. kazanması ya da kaybetmesi mevzu değil. bu şekilde devam ederse palanın onu çarpması olasılığı gittikçe düşer.
resmen trade tarzı değişti. hem de çok olumlu yönde. kaldı ki teknik konuda da iyi.
şahsi görüşümdür...
-
61500 ort. lı shortlar 60200 den kapandı...
burası borsa kesin konuşmamak lazım dün saat 16 itibariyle 700 puan zarardaydım
kapanışta 1200 puan kara geçtim bugünde karımızı aldık...short için beklemedeyiz.
-
[quote=selçuklu;151942]histemsel patron .. :D[/quote]
O zaman saygı duyarım abi... .lelele
-
Harbi bu apsd ile düşmesi banada zor geliyor...ama düşerse ve bu apsdler tersi yöne açılırsa ozaman felaket olur
-
Yemişim shortu pala ziyaret edene kadar full long.:):)
-
dax ajanının durumu
10 dk long
30 dk shrt
60 dk shrt
gün long
haf long
-
-
[quote=Astatin;151932][IMG]http://i34.tinypic.com/2nr2iq.jpg[/IMG]
şu formasyon aşağı kırılırsa varya, 59700 yeresi beklerim..amma yukarı kırarsada 61xxx üwwww[/quote]
grafik aynı ama yorum değişti...1 kelimesinin yeri değişti.
şu formasyon aşağı kırılırsa varya, 59700 yeresi beklerim, üwwww..amma yukarı kırarsada 61xxx..
-
60400 üstüne kısa çıkış serüveni
-
Sazan 60.375 Long satar . Flat.
-
Eurusd kritik yerde. 1.452x li seviyelerden dönerse 1,467xlere gidebilir yatay bir bant olusturarak...
-
[quote=Larossıan;151947]Yemişim shortu pala ziyaret edene kadar full long.:):)[/quote]
Larossian patron durumunu da güncellesen arada.. :D
Full long derken short görünmek olmuyor hani.. :o
-
totoş dax..az yerinde duraydınya...
-
-
[quote=martoniki;151954]Larossian patron durumunu da güncellesen arada.. :D
Full long derken short görünmek olmuyor hani.. :o[/quote]
Ana sistem short onun için çıtır yaparen olmuyor.:D
[url=http://urlal.com/bn][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/1/1876.bmp[/img][/url]
-
spot belli, kama belli, ralli ralliii
-
kuzum nirdesin sorduğun sorunun cuğabını bekliyik... bi ses verr
-
Fdji sabit
fspx sabit
dax müteharrik yani oynak, yani zilli
-
stopu yazdım.. çıkıyorum biraz .. 225 long devam .. ralli ..:D:D
-
Yine herkes long demeye başladı. Dün öğrendiğim kurala göre şelale formasyonu bu.... :..:
-
[quote=Larossıan;151957]Ana sistem short onun için çıtır yaparen olmuyor.:D
[URL="http://urlal.com/bn"][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/1/1876.bmp[/IMG][/URL][/quote]
patron sat küskübarda kırmızı olmuş gibi ama ok daha geride duruyo? nerde vermiş bu satı?:)
-
-
DAX REPORT
10 DK SHOT
30 DK SHRT
60 DK SHRT hemde yeni
gün long hemde yeni
haft long bayadır bööle
-
[quote=sazan;151934]Sazan 60.225'de long açar.[/quote]
seni uyanık seni 1-2-3-4-5 saydın deel mi? :p
-
[quote=Astatin;151963]patron sat küskübarda kırmızı olmuş gibi ama ok daha geride duruyo? nerde vermiş bu satı?:)[/quote]
Yok ok kırmızı üzerinde fotoda öyle gözüküyor.
-
[quote=Strategist;151962]Yine herkes long demeye başladı. Dün öğrendiğim kurala göre şelale formasyonu bu.... :..:[/quote]
bence o istatistiği dikkatli yap..long olan selçuklu ve ben...forumun gerisi :)... bu yinede long doğru hareket demek değil tabi..ama bu istatistiğe güvenilmiyo...
-
[QUOTE=jani;151853]beklentim soyle....seans acilir acilmaz...derinlesen dusus....15 30 da dibi bulus....donup gelip buralara yakin kapanis....
dun sabah yazmistim...60 200 ve 59 700 diye....iki kademeli dusus diye....
dun 60 200 e indi ve 2000 puan inisti...long oldum...bu dususun yuzde 38 tepkisinde longu kapayip short oldum yeniden....60 900 den...
buradan 59 700 e inerse....oradada tepki ucun oynarim....
dun sana ozelden belirtmistim....
BEN YUZDE 25 BORSANIN DUSUSUNE OYNUYORUM....[/QUOTE]
Bu %25 borsanın düşme ihtimali mi yoksa %25lik düşüş mü. bunca yazından sonra ikincisi mantıklı geliyor.
-
uşaklar işlem yok.kısa devam...
yemişim uzunu........daha sırası değil....
-
ruh hastası..
Hastanın biri var..
Kademelere 900-1000 lot arası koyup siliyor, koyup siliyor, ko.....
:mad: .boks. :mad: .boks. :mad:
-
[quote=Astatin;151963]patron sat küskübarda kırmızı olmuş gibi ama ok daha geride duruyo? nerde vermiş bu satı?:)[/quote]
çıtı zor tokatı basıyo
-
[QUOTE=mbm;151852]ayakkabı nike imiş....merak eden arkadaşlara[/QUOTE]
[QUOTE=Strategist;151856]Haaaa.. Borsayı o yüzden etkilemedi demek ki.... .dng[/QUOTE]
Yakupoğlu Asker postalı atsaydı belki işe yarardı. .dng
-
-
Birde 5 dk larda 11 45 den sonraki volumlere bakalım çıkarken düşük hacimler düşerken yüksek gibi geldi bana