Dışarısı düzeliyo diye millet alır şimdi bizi, o esnada basarlar, eninde sonunda basarlar diyorum, saygılar.
Printable View
Dışarısı düzeliyo diye millet alır şimdi bizi, o esnada basarlar, eninde sonunda basarlar diyorum, saygılar.
Gece pazarına 1/2 uzun
Geceye dünden açtığım 1/3 uzunlarla gireceğim.
[QUOTE=abka;64792]geceye giriş sisteminin son günlerde maşallahı var..şimdi al da..yani geceye uzunum..evet gece pazarı açılmıştır..[/QUOTE]
Sayın abka senin sistem benden kopya alıyor galiba.
vob 33800 potans ta amma tek korku imkb100 24750 asayasında olması....vob yukselme potansta amma imkb100 halen dusme potans olduyu yerde...
vob system
5dakk long signalde 15dakk long signalde gun long signalde
bunnara dikat edin öle geceye karar vern
Hexen dostum. x100 kırmayacak galiba seni.
[QUOTE=parderi;64797]Sayın abka senin sistem benden kopya alıyor galiba.[/QUOTE]
tamamen madein abka dır..orjinal..sadece gece için bakıyorum..
dövizde alda , endekste alda, yurt dışının ne b.k olacagı belli degil gelde çık işin içinden
[quote=ÖZGÜR EFE;64793]32800 şart değil 32500 de olur şeklinde revize ediyorum temennimi :)[/quote]
32300 de olur :) son temennim
Merhaba arkadaşlar, iki gündür yoktum. Sabah 31,200 kısa daha sonra 31,750 uzun geceye de uzun kalıyorum. Bugün çarpıldık 550 puan :( ama zararı yok...
30.000-33.000 arası bir yerde kapatır bence:)
Saçma yav, neyi alıyonuz kardeşim ööle, geceye kısa işte, zaten olsa olsa en fazla 33000 olur, ordan geri gelir, nası olsa düşecek ya işte..