selcuklu ralliyi caldi galiba...
aldi gitti...gizli bi yerde tek basina ralli yapiyor....
Printable View
selcuklu ralliyi caldi galiba...
aldi gitti...gizli bi yerde tek basina ralli yapiyor....
ben 400 den vereyim bunları patron..75 puan 75 puandır..sistemde satta kaldı zaten
kucuk k...
senin yaptigin yorum dogruydu....geride kaldi...
[QUOTE=Astatin;152006]selçuklu patron nerdesin yaww..tırsmaya başladım ha.. :) hadi türkü çığırak...
sıkıntı var...ama 500 kırarsa uçarrr..tetikdeyim[/QUOTE]
Silinmezse 60475teki 10669 kontratı alacaklar gibi.
fit&flat
veriler süper gelecek ama bizde trereuddut olusacak dow + acılıs yapınca bizimkiler 61000 ustune fırlatırlar herhalde.. yarın da oglene kadar rallı havasında gene kapanısta cakıs yaparlar ıkı ucugun boyle gıder ...
Sazan 375-225 (including) arası kadamelerin her birine alım emirlerini (long) yazar. Stop loss 60.1 altıdır.
[QUOTE=Larossıan;152001]üst bantı aşağı çekiyor rahat değdirsin diye vay pala vay.[/QUOTE]
Kaça çektiler acep?
credit suissedede ne para varmış arkadaş habire longluyor kefere ula bedavamı veriyorlar yada long açana lolipopmu veriyorlar ula
EFG karşı ayak olarak çaktırmadan csm yi mi kullanıyor vatan evlatlarına ahanda bakın short tarafındayım deyipde diğer taraftan longluyormu paranoyak etti beni hipno pala
tekrar edelim 60700 üstü haf ve günlük shrt sinyalini ortadan kaldırıyor
buna karşılık 60200 altı bir suüre kalıcı yapıyor
59 altı shrt yi yeyit ediyor
350 den lonnkkkk ralli ralli ralli..SAZAN patron seni teprik ederim
yemişim veriyi.:D:D:D
[QUOTE=sazan;152022]Sazan 375-225 (including) arası kadamelerin her birine alım emirlerini (long) yazar. Stop loss 60.1 altıdır.[/QUOTE]
Sazan ganimeti toplar .brv
[QUOTE=stonhand;152024]credit suissedede ne para varmış arkadaş habire longluyor kefere ula bedavamı veriyorlar yada long açana lolipopmu veriyorlar ula
EFG karşı ayak olarak çaktırmadan csm yi mi kullanıyor vatan evlatlarına ahanda bakın short tarafındayım deyipde diğer taraftan longluyormu paranoyak etti beni hipno pala[/QUOTE]
Takasa makasa fazla takılma
Fiyata odaklan
Sazan 500'den yarısını satar. (longların). Panikçilere ve palaya 200'e kadar satıp sazanın tüm emirlerini karşıladıkları içinde teşekkür eder.
450 flat..sazan patron seni hala teprik ederim
erken satmayın be ya durun daha dermişim.
dkkat edelim barları yağlamış olabilrler
Kalanlar için stoploss'u breakeven (Ort maliyet) noktası 60.325'e çıkarır..
ula uşaglar ne kıpraşıp duruyonuz lo...
kurtmu var....
işlem yok kısa devam işte.....
[quote=sazan;152030]Sazan 500'den yarısını satar. (longların). Panikçilere ve palaya 200'e kadar satıp sazanın tüm emirlerini karşıladıkları içinde teşekkür eder.[/quote]
Nötr gelen veriden mal ancak bu kadar götürülürdü. Ben de büyüyünce senin gibi olmak istiyorum patron... :D
[quote=Astatin;152031]450 flat..sazan patron seni hala teprik ederim[/quote]
Sana ZzZzZz(-) yafrum. Sözlüde panik yaptığın ve bu nedenle cevaplarını bildiğin soruları bilemediğin için.
(Sakın alınma, ŞAKA)
Bu veriler de fos çıktı... Artık adam gibi aksiyon için Dow açılışını bekleyecez...
bekliyim pala burdayım gel bakalım.:):)
61 bin üstüne çıkarsa piyasa dünün benzeri bir hareketi bu sefer yukarı yöne doğru görebilirmiyiz acaba ?
epey enteresan oldu görünüm..
Sazan 575'den kalan logların yarısını kapar.
YYLD.. Ölümüne mokoko..
61000'e 14xx emir yazılı, zorlayacaklar yukarı.. ralli ralli..
[quote=YAVUZHAN;152040]61 bin üstüne çıkarsa piyasa dünün benzeri bir hareketi bu sefer yukarı yöne doğru görebilirmiyiz acaba ?
epey enteresan oldu görünüm..[/quote]
zor bence...bu tepkinin ideal yeresi 60.900/61.400 arası...
Toplantıya gitmek için hazırlanır ve artık yazmayı sonlandırır.
Longlar için pasife 60.9'dan satış emirlerini yazar. Stop loss ise 60.325 altıdır.
Sağlıcakla kalın. Bugün yaptığım gibi trade'leri 8-10 yıl önce yapardım. (VOB yokken DJI ve S&P futures'da)
Süper yorucu.
Sadece bugüne özeldi.
Sağlıcakla kalın.
bittiği zaman söyliyecem size.
[QUOTE=sazan;152041]Sazan 575'den kalan logların yarısını kapar.[/QUOTE]
MAtematik dersindeki problemelere döndü olay. Sazan aprasının beşte biriyle aldığı longların yarısını şuradan yarısını buradan kaaptırsa ne akdar kar eder?
Cevap : Deveyi hamuduyla götürecek akdar.
Çık koçum çık. Az sonra bi short'layacam alem şaşacak.... :D
[quote=martoniki;152042]YYLD.. Ölümüne mokoko..
61000'e 14xx emir yazılı, zorlayacaklar yukarı.. ralli ralli..[/quote]
[B]Hala göremeyen var mı ralliyi?[/B]
.dng
Sevgili Larossion ,
Senin çizgi 61.275'de mi durmakta.?
[quote=VOBiX;152046]MAtematik dersindeki problemelere döndü olay. Sazan aprasının beşte biriyle aldığı longların yarısını şuradan yarısını buradan kaaptırsa ne akdar kar eder?
Cevap : Deveyi hamuduyla götürecek akdar.[/quote]
Dogrusu : Kaç kontrat aldığına (?) ve kaç komisyon ödediğine bağlı olarak değişir. (Onbinde 1)
800 FLAT.. bereket versin.. :..:
5 dk lık alışa geçti..
harbiden şaşırdım,günün kalanı çok şeye gebe artık..
[quote=Astatin;152026]350 den lonnkkkk ralli ralli ralli..SAZAN patron seni teprik ederim[/quote]
longlar 800 den kapanır..ralli budur :)
Doplantıya Son 8 dk.
Hemen bir iki düzenleme.
Sazan stop loss'u 60.525 altına kaydırır. Ayrıca gelirse diye, 60.6'dan yeni long emirleri girer. Profit target hala 60.9'dır
Dealer'a profit target vurulursa, tüm long'ları kapamasını ve 60.6'daki long emirleri iptal etmesini söyler ve defolur gider. Yeter hulan.
[quote=SEYYAH;152043]zor bence...bu tepkinin ideal yeresi 60.900/61.400 arası...[/quote]
61400 iyidir be seyyah :)