-
[QUOTE=enorton;64803]Merhaba arkadaşlar, iki gündür yoktum. Sabah 31,200 kısa daha sonra 31,750 uzun geceye de uzun kalıyorum. Bugün çarpıldık 550 puan :( ama zararı yok...[/QUOTE]
enortonum yüksek kontrattan kac guzel trade edyorsun kaldrac ayarlamayı iyi yap az pozyon alyorum deme kaldrac sermaye 2-3 kattan fazle etme.. eyer bole yapyosan .brv
-
bende flat kaldım, yarın dışarısı tatil diye, artık zaten yarın kısayı yukardan çaktımmı, bi dahada düşmesini beklerim olur biter dedim, saygılar.
-
31775 en son 2 tane geldi uzun son işlem benim vobtrade rekor bende
-
[QUOTE=QUEEN;64820]31775 en son 2 tane geldi uzun son işlem benim vobtrade rekor bende[/QUOTE]
Bi yanlışlık olmasın, son işlem 31825 Anadolubank almış meksa vermiş 1 tane
-
valla 775 10 adet yazdım 2 tane aldı güven varmı orda
-
Evet ama o son işlem değil
saat 17:14:50 de 2 adet güven almış, meksadan..
Ordan sonra kapanışa kadar en az 20 kalem 150-175 adet kadar daha işlem var..saygılar.
iyi akşamlar..
-
demekki daha yukardan gerçekleşmiş diğerleri 10 saniye nasıl geçmiş anlamadım teşekkürler
-
[QUOTE=bull market;64809]Şimdi catedral gelir geceye kısa girdim der:), ayı işte noolcak, geceye uzundu ya, hani son anda satışlar var şimidde:)[/QUOTE]
Seni bi süserim şincik .kom
uzun kaldım geceye...o dow daki TOBo çalışırsa aman derim... Gözüme gözüme çok batıyor..
Bizdede hamdolsun tayyibim planları hazırlatıyo.. Kendi açıklıycak :..:
-
[QUOTE=catedral;64825]Seni bi süserim şincik .kom
uzun kaldım geceye...o dow daki TOBo çalışırsa aman derim... Gözüme gözüme çok batıyor..
Bizdede hamdolsun tayyibim planları hazırlatıyo.. Kendi açıklıycak :..:[/QUOTE]
Paket paket üstüne bu kadar uğraştılar azıcık çıksın bari sonra inecek nasılsa Obama dahada kötüleşecek demiş sonra düzelecek eko demiş
-
Dowun 500 lerde direnci çok üzerinde kalırsa iyi olur
-
bull market abi bana birşey yollayacaktın unuttunmu abi:(
-
abi yoksa bulamadınmı onu