-
[QUOTE=temese;152096]stonhand ın dediğine göre 9400 creditte
yani hepsi onda[/QUOTE]
longları o açtıysa
shortlar ya küçüklerde ya da karşı ayağında
eldeki hisselerini satıp azaltıp
yükselişlerde poz kapayıp sıyrılacaktır
ya da elinde kalan hisselere karşılık aslında shortlar onundur
netice de işlem bittiğinde öğreniriz
-
[QUOTE=jani;151817]ama guzel kardesim...her pozizyona komisyon oduyorsun...zararina degistiriyorsun...bu kayiplara is bankasi bile batar....yazik degilmi...az bekle...guzel bi grafik kodun...o ihlal edilmedikce eyleme girme....komisyonlar korkunc para tutuyor....[/QUOTE]
guzu abeyim galibe sen komişını yüskek ödeyorsun gayri... yüskekse kurumunu deyiştir
-
saat 17 de gelecek abd verilerine mi güveniyorlar da tutuyolar bizi böyle.. :confused:
guzum bekliyor musun sen hala.. ben dayanamadım alım iştahına..:)))
-
[quote=fXci;152099]guzu abeyim galibe sen komişını yüskek ödeyorsun gayri... yüskekse kurumunu deyiştir[/quote]
gı boyu devrilesice nirdesin gı? :::
-
longları arrttırdım ağalar
-
fx çi nerelerdesin yahu ?
-
geldim .. zero işlem 225 long devam .. ralli .. alım baskısı belli .. ralli belli .. gece pozum belli değil ama hala .. kısa girebilirm ..
-
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/1/2575.bmp[/img][/url]
Kazık kaktı pala.:D:D
-
[quote=temese;152096]stonhand ın dediğine göre 9400 creditte
yani hepsi onda[/quote]
Hocam karşısındada baba EFG 6580 +İş Yatırım 2590 var dikkat ederseniz ikisinin toplamı nerdeyse CIS ın longlara eşit kitapsızlar takasla deli gibi oynuyorlar
Ben şunu da ekleyeyim dün çoğunluk 65,000 derken DOW %1 düşünce şelale oldu ama şelale DOW un %1 düşmesinden olmadı ki olsaydı şimdide temiz bir 1000 puan göçüp gitmesi lazımdı bugün algılar değişti dünkü şelaleden kafalarda short kazındı şimdide şerefsizler dışarısı dünkü gibi düşerken bizi tutuyorlar
Günün dibi 60200 desteğiydi ben altına sarkar longcuları kesmek için bir 59800 gösterirler dedim ama göstermediler üüüüüüüüü
-
dow tehlikeli sularda dolanıyor..
-
650 kısa ...
uzunlar batıyor.....acayip rahatsız ediyor..
pala saglam duruyor..
bize bir güzellik yapmaz inşallah...
-
Dün Dow'daki şelale beklenmiyordu. Future'ları +%0.6'lardaydı. Bugünkü açılışın ise böyle olacağı sabahtan beri tahmin ediliyordu. Fark burada.
-
kuzum nerdesin.. bi yorum geç...
yurtdışı geberdi bizimkiler yukarı zorluyor... şortlayak mı lorklayak mı?
-
[B][SIZE=3][COLOR=Red]V.O.B[/COLOR][/SIZE] patron saolsun, sağlam dua etmiş bugün..[/B]
550 lönk.. 675 şört... geceye 1/7 şört.. şellale şellale..
.lelele .lelele .lelele
-
[QUOTE=Larossıan;152105][URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/1/2575.bmp[/img][/url]
Kazık kaktı pala.:D:D[/QUOTE]
Anlamı nedir Sn. Larossıan
-
[quote=SEYYAH;152101]gı boyu devrilesice nirdesin gı? :::[/quote]
yuaw [B][COLOR=Indigo]HAYYE[/COLOR][COLOR=Red]SEYYAH[/COLOR][COLOR=Indigo]AYYES
[COLOR=Black]GI gelcem gayri az galdı [/COLOR]
[/COLOR][/B] :::
-
flat..bu tezgahta dans zor..-50 son pozdan
-
sımdı kımse cıkıpta aga yok demesın :) adam sarıldı pıyasayı bırakmıyo :)
eger datayı onceden ogrendıyse ve 9000 long lkontratı buna guvenerek actıysa vay kı halımızevayyy :))))
dow -1 e yaklasmıs adamlar bızı yukarı cıkarıyolar bu ne guzel piyasa :))
huleeeee depemize yıyecez mı nedır ... 675 shortlarla yolumadevam etcem :) artık nasip kısmet meselesi oldu...
-
575 kısa .. veriyede kısa geceyede kısa .. dowda çöküş günü bence .. kara perşembe olacak gibi. ..
ayakkabıyıda yemiş adam kafaya .. anlaşmada zora girmiş . .. heheh:D:D:D
-
-
[quote=temese;152098]longları o açtıysa
shortlar ya küçüklerde ya da karşı ayağında
eldeki hisselerini satıp azaltıp
yükselişlerde poz kapayıp sıyrılacaktır
ya da elinde kalan hisselere karşılık aslında shortlar onundur
netice de işlem bittiğinde öğreniriz[/quote]
keske daha sik yazsan...boylelerinin varligi gurur veriyor...
-
apsd 11048 ulan bu ne boyle kac gundur 1000 3000 arasıydı sımdı cozuttular rakamı..
-
[QUOTE=Kennym;152115]sımdı kımse cıkıpta aga yok demesın :) adam sarıldı pıyasayı bırakmıyo :)
..[/QUOTE]
Yok :)
-
17,00 verileri var hay bu piyasanında ABD sininde verisinin ........qqqqq nedir bu be hergün veri veri eziyet
Virman çıktı işin moku çıktı önceden özel emir geçerlerdi herşey kabak gibi belli olurdu şimdi adamların ne mok yediğini çözebilene aşkolsun yeter ula bir daha takasa bakarsam taksim meydanına çıkıcam PALAAAA diye bağırıcam
-
Abd'de eylul ayı ısm uretım endeksı:55.7 (oncekı:61.9)
-matrıks-
-
waşş..flat olmak ne güzel duydu aq..paladaki dirence bakarmısın
-
[quote=fXci;152099]guzu abeyim galibe sen komişını yüskek ödeyorsun gayri... yüskekse kurumunu deyiştir[/quote]
yahu nerelerdesin...cok ozlettin...bir ara tum forum seni sorduk hergun....
komisyon al satta 80 puana geliyor bende....
-
veriyle beraber kitlendi matriks..
varmı aynı problemi yaşayan ?
-
[QUOTE=selçuklu;152116]575 kısa .. veriyede kısa geceyede kısa .. dowda çöküş günü bence .. kara perşembe olacak gibi. ..
ayakkabıyıda yemiş adam kafaya .. anlaşmada zora girmiş . .. heheh:D:D:D[/QUOTE]
gune 675 kısa .. sabah kaptırdıgım kısaları geri almıs olduk agadan.. arada komısyon yedık gercı ama olsun...
-
sistem alda ama elim gitmiyo..demekki pis alacaklar :)
-
dün gibi olmaz.. eksi 3 kapatır dow bugün...he heeee
kayıtlara geçsin dow kapanış 9455.60...
vay adi pala....
pala yok diyorsunuz.... bu ne.....
-
kapanışa kadar extra olmazsa geceye long.
-
baskı belliydi .. şelale ...alış baskısı süsü verilmiş .. küskü bar hazırlığı yerelerindeyiz bence .. . dow dün çökemediydi .. bugün çöker artık rahat rahat .. geceye kısa son kararım ...
-
[quote=küçük_k;152110]kuzum nerdesin.. bi yorum geç...
yurtdışı geberdi bizimkiler yukarı zorluyor... şortlayak mı lorklayak mı?[/quote]
dedim ya sabah...dun 2000 puan dustu...
bugun...YARALARINI YALIYOR...bi poh olmaz bugun....
-
Longları 2 haftadan fazla tuttuk çok şükür karla devrettik... Şimdi sıra shortlarda ama piyasada kolay ekmek yok... Uzun vadeli yatırımcı olmak da zormuş bea, büyük sabır ve çelik gibi sinir gerektiriyor... Ben geceye sıfır işlem short devam...
-
böyle dow göçerken tuttuklarının ertesi günü sert bi ralli yaptırmışlardı zamanın birinde..
geceye flat kalıp, yarın sabah erkenden full longa geçmek lazım gibi gibi..:)
-
benim bile long fikrim değişti ....artık satış zamanı bu borsa ...... düztir::::::::::::
-
[QUOTE=YAVUZHAN;152125]veriyle beraber kitlendi matriks..
varmı aynı problemi yaşayan ?[/QUOTE]
Evet aynısı bende oldu, fiyat - saat dondu kaldı...
-
hala tutuyorlar ya 500 ü hayret bişey..
-
dolarda yönü belli ediyor ... dolar ralli endeksler şelale .. eski günlerdeki gibi .. hehehe :D