Dowda tobo vardı çalıştı aşağı yukarı tahmin ettik e sistemlerde al verdi şimdi ben fdowu nerden biliyim??? bu çok kalleş bir oyun normal ticarettten kat kat zor
Printable View
Dowda tobo vardı çalıştı aşağı yukarı tahmin ettik e sistemlerde al verdi şimdi ben fdowu nerden biliyim??? bu çok kalleş bir oyun normal ticarettten kat kat zor
Bernanke yolcu galiba...Kriz faturası ona çıkmış
[quote=QUEEN;64863]Bernanke yolcu galiba...Kriz faturası ona çıkmış[/quote]
aslında bir öncekine çıkması lazımdı ama adam görev bitiş süresine göre ayar çekmiş :) akıllı adamdı vesselam..
VOB30 a gelince, günlükteki pozitif uyumsuzluk çalışıyor gibi duruyor.. Daha IMF anlaşması, RTE Paketi, düşen USD morali, Hüseyin motivasyonu eklenebilir fiyatlara... Bu iş zaten hep böyle oluyor..Karamsarlık arttığı zaman, Yaşar efendi duygusal yazılar yazıyor, Yeşilland, "Guernica" dan daha dehşetli bir tablo attırıveriyor ve piyasa akabinde ters yapıyor :) Ama kimbilir belkide dün tutmalarının nedeni bugün nasıl olsa şık bir final yaparız düşüncesimiydi..? Bilemiyorum..Sistemi izliyoruz.. Pozisyonum da bu yorumum gibi..Yani flat şu an... Kimseye SÜSTÜRMEYE niyetim yok kendimi şimdilik..Vakti gelince boğa olarak süser, ayı olarak küseriz veya ayı olarak düzer, boğa olarak döveriz. Ya da flat olur susarız, bafiletmeyiz paramızı :)
[FONT=Arial][COLOR=#333399]ABD borsaları günü yüzde üç/beş civarında artılarla tamamladı. Asya borsalarında da alım yönlü seyir sürüyor, Nikkei yüzde ikiye yakın; Shanghai yüzde birin biraz üzerinde; HangSeng ise yüzde bir buçuk civarında artı.
Bugün Almanya'da Kasım ayı işsizlik oranı(%7,5 - 11:00); Euro bölgesinde Ekim ayı özel sektör borçlanmaları(%8,0 - 11:00), Kasım ayı tüketici güveni(-25 - 12:00), ekonomi güven endeksi(78,6 - 12:00), sanayi ve hizmet sektörü güven edneksi(-21 / -8 - 12:00) dataları açıklanacak.
Yurtiçinde ise Merrill Türk eurobondlarının ağırlığını 'underweight'den 'overweight'e yükseltti. UBS, 10-15 milyar dolarlık IMF anlaşmasının yeterli olduğunu, 2009'da yabancı sermeye girişlerinin azalacağını, enflasyonun ise tek haneli seviyelere ineceğini öngördü.
ABD borsaları şükran günü nedeniyle bugün kapalı; işlem hacmi sınırlı olacaktır. Yurtdışı piyasalardaki havaya bağlı olarak Aralık vadeli IX 030 sözleşmesinin 32,300 seviyesine doğru açılış yapmasını beklemekteyiz. Bu sabah itibarıyla ABD vadeli işlem piyasalarında (%0,84) satış, Avrupa vadeli işlem piyasalarında (%0,75) alış ağırlıklı bir seyir izlenmektedir.[/COLOR][/FONT]
şu future kapatıcam ekrandan iki gündür acayip ters gidiyor
Kimse alınmasın...Şöyle bir cümle sarfedeyim.
"Şimdi 300 tane kısa yaptım. Maliyetim 33000 ama :) " huhahahah..yada şimdi uzun yaptım 124 tane maliyetim 31450 ama... huhahahaha
Bu arada pariteyi sıyırıyorlar
hexen ağa plans verceykmisin?
33.4'da Longlara veda, short sinyalini beklemeye başlıyorum.
25000 den ilk satışlar geldi bakalım geçecekmi
[quote=sazan;64869][COLOR=red]33.4'da[/COLOR] Longlara veda, short sinyalini beklemeye başlıyorum.[/quote]
[quote=Astatin;64867]Kimse alınmasın...Şöyle bir cümle sarfedeyim.
"Şimdi 300 tane kısa yaptım. Maliyetim [COLOR=red]33000[/COLOR] ama :) " huhahahah..yada şimdi uzun yaptım 124 tane maliyetim 31450 ama... huhahahaha
Bu arada pariteyi sıyırıyorlar[/quote]
Sen benden de uçuk çıktın he :) 32.4 diyelim şuna
Boşluk kapatmaya niyetli gibi
Sayın HeLLiM,
İki gündür siteye giriş ile ilgili anlayamadığım bir problem mevcut.Her zaman girdiğim adsl hattından sayfa bulunamadı mesajı alrken, bir başka hattan rahatlıkla giriliyor.Aynı problemi yaşayan başka arkadaşların da olduğu anlaşılıyor.Problemin ne olduğu hakkında fikrinizi alabilirmiyiz.
İyi çalışmalar.