-
[QUOTE=Larossıan;152174]Bi şey olmaz jerfin uzunlar fazla yoktur..lelele.lelele.lelelePaladan korkmamak lazım..brvDow numara yapıyor[/QUOTE]
bencede dow numara yapıyor laros..+.
ama bizim pala dow'un numarasını yemedi, bırakmadı piyasayı.. yada pala bize numara çekti ve biz de yedik..:..:
-
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/1/2874.bmp[/img][/url]
5 likte al kapattı.
-
[quote=thracian;152176]Amma Dowun saatliklerinde PU var, ayrica da kanalin alt bandinda idi biz kapanirken. Bu yüzden yarin acilisa longlar is yapabilir...[/quote]
ben de şorteeeee
dow bu kadar eksi iken görmeyen piyasa ayrın dow un artısını görür...
yarın açılışın yüksek olmasını sonra ise şelale bekliyorum... yerse..
-
[quote=küçük_k;152181]ben de şorteeeee
dow bu kadar eksi iken görmeyen piyasa ayrın dow un artısını görür...
yarın açılışın yüksek olmasını sonra ise şelale bekliyorum... yerse..[/quote]
bizde onu bekliyoruz.:..:
-
short zamanıı geldi piyasa sersemledi vertigoooooooooooooooooo ::::::::::::::::::::::::::::::::::::;;;;
-
piyasa resmen eliminasyona girdi. yine zayıfları yemeye başladılar...
malesef burada vahşi doğa kanunları işliyor...
-
[QUOTE=jani;152124]yahu nerelerdesin...cok ozlettin...bir ara tum forum seni sorduk hergun....
komisyon al satta 80 puana geliyor bende....[/QUOTE]
canım guzum abeyim bidenem gelcem az galdı gayri..... jerphini diyne....... o gız dovru söyleyor....... Bakh onun 4 katı fazla senin komişın...
onun komişın ona koymişın yuani :::
selçuklu abeyim ondan zıp zıp oynayor komişın hesabı yuani adam bi kademede bilem kar edeyor napsın..
-
[QUOTE=sovalye;152184]piyasa resmen eliminasyona girdi. yine zayıfları yemeye başladılar...
malesef burada vahşi doğa kanunları işliyor...[/QUOTE]
şövalye patron .. 15.000 pluslık bir dalga gözüküyor ufukta .. senin ilgi alanına girer belki .. şelale .. :D
-
cümleten iyi akşamlar .. sabah görüşürüz . .
-
Yemişim Palayı yemişim dowu yemişim shortu onlarda kimmiş.:..::..::..::..:
-
[quote=jerfin;152179]bencede dow numara yapıyor laros..+.
ama bizim pala dow'un numarasını yemedi, bırakmadı piyasayı.. yada pala bize numara çekti ve biz de yedik..:..:[/quote]
geçen gün aynı numaranın tersini çekmişti.
dow deli yükselmişken deli tutmuştu, millet (ben dahil) yedik ve şortladık. sonrası malum, uçuş mode on! yaptılar.
bugün de deli tuttu la bu pala, dow %-1,45 gördü, %-3 mü görecek la diyip longlayan çok olmuştur eminim...
ama ben de yarın yukardan açacağımızı düşünenlerdenim...
hakiki düşüş için sabah gap-up ve doldurma arkasından küskübar olmalı...
-
[quote=selçuklu;152186]şövalye patron .. 15.000 pluslık bir dalga gözüküyor ufukta .. senin ilgi alanına girer belki .. şelale .. :D[/quote]
plan belli
proje belli
gelirse şortlarım gelmezse piyasa ne derse o patron:)
ama tahminimce bunlar yarın 60 bini gün içi kırmadan ralli yaptırmazlar...
tek istediğim rubininin bir demeç vermesi anında 10 bin puan ralli gelir söyliim sana:..:
-
[quote=mbm;152162]ula bu pala bizi zorla uzun soktu geceye..
şimdi tırstım işte..
dow iyi kapatsada bu palanın oyununa gelmesek....[/quote]
[quote=jerfin;152158]geceye yarın porsiyon longla giriyorum..[/quote]
selam yoldaşlar:::::: pala bizi yediyse, sabaha kek taburunda silah arkadaşıyız berabercek...peşinen söyleyeyim, üzümlü kek ben olurum..kimseye brakmam...selçuklu patron çıtır çıtır yesin longlarımızı....haaa ama bu DJ brak artıyı kazara az bir eksi kapatırsa varya...pppüüüüüüüüüüüüüü...çok para var... :) selçuklu patron külbastı yaparık o zaman :)pardon ayubastı :) dimi patron...maksat para dışarı çıkmasın:..::..:
hay**...DJ çökerse çok komik olcak....benim açımdan..neyse 1/5 im ben..batırmaz bizi..yani tomasss bize .....
-
Son 1,5 saat yoktum anlaşılan o ki milleti uzuna bindirmişler.cebren ve hileyle, her ne kadar tutmuş olsalarda çöküş yakındır görüşündeyim no işlem short devam
-
bu arada, 60 dklıkda TOBO olmuş...indikler PU yapmış.....daha önemlisi sistem alda kapattı...en önemlisi akşama IMF anlaşması açıklanmıyor :)
-
[QUOTE=Astatin;152191]selam yoldaşlar:::::: pala bizi yediyse, sabaha kek taburunda silah arkadaşıyız berabercek...peşinen söyleyeyim, üzümlü kek ben olurum..kimseye brakmam...selçuklu patron çıtır çıtır yesin longlarımızı....haaa ama bu DJ brak artıyı kazara az bir eksi kapatırsa varya...pppüüüüüüüüüüüüüü...çok para var... :) selçuklu patron külbastı yaparık o zaman :)pardon ayubastı :) dimi patron...maksat para dışarı çıkmasın:..::..:
hay**...DJ çökerse çok komik olcak....benim açımdan..neyse 1/5 im ben..batırmaz bizi..yani tomasss bize .....[/QUOTE]
ee ben de shortçuların sabah kahvaltısında tarçınlı kurabiye olayım bari..:..:
bu gece dow'un toparlamasını beklemiyorum, yarın büyük ihtimal ya yatay açılırız yada az eksi.. bunu bile bile long girdim..:))) zaten dow'un en dipde kapatmasını istiyorum, yarına düşecek yeri kalmasıınnnnn::::::
-
[QUOTE=jerfin;152194]ee ben de shortçuların sabah kahvaltısında tarçınlı kurabiye olayım bari..:..:
bu gece dow'un toparlamasını beklemiyorum, yarın büyük ihtimal ya yatay açılırız yada az eksi.. bunu bile bile long girdim..:))) zaten dow'un en dipde kapatmasını istiyorum, yarına düşecek yeri kalmasıınnnnn::::::[/QUOTE]
O nasil sey Jerfin, an itibariyla düsebilecek 9605 puani var!:::
-
%-1.2 = 0
%-0.8 = +125
%-0.4 = +300
%0= +450
%0.5 = +700
% 1 = +1000
%5 = +2900
%5+IMF anlaşması = 4*MC (kabaca 6000) :)
Bunlar DJ kapanışına göre yarın VOB açılış puanları proceksiyonu :) :)
Proceksiyon belli....
-
[quote=jerfin;152194]ee ben de shortçuların sabah kahvaltısında tarçınlı kurabiye olayım bari..:..:
Bu gece dow'un toparlamasını beklemiyorum, yarın büyük ihtimal ya yatay açılırız yada az eksi.. Bunu bile bile long girdim..:))) zaten dow'un en dipde kapatmasını istiyorum, yarına düşecek yeri kalmasıınnnnn::::::[/quote]
güzel bir bakış açısı aslında ve mantıklı bir hareket ...
Fakat bu palamıdır nedir ,herkimse algıda mön lük yapıyor hepimize
-
[B]Polis okulu sınavına cemaat gölgesi düştü[/B]
[B]Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) 13 Eylül 2009’da yapılan Polis Akademisi Meslek Yüksekokulları Öğrenci Adaylığı Sınavı, ÖSYM Yürütme Kurulunca iptal edildi.[/B]
Siyaset yasak ama herşeyde bir yere kadar be kardeşim bu kadarıda abartı
[url]http://haber.mynet.com/detay/guncel/polis-okulu-sinavina-cemaat-golgesi-dustu/472900[/url]
-
sn Şövalye roubini deyince, birden ampul yandı. eskiyi hatırladım ve mesajlarımı şöyle bi karıştırdım.
aşağıdaki mesajımın tarihi 20 temmuz 2009.
ve o sıralarda 48binmişiz.
roubini yarın bi gün yanılmışım diye açıklama yaparsa, ciddi bi zıplama yaratabilir ama dünkü küskü bar o açıklamadan sonra gelecek olan küskü barın yanında sinek vızıltısı gibi kalır. ve ben düşünmeden, fiyata bakmadan, tektuş 2.000 kontrat verircesine basarım düğmeye. :..:
[url]http://www.voborsa.com/forum/showpost.php?p=135562&postcount=8652[/url]
-
Dow 9582 haftalık destek 9633 drenç var karar verecek bakalım bugün.
-
geceye 675 kısalarla devam... yarın gari forumda tum shortlar beraber aglaruk.. dıger tarafa gitmeseydu rahmetlı gazancı bedihi de alırdık aramıza bi guzel agıt yakardık.. yiter slow trade mode on olalım bizde.. yarında + 1000 gap yersek yeriz artık yapacak bisey yok.. ama palanın hareket tarzını sevmedim upneluk yapii.. agız tadıyla shortlarımızı tutamıyoz..
-
[QUOTE=YAVUZHAN;152091]açık pozisyona ne diyosunuz arkadaşlar ?[/QUOTE]
Dün -8826 idi bugün+8836. Dünkü pozsiyonalr geri geldi.
-
-
[URL]http://www.dailymotion.com/relevance/search/pakito/video/x37soi_pakito-video-and-stereo_music[/URL]
:) vob dünün üzerinde kapatmış..ben şort başlamıştım güne..ama düne göre +425 yapmışım... yani yarın 425 puana kadar gap bize thomas anders..bu iyi haber..
kötü haberde şu endeks 59xxx i görmediği için dansçı apla opsiyonunu kaybettik..125 puanla kaybettik..üwwwww
-
[QUOTE=Astatin;152196]%-1.2 = 0
%-0.8 = +125
%-0.4 = +300
%0= +450
%0.5 = +700
% 1 = +1000
%5 = +2900
%5+IMF anlaşması = 4*MC (kabaca 6000) :)
Proceksiyon belli....[/QUOTE]
%-1.3 = -125
%-1.5 = -300
%-2= -450
%-2.5 = -700
% -3,5 = -1000
%-5 = -2900
%-5+IMF anlaşması yattı = 4*MC (kabaca- 6000) :)
Proceksiyon belli....
-
[QUOTE=stonhand;152106]Hocam karşısındada baba EFG 6580 +İş Yatırım 2590 var dikkat ederseniz ikisinin toplamı nerdeyse CIS ın longlara eşit kitapsızlar takasla deli gibi oynuyorlar
Ben şunu da ekleyeyim dün çoğunluk 65,000 derken DOW %1 düşünce şelale oldu ama şelale DOW un %1 düşmesinden olmadı ki olsaydı şimdide temiz bir 1000 puan göçüp gitmesi lazımdı bugün algılar değişti dünkü şelaleden kafalarda short kazındı şimdide şerefsizler dışarısı dünkü gibi düşerken bizi tutuyorlar
Günün dibi 60200 desteğiydi ben altına sarkar longcuları kesmek için bir 59800 gösterirler dedim ama göstermediler üüüüüüüüü[/QUOTE]
[IMG]http://i38.tinypic.com/2qc1btd.png[/IMG]
EFG nette uzun bugün 6260 kontratlık kısası APSDyi azaltıcı etki yapar.
Credit de kısaydı onun uzunalrı da APSDyi azaltıcı etki yapar.
Buna rağmen APSD 8836 idi. Credit ve EFGnin APSDyi azaltıcı etkisi de dahil edilirse en az 15000 kontratlık yeni pozsiyon açılmış demektir. İşe bir de bu yönden bakın.
-
[QUOTE=YAVUZHAN;152103]fx çi nerelerdesin yahu ?[/QUOTE]
yavızhan abeyim görmemişim mesacını gelcem gelcem güccük tatil yeresindeyim :::
-
bugün longlar için güzel olan tek şey piyasanın onca kötü haber bombardımanına rağmen ayakta kalabilmiş olması.
normalde haber pek seyretmem ama bugün özellikle kötü haber düştüğünde piyasanın hareket tarzını inceledim bence çok iyiydi...
dünkü yarayı sarmak tabii ki kolay olmayacak ama piyasanın bugünkü gücü bence görülmeye değerdi... en azından böylesine görece güçlü piyasada orta vadeli trendin aşağı döndüğünü bu gün için söylemek çok zordu birkaç gün içinde bu sis bulutu mutlaka kalkacak ve önümüzü daha iyi göreceğimizi düşünüyorum.
herkese iyi akşamlar...
-
PALANIN DA, AĞANINDA ........YOLU AÇIK OLSUN,........
BEN KENDİME BAKARIM BU GÜN YAZDIM 60700, 60200 KRITİK DİYE
Günlükte Sistem 60700 de al oluyor (doğrusu eski alını sürdürüyor)
60675 de sata dönüyor..............geriye ne kaldı 60200 kıracak bir
küskü bar yada 61000 yapacak takobar ama ne oldu tam basket atacağız
adam geldı yanına Akkızıda alıp blok koydu.....................yazık oldu emeğe
iyi düşünceydi ama ortada kaldı,....................yarına bakacez, daha önce
bir istatistik yapmıştım tepe formları uzun ve oynak oluyor diye, adamlar bu
bölgede trend kadar make money yapıyor, trend ne kadar uzn olursa hareketler okadar kaba dalgalı oluyor ve form haftalar alıyor bunu forumda
paylaşmıştım.........çünkü ne var kırılma noktası,(pyasa çok şişti, osilatörler doldu v.s) ne var beklenti (IMF gibi), ne var IMF toplantısı (acaba buradan bir şey çıkarmı) v.s adamlar böyle zamanlarda sürüyü her iki tarfada rahatça ynlendirebiliyor, hareket bir haftadan diğrine (%5- 10 ) olabiliyor,
bu nedenle kısa takip yoruyor...... sistem dahilinde ya hep kısa poz(10dk, 30 dk, 60 dk, v.s) yada uzun süreli pozda (günlük v.s) ikiside iyi para yapıyor, ama 10 dk giripte şelale bu ters insan bir kere kendi içinde ters düşüyor saygılar strateji her zaman olmalı ama insanız işte.............
-
[quote=VOBiX;152206][IMG]http://i38.tinypic.com/2qc1btd.png[/IMG]
EFG nette uzun bugün 6260 kontratlık kısası APSDyi azaltıcı etki yapar.
Credit de kısaydı onun uzunalrı da APSDyi azaltıcı etki yapar.
Buna rağmen APSD 8836 idi. Credit ve EFGnin APSDyi azaltıcı etkisi de dahil edilirse en az 15000 kontratlık yeni pozsiyon açılmış demektir. İşe bir de bu yönden bakın.[/quote]
yorum belli tokoba...DJ artı kapatır + IMF anlaşması = Kabaca +6000:D:D
çok kabaca oldu biliyorum ama...
-
[quote=jani;152141]pozizyonumuda yazayim kucuk e...
700 puani cebe attim...60 900 le shortum....esas olay yarin....
unutma....zaman serisi var....[/quote]
zaman serisi nedir üstad?
-
Perşembe günü imkb 100 48000 üstü kapatarak son 21 ayın en yüksek kapanışını yapmıştı... En son 18.01.2008 de 48000 üstünde kapatmıştık ve merak ettim dowun ogünkü değeri nedir diye [B]12099 [/B] muş :)
Buarada ben pek anlamam ama dow günlüklerde sanki obo oluşuyor, sol omuz bitmiş baş da bitmek üzere...
-
[quote=Astatin;151894]bu ayu doncansın geçen yıl bafilediğimiz ayu doncansınsa eğer, bu gece çok pis düşecek..eyle beyle değil...bu araad dün FED cilerden biri, biz faizleri arttırmak için istihdam piyasasının düzelmesini v.b. beklemeyiz dedi..bu bizdeki hiç bir aarcı kurum raporunda haberlerde v.b. geçmedi..geçen varsa tenzih ederim...ama yuh dedim geçmemesine[/quote]
vay canına..bunu benmi demişim sabah...hay dilimi eşşek arulau sokaydı.sayın Hellim yukarıdaki gibi mesnetsiz mesajlarımı yayınlamayın lütfen..üwwwwwwwww....
yok ya döner artı kapatır :) üwwwwwwww
-
dow 9555 -157.02 % - 1,62 ayularrrr ayularrrr dowda kara persembe oliiii soyle bi -% 3 e kadar gitse bu be ne güzel olur , benımkıde gariban hayali oldu iice..
-
[QUOTE=Kennym;152214]dow 9555 -157.02 % - 1,62 ayularrrr ayularrrr dowda kara persembe oliiii soyle bi -% 3 e kadar gitse bu be ne güzel olur , benımkıde gariban hayali oldu iice..[/QUOTE]
Aman sakin hocam, atıyoruz golu merak etme... Sabah ola hayrola, hem kapanışa daha çok var...
-
haywan dj dur erken toparlama..10 dan sonra topla..şşş kime diyorum
-
[quote=enorton;152212]Perşembe günü imkb 100 48000 üstü kapatarak son 21 ayın en yüksek kapanışını yapmıştı... En son 18.01.2008 de 48000 üstünde kapatmıştık ve merak ettim dowun ogünkü değeri nedir diye [B]12099 [/B]muş :)
Buarada ben pek anlamam ama dow günlüklerde sanki obo oluşuyor, sol omuz bitmiş baş da bitmek üzere...[/quote]
sayın enorton böyle bir görüntü gerçekten mevcut sol omuz bitmiş, başta okey, ancak sağ omuz süreci devam etmekte, işin henüz başında.....ancak
volume baktığımızda azlan hacim formdan ziyade realizasyon gibi duruyor,
yani su an için OBO nun OB u var,
Bu endex esas olarak bir ters OBO yapmış durumda ve hedefi 11000 - 11500 dür, formasyonu hariç, bu hedefe geldiğinde orada durmak gerekli,
işte burada ouşacak devasal OBO ta 1932 ye kumanda ediyor, ve volum lede destekleniyor,tahmini 2011 - 2012 gibi,
bir süredir zaten basında marduktan, göktaşı, maya takvimi bitişine kadar
bir sürü hikaye var ve takvim 2012 ye veriliyor, buna benim dow kehanetinide eklersek bir şey kesin olacak ama du bakalım hangisi.........
şmdilik don bir trend kanalı içinde hareket etmekte ve 9394 te bir
,desteği var işte bu desteği kırar ise o taktirde 9125 e inerek OBO yapmış olacak ve sonra klasik OBO hareketleri başlayacak ve hedefine eğer form onay alırsa yani 8300 civarına hareket edecek, ancak
9394 kırılmaz ise bu durumda 11500 ters OBO hedefine doğru yol alacak
benim tahminim OBO yu yarım bırakarak 11500 doğru yani ölümüne doğru
yol alacak, daha önce bunu detaylı olarak yazdım ve bir site linki verdim
burada 1929 dan bugüne gelen veriler var, ben elottan pek anlamam ancak
1929 dan gelen devasal bir 5 dalgalık hareket olduğunu bundan 7- 8 sene önce bir iki kez, duymuştum..........
Bir gün grafik foruma grafik vermeyi becerirsem bunu yayılayabilirdm
-
BU GÜN VE ŞU ANDA 1950 DOW MUHABBETİ
10 DK SHORT sinyal yeni teyit yok
30 DK short sinyal eski ve devam
60 DK short sinyal eski ve devam
GÜN short sinyal yeni teyit yok
HAF long uzunca bir zamandır bööle(dax sı kızıştırdıda ondan)