imfden haber gelebilirmiş bugün
Printable View
imfden haber gelebilirmiş bugün
dışarı ralli yapar biz düşeriz dışarı çakılır biz uçarız Allahım yarabbim
Makas neredeyse kapanacak...
[QUOTE=hexen;64818]enortonum yüksek kontrattan kac guzel trade edyorsun kaldrac ayarlamayı iyi yap az pozyon alyorum deme kaldrac sermaye 2-3 kattan fazle etme.. eyer bole yapyosan .brv[/QUOTE]
Sağolun sn hexen uyarınız için, iki kere batmış biri olarak artık akıllandım :) Merak etmeyin kaldıracı iyi ayarlıyorum...
Bu aralar herkes kafasına göre takılıyor her yer ayrı telden çalıyor flat iyidir
[quote=mavi;64873]Sayın HeLLiM,
İki gündür siteye giriş ile ilgili anlayamadığım bir problem mevcut.Her zaman girdiğim adsl hattından sayfa bulunamadı mesajı alrken, bir başka hattan rahatlıkla giriliyor.Aynı problemi yaşayan başka arkadaşların da olduğu anlaşılıyor.Problemin ne olduğu hakkında fikrinizi alabilirmiyiz.
İyi çalışmalar.[/quote]
Hellim de bağlanamıyor siteye galiba .kom.kom.kom.kom
[quote=Astatin;64871]Sen benden de uçuk çıktın he :) 32.4 diyelim şuna[/quote]
Bu kadar hızlı yükseliş yada düşüşler yaramıyor. Sayılar kafamda birbirine girmiş. Dogru : 32.4'da uzunlar gitti. (33.4 olsa iyi olurdu ama üüü)
site hollanda üzerinden yayın yapıor ondan olabilir
ben verdim uzunları 32400 den :)
kötümü yaptık ne
Daxın Hedefi 4720 Olmalı Ben Hala Kısa Duruma Göre Bugün Uzunlayabilirimde Bakalım
[QUOTE=negrolino;64883]kötümü yaptık ne[/QUOTE]
vobda mutluluk yok satarsın keşke dersin alırsın keşke dersin kazandıysan şükür demek lazım bi dahaki sefere oda gider tabi normal olarak