[IMG]http://i50.tinypic.com/6508li.png[/IMG]Beklentiler dogrultusunda hedefe gidiyoruz..
Printable View
[IMG]http://i50.tinypic.com/6508li.png[/IMG]Beklentiler dogrultusunda hedefe gidiyoruz..
paritenin dip yaptığını uzun vadede pozitif sinyal gelmesinin yakın olduğunu,
daxın uzun vadede pozitif sinyal verdiğini,
dünya borsaları düşerken endeksin ayrışma çabaları,
endeksin uzun vadede pozitif sinyal verdiği
piyasa yapıcıların uzun pozisyon taşımaları (ısrarla)
küçük yatırımcıların kısa pozisyon açmaları (ısrarla)
vade sonuna 10 iş günü kalması,
dikkate alındığında düşüşlerin küçük yükselişlerin büyük olacağını gösteriyor.
İyi bir haberle endeks uçurulacaktır
Daytrade ciler için uygun bir yazı değil ama paylaşmak istedim....
[quote=perfectt;252426]
dünya borsaları düşerken endeksin ayrışma çabaları,[/quote]
Saraylı hocama bu topic'in daha başında buraya DAX grafiği atmayacağım diye söz vermiştim, o yüzden grafik atamıyorum. :)
Ama siz DAX günlük grafiği ile VOB günlük grafiğini yan yana koyun. VOB bazı dönemler olduğu gibi DOW'u bıraktı ve DAX'ı takip ediyor. DAX da DOW'dan pozitif ayrıştı, o yüzden biz de DOW'dan pozitif ayrışmış gibi görünüyoruz. Biz DAX'dan da fazla çıktık ama temelde DAX'ı takip ediyoruz. Ben long'da olduğum sürece pozitif ayrışmayı severim, yarın da çok kuvvetli bir pozitif ayrışma diliyorum. :)
Güzel bir gün geçirdik.Bu gece kardeşimin mezuniyeti için yola çıkıyorum.yarın gece de döneceğim.Yarın için 72200-600 aralığında var olan longları kapamayı 3-500 puan geri çekilmede yerine koymayı düşünüyorum.Uzlaşmayı yeni tepede karşılarız sanki.Temmuz daha da iyi olabilir.70400 ün yeniden aşağı geçilmesi bu düşünceleri çöp eder.Herkese bol kazançlar.
[QUOTE=jerfin;252398]dow bugün %2 artı kapatsa.. sabah biz 72.000 açsak ve ben shortlasam orada... [COLOR="Red"]hayal kuruyorum işte[/COLOR]..:..::::[/QUOTE]
hayalim gerçek olacak galiba..:)));)
[quote=jerfin;252438]hayalim gerçek olacak galiba..:)));)[/quote]
Yani şimdi yarın bu piyasayı short'layacak mısın? :) Ben şahsen Zero İşlem Long Devam tarzı bir gün umuyorum. :)
[QUOTE=Strategist;252441][COLOR="Red"]Yani şimdi yarın bu piyasayı short'layacak mısın[/COLOR]? :) Ben şahsen Zero İşlem Long Devam tarzı bir gün umuyorum. :)[/QUOTE]
yes..:..:
[quote=jerfin;252442]yes..:..:[/quote]
10405.83 dow maşallah duygulandım,jerpin 72000 den merdiven yapacaktın shortçu olmuşun,bu gidişle 72000 den shortlayamayacan yarın:yü:.lelele:yü:
yarına 73,000 fiyatına dikkat edelim..
[quote=jerfin;252442]yes..:..:[/quote]
Bari önce WMA 6'nın WMA 10'u aşağı kesmesini bekle... :))) ;)
[quote=last trader;252443]10405.83 dow maşallah duygulandım,jerpin 72000 den merdiven yapacaktın shortçu olmuşun,bu gidişle 72000 den shortlayamayacan yarın:yü:.lelele:yü:[/quote]
Ben de onu diyecektim, 72.000'den shortlayamayacak büyük ihtimal çünkü direkt 80.000'den açılacak... :)))
[QUOTE=last trader;252443]10405.83 dow maşallah duygulandım,jerpin 72000 den merdiven yapacaktın shortçu olmuşun,bu gidişle 72000 den shortlayamayacan yarın:yü:.lelele:yü:[/QUOTE]
açılışta shortlarım o kesin..:..: ama sonra endeksin gücüne ve duruma göre bakacağım artık last.. çünkü takip ettiğim birkaç gösterge dirençlerine gelip dayandılar.. onların yarınki hareketi de önemli olacak benim için..
hem ben bugün dow'un %2 artı kapatacağını biliyordum ki.. şu görüntü sürpriz olmadı benim için dermişim..:D:D