[QUOTE=QUEEN;64885]vobda mutluluk yok satarsın keşke dersin alırsın keşke dersin kazandıysan şükür demek lazım bi dahaki sefere oda gider tabi normal olarak[/QUOTE]
+.+.+.+.+.
Printable View
[QUOTE=QUEEN;64885]vobda mutluluk yok satarsın keşke dersin alırsın keşke dersin kazandıysan şükür demek lazım bi dahaki sefere oda gider tabi normal olarak[/QUOTE]
+.+.+.+.+.
Dow cuma günü açık mı bilgisi olan var mı?
[QUOTE=sentinus;64887]Dow cuma günü açık mı bilgisi olan var mı?[/QUOTE]
Yarım gün cuma
[quote=sentinus;64887]Dow cuma günü açık mı bilgisi olan var mı?[/quote]
yarım gün..
Böyle tatil günlerinde hareket olmaz diye bırakır herkes acayip hareket bekliyorum öğleden sonra
[quote=QUEEN;64890]Böyle tatil günlerinde hareket olmaz diye bırakır herkes acayip hareket bekliyorum öğleden sonra[/quote]
da..ne yöne..
[QUOTE=Astatin;64891]da..ne yöne..[/QUOTE]
Ah bilsem söylemezmiyim ama aşğı gibi duygusal olarak
[QUOTE=lwarrior;64889]yarım gün..[/QUOTE]
Teşekkür. Öğleden sonra mı açık sabah mı?
Piyasalar bugün orta sahada top çeviriyor
Bugünkü senaryo bence şöyle :
Spot endeks 32.500'e gidecek. VOB'da ise bu noktaya kadar sürekli doldur boşalt yapacaklar. Bu nedenle 32.2-32.5 arasında sürekli alsat yapılabilir. Spot 32.5'e geldiğinde ise dikkatle izlemek gerekli. (kırıp kırmayacağını)
[QUOTE=QUEEN;64888]Yarım gün cuma[/QUOTE]
Tşk Sn QUEEN.
Flat oldum bunlarla uğraşılmaz. Beklentim gün içinde 33000e kadar sündürmeleri bunun için kapanışa yakın saatler daha uygun şimdi herkes hazırlıklı 32000 üzerinde olduğumuz için. 5 dakikalık sistemler aracı kurumlara çalışır bugün.
Uzuna Geçtim Kapanıs Beklentim 33700 SADECE TAHMİN KENDİME GÖRE SEBEPLERİM VAR DURUMA GÖRE KISALABİLİRİMDE ÇOK TEHLİKELİ YERLERDE GEZİYORUZ