LEM...
bu kadar dokturdum...nerede tesekkurler...yazmam haaaa.....ha ha ha
Printable View
LEM...
bu kadar dokturdum...nerede tesekkurler...yazmam haaaa.....ha ha ha
sevgili...
fxci,pellinn,kennym,yavuzhan,NDS,enorton....ve mutat gonderdiklerim....
teskkur ettiginiz icin saolun....
sunu anlamak istedim...faidelimi yazdiklarim....degil mi....
bundan sonra sizlerin ozeline direkt gonderirim....
aciga yazmam....
kuzuyu sevmiyenleri rahatsiz etmiyelim....hoscakalin....
hadise sudur...ben borsa dusecek dedigim icin borsa dusmuyor....ADAMLAR PARAYI HAMUDUYLA GOTURDUGU UCUN BORSA DUSUYOR.....
[quote=mavi;151066][URL="http://img9.imageshack.us/i/eurousd3009.jpg/"][IMG]http://img9.imageshack.us/img9/4936/eurousd3009.jpg[/IMG][/URL]
Euro /Usd İştah kabartıyor..heyk
Bol şanslar...[/quote]
[quote=jani;152343]eger yaralarini henuz yalamamissa....
60 000 acar...ve 61 800 e gazlar....[/quote]
Sayın jani,
Bu yorumunuzu 59.700 kırılmazsa daha olası buluyorum.
Nedeni, Paritelerle korelasyonu dolayısıyla biz ve etkilendiğimiz future piyasaların, Euro/usd de son bir çıkış, Usd/Jpy de ise son bir düşüşten pozitif yönde etkilenmesi beklentime dayanmakta. Eğer olursa dalga yapıları tamamlanacak. Bu arada Euro/Usd yukarıdaki grafikteki kuvvetli desteği 1.44XX lere geldi.Umduğum gibi gidiş olursa, 5 sonrasında Usd nin tüm dünyada değer artışı ile birlikte ancak orta vadeli bir düzeltme gelebilir kanaatindeyim.
Yarın da pozisyonsuz ve piyasadan uzak olacağımdan pazar günü neler olmuşa bakabileceğim.
Şimdiden hepinize bol şanslar...
[quote=Demirci;152330]dow da ; 30 marttan beri devam eden yükseliş kanalının önemli desteği 9500 lerde.....bugün oraya yaklaşıp tutunmaya çalıştı....daha önce 8 kez daha bu destekte tutunmayı başararak yukarı harekete devam etti...ancak bir kez bu kanalda bir boğa tuzağı kurmuştu....sonuç; 9500 altı 2 gün kapanış olmadan pala dayım burda şortçukara zırnık koklatmaz....
naçizane dowun bu desteği kırma ihtimali şimdilik çok zayıf...[/quote]
Sayın Demirci daha öncede söyledim dowda büyük düzeltme başlamıştır bizdede başka birşeye kafanı takma.:o
günaydın herkese , zevklı bı gun olması dileklerimle..
[B]Günaydın,
[U]2 Ekim Cuma [COLOR="blue"]"Yurtdışı"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar
Para Birimi - Makro Ekonomik Gelişme - TSİ - Piyasa Beklentisi - Önceki - Önemlilik Derecesi[/U][/B]
[U]GBP Nationwide Konut Fiyatları Endeksi (a/a) (Eyl) 09:00 %0,7 %1,6 Yüksek[/U]
GBP PMI İnşaat Endeksi (Eyl) 11:30 48,1 47,7 Düşük
EUR ÜFE (a/a) (Ağu) 12:00 %0,4 -%0,8 Düşük
[B]USD Boston Fed başkanı Eric Rosengren konuşması 15:15 Orta[/B]
[B] USD Tarım Dışı İstihdam Endeksi (Eyl) 15:30 -187K -216K Yüksek
USD İşsizlik Oranı (Eyl) 15:30 %9,8 %9,7 Yüksek
USD İmalat Dışı İstihdam Endeksi (Eyl) 15:30 -55K -63K Yüksek [/B]
USD Ortalama Saatlik Gelirler (a/a) (Eyl) 15:30 %0,2 %0,3 Düşük
USD Ortalama Haftalık Çalışma Saati (Eyl) 15:30 33,1 33,1 Düşük
[B] USD Fabrika Siparişleri (Ağu) 17:00 %1,0 %1,3 Yüksek [/B]
USD Baker Hughes U.S. Rig Count 20:00 -- 1017 Düşük
[B][U][COLOR="Blue"]"Türkiye"[/COLOR] Gündeminden Bazı Başlıklar[/U][/B]
[U]TÜİK Eylül ayı TÜFE ve ÜFE verilerini açıklayacak (17:00)[/U]
[B][U]IMKB ve VOB kapanışlarda Dow Future[/U]
IMKB:[COLOR="Red"]9583[/COLOR]
VOB: [COLOR="red"]9535[/COLOR]
[B][COLOR="Red"]NOT: Çin, Hindistan, G. Kore borsaları kapalı[/COLOR][/B]
Bol Kazançlar..[/B]
[QUOTE=jani;152351]sevgili...
fxci,pellinn,kennym,yavuzhan,NDS,enorton....ve mutat gonderdiklerim....
teskkur ettiginiz icin saolun....
sunu anlamak istedim...faidelimi yazdiklarim....degil mi....
bundan sonra sizlerin ozeline direkt gonderirim....
aciga yazmam....
kuzuyu sevmiyenleri rahatsiz etmiyelim....hoscakalin....[/QUOTE]
yazdıklarınız olayların anlamlandırılması acısından acıklayıcı ve faydalı.. insanoglu tarih boyunca olayları ve cevresındekılerı anlamlandırabılmek ıcın mucadele etmıstık ve etmeye devam etmektedir , buna bilim diyoruz. bu anlamlandırmanın heyecanı ve keyfi baska hicbirseyde yok bana gore.. sizin yorumlarınız da olabilecek en olası senaryolar olarak degerlendirdigimiz senaryolar arasında.. bazen bu senaryolar bizlerin kisisel analizleri sonucu olusabilecek senaryolarımızla farklı da olsa olayların anlamlandırılabilmesinde bizlere kattıgı deger cok yuksek.. biliyoruz ki onumuze cıkacak bir sonraki durumda kendı analızımızın yanında sızın caselerınızıde anlattıgınız durumlar goz onune alarak olusturdugumuz yenı senaryolar da aklımıza gelecek. ben voba maddesel anlamlardan zıyade verdıgı keyiften dolayı mudahil oldum. herkesın farklı nedenleri olabilir ama bana gore bu cok eglenceli ve keyifli bir hobi.. realtime güzel bi oyun.
iyi ki varsınız , sizi okumak keyif verici. .brv.brv.brv.brv
Dünden şortta kalanların günü hayırlı olsun arkadaşlar. Ben yakalayamadım bu dalgayı flatta kaldım avucumu yaladım.
[quote=jani;152344]2000 puan icin aradigim kistas su...
60 000 alti acacak...hizla 59 700 e inecek....tepki koyup gelip 60 200 e furacak....ve 58 200 e yonelecek.....
longcu kardeslerim....en kotu olustugunda acilista...galeyana gelmeyip TEPKIYI BEKLEMELI....
EN KOTU BU....2000 puan...
obur ilk halde ise....zaten bekliyen longcu...61 800 de 1000 puan karla gomer....[/quote]
Kuzu iyiki düşecek bir gün yakaladın çok duygusal yazmışsın kardeşlerim falan...brv
:..:[quote=ordi;152359]Dünden şortta kalanların günü hayırlı olsun arkadaşlar. Ben yakalayamadım bu dalgayı flatta kaldım avucumu yaladım.[/quote]
Yakalrsın bakalım düşüreceklermi oda var.:..:
günaydın arkadaşlar.. bakalım beklendiği gibi düşük açacak mı? dünkü direnişten sonra ne yapsa şaşırmam...
xtraderx üstatda aynen jani gibi yazmış
59800 destegı asagı gecılmesı durumunda 59200 hedeflı satıslar gelecektır ancak 59800/60200 ustunde kalabıldıgı surece ogleden sonra cok uzun olmayan bar 'larla süprız hareketler gorulebılır
destek ve dirençler hala aynı zurnanın zırtı 59800-59200 zurnanın zortu 60800-61200
60600-800/[COLOR=Blue]61200[/COLOR]
60200/[COLOR=Red]59800[/COLOR]-200
bizde çoğunlukla böyle günlerde sağlam eksi açılış sonrası ralli modu oldu ama genede hayırlısı poz flat duruma göre 59800 yada orası sağlam şelale geçilirse 59200 de tostumu yedim bekliyorum
acılısta tutsalar bile spot acılısı ile birlikte buranın da dusus yasayacagı kesin gibi.. yada parayı basacaklar hem spotu hem vobu tutacaklar.. panik basladı gemi bi miktar su alacak ayakkabılarla bu su bosalmaz ::::::
gnaydın bol kazançlar ..
[B]Cümleten hayırlı işler, bol kazançlar..[/B]
Kısacıklar 59950 FLAT.. Bereket versin..
[quote=v.o.b;152361]:..:
Yakalrsın bakalım düşüreceklermi oda var.:..:[/quote]
yalayacacak avucumu bile göremedim açılışta
59800 acılısla bırlıkte destek oldu gibi.. spotun acılısına kadar bu seviyede bekleyecek anlasılan.. spot dususu teyit edecegi icin 59200 gorulecektir bugun ..
şelaleeeeeee 59100-59200 beklemeye başladım
hayret ya..59925 den ek longus yaptım...:)
[QUOTE=martoniki;152366][B]Cümleten hayırlı işler, bol kazançlar..[/B]
Kısacıklar 59950 FLAT.. Bereket versin..[/QUOTE]
keske spot acılısı bekleseydin...
kısa devam .. izleyelim bakalım .. hee :D
59100-59200 geleceğine inanıyorum herkese bol kazanç
full flat 925....üwww
fdow teper ama .. bizi bilmiyorum .. küskübarmı rallimi bakacaz artık ..
Herkese Günaydın
2 gün işlemsiz ve stopsuz
YYSD
cit ve bofa haberi gelene kadar uzlaşmaya beklerim
[QUOTE=Astatin;152370]hayret ya..59925 den ek longus yaptım...:)[/QUOTE]
bende 59.900 den fulledim.. ya batak ya çıkak artık..:)))
[quote=Astatin;152374]full flat 925....üwww[/quote]
Olmadı Astatin'im. :..: (Yine erkencisin)
full flat kavemizi içelim .. arkaya yaslandım heheh
[quote=Kennym;152371]keske spot acılısı bekleseydin...[/quote]
Fazla zıplamaya gerek yok Kennym patron.. :)
725 points son dakka golü olarak gelip cebe inmiştir..
Aslolan da budur.. :cool:
Bu artı puanlar güniçi yeni pozisyonlarda stop desteği olarak çok değerli olacaktır.. ;)
[QUOTE=jerfin;152377]bende 59.900 den fulledim.. ya batak ya çıkak artık..:)))[/QUOTE]
jerofinom gı sankım 59600 a bascaglar gayri 60025 den asaya hüüüp deyüü emme 60075 üstünde 59600 unut gayri::: çunkum 60450 bizi bekler ozaman
Günaydın....
pala dayı beklediğimden de güçü açtı...60.000 yakıp yakıp söndürüyor....
dün gece yazdığım senaryo için açılış uygun oldu....
Yön yukarı.....neydi temel kural: şimdilik her kırmızı uzun olma fırsatı....
birde kulaklık alacağım....şortcuların bağırtı sesleri dayanılır gibi olmayacak....
Ama küçük k nın grafiğindeki 58.000 aşağı kırılırsa kararımız ve pozumuz değişir....orası pek mühim...
tekrardan kısa a* .. kave gelene kadar ..
%5 düşeriz bence bugün .. arkaya yaslanabilirm her an ..
shortcuların bile beklentisi tepki yükselişi... bakalım nolacak
[QUOTE=selçuklu;152379]full flat kavemizi içelim .. arkaya yaslandım heheh[/QUOTE]
bende bol gremalı neskayfe içeyorum abi ::: bugun hedefım 250-400 pıvan arası kar aldımmı çkmak ... :::
kuzu tırları teftiş ediyooo..
birinci tırı 59900 den yükledim...
[QUOTE=fXci;152386]bende bol gremalı neskayfe içeyorum abi ::: bugun hedefım 250-400 pıvan arası kar aldımmı çkmak ... :::[/QUOTE]
fxci projeksyon yokmu patron .. özledik .. :)
[quote=sazan;152378]Olmadı Astatin'im. :..: (Yine erkencisin)[/quote]
cık... 1/5 pozisyon ve inanmadığım pozisyon...salla gitsin..fırsatlar sınırsız bay sazan:D:D
Diğer yandan sistem hala alda..enteresan..GAP sersemliği herhalde..
Sizin ana ziestem ne durumda Bay SAZAN?
yakalamışken bir soru daha; GAP sersemliği, sistemlerde kalıtımsal mıdır yoksa bir kuralı yok mudur
?
[QUOTE=martoniki;152380]Fazla zıplamaya gerek yok Kennym patron.. :)
725 points son dakka golü olarak gelip cebe inmiştir..
Aslolan da budur.. :cool:
Bu artı puanlar güniçi yeni pozisyonlarda stop desteği olarak çok değerli olacaktır.. ;)[/QUOTE]
Martoniki patron sen olayı bitirdin tebrikler... .brv.brv.brv