full flat .. 50 puana .. kave keyfimize bakalım ..
Printable View
full flat .. 50 puana .. kave keyfimize bakalım ..
spottakı panigi tutamayacaklar bence bugun.. city de batıyomus zate bizim burda fırtınalar kopar gibime gelıyo .. gecen seneyı hatırladım nedense.. bole bole baslamıstı .. :D:D:D:D
[QUOTE=enorton;152390]Martoniki patron sen olayı bitirdin tebrikler... .brv.brv.brv[/QUOTE]
Martoniki patron ağayı soyuyor .. sonrada fotoğraflarını çekiyor .. helal olsun .. :D:D
vay a&q un palası..
dün akşam yaptı numarasını yine...
dowun düşeceği belliydi..
palaya inandık palaya güvendik....:):)
çogunlugu yine terse getirdi adi....
teknik olarak durum dün kapanışa kısaların lehine idi...
kısa girecekken son saniye mallık yaptık..:)
spotta 15 dakikalık obo var..
Sevgili Laros,
Üst band 60.525'de midir ?
[QUOTE=selçuklu;152391]full flat .. 50 puana .. kave keyfimize bakalım ..[/QUOTE]
Bi de ben flat olabilsem... üüü En son ne zaman flat kaldım hatırlamıyorum...
düşmemekte bu kadar direndiğine göre spotla birlikte yukarı basma ihtimali belirdi... sonuç yine düşecek bence düşüş kaçınılmaz...herkes yukseliş ve tepki bekliyo..
[quote=sazan;152395]sevgili laros,
üst band 60.525'de midir ?[/quote]
60535
[QUOTE=Larossıan;152398]60535[/QUOTE]
laros abi basakmı yoksa .. %5 düşebiliriz hakkaten ..
[QUOTE=selçuklu;152384]%5 düşeriz bence bugün .. arkaya yaslanabilirm her an ..[/QUOTE]
banada oyle gelıyo zaten ımf anlasmasıda olmayacak.. adamlar pılı pıtrı toplayıp gıdecekler onumuzdekı hafta duzeltme devam edecek bı 10000 puanı var gıbı en az..
[quote=küçük_k;152397]düşmemekte bu kadar direndiğine göre spotla birlikte yukarı basma ihtimali belirdi... sonuç yine düşecek bence düşüş kaçınılmaz...herkes yukseliş ve tepki bekliyo..[/quote]
biz düşmediki dün yurt dışı kan gölü oldu ben 59....59250 bekliyorum ::::::::::D:dü:
[QUOTE=Kennym;152392]spottakı panigi tutamayacaklar bence bugun.. city de batıyomus zate bizim burda fırtınalar kopar gibime gelıyo .. gecen seneyı hatırladım nedense.. bole bole baslamıstı .. :D:D:D:D[/QUOTE]
Bahsdeilen CIT Group olması lazım CITI Bank değil...
pala magdurları
palayı protesto edelim....:)
ayakkabı terlik fırlatalım ekrana..:)
Ana trend zaten satta 1 kontratla long var 60150 den.:..:
[QUOTE=jani;152351]sevgili...
fxci,[COLOR="Red"][B]pellinn[/B][/COLOR],kennym,yavuzhan,NDS,enorton....ve mutat gonderdiklerim....
teskkur ettiginiz icin saolun....
sunu anlamak istedim...faidelimi yazdiklarim....degil mi....
bundan sonra sizlerin ozeline direkt gonderirim....
aciga yazmam....
kuzuyu sevmiyenleri rahatsiz etmiyelim....hoscakalin....[/QUOTE]Asti bak kim gelmiş..dng
VOB / Endeks 301.Direnç2.Direnç3.Direnç 61 000 61 500 61 950PİVOT 60 5501.Destek2.Destek3.Destek 60 050 59 600 59 100
hayret ya..sistem hala sat vermedi
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/2/910.bmp[/img][/url]
iş burda bitti zaten djı zaten çoktan bitmişti.
[quote=Astatin;152388]cık... 1/5 pozisyon ve inanmadığım pozisyon...salla gitsin..fırsatlar sınırsız bay sazan:D:D
Diğer yandan sistem hala alda..enteresan..GAP sersemliği herhalde..
Sizin ana ziestem ne durumda Bay SAZAN?
yakalamışken bir soru daha; GAP sersemliği, sistemlerde kalıtımsal mıdır yoksa bir kuralı yok mudur
?[/quote]
Erkencisin'de amacım eleştirmek vs değil, hem şaka hem de kendi pozisyonumla ilgili bilgi vermek. Ana sistem sabahki gapta bile hala Long'unu tutmayı sürdürüyor. .dng (üüüwwww)
Gap'larla ilgili çok şey söylenebilir.
Breakaway, Exhaustion ve Measured gaplardan, özellikle measured olanı sistem kalite ve karlılığını artırmak için kullanılabilir. Breakaway ve Exhaustion gapları ise benim gördüğüm sistemleri etkilememeli. Varlığı yokluğu pek farketmemeli. (Tabi sistemler çeşitli, benimkilerde bu 2 tip gap önemsiz, var yok farketmiyor.) Bu günkü gapın bir exhaustion mı yoksa measure gap mı olacağını göreceğiz.
spot saatlik boll kötü duruyor .. üvv:o
[QUOTE=Astatin;152407]hayret ya..sistem hala sat vermedi[/QUOTE]
böyle aşağı gap ile açıldığı halde sat vermediği zaman piyasa toparlıyordu dimi asti?
[quote=VOBiX;152405]Asti bak kim gelmiş..dng[/quote]
provakatör müsün nesin tokoba..mesaj manipülasyonunamı başladın :)
[quote=Astatin;152407]hayret ya..sistem hala sat vermedi[/quote]
Asti ufakta olsa bir yukarı bekliyorum bende.:..:1 kontratı verecem onlara :D
[quote=jerfin;152411]böyle aşağı gap ile açıldığı halde sat vermediği zaman piyasa toparlıyordu dimi asti?[/quote]
bu son 3 ayda 6 kere oldu ve herseferinde sistem haklı çıktı..ama boğa piyasası bittiyse,.........farklı olabilir bu kez
[quote=selçuklu;152410]spot saatlik boll kötü duruyor .. üvv:o[/quote]
spot mezarlığa bakıyor:dü::dü:.lelele.lelele.lelele
950 kısa tekrardan .. şelale şelale şellale ..
[quote=selçuklu;152393]Martoniki patron ağayı soyuyor .. sonrada fotoğraflarını çekiyor .. helal olsun .. :D:D[/quote]
Komisyonlarla beni soyan pankalardan sonra, aracı kurumları değiştirince 20 points'e komisyon işini çözmüş oldum (Enorton patron saolsun).. Bu tarihten itibaren yaklaşık 35 günlük portföy performansım (özellikle son 10 günün büyük katkılarıyla) %75 büyümedir.. Daha ne olsun, Allah bin bereket versin, herkese nasip etsin.. :o :)))
günaydın,kolay gelsin !
[QUOTE=Larossıan;152408][URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/2/910.bmp[/img][/url]
iş burda bitti zaten djı zaten çoktan bitmişti.[/QUOTE]
Abi satı çaktığı tam seviye nedir? Dün de sormuştum arada kaynadı...
%10 düşeriz bence ..
[quote=enorton;152419]abi satı çaktığı tam seviye nedir? Dün de sormuştum arada kaynadı...[/quote]
61600
[quote=VOBiX;152405]Asti, sana bir itirfada bulunmak istiyorum. Pelinn e bende aşktım. Bunca zaman sakladım senden. AMa artık suçluluk duyuyorum ve sana itiraf etmek istedim. Aylardır özel mesaj da atıyorum Pelinn e zaten..Hiç birine yabıt vermedi ama olsun :) Affet beni Asti[/quote]
:eek::eek::eek: Sorun değil Tokoba..Benin pelinn muhabbetim geyik ve eğlenceden ibaret. Sen aşıksan sen devam et dostum. İnşallah bir yastıkta kocarsınız. Tabi bunun için en azından bir meajına yanıt alman lazım;);););)::::::::::D:D:D:D.dng.dng
imkb 100 47200 önemli destek Halil öyle diyor...
[url]http://www.teknikanalizim.com/resim_goster.asp?adres=haber_imaj/10-%DDMKB-100.JPG[/url]
U100 46990 Xtraderx in sağlam desteğidir bilginizeeee
900 cover ve uzun ... ana yön aşağı ama artık .. bence ..
U100 46990 desteği çalıştı ulen 59850 den alım verdim gene gelmedi .......qqqqqqq la ne bahtsız bir adamım ben ya edsteği gördüm VOB da kademede 500 puan makası gördüm alım verdim ya verir vermez 100 puan tepti yuh ......qqqqqq
buralardan biraz yukarı tepki gelmeswi lazım
[QUOTE=Astatin;152422]:eek::eek::eek: Sorun değil Tokoba..Benin pelinn muhabbetim geyik ve eğlenceden ibaret. Sen aşıksan sen devam et dostum. İnşallah bir yastıkta kocarsınız. Tabi bunun için en azından bir meajına yanıt alman lazım;);););)::::::::::D:D:D:D.dng.dng[/QUOTE]
Asti her şey iyi hoş da Alıntı yazsıından sonraki oka tıklayınca orijinal mesaj çıkıyor bu bir, benim hiç kullanmadığım bir suratı kullanmışsın bu da iki.... .dng
Fakat yazıalrdaki kelime karmaşası zekice idi
uzun devam .. ralli . %5 çıkabilir piyasa .. hayırlısı artık ..
Onu bunu bilmemde bunlar sert bir düzeltmenin daha başlangıçları.