uzuna devam..bakalım ne olacak..
Printable View
uzuna devam..bakalım ne olacak..
Kişisel düşüncem, herkesi longa geçirdiler, Takas diğer bunu söylüyor,
Seansın sonuna doğru sert basacaklar, ky boynunu bile kımıldatamıyacak...
saat 11 in aynısı..önce gel gel..sonra ver gazı yukarı :)
[quote=teo;64936]Kişisel düşüncem, herkesi longa geçirdiler, Takas diğer bunu söylüyor,
Seansın sonuna doğru sert basacaklar, ky boynunu bile kımıldatamıyacak...[/quote]
sanıyorum longcu arkadaşlar bu "boyun kımıldatamama" olayına biraz açıklama isteyecekler :) yada dediğin gibi olursa seans sonuna doğru yaşayarak öğrenecekler :)
Uzun zamandır böyle uyuz piyasa görmemiştim. .dng
[QUOTE=teo;64936]Kişisel düşüncem, herkesi longa geçirdiler, Takas diğer bunu söylüyor,
Seansın sonuna doğru sert basacaklar, ky boynunu bile kımıldatamıyacak...[/QUOTE]
Vade başından bakacak olursak long diğer %16 short diğer %3 gibi ama bu 26,400-32,850 yükselişine engel olmadı.
Sert basma olursa kim basacak merak ettim.
spottaki ısrarlı para girişi düşündürüyor beni..aynı hareketi temmuzda yaşamıştık..kimseye mal aldırmadan uçup gitmişlerdi..dışaruya aldırmadan almaları çok ilginç..tam kırılma noktalarında destek atıolar..
düşüncem : 33,525 kadar yukseltip,32,275 kadar basacaklar.
para girişi hiç bir şeydir, susuzluk her şey... şöyle açıklayayım; bizdeki sahtekarlar, 5 aracı kurumdan deki 1000000 lot aldılar..Ama 10 ayrı aracı kurumdan 1200000 sattılar..Para girişi dehşet pozitif görünür... :)
Bir diğer konu, varsayki bu sahtekarlar yok piyasada.. Yani "perfect" bir piyasada olduğumuzu varsay..Teorik olarak trendler, para girişinin max olduğu yerlerde biter veya başlar :)
güzel güzel çıkıyor işte sizede yaranılmıyo yap long otur seyret
[QUOTE=VOBiX;64940]Vade başından bakacak olursak long diğer %16 short diğer %3 gibi ama bu 26,400-32,850 yükselişine engel olmadı.
Sert basma olursa kim basacak merak ettim.[/QUOTE]
poc degerınden (adil fiyat) alım fırsatı yaratmayan (trend dısında) kı su an trend yok, her tahta basılmaya mahkumdur...
[QUOTE=Astatin;64944]para girişi hiç bir şeydir, susuzluk her şey... şöyle açıklayayım; bizdeki sahtekarlar, 5 aracı kurumdan deki 1000000 lot aldılar..Ama 10 ayrı aracı kurumdan 1200000 sattılar..Para girişi dehşet pozitif görünür... :)
Bir diğer konu, varsayki bu sahtekarlar yok piyasada.. Yani "perfect" bir piyasada olduğumuzu varsay..Teorik olarak trendler, para girişinin max olduğu yerlerde biter veya başlar :)[/QUOTE]
düşerken hergün para çıkışı eksiydi yükselirken de hergün artı ya onlarda bizim senin sölediğin gibi düşünmemizi istiyorlarda nasılsa öküzün altında buzağı arar bunlar düz mantık çalışalım diolarsa:)