59800 long anasını satıyım kendimi feda ettim destekdede longlamayacaksam ne zaman longlıycam be 59625 stop
Printable View
59800 long anasını satıyım kendimi feda ettim destekdede longlamayacaksam ne zaman longlıycam be 59625 stop
[quote=küçük_k;152492]demirciiiiiiiiiiii
çık ortaya kuzu seni arıyor...
kuzu 2. tırı kaç numerolu perona yanaştırayım..59600 eyimi[/quote]
sayın kuzu apron numerosu belli oldumu...
malum bu göreve yeni atandım.. biraz helecenlıyım..
[quote=jani;152508]usaglar...
ben demirciyi severim...ona kizgin degilim...o beni elestirir...dogruyu bulmam icin...bunu yillardir yapar...hakli ciktigi zamanlarda oldu....yigit oglandir yani....[/quote]
Yiğit olmayanmı var bu forumda Jani ,hepsi çıkmış meydane hepiside birbirinden merdane..lelele.lelele.leleleyiğitlerim benim.
istrarla pıyasayı tutuyor.. ne otarafa ne bu tarafa gıtsın ıstıyor.. kendı taraftar toplayıp zararı cıkaracak kadar karsı taraf yaratmadan hamle yapmıyo..
ters indikator olarak longladım.. buraya kadar tutan az bi yukselısle gerı cıkarır pıyasayı.. sorna bı sortı daha yapar galıba...
Dün kapanışta yaptığım kısaları tutmaya devam ediyorum tepkiye oynamam uzun düşünüyorum bakalım bu sefer kısalara para kazandıracaklar mı?
[quote=Kennym;152514]istrarla pıyasayı tutuyor.. ne otarafa ne bu tarafa gıtsın ıstıyor.. kendı taraftar toplayıp zararı cıkaracak kadar karsı taraf yaratmadan hamle yapmıyo..
ters indikator olarak longladım.. buraya kadar tutan az bi yukselısle gerı cıkarır pıyasayı.. sorna bı sortı daha yapar galıba...[/quote]
Forumda iki KY olarak longladıysak bu piyasa çöker hocam ::::::::: vur kafaya vur kafaya .dng.dng.dng
burdan long 60300lere dogru bir atak olması lazım
[quote=selçuklu;152506]tepemiyor vob .. demekki küskü gelecek ..[/quote]
bu olmadı işte. dünkü 60.600 savaş meydanı sırasında dowun %-1,45'ine bile dayanan vobda [B]şort kalabilen[/B] en iyi sen bilmeliydin ki, "tepemiyor" denilerek açtırılan şortları 60.200de stoplatırlar...
zannımca...:rolleyes:
kısa devam .. şelale .. yön net bence .
Birde benim gördüğüm pozisyonum gereği 500-600 puanlık makasla longcu topluyorlar gibi gibi U100 de 46900 desteği Xtraderx in yazdığına göre sağlam destek yani öyle direkt bodoslama geçilecek bir destek değil bugün 3 kere test etti bir daha etmemesi ümidi ile üüüüüüüüvvvvvvvv
bu bardada alda kaldı ziestem
[QUOTE=unlimitted;152518]bu olmadı işte. dünkü 60.600 savaş meydanı sırasında dowun %-1,45'ine bile dayanan vobda [B]şort kalabilen[/B] en iyi sen bilmeliydin ki, "tepemiyor" denilerek açtırılan şortları 60.200de stoplatırlar...
zannımca...:rolleyes:[/QUOTE]
abi orda palanın işi kabak belliydi kapanışta yapıyolar onu .. şimdi yeni başladı seans .. farklılık var .. benim fikrim tabi .. :D
[quote=Astatin;152521]bu bardada alda kaldı ziestem[/quote]
benim çizikte ısrarla yukarda pala bu gene iyilikmi düşünüyor shortcuları stoplatır toplar malı.:)Genede siteme fazla güvenme feykte yiyebilirsin.
şimdi fdow gnlük dibini tekrar görsün .. o zaman .bizde küskübar olur tahmnim .
[QUOTE=stonhand;152516]Forumda iki KY olarak longladıysak bu piyasa çöker hocam ::::::::: vur kafaya vur kafaya .dng.dng.dng[/QUOTE]
hocam longdan aldım 100 poınts :) flatteyım biraz işe guce bakayım :)
sırf terse geleyım pıyasa canlansın dıye ıslem yapıyorum aynı yerde duruyo sinir oluyorum :)))
spot ve vob arası fark ::::::::;;;;;,,;
[QUOTE=adiget21;152526]spot ve vob arası fark ::::::::;;;;;,,;[/QUOTE]
Hikaye, hiç bakma bence...
YYSD :D
[QUOTE=enorton;152527]Hikaye, hiç bakma bence...
YYSD :D[/QUOTE]
Bakilacaksa da bence teorik fiyat ile VOB arasindaki farka bakilmali. Su anda teorik fiyat ile spot arasinda 250 puan civari bir fark var...
61300 e kadar tepme ihtimali yüksek... tetikteyim.. tırlaarı istop ettim.. gereksiz mazot yakmasınlarrr stopu 60000 e koydum.. geçerse löklerim..
[quote=Larossıan;152513]Yiğit olmayanmı var bu forumda Jani ,hepsi çıkmış meydane hepiside birbirinden merdane..lelele.lelele.leleleyiğitlerim benim.[/quote]
Zobalarında guru da meşe yanıyor efem
Yanıyor ya memet efem de üşümüş de donuyor
Boncuklu gelin orta yerde dönüyor da dönüyor
Aslanım da EFELEEEEEEEEER VAY VAYYYYY....lelele
ŞŞŞŞ THRACIAN,
11.2 milyon YTL Edirne ye çıkmış süper lotoda...bak sensen eğer, gönder şu rakıyı artık yawww
[QUOTE=küçük_k;152529]61300 e kadar tepme ihtimali yüksek... tetikteyim.. tırlaarı istop ettim.. gereksiz mazot yakmasınlarrr stopu 60000 e koydum.. geçerse löklerim..[/QUOTE]
61300 mü 60300 mü?
ssatıcılar global credit merill alıcılar garanti akbank iş.... hey güzel memleketim..
[IMG]http://i38.tinypic.com/2hz7t5s.jpg[/IMG]
ben sat diyene kadar direneceğim cerfo..hala alda
[QUOTE=Astatin;152531]ŞŞŞŞ THRACIAN,
11.2 milyon YTL Edirne ye çıkmış süper lotoda...bak sensen eğer, gönder şu rakıyı artık yawww[/QUOTE]
Tamam, bana cikmissa gönderirim. Cikmamissa sansina küs.lelele
[quote=enorton;152532]61300 mü 60300 mü?[/quote]
61300... tamemen grafik görüntüsü... tutarmı bilemem..
[quote=thracian;152528]Bakilacaksa da bence teorik fiyat ile VOB arasindaki farka bakilmali. Su anda teorik fiyat ile spot arasinda 250 puan civari bir fark var...[/quote]
teorik fiyat nedir ne iş yarar al sat yaparken ne işimize yarar?
bence bu piyasa çöker .. tek ihtimal var . .bi haber falan gelirse .. yukarı zıplar feci cart diye alırlar .. .. o zamanda .. hiç tereddüt etmem alırım .. şimdilik kısa devam .. şelale şelale şlale ..
[quote=selçuklu;152538]bence bu piyasa çöker .. tek ihtimal var . .bi haber falan gelirse .. yukarı zıplar feci cart diye alırlar .. .. o zamanda .. hiç tereddüt etmem alırım .. şimdilik kısa devam .. şelale şelale şlale ..[/quote]
Bence de öyle ama elim short butonuna gidemiyor henüz. Biliyorum ki ben o emri verdikten 15 saniye sonra pala atağa kalkıp stop'umu vurur, ondan sonra düşürür... Pala'nın öğle yemeğine gitmesini bekliyorum... :)))
59800 longları açtığımda U100 56900 U30 da 59200 lerdeydi ula şimdi piyasa toparladı benim longlar pare yapmadı iyimi üüüüüüvvvvvvv
Asti hacimsiz çekiyor aşağıya sistem belki ondan sat vermiyor olabilir.
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/2/1162.bmp[/img][/url]
benim 5 lik sabah feyk yedi ama sat verdi.
[QUOTE=Strategist;152539]Bence de öyle ama elim short butonuna gidemiyor henüz. Biliyorum ki ben o emri verdikten 15 saniye sonra pala atağa kalkıp stop'umu vurur, ondan sonra düşürür... Pala'nın öğle yemeğine gitmesini bekliyorum... :)))[/QUOTE]
elini korkak alıştırma patron .. 875 nolu vob trade kuralı .. heeheh :D:D:D
60 dakıklıkda boll bandlar feci duror jerfo...58xxx kaparsak da şaşırmam yani
[quote=selçuklu;152542]elini korkak alıştırma patron .. 875 nolu vob trade kuralı .. heeheh :D:D:D[/quote]
patron imzan expire oldu...değiştirsene şunuyaw :..::..:
[QUOTE=MMO;152537]teorik fiyat nedir ne iş yarar al sat yaparken ne işimize yarar?[/QUOTE]
Kontratin o andaki fiyati, gecerli faiz oranlari kullanilarak vade sonunda ne kadar olacak diye hesaplaniyor. Bu da teorik fiyat oluyor. Özellikle vade baslarinda (iki aylik zamandaki faiz farkini dikkate aldigimizda) fark acilabiliyor.
Benim yazmamdaki amac, ise yaradigini iddia etmek degil. Sadece o andaki spot fiyat ile vadelinin fiyat farkina bakip "Makas bu kadar oldu", "Makas cok acildi" gibi yorumlar bazen yaniltabiliyor, bunu söylemek istedim...
[quote=stonhand;152540]59800 longları açtığımda U100 56900 U30 da 59200 lerdeydi ula şimdi piyasa toparladı benim longlar pare yapmadı iyimi üüüüüüvvvvvvv[/quote]
İpin ucu dostum,ipin ucuuuu....:)
[quote=Larossıan;152541]Asti hacimsiz çekiyor aşağıya sistem belki ondan sat vermiyor olabilir.
[URL="http://urlal.com/bn]"][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/2/1162.bmp[/IMG][/URL]
benim 5 lik sabah feyk yedi ama sat verdi.[/quote]
benim 5 dk dün 60350 den al vermiş ama oda hala sat vermedi...sistem haklıysa +1000 brakır bu pozisyon en az..ama haksızsa 100 puan daha kaybederiz..beklicez artık..sistemse sistem..800 den az daha long 3/5 long oldum
FW: Garanti Yatırım: Seans İçi Endeks Yorum-1 (02.10.2009)[B][FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Garanti Yatırım: Seans İçi Endeks Yorum-1 (02.10.2009)
[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]
[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Arial TUR][COLOR=#000000]Dün 10 Eylül’den bu yana devam eden yükselen trendini aşağı kıran endeks, yurtdışı borsalardaki kayıpların etkisiyle güne beklentiler doğrultusunda satıcılı bir seyirle başladı ve 47,250 desteği üzerinde kalmaya çalışıyor. Piyasadan para çıkışı bu aşamada olası tepki alımlarını sınırlayabilir. Endekste 47,250 kritik desteğinin aşağı kırılması ile birlikte gerileme 46,400 desteğine doğru devam edebileceğinden realizasyonlara karşı temkinli olunmalı. [/COLOR][/FONT][/B]
[quote=stonhand;152520][COLOR=darkred]Birde benim gördüğüm pozisyonum gereği 500-600 puanlık makasla longcu topluyorlar[/COLOR] gibi gibi U100 de 46900 desteği Xtraderx in yazdığına göre sağlam destek yani öyle direkt bodoslama geçilecek bir destek değil bugün 3 kere test etti bir daha etmemesi ümidi ile üüüüüüüüvvvvvvvv[/quote]
O sizin dediğiniz longçu toplamak öyle kolay değil.. Aşağı gitmesi halinde tahtada 7-8 trilyona mal olur. Eğer gerçekten alıyorsa yukarı veremeyecekse almaz.. galiba ımf fırından çıkacak..
Şaşkınım. Dün aldığım yüzde 50 longlarımla bekliyorum. Ne alabiliyorum ne satabiliyorum. Beklemedeyim.
[QUOTE=Astatin;152543]60 dakıklıkda boll bandlar feci duror jerfo...58xxx kaparsak da şaşırmam yani[/QUOTE]
ahanda saatlik boll.. patron .. kırmızıları ben çizdim . ..hehe :):)
[URL=http://img202.imageshack.us/i/adszs.jpg/][IMG]http://img202.imageshack.us/img202/6087/adszs.jpg[/IMG][/URL]