Pek çok senettede tobo ve ikili dip oluşumu var
Printable View
Pek çok senettede tobo ve ikili dip oluşumu var
[QUOTE=catedral;64996]Maalesef grafik koyamıyorum. Bi program vardı yeniden yüklemem lazım üşeniyorum.. :)
Tüm grafiklerde var fakat 60 dakikalıklarda daha net görünüyor.[/QUOTE]
Omuz Baş Omuz kısımalrının başlangıç tarihlerini verebilir misiniz?
[QUOTE=QUEEN;64997][IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img146.imageshack.us/img146/1701/tobovadelivl8.png[/IMG][/URL][/IMG]
Sn catedralin bahsettiği tobo bu sanırım Sn vobix Birde düşen kanal direnci vardı onu çizmedim ama bugünün en yükseği düşen kanal direnciydi[/QUOTE]
Oysa kırılmış olması lazım dünden tıktıkladı dedi de onu bulamıyorum.
Yalnız paritelerdede dönüş pek görünmüyor şimdilik
[QUOTE=mavi;64873]Sayın HeLLiM,
İki gündür siteye giriş ile ilgili anlayamadığım bir problem mevcut.Her zaman girdiğim adsl hattından sayfa bulunamadı mesajı alrken, bir başka hattan rahatlıkla giriliyor.Aynı problemi yaşayan başka arkadaşların da olduğu anlaşılıyor.Problemin ne olduğu hakkında fikrinizi alabilirmiyiz.
İyi çalışmalar.[/QUOTE]
bende giremiyorum gündüz....
açıklama bekliyoruz ama oda yapılmadı......
sakıncası yoksa bn hellim..
Nasıl gidiyor Sn Mbm bende zengin oldu artık takılmıyo buralara diye düşünmeye başlamıştım(şaka) Uzunmu gece için
Sn hellim in sanırım zamanı yok çünkü geçen hafta konuştuğumuzda başında sıkıntılar vardı...
[QUOTE=QUEEN;65003]Nasıl gidiyor Sn Mbm bende zengin oldu artık takılmıyo buralara diye düşünmeye başlamıştım(şaka) Uzunmu gece için[/QUOTE]
iyiyim sn queen...
sizlerde iyisinizdir umarım...
dünden uzundum.. bugün kımıldamadım.. aynı şekilde geceye uzun girdim..
dün çok zor bir gündü..vadeli 15 sata geldi kaç kere.. hatta spot bile tam sınırdan döndü..bol bol al sat yaptık...
gündüzleri giremiyorum... akşamları evden giriliyorda..
düzelene kadar böyle idare edecegiz artık..
kolay gelsin..
[QUOTE=VOBiX;65000]Oysa kırılmış olması lazım dünden tıktıkladı dedi de onu bulamıyorum.[/QUOTE]
Sayın Queen teşekkürler..
Hafta başından beri tobo tobo diye diye canım çıktı:) Dün de dedim..
Ama tıktıkladı derken kırdı demek istedim...:) Bugün kama çalışmayınca TOBO kırıldı. Artık 2 ileri 1 geri hedefe gider. Eşek değil ya:)
[QUOTE=mbm;65002]bende giremiyorum gündüz....
açıklama bekliyoruz ama oda yapılmadı......
sakıncası yoksa bn hellim..[/QUOTE]
Lokasyon değişimi yaptık artık Hollanda üzerinden yayın yapıyoruz. Şimdiki eski dns ip adresi , yenisiyle değişince belli bir zaman ip yönlenmesinden kaynaklanan sorun olabilir. Bu sorunu yaşayanların en geç yarın sabaha kadar sorunsuz biçimde siteye girebilmeleri gerekir.Yarın sabahtan sonra ip yönlenme işleminin olması gerekiyor eğer girilemezse sorun başka birşeyden kaynaklanıyor olabilir.
şu an FDAX ı gören yazabilir mi değerini?
[QUOTE=Astatin;65008]şu an FDAX ı gören yazabilir mi değerini?[/QUOTE]
4666 f dax