-
[quote=enorton;152627]Hiç düşünmeden o sistemi çöpe at derim... O kadar sık işlem yapan sistemin test sonuçları da aldatıcı olur çünkü sistemin sat dediği kademeden işlem yapamazsın çoğu kez... Her işlemde 25 puan sapsa ne kadar olur hesapla bir ay sonunda...[/quote]
haklısın kendimi döveyim biraz.dng
-
Fırtına öncesi sessizlik gibi adamı ürpertiyor üwwww.:(:(:(
-
[quote=Larossıan;152631]Pala son bir deneme yaparmı diyorsun Asti.Bende akşam fena verecekler gibi bir hisse kapıldım.Birde sistemler böyle manyadığı zaman arkadan çok büyük hareket geliyor.[/quote]
yok patron...histem bencede akşama kökleyecekler aşağı diyor ama..sistem bunu diyo..histeme uysam zaten dün gece ful şort girerdm.. dün sabah DJ de büyük düşüş beklediğimide söyemiştim..onda hareket klasik oluyor..bir gün iyi bir eksi yapıp toparlıyorlar az eksi kapatıyorlar..ertesi gün veriolar küsküyü ... ama sistem alda kaldı..ula dedik boşver histemi..yazı tura oldu yani..nedne yazı tura; çünkü daha öncede histemli olrak geceye sisteme ters pozda girdiğimiz ama sistemin haklı çıktığı çok olmuştu...biraz da şans meselesi needersin...
graflara bakınca, günlükte ikili tepe, NU lar falan..60 dakikalıklarda alt bollingeri yakalama hevesindeki fiyat v.b. v.b. DJ haftalıkdaki takoz v.s. v.s. her şey şort diyordu ama 15 dklık sistem long diyor **..
-
[quote=enorton;152630]Abi yaklaşık 2000 puanlık küskü tüm sistemlerin dengesini bozdu sanırım...[/quote]
Ziysstemlerde yaralarını yalayacak elbet..:cool:
-
[QUOTE=Larossıan;152634]Fırtına öncesi sessizlik gibi adamı ürpertiyor üwwww.:(:(:([/QUOTE]
Valla en son bu cümleyi söylediğimde longdum ve 1 saat geçmeden 2000 puanlık küskü bar gelmişti... Şimdi de 2000 puanlık yukarı coşku bar gelirse duman oluruz valla :)
-
[quote=enorton;152637]Valla en son bu cümleyi söylediğimde longdum ve 1 saat geçmeden 2000 puanlık küskü bar gelmişti... Şimdi de 2000 puanlık yukarı coşku bar gelirse duman oluruz valla :)[/quote]
Zaten 5 lik poz flatlamak üzere demeseydin enorton.:):)
-
[quote=Larossıan;152626]Sayın Hasan Kurtulmuş bile son 2 günlük hareket beklenen düzeltme hareketi geldiğini gösteriyor demiş. üwwww[/quote]
ya nerde yazıyo o.. o adam dolu bi adam..ne derse çıkıyordu zamanında..sonra kaybettim izini..nerde yazıyo
-
abi bu komisyon 1,5 olunca rahat oluyomus yaf.. tek kademeye salla gitsin :)
heuehueh
-
[quote=Astatin;152639]ya nerde yazıyo o.. o adam dolu bi adam..ne derse çıkıyordu zamanında..sonra kaybettim izini..nerde yazıyo[/quote]
Finasbankta yazmış tekniği süper birisidir üzerine tanımam.
-
hala kapatmadım longları, bekliyorum..üüüüüü
-
10 dk lık ta takoz hayırlı olsun,
şu an için üst çizgi 59925
alt çizgi 59620
SONUÇ NEREYE KIRARSA
orada trend kanalı oluşturur,
bukanalın
üst kanal direnci 63433
alt kanal desteği 58 143
hayırlı olsun............
-
[quote=Larossıan;152641]Finasbankta yazmış tekniği süper birisidir üzerine tanımam.[/quote]
ya hatırlarım laros..adam destekleri şöyle veriyordu... 45678, 45124 falan..
verdiği rakamın 3-4 puan sağındna solundan döndüğü çok olmuştur...adam kesinlikle süper bir analist....am hiç unutmadığım iki analizi vardır.
çok zaman önce XAUUSD 550 usd olmuşdu bayağı aşağılardan gelip...hiç kuşku yoki bu 950 yi görecek demişti. yıl 2007 falandı galiba...programdaki diğer aracı kurum temsilcisi pis pis sırıtarak fantastik bir tahmin bu, her şey çizgilerin dediği gibi olmaz, hem altın ağırdır öyle %70-80 çıkması 10 yılı bulur demişti... falan gibi ukalaca bir tepki vermişt.i. 2008 başında XAUUSD 1000 dolardı :))
-
[quote=jerfin;152642]hala kapatmadım longları, bekliyorum..üüüüüü[/quote]
muhtemelen benim yaptığımdan daha doğru bir hareket yaptın tutarak...cerfipatron:..::..:
-
Destek drenç konusunda kendimi çok geliştirdim.Sayın Hasan Kurtulmuş bir üstad böyle birisi birdaha gelmez benim duayenimdir.
-
[QUOTE=Astatin;152644]ya hatırlarım laros..adam destekleri şöyle veriyordu... 45678, 45124 falan..
verdiği rakamın 3-4 puan sağındna solundan döndüğü çok olmuştur...adam kesinlikle süper bir analist....am hiç unutmadığım iki analizi vardır.
çok zaman önce XAUUSD 550 usd olmuşdu bayağı aşağılardan gelip...hiç kuşku yoki bu 950 yi görecek demişti. yıl 2007 falandı galiba...programdaki diğer aracı kurum temsilcisi pis pis sırıtarak fantastik bir tahmin bu, her şey çizgilerin dediği gibi olmaz, hem altın ağırdır öyle %70-80 çıkması 10 yılı bulur demişti... falan gibi ukalaca bir tepki vermişt.i. 2008 başında XAUUSD 1000 dolardı :))[/QUOTE]
Eskiden Yiğit Bulutla program yapıyordu galiba, şimdi de yapıyor mu bilmiyorum...
-
[quote=security;152643]10 dk lık ta takoz hayırlı olsun,
alt çizgi 59620
SONUÇ NEREYE KIRARSA
bukanalın
üst kanal direnci 63433
alt kanal desteği 58 143
hayırlı olsun............[/quote]
tuzaklarada her iki yönde dikkat lütfen
çünkü bol miktarda ayuda boğada var
piyasada bunu kullanmak isteyeceklerdir....
-
[quote=enorton;152647]Eskiden Yiğit Bulutla program yapıyordu galiba, şimdi de yapıyor mu bilmiyordum...[/quote]
Habertürkte yorum veriyor izlemenizi tavsiye ederim sabahları bazen 9.30-1000 gibi başlıyor.
-
bi daha bakalım
VOB / Endeks 30 1.Direnç 2.Direnç3. Direnç 61 000 61 500 61 950
PİVOT 60 550
1.Destek2.Destek3.Destek 60 050 59 600 59 100
-
*IMF BAŞKANI,"TÜRKİYE'NİN IMF'DEKİ KOTASI ARTIRILACAK"-CNBC-E Haberin devamı...
-
[quote=enorton;152647]Eskiden Yiğit Bulutla program yapıyordu galiba, şimdi de yapıyor mu bilmiyorum...[/quote]
habaer türke? geçtiğinden beri açılım yapıyor bu aralar
kulağınımı çektiler nedir...
-
uzun devam .. ralli ralli ralli ..
-
Ben de İşbankası neden Bankamatik reklamları yapmaya başladı diyordum, hem de memoli oynuyo :)
[url]http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=209378[/url]
-
[quote=jani;152344]2000 puan icin aradigim kistas su...
60 000 alti acacak...hizla 59 700 e inecek....tepki koyup gelip 60 200 e furacak....ve 58 200 e yonelecek.....
longcu kardeslerim....en kotu olustugunda acilista...galeyana gelmeyip TEPKIYI BEKLEMELI....
EN KOTU BU....2000 puan...
obur ilk halde ise....zaten bekliyen longcu...61 800 de 1000 puan karla gomer....[/quote]
bunu dun gece yazmistim....
59 700 e indi...simdi buradan bi tepki komali kerizzz....bu tepkinin bi yerinde shortluyacagim yeniden....
stratejime aynen uyuyorum....
-
[quote=ÖZGÜR EFE;152651]*IMF BAŞKANI,"TÜRKİYE'NİN IMF'DEKİ KOTASI ARTIRILACAK"-CNBC-E Haberin devamı...[/quote]
Herkes kendi cebinden yesin içsin davetim var benim...
Aslı yok yaylasında 1500 koyunum var benim heeey heyyy...
-
1 dk alda sat derse stop ve kısa olurum ... şimdlik ralli .. ralli rallli rallllli ralllllli ... hehe:D
-
[quote=Larossıan;152641]Finasbankta yazmış tekniği süper birisidir üzerine tanımam.[/quote]
evet HASAN KURTULMUŞ çok iyidir.ve de çok efendi ve aklı başında bir adam.YERDİNÇ gibi bomba analiz yapayım herkes benden bahsetsin derdinde değil mesela.piyasadaki diğer fırıldak analistlere benzemiyor.
-
bu tepkiyi...59 400 lerden koyabilir...oraya indiginde ise...
long olup....60 200 gibi kpayip...tekrar short olacagim...
oyun planim bu....bi saat yokum...SIMDI FLATIM....
GAZANIZ MUBAREK OSSUN TURKUN FURUSKAN EVLATLARI....
-
görüyorum gı görüyorummmmm gayri .....
piyasa 59900 üstüne geçemezse 59200 a gitceyini görüyorum ::: hetta ve hetta 59750 üstesi olmazsa şimdiden aşaya 59200 yeresine harekete başlayabilceyini bilem görüyorummm
dimedi dimeyin peynir ekmek yimeyin gayri :::
-
Ekran başında olamayacağımdan 725 flat.Bahtınız açık,şansınız bol olsun,kolay gelsin.
-
[quote=jani;152655]bunu dun gece yazmistim....
59 700 e indi...simdi buradan bi tepki komali kerizzz....bu tepkinin bi yerinde shortluyacagim yeniden....
stratejime aynen uyuyorum....[/quote]
bende bende....
aramızda max 100 puvan var... aynen bu stratejiye katılıyorum ve uyguluyorum 58000 kanal dibi gerisi onun olsun..
kuzu ağayı fazla tırsıtma yukarı gitmekde nazlanıyor... yukarı gitmeden aşağı basarsa ayazda kalırız...
-
ula nükleer enerji ile çalışan bi laptop yapılırsa ilk müşterilerinden olacağım.
keyif yapabilmek için koltuğun yerini değiştirdim yaw...
-
[QUOTE=takatsiz;152661]Ekran başında olamayacağımdan 725 flat.Bahtınız açık,şansınız bol olsun,kolay gelsin.[/QUOTE]
şorttundamı flayt oldun yoksam longtundamı fülüt oldun abi ::: bu benim üçün çokh önemli gayri
-
[quote=enorton;152630]Abi yaklaşık 2000 puanlık küskü tüm sistemlerin dengesini bozdu sanırım...[/quote]
Ana sistemim fiyata çok az bakar dostum. Daha çok Cycle'larla ilgilidir. 20 dk'lıkta 3.200 ve üstü puan tersde durduğu son 1.5 yılda olmuştur ve 4-5 keredir. Bu da bence güzelin kusurudur. (son 4 adet , 4'er aylık getirisi %247,%190, %178 ve içinde olduğumuz 4 ayda %70+'dır. (Hepsi kaldıraçsız, fakat komisyon düşülmemiş)) Diğer iki sistemimden biri 2000 puanlık bardan 3 bar önce sat verdi, diğeri ise ana düşüş barında.
Sonuçta ana sistem zararı hedge edilmiş durumda, Gerçekte 3 sistemin 2000 puanlık düşüş barı getirisi artıda.
-
[quote=enorton;152647]Eskiden Yiğit Bulutla program yapıyordu galiba, şimdi de yapıyor mu bilmiyorum...[/quote]
[quote=security;152643]10 dk lık ta takoz hayırlı olsun,
alt çizgi 59620
SONUÇ NEREYE KIRARSA
bukanalın
üst kanal direnci 63433
alt kanal desteği 58 143
hayırlı olsun............[/quote]
bahsettiğim takozun şu anda
üst çigisi 59800-25 te
alt çizgi 59559 da
ucuna doğru gittikçe şıkşma artıyor
hayırlısı herkese
-
küskü bar hazırlıkları var gibi .. her an kısaya dönebilirm .. elim tuşta ..
durum kötü .. kolla **tü .. heheh :D:D
-
[quote=sazan;152665]Ana sistemim fiyata çok az bakar dostum. Daha çok Cycle'larla ilgilidir. 20 dk'lıkta 3.200 ve üstü puan tersde durduğu son 1.5 yılda olmuştur ve 4-5 keredir. Bu da bence güzelin kusurudur. (son 4 adet , 4'er aylık getirisi %247,%190, [COLOR=red]%178[/COLOR] ve içinde olduğumuz 4 ayda %70+'dır. (Hepsi kaldıraçsız, fakat komisyon düşülmemiş)) Diğer iki sistemimden biri 2000 puanlık bardan 3 bar önce sat verdi, diğeri ise ana düşüş barında.
Sonuçta ana sistem zararı hedge edilmiş durumda, Gerçekte 3 sistemin 2000 puanlık düşüş barı getirisi artıda.[/quote]
Hımmm bana göndediğinizinki %128 deydi..demekki top 3 gözdenizden birini göndermediniz..üwwwwwüüüüüüüüü:D:D:D:D
-
ya arakadaş içimde sanki bu akşam dj %4 düşcekmiş gibi bir his var yawwww
-
[QUOTE=Astatin;152669]ya arakadaş içimde sanki bu akşam dj %4 düşcekmiş gibi bir his var yawwww[/QUOTE]
cIma günneri çökmez deejee ::: sanmam ayri gayri
-
[quote=security;152666]bahsettiğim takozun şu anda
üst çigisi 59800-25 te
alt çizgi 59559 da
ucuna doğru gittikçe şıkşma artıyor
hayırlısı herkese[/quote]
dax zillisinden kafayı şimdilik kaldıramıyorlar
ama 15:30 a kadar çok zaman var bir volatilite
bekliyorum
-
750 den gösterge mahiyetinde 1 kontrat şort:) pazar parasına laros :) zaten pazara gitmeyi de hiç sevmem...eğer kaybersek pazar parasını kaybetmiş olurum pazara gitmem..eğer kazanırsam, pazara değil luxury markete giderim..:) iki durumdada kazanıyorun yani..varmı böyle sistemi olan :) heheeheh