[quote=abka;152744]fdow al da..asti nin sistemide al da..bakalım ne olacak..
asti ,sistem karla kapatsın,sistemin heykelini dikmen lazım:)))[/quote]
heykel badem oldu apka..525 barında sat gelmiş...575 de koşullu emirle şortum bende maalesef...üww
Printable View
[quote=abka;152744]fdow al da..asti nin sistemide al da..bakalım ne olacak..
asti ,sistem karla kapatsın,sistemin heykelini dikmen lazım:)))[/quote]
heykel badem oldu apka..525 barında sat gelmiş...575 de koşullu emirle şortum bende maalesef...üww
59000 veya 59 un hemen alti ilk durak olabilir
Vay anasını 31 Ağustos dileklerim kabul oldu...
%5 dedim 2.60 oldu tutarmı acep.
975 uzun ..
oohhh beee..ayuluk ne güzelmiş..10 yıl dışarda kalmış, sonra memeleketine dönüp toprağını öpmüş gibiyim valla....yaşasın AYUlar..kahrolsun boynuzlular :)
[QUOTE=VOBiX;151052][IMG]http://i37.tinypic.com/zj80p1.jpg[/IMG][/QUOTE]
Tarih 29.09.09, 23:20
[QUOTE=Larossıan;152757]%5 dedim 2.60 oldu tutarmı acep.[/QUOTE]
lanoliysın abeyim GUZU abeyde bi cıma günü %5 düşüş bekleyordu niden olmasın gayri emme ben bugunku hedefimi aldım cekildim kenara gayri artık hep beyle yapcayım :::
cepleri doldurcayım gerisi hikaye gayri ....
Artık arkama yaslandım..Bu saaten sonra artık günlük sinyal satta kalır.. değişmez..ayular bölünmez, yaşasın küskübarlar
[quote=fXci;152761]lanoliysın abeyim GUZU abeyde bi cıma günü %5 düşüş bekleyordu niden olmasın gayri emme ben bugunku hedefimi aldım cekildim kenara gayri artık hep beyle yapcayım :::
cepleri doldurcayım gerisi hikaye gayri ....[/quote]
Afyet bal şeker ossun fcxi güle güle yii.:D
[quote=VOBiX;152760]Tarih 29.09.09, 23:20[/quote]
abi çizmedinki oraya adam gibi bir şelale... :) M harfi gibi duruyo..soğuttun beni grafdan..ama neyseki doğru yola döndüm....ayrıca DJ haftalıkdaki TAKOZ u unutma..o yolunbaşında..
ya hakkaten ha..o grafın altına herşey bir PU-Silah formasyonu ile başladı şimdide NU-Silah formasyonu ilemi bitecek yamıştım..kama takoz felan..way** pala... adamı uyuşturuyo bildiğini de unutturuyo..totoş pala
[QUOTE=fXci;152761]lanoliysın abeyim GUZU abeyde bi cıma günü %5 düşüş bekleyordu niden olmasın gayri emme ben bugunku hedefimi aldım cekildim kenara gayri artık hep beyle yapcayım :::
cepleri doldurcayım gerisi hikaye gayri ....[/QUOTE]
Abi senin köpekli bir avatar vardı eskiden, bu sabah bu videoyu izledim senin avatar geldi aklıma :)
[url]http://www.dailymotion.com/video/x3gsaw_davetsiz-dugun-misafiri-cok-komikoy_fun[/url]
100 kısa son poz .. al sata girdim
Günlük sattayken dip avcılığı yapmaya çalışanın sonu korkunç olur...(ula ne güzel, beyle tanıdık ayu jargonu, yazarken bile daha keyifli yazıyorum...boğa neymiş, yemişim boğayı)
59100-59150 full long....
uzun süreden beri konuştuğumuz biraz geri gelebiilr dediğim 61400 den sattığımız longların yarısını 60400 den(bunu biraz pahalı koyduk), yarısını da 59100 den yerine koyduk. İşte bunu bekliyordum.
[U]Şimdi ellerimiz gögsümüzde, bagdaş kurup keyifle IMF ile anlaştık haberini bekleme zamanı..[/U]
Burada aganın milleti döktürüp pazartesi salı yukarı yapacağımızı düşünüyorum.
025 uzun gnün dşbi .. 950 bence ..
TOKOBA, PM yi boşalttırdın ama mesaj atmadın...şşşşş
[QUOTE=enorton;152765]Abi senin köpekli bir avatar vardı eskiden, bu sabah bu videoyu izledim senin avatar geldi aklıma :)
[url]http://www.dailymotion.com/video/x3gsaw_davetsiz-dugun-misafiri-cok-komikoy_fun[/url][/QUOTE]
emortım o benim kuzen gayri ... edam dansçı sokak köpeyi yuada siz nasıl deyorsunuz sokak köpeyi dansçısı felam herhal ::: meşhur olmuş eşşeh sıphası :::
Şimdi haftalık desteklerimize şöyle bakarsak
58050-57946-57700-56643-57300
drençlerde
59250-59400
[QUOTE=selçuklu;152769]025 uzun gnün dşbi .. 950 bence ..[/QUOTE]
Abi gel uzlaşalım bu vadede...
stop oldum ..
58800 kırılırsa 58000 a kadar paraşütsüz düşerik dimedi dimeyin emme
emmmmmme 58800 üstesinde yukarı attaklara dikkat edin
dimedi dimeyin peynir ekmek yimeyin gayri
[quote=Astatin;152543]60 dakıklıkda boll bandlar feci duror jerfo...58xxx kaparsak da şaşırmam yani[/quote]
Kabus Kobar...
Tokoba,
şlip şlak ver elini dinle bana bak :)
histem satta, sistem satta, günlük satta, takoz belli, pıçak belli, tapança belli, kğskü belli yar belli belli şort belli belli...
DJ %4 düşsün 1 milyon çiçek açsın **
[QUOTE=Astatin;152778]histem satta, sistem satta, günlük satta, takoz [COLOR="Red"]p[/COLOR]elli, pıçak [COLOR="Red"]p[/COLOR]elli, tapança [COLOR="Red"]p[/COLOR]elli, kğskü [COLOR="Red"]p[/COLOR]elli yar [COLOR="Red"]p[/COLOR]elli [COLOR="Red"]p[/COLOR]elli şort [COLOR="Red"]p[/COLOR]elli [COLOR="Red"]p[/COLOR]elli...[/QUOTE]
Her şey pellinn yani.....dng
Daha birkaç gün önce 62075'ten kısalmıştık.. Hey gidi günler heyy... üüü :( üüü
59000 ve 58900'den uzun.. 59xxx kapatırız bugün bence..
[quote=VOBiX;152780]Her şey pellinn yani.....dng[/quote]
TOKOBA, ya bu Pelinn e gerçekten aşıkmıydın neydin.dng
ya merak ettim..PM ni atmadın hala..itirafdamı buluncaktın yoksa...:..::..:
kapanış 58475....herkes niye sustuyawww
[QUOTE=Astatin;152783]kapanış 58475....herkes niye sustuyawww[/QUOTE]
Bulaşık makinesi bitti, ben bulaşıkları boşaltıyorum. Diğerlerini bilmem :D
Hafta sonu IMF haberimi düşecek be yuh memlekette longcu bırakmadılar
Kuzuuuu duvardaki notun yerinde duruyormu
Bu arada bendeniz sazan üstadın yazdığını okuyunca alım emrini iptal ettim ama bu VOB bana göre değil beni bozar beceriksizsem beceriksizim, eleneceksem elenirim doğanın kanunlarına uyarım o yüzden ben bi temiz 9 ay VOB a ara veriyorum ama foruma gelir yazılarınıza teşekkür ederim haaaaaaaaa
Arada da sürçü lisan ettiysem affola büyüklerimin ellerinden küççüklerimin gözlerinden öperim
kalın sağlıcakla.
58050 susuz sabunsuz gider ilk etapta.
Dağıtmışınız ortalığı yeni geldimde habermi vardı
[QUOTE=stonhand;152785]Hafta sonu IMF haberimi düşecek be yuh memlekette longcu bırakmadılar
Kuzuuuu duvardaki notun yerinde duruyormu
Bu arada bendeniz sazan üstadın yazdığını okuyunca alım emrini iptal ettim ama bu VOB bana göre değil beni bozar beceriksizsem beceriksizim, eleneceksem elenirim doğanın kanunlarına uyarım o yüzden ben bi temiz 9 ay VOB a ara veriyorum ama foruma gelir yazılarınıza teşekkür ederim haaaaaaaaa
Arada da sürçü lisan ettiysem affola büyüklerimin ellerinden küççüklerimin gözlerinden öperim
kalın sağlıcakla.[/QUOTE]
Dur gitme, daha doğrusu git 3-4 gün kafa dinle tekrar gel... Üst üste kötü işlem yapınca en iyi çözüm biraz ara vermektir...
hay Garanti Bankasına *....
59625 geçerken hiç yapmam bir stop los koyayım datadan önce 59,750 dedim...
meger garantide stop los yok
59,550 den kapattı shortları...
bende ağzım açık bir şekilde bakıyorum ekrana.
YYAAFD
son poz .. 900 uzun ..baya alsat yaptım veri sonrası .. 900 uzun pozada stop yazdım .. stop olursam flat girerim geceye .. yoksa uzun ... hayırlısı ..
[QUOTE=Larossıan;152786]58050 susuz sabunsuz gider ilk etapta.[/QUOTE]
58000 kırılması zor değil mi, zurnanın zurt dediği yer orası olacak... Günlük ve haftalık yükselen trend ordan geçiyor sanırsam...
[quote=enorton;152791]58000 kırılması zor değil mi, zurnanın zurt dediği yer orası olacak... Günlük ve haftalık yükselen tren ordan geçiyor sanırsam...[/quote]
Yok be kısa vade 58000 takmaz fazla 57300 biraz zorlar.Arada birde 58275 var kısa.
[QUOTE=activex31;152789]hay Garanti Bankasına *....
59625 geçerken hiç yapmam bir stop los koyayım datadan önce 59,750 dedim...
meger garantide stop los yok
59,550 den kapattı shortları...
bende ağzım açık bir şekilde bakıyorum ekrana.
YYAAFD[/QUOTE]
Abi bankalardan VOB işlemi yapmayın... Hem sistemleri kötü, hem komisyon yüksek, hem de muhatap bulamazsın... Aracı kurumlara yönelin...
[quote=ÖZGÜR EFE;152787]Dağıtmışınız ortalığı yeni geldimde habermi vardı[/quote]
en güzelide o....haber olmadan düşüyor