5 ve 10 dak sat
Printable View
5 ve 10 dak sat
[quote=QUEEN;65067]Tobo gerçekleşirse daha çok beklersin gerçekleşme ihtimaline karşı risk alınabilirmi desteğin altına stop konarak uzun düşünülebilirmi yoksa çok geç kaldımmı diyorsunuz[/quote]
doğru gerçekleşirse beklerim ama para kaybetmem..6000 puan çıkmış borsada long riski alınmaz der ve satı beklerim.. bu işlerin erkeni geçi yok..sadece para kazanılan, kaybedilen ve hiçbirşey yapılmayn zamanlar vardır diyorum..:)
bu ve diğer forumlara bakınız 32000 üstünde, yani %20 yi aşan yükselişden sonra uzay hedefleri yine başlamış :) bu klasik bir hikaye değilmi :)..ama şu d avar..bu ana kadar olan hareket final olamaz.. bir final için çok kollay olur..muhtemelen bir yukarı daha dener..
vobum traderım: sen nediyosun TOBO mu BO mu :)
HEXEN plans ?
uzuna devam...gerçi dönüş emareleri var..ama sistem al da..
Ben artık sadece dolar kontratı oynayacağım, en azından manipüle edilemiyor, yurt dışı artınca artıyor, düşünce düşüyor,
Endeks kontratları karşılıksız, öngörülemeyen aşırı düşüş ve aşırı çıkış var..
fdow kapandımı :)
7200-7500 arasından rahatlıkla long açılabileceğinden bahsetmiştim, tarihide 21 i olarak vermiştim, öngörü gerçekleşti, şimdi ise 8800 bu yükselişin hedefidir. üstü hatta 9000 üstü tamamen tuzak olacaktır. bu arada daxta 5200 de yazdığım 4000 hedefi 4034 ile gerçekleşti.
Ancak bu yıl içinde kesinlikle yeni bir dip olmayacaktır, yani aşağıyı güçlendirmek için 8800 de satışlar gelecektir. long realize yerim 87xx dir. yeni short 87xx de açılabilir. hedefi 8200 dür, aşağısını bu yıl beklemiyorum.
sevgiler.
Dolar kontratlarının takaslarına bakarsanız deutche efg gibi zibidilerin olmadığını ,sadece yerli bankaların olduğunu görürsünüz.
Burayı manipüle edemezler çünkü,Sıkıysa yurt dışında dolar artarken teorik fiyatın altına 1000 pips bassın veya dolar düşerken tahtayı tutmaya çalışsın.
Ky için dolar kontratı birebirdir.
Salı gününe kadar 32000 seviyesi stop olmak üzere yukarı son bir atak olmasını bekliyorum. Hedef 34000 civarı olabilir. Tabi bu son yukarı hareketin riskini almaya değmez diye düşünüyorum o yüzden flat beklemeye devam.
[QUOTE=Astatin;65079]vobum traderım: sen nediyosun TOBO mu BO mu :)[/QUOTE]
valla sabah 33 e satış yolladım sabah açılışda gitmediydi sonra efg cart diye çizdi noldumu anlamadım:) 32800 e geldi kapattım. sonra baktım gidioz 33 den aldım. 33100 de korktum kapattım. 33150 düşüp kalkmaya başladı dedim olum kısala sen burdan:) ben kısaldım ula ula noli derken 33300 gördüm:) 200 kırdı sağlamcana stop losss derken hemen basıverdiler satışları. dedim haaa burda bi iş var pek adet değil ama sen bi grafik bak:) bi hesap yaptım 39775-26400 düşüşü geri alım noktarı %23.7 de 31700 %50 de ise 33.100 edior:) 33200 üstünde ise çat pat teknik bilgimle yeni kanal açıldığı gördüm. dünde 33200 üstü tutunamadık ordan sert satış gelince 2. kez denioz gene burdan satış gelio diye kısamı bozmak istemedim. sonra bi baktım pastada sanko eniyi kısacılarda:) diğer kısmı da kısa tırdır 33125 den 1 kademe kara pozu kapadım. sonra bidaha şimşek çaktı kafamda:) makas eksiye gidior du. mantık ne der tersini yap millet teoriğin altında işlemde diye alıodur sen kısal ve git ekrandan düşüncesi belirdi. birde spotta panikle herkes ucuo kaçıo mantığıyla mal alıodu:) alıcak adam aptalmı boş kademe çizsin cart cart dedim. 33 den bidaha kısaldım ve ekranlarımı kapadım gittim gezmeye:) demin geldim bi bakim fiyatlara diye. kaşınıyozya 600 den poz kapa long oldum ama düşcez belli 32550 den poz kapa şort oldum durduk yere 1oo puan verdik yalandan:) bütün bunları hesaba katarsak. 33225 ana malietle kom hariç şortum. gene gidiom ekrandan. burda olmak bana yaramıor bu aralar. akşama görüşürüz. parite ve emtia piasası ve dowdaki 4 gündür süren yeşil bar devrinin bu gece kapanma olasılığı beni rht tutuor:) o sebeple bo diorum:)
SİZE BİR SORU : IMF ANLAŞMASI OLMAZSA NE OLUR? 30 Endeks tahminlerinizi alayım bu durumda?