[QUOTE=Astatin;65088]SİZE BİR SORU : IMF ANLAŞMASI OLMAZSA NE OLUR? 30 Endeks tahminlerinizi alayım bu durumda?[/QUOTE]
31700 pazartesi günü
Printable View
[QUOTE=Astatin;65088]SİZE BİR SORU : IMF ANLAŞMASI OLMAZSA NE OLUR? 30 Endeks tahminlerinizi alayım bu durumda?[/QUOTE]
31700 pazartesi günü
[quote=teo;65083]Ben artık sadece dolar kontratı oynayacağım, en azından manipüle edilemiyor, yurt dışı artınca artıyor, düşünce düşüyor,
Endeks kontratları karşılıksız, öngörülemeyen aşırı düşüş ve aşırı çıkış var..[/quote]
hehehe, teknik analizde bir yere kadar haliyle, fx artınca al, düşünce ver yani copy paste beklentisi, emme ve de lakin bu copycat method işe yaramaz, aynen dax ve vob endeks korelasyonu gibi, denenmiş test edilmiştir, nedeni iki piyasa oyuncularının farklılığıdır.
[QUOTE=mozkan;65090]hehehe, teknik analizde bir yere kadar haliyle, fx artınca al, düşünce ver yani copy paste beklentisi, emme ve de lakin bu copycat method işe yaramaz, aynen dax ve vob endeks korelasyonu gibi, denenmiş test edilmiştir, nedeni iki piyasa oyuncularının farklılığıdır.[/QUOTE]
yok çalışır, benim market profılde bellı noktalar var alım ve satım ıcın, endekste adamlar dusus beklıyorsa onceden 1000 puan basıyorlar ve rısksız para kazanıyorlar, ve o noktalardan alamıyorsun,
Halbukı saglıklı pıyasalarda her zaman adıl fıyat dedıgımız yerden alım ve satım fırsatı vardır.
Su an vobda mesela short olacaksan 925 den short olman lazım yenı tıckle, elin adamı basmıs 575'e, buradan nıye satıp da onun kucagına oturayım, tam satarsın, tekrar kepceler yukarı yapar, doner alırsın yıne kepceler asagı yapar,
Cunku karsılıgı olmayan bır arguman bu, adamın ınsafına kalmıssın,
Sp dusuyor eksı bes, bız cıkarıyoruz artı 5,
herkes gıder mersıne , bız gıderız tersıne, boyle sey olurmu,
Sayın Jelıbon gıbı muneccım de degılızkı nereden bılelım ne yapacaklar :) heheheh
[QUOTE=Astatin;65080]HEXEN plans ?[/QUOTE]
astatinim
cumadadım yeni geldim
5 dakk short signalde amma 15 dakk halen short signal olmadı amma sınırda gun system long signalde..
ben bu durum icun halen gun ıcte trade edyorum. plan yaptımı tam uyma icabeder amma piyasa deyisyor yol beli deyil..
belli olan ne ?
gun system long der .. ne demek ? belli kitle ana yon yukarya der asaya dusmeler o belli kitlece long fırsat olyor demek...
vob artık 33500 yeresi yukarya olmasa harket yukarya devam olmaz amma gun system short signal olmasa harket asayada devam olmaz...
bu 300-500 point gun icte aldımı cek demek olyor..
teom
vob harket paranı 3 e bol...
3 olmaz dedin ?
ozman 2 ye bol...
güvendiyin system signal verdimi yarım pozyon malyet et....
baktın aldatma yok signal doru diyer yarım pozyon malyet et.... amma stop etimi tüm pozyon et
bu sayede 5 kazancayına 3 kazan amma hep kazan kayıp az stops kolay olsun
[QUOTE=teo;65091]yok çalışır, benim market profılde bellı noktalar var alım ve satım ıcın, endekste adamlar dusus beklıyorsa onceden 1000 puan basıyorlar ve rısksız para kazanıyorlar, ve o noktalardan alamıyorsun,
Halbukı saglıklı pıyasalarda her zaman adıl fıyat dedıgımız yerden alım ve satım fırsatı vardır.
Su an vobda mesela short olacaksan 925 den short olman lazım yenı tıckle, elin adamı basmıs 575'e, buradan nıye satıp da onun kucagına oturayım, tam satarsın, tekrar kepceler yukarı yapar, doner alırsın yıne kepceler asagı yapar,
Sayın Jelıbon gıbı muneccım de degılızkı nereden bılelım ne yapacaklar :) heheheh[/QUOTE]
[quote=teo;65091]yok çalışır, benim market profılde bellı noktalar var alım ve satım ıcın, endekste adamlar dusus beklıyorsa onceden 1000 puan basıyorlar ve rısksız para kazanıyorlar, ve o noktalardan alamıyorsun,
Sayın Jelıbon gıbı muneccım de degılızkı nereden bılelım ne yapacaklar :) heheheh[/quote]
adalet dediğin şey bir masaldır, hayatın hangi alanında adalet varki piyasalarda adil fiyat olsun, verirsin alırsın şanslıysan big boss larla aynı yöndesindir para yaparsın bu kadar
[B]catedralim [/B] dün aklından gectiyi yer ne dersin sindi ? artık o yer 31200 yeresi amma orya gider eyer busfer yukarya dönme zor olr..
eyer graf bozulma devam eder bu seyasn 31200 yeresi potans olur.. amma guven pıyasa yok ondan dikat ..
bu bi plan deyil sadce potans
[QUOTE=teo;65091]yok çalışır, benim market profılde bellı noktalar var alım ve satım ıcın, endekste adamlar dusus beklıyorsa onceden 1000 puan basıyorlar ve rısksız para kazanıyorlar, ve o noktalardan alamıyorsun,
Sayın Jelıbon gıbı muneccım de degılızkı nereden bılelım ne yapacaklar :) heheheh[/QUOTE]
hiç vobda müneccimlik yaptığımı gördünmü Sevgili Teo.
şu yukarda bahsettiklerinden dolayı yapmıyorum ama dow dax çok kolay.
sevgiler.
fdow sat vermek üzere..dikkat..
[QUOTE=Astatin;65088]SİZE BİR SORU : IMF ANLAŞMASI OLMAZSA NE OLUR? 30 Endeks tahminlerinizi alayım bu durumda?[/QUOTE] enaz %5 eksi..çünkü büyük oranda fiyatlara yansımıştı..
[QUOTE=hexen;65095][B]catedralim [/B] dün aklından gectiyi yer ne dersin sindi ? artık o yer 31200 yeresi amma orya gider eyer busfer yukarya dönme zor olr..
eyer graf bozulma devam eder bu seyasn 31200 yeresi potans olur.. amma guven pıyasa yok ondan dikat ..
bu bi plan deyil sadce potans[/QUOTE]
Evet sevgili Hexen bu kuvvetli bir potansiye.. Tobo boyun çizgisine geri alım yada biraz ihlal olabilir..
32.200 lere kadar bir geri çekilme olabilir. Orda tutunurmu sanırım yurt dışını izlememiz gerekecek. Şu anda bulunduğumuz seviyelerde kuvvetli bir direnç..
Çok kritik yerde bekliyoruz. Dow dan bu akşam aşağı bir show bekliyorum. Bakalım bizimkiler bunu öngörecekmi? Yoksa pazartesiyimi bekleyecek!
575 adil hale gelmiştir artıkın teo ne dersin