günaydın...
ilk shortumu 71.950 den verdim..
72.000 üstüne atar ve saat 15 e kadar üstünde kalabilirse fikrim değişir...
o zaman last trader'in safhına geçerim..:::
Printable View
günaydın...
o zaman last trader'in safhına geçerim..:::
cümleten günaydın ve bol kazanclar...
GÜNLÜKTE TREND KIRILDI GİBİ YADA ÖYLE Mİ GÖSTERİLMEYE ÇALIŞILIYOR HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ.
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/16/1134.jpg[/img][/url]
[quote=jerfin;252471]günaydın...
o zaman last trader'in safhına geçerim..:::[/quote]
yaw bayılıyorum şu "tam rakam" hastalığına yakalanmış olup TP'lerini oraya yazanlara kolay mama vermemek için 950'lerden aşağı veya 050'lerden yukarı dönmelerine...:D
spotta ilk direnç 56.800 ve 57.200 . bu bölge çok zorlu bir bölge, ben bugün aşılabileceğini sanmıyorum açıkçası..
vob'da açılışı spotun 56.800 açacağını hesap ederek yaptılar..:::
Demek bayağı bi kişi longlamış dün adamalr artı 500 bile açmaya korktular.
Günaydın hayırlı işler arkadaşlar
2.parti short da 71.900 den verildi.. 1/2 short şu anda...
72.000 in aşılıp aşılamayacağına çok önem veriyorum ben..
çünkü bu nokta spotta yaklaşık 57.000 seviyesi.. ve benim önem yerem.. klasik TA cıların da önem yeresi..:o:o
dün akşam kapanışa 1 saat kaladan itibaren 71.200'den çok ısrarlı çok kararlı alışlar gelmişti.
bugün oranın altına geleceğini çok düşünmüyorum. ama olur da gelirse ve altında yarım saat kalmayı başarabilirse, aynı nokta çok muazzam direnç olarak çalışacaktır.
Teknik bağıra bağıra yukarı derken ve bunu hemen hemen herkes görürken, bu heriflerin bi anda götürceğini sanmam
Ya daaaaaa artık ky işi çözdüğünü düşünürek şortlatırlar ve alıp yukarı götürürler...üfff artık senaryo düşünmekten ne hale geldik beaaa :)
iki seviye var 71700 ve 72100 hangisini keserse bu yöne poz alınacak , ancak gelecek ilk sinyalin fake olma ihtimali yüksek , teyid edilmesi şart.. muhtemelen bu band aralıgında hareket edicez tüm gün...
hayırlısı...