bugün bankalar başta 2. çeyrek karları belli olacak değilmi?
dolar/senet pozlari felan
yaaa dün aklıma geldide gereğini yapamadım
aynı şey tüm dünya için geçerli
:)
üstüne bu vadede spotnan eşit kapanacaği için
makasta sifirlandi doğal olaraktan
Printable View
bugün bankalar başta 2. çeyrek karları belli olacak değilmi?
dolar/senet pozlari felan
yaaa dün aklıma geldide gereğini yapamadım
aynı şey tüm dünya için geçerli
üstüne bu vadede spotnan eşit kapanacaği için
makasta sifirlandi doğal olaraktan
[quote=Astatin;452480]60 dakikaya bakalım...Para Akışı ve Mom, zirveye yönelmiş şekilde ve trendleri yukarı..Yannız CCIların her ikisi de aşağı yönlü ve negatif uyumsuz.. Bu kombinasyonda genelde şu olur; [B]çok hacimli bir bar ve L-H farkı görece yüksek olan bir bar gelir ve genelde yukarı gelir[/B] (devamında aşağı gidecekse de, yukarı gidecek sede).İşte o bar geldiğinde, indiklerin o bar sonrası durumu, devamın ne olacağı konusunda fikir verebiir..Kişisel görüşüm, [B]o barın yukarı yönde geleceği[/B]..Sonrasına o zaman bakarık[/quote]
Here is
Yavruların bir kısmı belirttiğim gibi plan için parçalandı. Kalan yavrular artık güvendeler ve büyüyorlar.
KIZGIN BİR ANNE AYIDA :mad::mad: var unutulmaması gereken.
Artık intikam için hareket edecek,yavrularda erişkin olunca..lelele.lelele.lelele
5 = 0,50 * 0...3 diye ibr hesabım var
bizim çocukta 85600 e denk geliyor idi
yarına kalsın dedim nasip olmadi long olabilmek
arada yavru ayı bilem oldum
yannız GOLD dada 119x de benzer bir husus var
bakalım bir şansımı deneyeceğim sanırım orada 115x riskini de göze alarak
şimcik şuradan sabah açiliş tepelerine 93000 in hemen altına insendee
gerçi MC dan dolayi çokkk zor ya inşaallah olur
ONS ta 1200 altına aynı anda inse de
yavrilamiş yavri ayi olarak ONS ta LONG olsamda
ya hesabı patlatsam yada çok güzel bi şekilde hesabı katlasamm
tepeden düşüşün 23,6 si 92650
son düşüşün 61,8 i 93700 de
93700 yakan eleman 92650 ye inse kötü mü olur
hem bu düşüşe de 4. dalga deriz sonra 5 beklenir
[quote=altay;452509]tepeden düşüşün 23,6 si 92650
hem bu düşüşe de 4. dalga deriz sonra 5 beklenir[/quote]
hoş olmaz. ben longum. hedefimde 97000 var.:)
son bir "ÖKÜZLÜK" yapacak kanaatimce...
[quote=Astatin;452512]son bir "ÖKÜZLÜK" yapacak kanaatimce...[/quote]
939xy gibin bir hakkı saklı zatii
nacizane durumum, dünkü şortları açılışta stoplayıp/reverse ederek longa geçtim (rally mode on mesajı) ve şu an o longları da kapattım...yani tam olarak dünkü kapanış seviyesine geldi overall...flat bekleyeceğim, manzara netleşene kadar...her ne kadar son bir yukarı yapacağını düşünsemde
[quote=tutku;452511]hoş olmaz. ben longum. hedefimde 97000 var.:)[/quote]
yaw 97000 ye gitsin size bir zarari yokki oraya inmesine
gidecek olduktan sonra
bana faydası var ama
faydalanmamı istemezmisiniz*
duyu sömürüm nassiii ?
Biraz seans lak lakı yapalım..APS/APSD ye dikkat ediyormusunuz..Yvadede kapanan pozların çok azı yeni vadeye taşınmış. Yani YVADE deki apsd nin eksisinin çok çok altında ağustos vadede artı apsd var..
Bir diğer konu, ağustos vadede benim hatırladığım geçmişteki en düşük açık pozisyonla başlamış olacak. Şu an 100,000 e yakın olmuş...ENaz 180,000lerle başlardık.. Nice yiğit telef oldu herhalde bu son düşüşte... Tabi farklı bir bakış açısı da olabilir, şyle ki, ikinci seans dehşet hareketler ve dehşet apsd artışı görebilirik
Şöyle bütün senaryoların oturduğu bir senaryo yazayım..
1) Dİpten gelen hareketlerin MC nin katları şeklinde tezahür edebildiği malumunuzdur(büyük ellerin kar maksimizasyonu babında). 3MC seviyesini geçmişiz. Diyelimki 4MC yani bir kontrat buhar mesafesi kadar sürecek bu hareket.. 85500+9500=95000
2) Bir yukarı atak daha yaparsa şu benim fantazi FDJR/X30yvade grafında, graf değeri tam üst boolingerin üzerine geliyor ve aşırı alımdan kurtuluyor..Matematikten, Türkçeye tercümesi, DOW a göre geçici pozitif ayrışmamız bitip, ana "negatif ayrışma" trendine dönebiliriz.
3) Vadesonu şovu ile hem Yvadede şort katlimanını tamamlamak hem de Ağustos vadede taze şort açması için böyle bir yukarı hareket çok makul..
4) İlk seans dışarıyı ve USDTRY yi sallamaksızın yukarı sürdü..OPUS DEI şu an "düşmez bi bu" diyor...
Sonuç,
zemin müsait..Yvadeyi bir 955000 etse de, şortlasak..
Bu senaryo şöyle verify edilebilir. Bu yukarı hareket olurken, Yvade deki apsd değişimi, şu ana kadar olanın tersine, Ağustos vadeye göre az olmaya başlarsa bu senaryo güçlenir. Neden derseniz, coşku ile Ağstos vadeye alıcı getirmek için, Yvadede yukarı sürerken çok sayıda fiktif işlem yapmalı (nette apsd yi değiştirmeyen)
Bence...
ve tabi bütün bunlar boş laf olabilir..Günlük grafın son 1-2 haftasına ham olarak bakınca yani AYu piyasasına girdiğimiz varsayımı yanlışsa, abbas ranmaya da devam edebilir
[quote=altay;452517]yaw 97000 ye gitsin size bir zarari yokki oraya inmesine
gidecek olduktan sonra
bana faydası var ama
faydalanmamı istemezmisiniz*
duyu sömürüm nassiii ?[/quote]
buralardan daha fazla inmesini beklemiyorum. xu100 daha 200 ho ya gelmedi.tobo nun oluşması için daha yukarılara çikmalı. göstergeler yukarıyı gösteriyor.:D.lelele
en çok güvendiğim EW analistine göre
ABD borsaları 4 tamamladı ve 5 için yeni TEPE ye gidecek
Q3 bitmeden sene sonuna kadar hallederler o işi
bizde o sürede inen 5 dalganın düüzeltmesini yeni tepe getirmeden yaparız
nereye kadar mesela 110 binlere kadar
bu süreçtede GOLD dan ne alabilirim acep ben ?
öncelikle şu MC bir bitsin eldeki yavri ayi lardan kurtuliyim
50 dolar riske 100/400 dolarlik bir GOLD long açiyim
amma uçtum yaw
[quote=altay;452523]en çok güvendiğim EW analistine göre
ABD borsaları 4 tamamladı ve 5 için yeni TEPE ye gidecek
Q3 bitmeden sene sonuna kadar hallederler o işi
bizde o sürede inen 5 dalganın düüzeltmesini yeni tepe getirmeden yaparız
nereye kadar mesela 110 binlere kadar
bu süreçtede GOLD dan ne alabilirim acep ben ?
öncelikle şu MC bir bitsin eldeki yavri ayi lardan kurtuliyim
50 dolar riske 100/400 dolarlik bir GOLD long açiyim
amma uçtum yaw[/quote]
ıyi seneryo. tabi bu seneryoda yeni tepe yok. olabilirde. EW den anlamasamda hep bır ikinci dalga sayımı seneryo bir kenarda oluyor.
bencede yeni zirve tepe seneryosunun oluşma ihtimali çok az.
peki senin 5.5 düzeltmesinin dibi nereleri olabilir.T..C
[quote=tutku;452524]ıyi seneryo. tabi bu seneryoda yeni tepe yok. olabilirde. EW den anlamasamda hep bır ikinci dalga sayımı seneryo bir kenarda oluyor.
bencede yeni zirve tepe seneryosunun oluşma ihtimali çok az.
peki senin 5.5 düzeltmesinin dibi nereleri olabilir.T..C[/quote]
5 bitti bizde 85475 de .
O bitti gitti...
Bizde yeni tepe için de ihtimalim sifir.
Temel olarak karşilayacak bir şey yok yeni tepeyi.
aşaği 5 liğin düzeltmesi demek istediğim.
xu100 86000 deki GAP i kapatir da düşe kalka.
VOB kapatirmi bilmem.
maksimmda 110 bine gider .
Dövizi iyi almişlar.
Herkeşin aysonu hesabı başka tabii.
Herkeş pozuna göre 2. çeyreği kapatçek.
Komik ama sali günü eldeki kısaları kapadim 86000 deki alişi iptal etmesem yarım log idim ki olduğum yönü mutlak fullerim
kurt ağbey de aynı gece 92 bin demişken
kısmet bir sonraki tura bekçez
MC bir bitsin
ağustos vade.93800 den kısaldım. tekrar uzamak için. tabi tutarsa.:)
14:30 mudu kurumsal MC
bireyseller bitti 14:00 da
92800 civarı beklerim PY yi
trendde 1000 puanlik tepkiler/düzeltmeler yeter der PY
[quote=tutku;452527]ağustos vade.93800 den kısaldım. tekrar uzamak için. tabi tutarsa.:)[/quote]
tekrar long. en iyisi gıbraşmamak.:D
benim sistem 926xy önemli der.
sonra 92300
poz kapatçem ya + makas yapiyor çakal
sabah attiğim kanal altını yokluyr zpot
bir dikkat ettiğim de vade sonu 2 kurum deutche ve işyat gün sonu kapanişina müdahale eder
ve bu iki kurum totali LONG şu an
çoğunluk düşeceğine inanmıor değil mi :)
[quote=altay;452530]benim sistem 926xy önemli der.
sonra 92300[/quote]
bende kısadayım . hadi hayırlısı.:)
[quote=Astatin;452532]çoğunluk düşeceğine inanmıor değil mi :)[/quote]
ben dahil çoğunluk inanmıyor. dönüşü olmazsa 84000 lere yolculuk başllamış olabilirmiki.:)
bu düzeltme olmali patron
c.4 olsa gerek yada c.3.4 daha bilem mümkün c.5 i var deha
850 den FLAT oldu yavru ayu
spot bakarım her zaman 92000 civarı 23,6 geri aliş ve yükselen kanalimiz kardeşçe sarilmiş
ama kalleş adamlar MC yaptilar ya yine
3. dalga
92750 kırılırsa 91975 pivot desteği var altına kayarsa bence yeni dib arayışına gidebilir.
haziran vade 93000 altına kaydı.:)
bunu yapti şimdiye değin.
poz alsam LONG olurum
ama
I am flat
GOLD için long aricem
92025 long ...
[quote=tutku;452534]ben dahil çoğunluk inanmıyor. dönüşü olmazsa 84000 lere yolculuk başllamış olabilirmiki.:)[/quote]
umarım 0lur.. haydeee....:D.lelele
sizde poz varmı ?
725 ile 875 ort full long
ehehehe.."tek bar yukarı " procekşın live...böğrüne de vurdukya pençe bayrağını...
ağustos vade 92500 tekrar uzun. 1100 puancık alıverdik.:D
[quote=altay;452542]sizde poz varmı ?
725 ile 875 ort full long[/quote]
[quote=Astatin;452544]ehehehe.."tek bar yukarı " procekşın live...böğrüne de vurdukya pençe bayrağını...[IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9457&stc=1&d=1372420353[/IMG][/quote]
ivit..resimdeki şekilde..amma şinci kavırladım... net poz algısı oluşana kadar trade
[quote=Astatin;452547]ivit..resimdeki şekilde..amma şinci kavırladım... net poz algısı oluşana kadar trade[/quote]
Hacı senin pozlar eyi yaw.
Faydalanmak isterim hızlı tradelerinizden.
artık şekilde 93000 üzerine atarak hızlı bir şekilde yukarı gitmeli.:)
[quote=Astatin;452480]60 dakikaya bakalım...Para Akışı ve Mom, zirveye yönelmiş şekilde ve trendleri yukarı..Yannız CCIların her ikisi de aşağı yönlü ve negatif uyumsuz.. Bu kombinasyonda genelde şu olur; çok hacimli bir bar ve L-H farkı görece yüksek olan bir bar gelir ve genelde yukarı gelir (devamında aşağı gidecekse de, yukarı gidecek sede).İşte o bar geldiğinde, indiklerin o bar sonrası durumu, devamın ne olacağı konusunda fikir verebiir..Kişisel görüşüm, o barın yukarı yönde geleceği..Sonrasına o zaman bakarık[URL="http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9441&d=1372403431"][IMG]http://www.voborsa.com/forum/attachment.php?attachmentid=9441&stc=1&thumb=1&d=1372403431[/IMG][/URL][/quote]
Grafın güncel hali..900 pian verdi son trade bereket versin..trend gücü göstergesi dengelendi 2 ye geldi...şinci eğer gırmızı pivot yvade_92775 yerelerine gelirse fiyat, şort mu açacağız yoksa lonkk mu bakacağız
[quote=altay;452548]Hacı senin pozlar eyi yaw.
Faydalanmak isterim hızlı tradelerinizden.
:)[/quote]
HAcı tavsiye etmem:p Ben de durumun özeti şu,
1) Tüm trend düşüşlerini, (hadi neyse %95 ini) alırım
2) Sonra o aldıklarımın %25 ini (bi aralar bu oran %90 dı) long trendde geri veririm
3) Trade e gelince... O is pis iş... Yönlendirici olmak istemem..Zaten anlık yazma imkanıda yok...
Zaten farkındasındır, ayu trnedinde, görece yükske emin olduğum pozisyonları şarkılı, şiirli, efsaneli savunurum..Ama trade dedinmi orda dur:o Son poza, "hemen kapatacakmış gibi veya ebediyen tutacakmış gibi" iki uç arasında anında gidip gelebilecek çelik sinir lazım...ki bende de yok..benim hatamla başkasısın hatası birleşirse karesel hata olur..
[quote=Astatin;452550]Grafın güncel hali..900 pian verdi son trade bereket versin..trend gücü göstergesi dengelendi 2 ye geldi...şinci eğer gırmızı pivot yvade_[B]92775[/B] yerelerine gelirse fiyat, şort mu açacağız yoksa lonkk mu bakacağız[/quote]
way**..biz laklak yaparken 92600 görüp geri dönmüşya la..ağustosda reşort ettim 725 yeresinden..
edit:725 deil 700 den vermişim