-
[quote=Kennym;153102]efg de ne almıs be .. napacak sa o kadar long la artık.. imf haberını bılıyo olabilirlermi tek baslarına kafa tutuyolar tum bogalara..[/quote]
onnar taze LONG değil hatta beleş sıfır maliyetli LONG diyebiliriz bile.EFG nin elinde bir ara 110 bine yakın LONG vardı bu çıkış trendi sırasında.çoğunu eritti bu kalanlar beleş mallar artık.
bence öyle yani.
-
bu bgc kim yahu sadist gibi 100 er lot 100 er lot alım giriyo :)
bırakla maynak pıyasayı dussun azcık ::::::::::::
-
-
satış baskısının a**..stop..gitti 500 puan karın 200 ..üwwwww
-
ralli ralli 60.500... .lelele
ee hadi 60.475 e de fit olurum..:)
-
[quote=negrolino;153090]yukarı çekmeden elindeki malları veremezler takas negatife dönebilir bii cinnett yeter banaa :)[/quote]
dedik oldu
-
Yarım saat dışarı çıkmıştım şimdi geldim, hayırdır bir haber mi var?
-
[quote=enorton;153109]Yarım saat dışarı çıkmıştım şimdi geldim, hayırdır bir haber mi var?[/quote]
yok yaa bildiğin PALA işte :D
-
20 dk da alışa geçti..
60 dk halen flat..60200 üstünde alışa geçebilir..
-
YILMAZ:"TURKIYE'NIN %3 YERINE %5-6 BUYUMESI ICIN MUTLAKA BIR KAYNAGA IHTIYACI VAR BU DA SIYASI BIR KARAR"
anlasacaklar galıba.. ayak yapmaya basladılar yada son bi gayret mal bosaltıyolar..
ıkı ucu boklu degnek.. ula tek sanıyede verdıler yukarıya zırt dıye.. ayıp yahu..
-
Erdoğan: Yeni İMF programının yakında olmasını istiyorum
-
59.825 LÖnggg..bol kazançlar!
-
[quote=Kennym;153112]ula tek sanıyede verdıler yukarıya zırt dıye.. ayıp yahu..[/quote]
He ya... Ula breakout oldu falan demeye kalmadı fırladı deyyus. Önceden alım stop'larını koymak gerekmiş... Şimdi ne alınır ne satılır. Alsan düşeeer, satsan çıkaaaarrr....
-
[quote=jerfin;153107]ralli ralli 60.500... .lelele
ee hadi 60.475 e de fit olurum..:)[/quote]
gel şunu 60.375'ten ver. 375-400den döner bu iş. üzülürsün :..:
-
[QUOTE=Astatin;153113]Erdoğan: Yeni İMF programının yakında olmasını istiyorum[/QUOTE]
ümük ümük diip duruyodu nasıl zırt diye döndün hemen erdoğan :)
-
-
Ulan arkadaş, bir FED başkanının sürpriz açıklamaları, birde IMF ile ilgili sürpriz açıklamalarda bir kere doğru tarafda yakalanmadım..bu ne kadersizlik yaw...
-
*TRİCHET,"IMF İLE DEVAM EDİP ETMEMEK TÜRKİYE VE IMF'NİN VERECEĞİ BİR KARAR" Haberin devamı...
OZAMAN SEN NE KONUŞUYON **
-
[quote=Astatin;153119]Ulan arkadaş, bir FED başkanının sürpriz açıklamaları, birde IMF ile ilgili sürpriz açıklamalarda bir kere doğru tarafda yakalanmadım..bu ne kadersizlik yaw...[/quote]
Al bendende o kadar.üüü
-
[QUOTE=unlimitted;153116]gel şunu 60.375'ten ver. 375-400den döner bu iş. üzülürsün :..:[/QUOTE]
bakalım artık umlimit.. dönüş gördüğümüz yerde şutlarız.. xu100 de 48.000 hedefli tobo var.. e zaten fdow'da da vardı tobo..:::
-
[quote=ÖZGÜR EFE;153120]*TRİCHET,"IMF İLE DEVAM EDİP ETMEMEK TÜRKİYE VE IMF'NİN VERECEĞİ BİR KARAR" Haberin devamı...
OZAMAN SEN NE KONUŞUYON **[/quote]
bizim .d.a.l.l.a.m.a...... muhabirlerden biri sormuştur...niye soruyosa
-
[QUOTE=Astatin;153119]Ulan arkadaş, bir FED başkanının sürpriz açıklamaları, birde IMF ile ilgili sürpriz açıklamalarda bir kere doğru tarafda yakalanmadım..bu ne kadersizlik yaw...[/QUOTE]
bence bunlar son cırpınısları adamlar tam kukla olmus be , bunları ceple arayıp hadı bı acıklama yapın fılan dıyolar herhalde bune boyle zırt pıt aynı seyı ısıstıp ısıtıp dıllendırılıyo..
-
[quote=Astatin;153119]Ulan arkadaş, bir FED başkanının sürpriz açıklamaları, birde IMF ile ilgili sürpriz açıklamalarda bir kere doğru tarafda yakalanmadım..bu ne kadersizlik yaw...[/quote]
asti bakıyorum da murphy ile tanışmışsın :D
-
[quote=ÖZGÜR EFE;153120]*TRİCHET,"IMF İLE DEVAM EDİP ETMEMEK TÜRKİYE VE IMF'NİN VERECEĞİ BİR KARAR" Haberin devamı...
OZAMAN SEN NE KONUŞUYON **[/quote]
hakikaten ya avrupa birliği merkez bankası başakanını mı germiş bizim IMF anlaşması.işe bakın la biz kimsenin etlisine sütlüsüne karışmıyoruz emme herkes bizim ülkenin işlerine burnunu sokma cürretini gösteriyor.
bi ALLAH ın kuluda çıkıp demiyorki yahu arkadaş sana ne? lavuk sen git kendi işine bak demiyor,diyemiyor...
-
laross..kocaoğlana söyle saldırsın..üwwwww.......
-
[QUOTE=Astatin;153127]laross..kocaoğlana söyle saldırsın..üwwwww.......[/QUOTE]
merak etme astatin bunlar iteleme yukseltişi
o yukselsın ben fırsat buldukca shortlamaya devam üüüüüüüüüüüü dj ile birlikte düşçek artık umudumuz şaban gibi oldu biraz ..
-
[quote=jerfin;153122]bakalım artık umlimit.. dönüş gördüğümüz yerde şutlarız.. xu100 de 48.000 hedefli tobo var.. e zaten fdow'da da vardı tobo..:::[/quote]
kafanı karıştırmak istemem ama, iş formasyonlara dökülürse dikkatli olmanda fayda var.
benim korelasyon kurduğum pariteler+indikatörler der ki, çıkış yavaş yavaş olur ama satış bi başlarsa, yangından mal kaçırır gibi olabülü.
2'li tepe mi ararsıııın, OBO mu ararsııııın, ne ararsan var. :..:
yine de yorumlarımın doğru çıkma olasılığı ekran başında olmadığım süre gözönüne alınırsa, %80'lere düşer.
e buraya gelmeden önceki yorumlarımda %100 haklı çıktığımı varsayarsak, %20'lik bi yanılma payım olabilir. :D:D
-
[quote=unlimitted;153125]asti bakıyorum da murphy ile tanışmışsın :D[/quote]
Freddy Murphy mi?:p
-
M.B. alenen IMF diyor demekki durum kritik,
o topu siyasi karar demekle hükümete attı,
bu durumda hükümette dayanacak bürokrasiden bir amca bulmuş oldu,
du bakalım ne olacak,
aslında 20milyar IMF kaynağı en az 50 milyar kaynak çıkışı demek, ama
buna karşılık günü kurtarıyor, fakat hükümet yarını ve yarınını düşündüğü için
tedirgin, bu kaynağa evet derse oy tabanını kaybetmeden erken seçime gitmesi
gerekli yani iki ucu boklu bu işin,
-
[quote=Astatin;153127]laross..kocaoğlana söyle saldırsın..üwwwww.......[/quote]
Takma çizik yukarı çıktı akşama kütletirler.:):)
-
Şortlar full....Bugün Şu VOB bir eksi kapatırsa -tercihan 58xxx-varya,,bu şortlarla arkama eyle bir yaslanırımki, Ancelina coli gelse umurum olmaz.......
-
[quote=excali;153130]Freddy Murphy mi?:p[/quote]
seni hala mı içeri almadılar:..::..::..:
tokoba mesaj nooldu:..::..:
-
[QUOTE=Astatin;153133]Şortlar full....Bugün Şu VOB bir eksi kapatırsa -tercihan 58xxx-varya,,bu şortlarla arkama eyle bir yaslanırımki, Ancelina coli gelse umurum olmaz.......[/QUOTE]
al benden de o kadar ama bı de yukselıs devam ederse yandıgımızın resmı..
ımf baskanını dovse erdogan kuzu keserım o derece :::::::::
-
-
[quote=Astatin;153134]seni hala mı içeri almadılar:..::..::..:
tokoba mesaj nooldu:..::..:[/quote]
Uzunn uzun.. ........ vıııy amaaaan .lelele
diye bir türkü vardı. O aklıma geldi birden..
Astii. Stopuna dikkat et. Pilav gitmesin..
-
Çıkış bekliyordum zaten ama bu da ayarı kaçırdı sanki. FDOW'da bişey yok, DAX uykuda, bu çıkışın tek nedeni olabilir, IMF haberi. Haber gerçek olmasa da piyasaya bir söylenti yayıldı kesin. Bakalım görelim.
-
bu bgc den suphelendigim kadar varmıs .. :) lopur lopur alım yapıyo
-
şu anda fdji ve zilli dax gündemimden çıkmıştır
longa geçtim hayırlısı olsun nihai karar gün sonu
-
[quote=Kennym;153139]bu bgc den suphelendigim kadar varmıs .. :) lopur lopur alım yapıyo[/quote]
Pala'nı hangi firmada çalıştığı belli oldu.... :)))
-
way**, way**...sabah kağıt üzerinde bir ara 650 puana kadar çıkan kar..şu an itibariyle ziro..bildiğiniz sıfır yani..way**