[QUOTE=hexen;65149]33400 yeresinden 1/2 short etim haftasona ole yatcayım eyer 33500 üstesinde olmasa eyer olur flat girceyim[/QUOTE]
eyer seyans sonra 32600....32800 yeresine gider yine realiz etceyim flat yatcayım.
Printable View
[QUOTE=hexen;65149]33400 yeresinden 1/2 short etim haftasona ole yatcayım eyer 33500 üstesinde olmasa eyer olur flat girceyim[/QUOTE]
eyer seyans sonra 32600....32800 yeresine gider yine realiz etceyim flat yatcayım.
[QUOTE=Astatin;65147]TOBO cular ve BO cular çıktı meydane..Aslında yönün ne olacağını tespit edebiliriz. 20 forumdaş pozisyonunu yazarsa hemen anlaşılır, VOB un yönünün ne olacağı :)[/QUOTE]
abka long, hexen ile Astatin short.
Spot 30 bugün de artı kapatırsa anomeli gereği pazartesi eksi kapatma ihtimali yükske. Bu anomeli haber, beklenti vsden arındırılmış sadece teknik bir anomelidir.
28.11.2008 16:52:16 CREDİT SUİSSE, TÜRK HÜKÜMETİNİN AÇIKLAYACAĞI EKONOMİK PAKET ÖNCESİNDE BANKA VE SEÇİLMİŞ SEKTÖR HİSSELERİNDE ALIM ÖNERDİ
Credit Suisse, bugün yayınladığı raporda, Türk hükümetinin yakın
zamanda Türk hisse senedi piyasasının kısa vadede olumlu etkileyecek
bir ekonomik paket açıklayacağına inandığını belirtti. Bu paketin,
IMF ile yapılacak bir anlaşmayla desteklenmesinin pozitif etkiyi
artıracağını ifade eden Credit Suisse, bundan Garanti Bankası ve
Vakıfbank başta olmak üzere tüm bankalar ile Tüpraş ve Turkcell ile
gibi şirketlerin olumlu etkileneceğini ifade etti.
Credit Suisse yatırımcılara başta bankalar ve seçilmiş sektörler olmak
üzere teşvik paketinden ve potansiyel IMF anlaşmasından faydalanacak
hisselerde alım yapılmasını tavsiye etti.
Foreks Haber Merkezi
[quote=VOBiX;65152]abka long, hexen ile Astatin short.[/quote]
sazan flat..benim duamı bekliyor
[QUOTE=Astatin;65155]sazan flat..benim duamı bekliyor[/QUOTE]yapacak mısın? Bugün yarım gün çalışacaklar onu da dikkate al.
geceye longlarla giriyorum..
Astatin de flat 250.. haftasonu parası olsun
Ben de uzun giriyorum...
[quote=VOBiX;65156]yapacak mısın? Bugün yarım gün çalışacaklar onu da dikkate al.[/quote]
yok zaten içimden gelmiyor..o olcağı zaman hissettirir..içim kıpır kıpır olur..basarım şortu..peşinden 750 puan ters yesem umurumda olmaz çünkü bilirimki göçecek..öyle kıpır kıpır bir şey bir tat bir ten bir dokunuş..değişik bişeyyani..hissetmem lazım :)
herkese selam
bende haftasonuna short.
33400 malyet shorts tutyorum haftasona shorts gryorum