[quote=hexen;65162]33400 malyet shorts tutyorum haftasona shorts gryorum[/quote]
halay ekibini kuralım o zaman..2 kaldıraç short 2oo den tekrar
Printable View
[quote=hexen;65162]33400 malyet shorts tutyorum haftasona shorts gryorum[/quote]
halay ekibini kuralım o zaman..2 kaldıraç short 2oo den tekrar
200den short..
175 den takviye ... olduk 3 kaldıraç
[QUOTE=lwarrior;65145]fiyat uyumsuz..düzeltme gelmesi lazım ama herşey olması gereken gibi değil neticede :)[/QUOTE]
Bugün yine yayı gerdikçe gerdiler. Şimdi uyumsuzluğa kimse bakmıyor pazartesi akşam üzeri de uyumsuzluk yüzünden düştük diyebiliriz belki. :)))
1/2 kısaldım 33275ten haftasonuna.
iyi tatiller abilerim
Haftasonuna flat kalayım dedim tırstım, uzun kapadım, spot kapandıktan sonra yurtdışı düşer, uzakdoğu pazartesi sabahı dağılır, haftaya kötü başlarız gördüm, kısada kaldım, pazartesi şööyle %-4 veya -5 düşen spot 30 olabilir diyorum, iyi tatiller.
[quote=sentinus;65166]Bugün yine yayı gerdikçe gerdiler. Şimdi uyumsuzluğa kimse bakmıyor pazartesi akşam üzeri de uyumsuzluk yüzünden düştük diyebiliriz belki. :)))[/quote]
dediğim gibi sadece bir bilgiydi..yoksa ne zamandır bakmıolar bu bir gerçek..gitsinler bakalım..nasılsa geri gelecekler..her çıkışın bir inişi muhakkak var ;)
herkes kısa girmiş..zaten sanko net 1500 kısa yapmış..herkese iyi akşamlar
Sayın Hexen tavsiyeleriniz risk kontrolu için çok faydalı paylaştığınız için teşekkürler neden kısa girdiğinizi merak ettim ben uzunum sistemler gereği saygılar
hexen, furkan, astatin, bull market,sentinus,bgungor,follow : BO
abka,queen :tobo
20 örnekleme çıkmadı
bir ulke dusunun kisa vadede girdigi krizin buhrana donusmemesi icin haldir haldir para ariyor ve piyasalari bu beklentii satin aliyor buraya kadar tamam aklim erer
peki ya beklenti bitince ??