MORGAN STANLEY, "TAYVAN HİSSELERİ GELECEK YIL SONUNA KADAR YÜZDE 15 ARTABİLİR" Haberin devamı...
** tatvanda ne hissesi varmış diyorum ** tayvanmış *q
Printable View
MORGAN STANLEY, "TAYVAN HİSSELERİ GELECEK YIL SONUNA KADAR YÜZDE 15 ARTABİLİR" Haberin devamı...
** tatvanda ne hissesi varmış diyorum ** tayvanmış *q
[URL="http://img24.imageshack.us/i/screenhunter1xh.jpg/"][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/2838/screenhunter1xh.jpg[/IMG][/URL]
5 liğe bak Asti .:):)
[QUOTE=selçuklu;153028]önce gapini doldursun endeks .. hhehe:D:D
[URL=http://img195.imageshack.us/i/adszqu.jpg/][IMG]http://img195.imageshack.us/img195/4937/adszqu.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE]
.brv Saatlik ve günlük bazda gap doldu.
:cool:[quote=Larossıan;153184][URL="http://img24.imageshack.us/i/screenhunter1xh.jpg/"][IMG]http://img24.imageshack.us/img24/2838/screenhunter1xh.jpg[/IMG][/URL]
5 liğe bak Asti .:):)[/quote]
yemişim sistemi laross..sistemde neymiş...uymadıktan sonra ha var ha yok...sadece yapıştırıp peşinden zırlamaya yarıyo **... :..:
sende kopmuşun disiplinden.. sistem alda biz kalda..süper olmuş
yALNIZ şimdi burdan hemen bi açıklama haberi patlatıp 5 dakikada 2000 puan yapıp 62500 zirve de göstebilirler... Kısa olsam stoplarımı yakın bi yere koyardım..
İlk defa Stopsuz LONG um.. o kadar sağlam yerden bilgi aldık ki.
Bugün 59000 e bile düşse umrumda değil. Pozisyonumu bozup riske etmeyeceğim.......
Nasıl olsa anlaşacağız... Nasıl olsa 63000-65000 aralığını göreceğiz...Ve ordaaan ben satacağım.... O zamana kadar kendime işlem yasağı koydum..
Forex le ilgileniyorum. 997 ve 1001 den altın alarak 100 usd mı 300 usd yaptım )):):):)
:):):)):
Altın da 1200 i görecekmiş. Kim söyledi bilin bakalım ??
alsata girdim .. son poz .. 300 ort kısa .. ana yön yukarı ama bence ..
sana yanımıza gel dedik sabah dimi asti..:(
05.10.2009 15:18:54 HİSSELERİN GELECEK HAFTA AYI PİYASASI SÜRECİNE DÖNMELERİ BEKLENİYOR- STRATEJİST
Valuenigine.com baş piyasalar stratejisti Richar Stuttmeier, hisse
senedi piyasalarının geçen ay görülen temel dönüş noktasının ardından
16 Ekim'de ayı piyasası trendine dönmesinin beklendiğini söyledi.
Stratejist, "Mart ayından bu yana gördüğümüz ayı piyasası ralli'si
sona eriyor. 23 Eylül'de ve 16 Ekim'de haftalık grafiklerde iki temel
dönüş noktası günü görünüyor. Bu günler yoluyla uzun yıllar sürecek ayı
piyasası doğrulanabilir" açıklaması yaptı.
Suttmeier, ayrıca "06 Mart'ta hisse senetleri ultra ucuzdu. Ancak
şimdi her 9 sektörden 5'i aşırı değerli" diye konuştu.
Foreks Haber Merkezi
[quote=jerfin;153182]ben çıktım, yeter bu kadar.. cuma günkü zararı fazlasıyla çıkardık...[/quote]
25 puanla ıskalamışım. gerçi 15 kontrat dönmüş 425'ten. fasülyeden o da. :D
ama 475te diretmediğine sevindim. ;)
[QUOTE=selçuklu;153188]alsata girdim .. son poz .. 300 ort kısa .. ana yön yukarı ama bence ..[/QUOTE]
evet patron ana yön yukarı... dow bir dip daha yaptıktan sonra 10.000 e fişeklemeli...lelele
[quote=sazan;153171]::: Yemişim EW'yi. IMF bir yana EW bir yana.[/quote]
[quote=Astatin;153181]sistem derseleri garfikli gösterim;
1) Sistemciyi çarpma ve disiplinden koparma yeresi
2) Sİstem alda kapamasına ve fiyatın 400 puan geri gelmesine rağmen alda kalması ve kimine göre süper fırsat yeresi
3) Geçmiş olsun hala uyuyormusun yeresi
[IMG]http://i34.tinypic.com/2ec2g6h.jpg[/IMG][/quote]
Sazan Patron,
Haftasonu şu 1 yeresindeki bug ı çözdüm...Çözmekte senin fi tarihde bahsini ettiğin "f*ck fixed values" (tabir bana ait) ve diğer bir iki husus yardımcı oldu ilk aşamasında..vesile ile teşekkür edeyim bir kez daha...
bugunku hedeflediğim kazancı piyasadan kopardım ve artık paydos gayri savolun varolun arkdeşlar :::
ahanda 1 dk sat verdi .. şelale şelale şelale şellale .. %5 düşeriz tahminim ..
[QUOTE=unlimitted;153191]25 puanla ıskalamışım. gerçi 15 kontrat dönmüş 425'ten. fasülyeden o da. :D
ama 475te diretmediğine sevindim. ;)[/QUOTE]
baktım grafa sabahki 60.475 de olan direnç kanalı aşağı kaymış, senin dediğin seviyelere gelmiş.. kalanını 325 den postaladım hemen..:))) tebrikler bu arada..+.
[quote=Larossıan;153175]Neyse yakaladık Asti önemli değil.:D[/quote]
longmu yaptınüüü..ben cesaretedemedim..üüüel gitmediüüüüüü iyiki de gitmemiş
asteton patron .. ver küsküyü .. - %5 kapatalım ..
59850 uzun 60400 kapa izle kenarda uzun poz azaldı takascılar baksın
[QUOTE=jerfin;153182]ben çıktım, yeter bu kadar.. cuma günkü zararı fazlasıyla çıkardık...[/QUOTE]
işte benim kadınım ::: (yanlış anlaşılma olmassın adamım dimek istedim yuani dişi tredarin hassı en dimek istedim gayri :::
alcen kaçcen yeter bukaddder deycen yatcen keyfie bakcen :::
küskübar geliyo küskübar .. satım çılgınığı bekliyorum ..
5 lik flat.
[quote=selçuklu;153198]asteton patron .. ver küsküyü .. - %5 kapatalım ..[/quote]
walla aptron bende hal kalmadı.. :)demirciye sor..onda vardır...bu piyasada sadece ekstremlerde işlem yapmak lazım..yoksa, her yükselişte way IMF mi oluyor, yada her düşüşte wayy IMF mi olmuyor DJ Mi çökecek psikolojisi ile iş yapmak zor
61000 üzeri kapatrız..yada 58000 altı :) :)
59.825 altına kaymadığı sürece şortlar arkaya yaslanmaya müsaade etmez. :)
ama oranın altına kayar da az kalırsa, şortların dadundan yinmez. :..:
vay a* . düşmedi .. kötü oldu .. yatay bana yaramaz .. kucağa alırlar ...
Bu arada Selçuklu Patron,
Seni bir kez daha teprik ediyorum, hatta mega teprik ediyorum, hatta şövalye ilan ediyorum hatta devlet nişanı ile ödüllendirilmeni teklif ediyorum...Süper trade desin 1 haftadır..pardon ceylan trade de....:) walla pıravo...
Not bence 62000 kapatrızı
[quote=Astatin;153207]Bu arada Selçuklu Patron,
Seni bir kez daha teprik ediyorum, hatta mega teprik ediyorum, hatta şövalye ilan ediyorum hatta devlet nişanı ile ödüllendirilmeni teklif ediyorum...Süper trade desin 1 haftadır..pardon ceylan trade de....:) walla pıravo...
Not bence 62000 kapatrızı[/quote]
Ben 63400 bekliyorum Asti..:rolleyes:
60 dklık al verdi amma, üst boll band pek bi aşağı eğimli, onun bskısı ile geri çekiliyor ama 59750 üzerinde kaldığı sürece verir ayarı yukarı
stress oldum a* .. flat .. kave içelim .. arkaya yaslandım flatt ..
[quote=larossıan;153208]ben 63400 bekliyorum asti..:rolleyes:[/quote]
63700 :)
isyatırım bir garip oldu bugün
ççoook feci alacaklar
[quote=jerfin;153192]evet patron ana yön yukarı... dow bir dip daha yaptıktan sonra 10.000 e fişeklemeli...lelele[/quote]
11.000 dedi ama ölçü tutar mı bilmem ))
[quote=Astatin;153213]ççoook feci alacaklar[/quote]
aman laros..test yapıyorum sadece, günün ters indikatörü olabilecekmiyim diye :) ben flatos...
[quote=larossıan;153208]ben 63400 bekliyorum asti..:rolleyes:[/quote]
[quote=astatin;153211]63700 :)[/quote]
64000 :d
ters indikatörlük testine devam...
- Londa olanlar kapadı
-Şortlar patlatıldı
- Şortlar daha yukarından eski longularında katılımı ile tekrar açtırıldı..
demekki yukarı :)
flatte yaramadı bana iyice stress oldum .. ... 150 uzun ..
[quote=VOBiX;153216]64000 :d[/quote]
kim ne derse 100 puan fazlası
[QUOTE=Astatin;153219]kim ne derse 100 puan fazlası[/QUOTE]
65575...lelele
saatlik spot boll üst banda gelirse stresim geçer .. a* .. hehhe:D
Bugün çok kötü rüyalar gördüm, içimde de acayip bir sıkıntı var... Allah sonumuzu hayır etsin...