5 poz da Short 33,250 benden
Printable View
5 poz da Short 33,250 benden
[QUOTE=abka;65157]geceye longlarla giriyorum..[/QUOTE]
Tek ay çift ay performansına göre bu ay nasıl geçti?
aslında 20 örneğe gerek yok, diğer forumdaki ters indiktör rkadaşın pozisyonunu bilsek yeter :) :)
daha yeni baktım..vob da ciddi negatif uyumsuzluk var(saatliklerde)..yani kısaların lehine.sisteme uyacagım demeseydim büyük ihtimalle en azından flat girerdim..ama sistemlar al da ..uzun girdik..bakalım ne olacak..
[QUOTE=VOBiX;65176]Tek ay çift ay performansına göre bu ay nasıl geçti?[/QUOTE] net 7.200 puan kar var..23 kısa 23 uzun yapılmış..ama artrık 15 dak sistem kullanıyorum(son 3 gündür)..
[QUOTE=QUEEN;65172]Sayın Hexen tavsiyeleriniz risk kontrolu için çok faydalı paylaştığınız için teşekkürler neden kısa girdiğinizi merak ettim ben uzunum sistemler gereği saygılar[/QUOTE]
5 dakk 15 dakk gun system long signalde
amma benim system dışta baktıyım tade icun kullandıyım teknik graf hedef deyerde ondan 33500 asayasında düsme potansı net olan yer olyor..
bundan direnc yeresinden short etmem gerekyor ....
33500 yeresinin önem nedeni ne ?
33500 yeresi 38xxx yeresi potans accak kapı
amma kırılmasa nolur ?
kırılmassa min 30800 yeresi max 25000 yeresi potans kapı acar..
bu graf sevyesi sevyesine uyarsa ona gore harket etceyim
ondan haftasona 33400 yeresinden malyet short yattım
ama 20 milyar dolar kredi gelsin en az %+5 ile açarız. neyse ben gider.
[QUOTE=Astatin;65177]aslında 20 örneğe gerek yok, diğer forumdaki ters indiktör rkadaşın pozisyonunu bilsek yeter :) :)[/QUOTE]
Onu bunu bilmemde, şu son iki gün bana hikayeden gibi geliyor, pazartesi meşhur 31000 i görerek yada yaklaşarak bir açılşış olabilir vobda, bundan korktuğumdan kısa, yoksa şu iki günün muhasebesini yapma ihtiyacı duymasaydım başarılıydılar, nede başarılıydılar? yukarı trend var göstermekte usta bunlar, göz boyamada başarılılar diyorum, son kararımı verirken böyle düşündüm, saygılar.
[QUOTE=follow;65174]bir ulke dusunun kisa vadede girdigi krizin buhrana donusmemesi icin haldir haldir para ariyor ve piyasalari bu beklentii satin aliyor buraya kadar tamam aklim erer
peki ya beklenti bitince ??[/QUOTE]
Mantık aramamak lazım biliyorsunuz 27000 den mal aldılar bunlar ne zaman çıkmak isterlerse böyle düşünmek daha mantıklı geliyor Ekonomiyle birebir uyar diyemeyiz borsaya zamanlamayıda onlar yapar bu dowdan bişey çıkmaz bugün pzt sabah belli olur yinede çok gap olacağını sanmam
[QUOTE=QUEEN;65183]Mantık aramamak lazım biliyorsunuz 27000 den mal aldılar bunlar ne zaman çıkmak isterlerse böyle düşünmek daha mantıklı geliyor Ekonomiyle birebir uyar diyemeyiz borsaya zamanlamayıda onlar yapar bu dowdan bişey çıkmaz bugün pzt sabah belli olur yinede çok gap olacağını sanmam[/QUOTE]
27000 den mal filan almadilar tam tersi herifler short actilar ve kapamadilar
ANCAAAAKKKKKK
acilan shortlarin karsiliginda SPOTTA MAL ALARAK hedge ettiler
mesela shortta olan kurumlara bakin son 2 gunde spotta ciddi alim yaptilar
cunku actiklari shortu kapamaya calissalardi o panikle 35-36 i gorurduk
adamlar uyanik ancak su varki bence bir asagi daha denenecek ve bu sefer shortlari kapayip gercekten mala donmus olacaklar
izleyip gorelim:..::..::..:
[QUOTE=follow;65184]27000 den mal filan almadilar tam tersi herifler short actilar ve kapamadilar
ANCAAAAKKKKKK
acilan shortlarin karsiliginda SPOTTA MAL ALARAK hedge ettiler
mesela shortta olan kurumlara bakin son 2 gunde spotta ciddi alim yaptilar
cunku actiklari shortu kapamaya calissalardi o panikle 35-36 i gorurduk
adamlar uyanik ancak su varki bence bir asagi daha denenecek ve bu sefer shortlari kapayip gercekten mala donmus olacaklar
izleyip gorelim:..::..::..:[/QUOTE]
Evet follow usta, spot 30 için 31000-32000 aralığına kadar alınan malları ne yapacağız demeye başladıklarında, düşüş devam eder, yok haftaya beklentiyi ısıtmaya çalışırlarsa, yine bu aralığa düştükten sonra alım yapmalarını beklerim, fakat beklenti beklentiyse gerçekten, yoksa haftayada bekler kalırlarsa bayram tatili gelip çatacak, o zaman malda bayram tatili pek hoş olmaz bence, saygılar.
[QUOTE=catedral;65109]X100 için 24800 civarı kritik bölge.. Altında long yada hissede kalmak çok tehlikeli.[/QUOTE]
X 100 de 24800 kırılmadı.. Bir önceki mesajımdaki gibi 32.200 test edildi..
Gece pozisyonu için takib ettiğim sisteme göre haftasonuna long girildi . Dow bugün için beklediğim düzeltmeyi erken kapanacağı için seans içinde yatayda yapabilir.