-
Ben kimseye yazılarımı zorla okutmuyorum burada, kafasına silah da dayamıyorum, üstelik pozisyonumu takibedenlerede şiddetle aman ha, sakın benim pozisyona bakmayın diyorum, sık sık pozisyonumu dikkate almayın diyorum zaten, bu iş böyle, çoğu zaman hiçkimsenin pozisyonuna bakmam, iki haftadır dikkatimi çekene yazıyorum ve gerekli cevabıda o kişiden alıyorum, diğer şahıslara afedersiniz ne oluyor anladıysam arap olayım:)
Forumda ceza gerektirecek bişey yaparsam önce kendim üzülürüm, bu yüzden karşı tarafa hakaret etmem en azından, yorumlarım tamamen o anda ne düşünerek hangi pozisyonu aldığımı belirtmek açısından yazarım, benim stilim böyle, yoksa millet bana bakıpta poz alsın diye yazmam, yada beğenmeyenler bana hakaret etsin diye yazmıyorum, sanırım kimse hakaret duymak için yazmaz, herkes kendi bildiğince katılım yapıyor.
Ben kendi çapımda mutlu ve huzurluyum:)
Umarım herkes bu foruma yazdıklarından dolayı mutludur, herkese iyi tatiller saygılar..:)
-
benim anlamadigim bir nokta var INSANLAR BURADA NEYI PAYLASAMAZ VE NEYI PAYLASAMADIKLARI ICIN KUFUR EDERLER BIRBIRLERINE??
bakin arkadaslar forumumuzda yasaklilar listesi diye bir hizmet var
yani begenmedigin hosuna gitmeyen insanlari banliyorsun sonsuza dek onunla muhatap olmuyorsun bu kadar BASIT
aslinda resmen doganin seleksiyonu gibi isleyen bir sistem bu
antipatik olan birisini herkes banlerse ve bu insani kimse okumazsa ve dolayisiyle cevap yazmazsa o insanda belli bir sure sonra ceker gider
mesela benim listemde olan 2 kisi var
birisi ortak gecmisimize serefsiz diyen kanarya arkadasimiz
digeride turkce anlamayan devamli cokus haberleri pompalayan ve insanlarin zararlariyla alay eden SU AN NOSTALJIDE YASAYAN KAYAHAN ARKADASIMIZ :):):)
bu 2 arkadastan haberi olan varmi,goren varmi?? okuyan varmi??
yok !!cunku bu insanlar okunmuyorlar okunmayinca cevap alamiyorlar
BELLI BIR SURE KENDI KENDILERINE YAZIP SONRA KAYBOLUP GIDIYORLAR
benim yasakli listemde olmayan ne ruh hastalari geldi gecti buradan soyle biri hafiza tazeleyin
kimse kimseye kufur etmesin ortami germesin
ayni elek gibi zaten burasi devamli birilerini eliyor kendi icinde
herkese kolay gelsin saygilar
-
Sayın Mordak'ın Sayın Bull Market için sarfettiği lafları luzumsuz,gereksiz,ve anlamsız buluyorum.
Ben bildim sen bildin diye bir şey mi var.
Ne luzum var bunlara.
Sevmiyorsan beğenmiyorsan,bunu kendi içinizde tutmanız, ve diğer insanlarla paylaşmamanız gerekir,kişisel hakaretler olmadığı sürece...
Sevmiyorsanız akşam evinize davet etmezsiniz,birlikte çay içmezsiniz,bu hakkınız mevcut,ama bazı dostlarımızın tahminleri tutmuyor diye ağır hareket de bulunulmaz.
Benim tahminlerimde tutmuyor 2 aydır. Bana da mı küfür edeceksiniz Sayın Mordak...
Herkesin dönemi vardır.Bazen iyi gider, bazen kötü gider, üstelik bunun da bedelinin kazanarak veya kaybederek öder...
Yapmayın Lütfen, çok ağır sözler sarfetmişşiniz.
Sevgiler...
-
lutfen yazmaya da devam edin sn. bull market. herseyi bir kenara birakin, bilgisayar basinda kismen yalnizligimizi paylasiyoruz. ve istedigi sekilde spekulasyon yapmak da herkesin en dogal hakkidir diye dusunuyorum...
-
[QUOTE=teo;65236]Sayın Mordak'ın Sayın Bull Market için sarfettiği lafları luzumsuz,gereksiz,ve anlamsız buluyorum.
Ben bildim sen bildin diye bir şey mi var.
Ne luzum var bunlara.
Sevmiyorsan beğenmiyorsan,bunu kendi içinizde tutmanız, ve diğer insanlarla paylaşmamanız gerekir,kişisel hakaretler olmadığı sürece...
Sevmiyorsanız akşam evinize davet etmezsiniz,birlikte çay içmezsiniz,bu hakkınız mevcut,ama bazı dostlarımızın tahminleri tutmuyor diye ağır hareket de bulunulmaz.
Benim tahminlerimde tutmuyor 2 aydır. Bana da mı küfür edeceksiniz Sayın Mordak...
[B]Herkesin dönemi vardır.Bazen iyi gider, bazen kötü gider, üstelik bunun da bedelinin kazanarak veya kaybederek öder...[/B]
Yapmayın Lütfen, çok ağır sözler sarfetmişşiniz.
Sevgiler...[/QUOTE]
sn. teo durumun içeriğine bakarsanız zaten olay sen bildin ben bilmedim olayı değil....tabiki bu piyasada yanılmalar terse gelmeler olacak....kim düzenli bir şekilde her zaman bilebilir ki?
zaten burada bir çok arkadaşımız fikir ve düşüncelerini yazıyor,paylaşıyor.....
ama tutar ama tutmaz....ama doğru ama yanlış....
ben bunlara zaten bir şey demedim.....
benim demek istediğim arkadaşımızın önce bir tarafa abartması daha sonra çok kısa süre içerisinde tam ters yöne abartması ve bunun sürekli devam etmesi....(tabiki çok kısa süreler içerisinde poz değişimi ve yön değişimi olacaktır, vob sonuçta ama demek istediğim bu değil).....
yani bir önceki öngörümde sanırım yanılmışım şimdi bu durumda artık böyle düşünüyorum deme gereği bile duymadan sanki son yazdığı aynen diğer yazdığının devamı gibi olduğundan yada son yazdığı yok olmuş gibi davranmasıydı...birde abartılar var.....
arkadaşımızın yazdıkları beni zaten ilgilendirmez....fakat olurda bir yatırımcı dahi abartmalardan etkilenir zarar görürse diye düşündüm...ama yanlış düşünmüşüm demek ki.....
evet yazdıklarım ağır kaçmış olabilir fakat küfür etmedim....sadece düşüncelerimi yazdım.....
amacım kimseyi üzmek yada kırmak değil sadece biraz daha tutarlı olmak adına yazmak istedim....paylaşımların biraz daha ayağının yere basması ve en azından bir tarafa bağlanarak yapılmasını düşündüğümden....
sanırım amacıma ulaşamadım ve biraz sert yazdığım için kırıcı olmuş....
dediğiniz gibi zaten herkes aldığı pozisyonun bedelini kendi öder ve ödülünü kendi alır.....
sanırım en güzeli hiç bir şekilde yorumda bulunmamak,karışmamak...yazan yazsın....
forumuda gereksiz işgal etmişim.....kusura bakmasın diğer arkadaşlar.....
iyi günler.........
-
vob 100 bin olcak delikanlı varsa aranız da çıksın bana da sövsün ya da tek kelime laf etsin. isteyen yazar istediğini red listesine ekleyin olur biter. adı üstünde forum. isteyen istediğini yazar.
-
Şahsıma karalama amaçlı yazıyı yazan aptal vede ÖKÜZ şahıs ceza almamış, inanamıyorum, öküz demek aptal demek hakaretten sayılmıyor demekki, benim açımdan dahada üzücü olan budur, fakat anlayacağı dil bu olduğundan bende bu kelimeleri kullanarak yanıt vermek durumunda kaldım, ceza almayacağım ya nasılsa..
Üstelik yazısındaki her bahsettiği konunun mesnetsiz dayanaksız yazıldığınıda ispatlayabilirim, bunlara gerek duymak istememiştim, fakat bu öküze ceza verilmediyse gerek duydum şimdi, rahat rahat forumda yazacaksa bazı saçmaladıkları olayların gerçeğini bilsin..
Aptal herif MORDAK, sana burada kimsenin avukatlığını yapmak gibi bir görev düşmez çünkü aptalsın, yazında şu satıra bak.
[quote=mordak;65194]
birde senden sistem isteyen yatırımcıya tavrına bak......sistemi nereye koydum bilmiyorum...
adam sana abi demiş bari bu adama masal anlatma......
umarım artık utanırsında saçma sapan yorumlar yapıp insanlara gereksiz ümit ve umutlar vermezsin....
bu arada senden yardım bekleyen insana eğer tabi varsa dediğin sistemi yolla....yoksa arada sıkıp da...sonra ya bende şuan yok falan ayağı yapma.....dürüst ol kardeşim...
...[/quote]
Sen nereden biliyosun benim sn. negrolino ya sistemi verip vermediğimi ÖKÜZ, şimdi negrolino çıkıpda, bull market abi bahsettiği sistemi bana bir gün geçde olsa verdi dese, hatta para bile kazandım, ona akşam namazında dua ettim dese, ÖKÜZ ler gibi yırtınmaya devam edecenmi burada aptal şey.
Sn. negrolino rica ediyorum söylermisin, ben sana ayakmı yapmışımda bu ÖKÜZ herif tutup senin adına bana hesap soruyor, kim oluyor bu aptal ? sırf forum görsün bu adamın saçmalıklarını, milleti yanıltma çabalarını diye rica ediyorum, başka amacım yoktur.
Bitmediiii.
[quote=mordak;65194]
yaz hele yaz ya....ispat et....eğer seni okuyan biri dahi varsa ki inanmam...anca yenileri avlarsın sen ve senin gibiler....
hala üstüne alınmaın değil mi....ama anlayazsın ki.....anca millete laf atarak mesajlarına cevap alabilirsin.....
ama artık böyle değil...aha ismini yazıyorum.....BULL-MARKET---anca destek aldığın adamlara güven sen...senin varya hemşerin sanırım vobtrader destekçin olmasa sen yoksun...yat kalk ona dua et...adam gene seni saygın kılmaya çalışıyor ama sen hala devam ediyorsun o adama bile saçma tavırlara....
yeter ama yeter artık...
KARDEŞİM [B]TUTARLI BİR ANALİZ YAP.........[/B]
lütfen dönme dolap olma....
[/quote]
İşte almışın vobtrader danda cevabı, ben kimseden destek almam, sor burada vobtrader a, bulut a, ki onlar bull market e karşılıklı veya karşılıksız destek veriyoruz diyeceklermi, ben onlardan alacağım destekle iş görecek ve buraya yazı yazacak adam değilim, herkesin parasıda gücüde kendine, ama senin gibi öküzler uydurup uydurup böyle adam karalamaya kalkışmıyormu işte onu açığa çıkarttığım için destek verirler bu şahıslar, buna eminim, aptal şey, sen kimsin forumda herangibirinin kime destek verip vermediğini biliyorsun, yada biliyormuş gibi yalan yanlış şeyler yazıyorsun. olmayan şeyleri kafandan kurup ÖKÜZ lüğüne hitabetmem için elinden gelen şekilde karalama yazısı yazdın, cezada almadın, bakalım şimdi dönme dolap kimmiş öğreneceğiz, bu kadar rezaletin üstüne yüzseksen derece dönecenmi merak ediyorum, işte yazıların, işte avukatlığını yaptığını sandığın adam, işte sataştığın adamlar burada bu forumdalar hep.
Bitmediii, ben unutmadım unutmamdaaa..
[quote=mordak;65194]
ha bu arada unuttum sevgili bull market eğer yüzleşmek istersen yolladığın mesajlara dair ben hazırım...hepsini bulur yollarım...
ama yok ben hata yaptım dersen ki her insan yapar...bir daha deli dana yorumlar olmadan devam dersen....bende sana helal olsun derim....ve tüm dediklerimi geri çekerim...
tabi sende böyle bir olgunluk varsa....
iyi geceler...[/quote]
Bemim yorumlarıma deli dana yorumlar olarak nitelemişsin, ama kendininkini benimkinden üstün tutup çok iyimiş gibi birde hata yaptığımı kabul edersem beni affedecekmiş gibi tepeden bakmışsın olaya.
Bu ne kendini beğenmişlik öyle ÖKÜZ, sen kimsin beni affedecen, helal olsun diyecen, yok dediklerini geri çekecen, çekmeee.
Yüzleşmekmi istiyorsun? aha sana aşağıda koordinatları gösterebileceğin bir resim veriyorum.
[IMG][URL=http://imageshack.us][IMG]http://img122.imageshack.us/img122/6742/kamaaletiar1.png[/IMG][/URL][/IMG]
o tişörtü kendi sırtındaymış gibi algıla ve koordinatları söyle neresi kaşınıyorsa biliyim, buluşma yeri adresi ve resminide sen koy, gerçekten yüzleşeceksek bileyim isitiyorum? ama ne olur meydan okuyup da kaçma ÖKÜZ lüğünü yapma, yüzseksen derece dönme, dönme dolap olma, yazından anladığım kadarıyla dönme dolaplıktan hoşlanmıyorsun, hodri meydan, dönde göreyim seni, aha sana yüzleşme fırsatı, bendeki yüzleşme olgunluğunu gördün oldukça dolu dolu..
-
Durumun içeriğini çok bilen kişi gibi millete yalan yanlış yazılarda yazmış, caza almayınca yazacak tabii, işte durumun içeriğini şimdi herkes görecek, o zamanda yazabilecenmi durumun içeriğini bakalım..
-
Sn. bull market, belki de moderatorler hafta sonu tatilini yapmaktalar o yuzden bakamadilar foruma, bilmiyoruz yani ceza var mi yok mu ? Bence iki taraf olayi ozel mesajlar vasitasiyla aralarinda halletsin.
Ikinizde ceza alabilirsiniz bilemiyorum.
-
Bu adam kendi kendine görevler yüklemiş, saçmalayıp duruyor, üstelik hakaret yazılarıyla, yönetime bu durumu şikayet ettim, hala ona buna konu hakkında durumun içeriğini öne sürerek yazılarına devam etti, kullandığı uslupta yüzleşme yazısı yazdım, forum sakinlerinden özür dilerim, ama hakedilmeyen saçma sapan yazıların kime ait olduğunu herkes bilsin istiyorum, başka amacım yoktur.
Tamamen kendi kendini doldurup yazanada ilk defa rastlıyorum, üstelik bunuda kendine verilmiş bir hak gibi gördüğü ortada, bu hakkı hala kendinde bulabilecekmi merak ediyorum, saygılar..
-
[QUOTE=Malix;65245]Sn. bull market, belki de moderatorler hafta sonu tatilini yapmaktalar o yuzden bakamadilar foruma, bilmiyoruz yani ceza var mi yok mu ? Bence iki taraf olayi ozel mesajlar vasitasiyla aralarinda halletsin.
Ikinizde ceza alabilirsiniz bilemiyorum.[/QUOTE]
İyide sn. hellim bu şahsın yazısını tutup benim özelime koymuş, ceza verme yetkisi yokmu hellim in? ben zaten okudum o yazıyı, neden benim özelime tekrar gönderiyor ki? ne yapıyım böyle kendi kendine uyduran adamın yazısını ben, haftasonu ama görmüşler işte, saygılar..
-
Forumuda gereksiz yere işgal etmişim, kusura bakmasın diğer arkadaşlar diyor bide utanmaz adam, biz ne olacağız okadar saçmalığından sonra, b.k at ondan sonra millete yazı yazıp kendini akla işte o b.klandı herkesten kusura bakmamalrını dile olacak iş değil yaaa, kan beynime sıçradı yemin ederim, yerimde duramıyorum dönüyorum dönüyorum forumun bu adamı kendini haklı çıkaran saçma sapan yazılar yazmasına devam ettiğine ve en önemlisi müsade ettiğine üzülüyorum bir taraftanda, o zaman banada müsade demek değilmi? herkese müsade demek değilmi? bi yanlışlık olmuştur inşallah demekten başka bişey yapamıyorum şu anda, saygılar..