[QUOTE=Larossıan;153343]Çok naziksin Vobix vede çok kaliteli.[/QUOTE]
62000deki sattan öne bulsam daha iyi olacakmış.
Asti bak sizin meşhur tavuk da var o resimde.
Printable View
[QUOTE=Larossıan;153343]Çok naziksin Vobix vede çok kaliteli.[/QUOTE]
62000deki sattan öne bulsam daha iyi olacakmış.
Asti bak sizin meşhur tavuk da var o resimde.
[QUOTE=Astatin;153319]15 ve 30 daklıkdaki dev jerfin tobo su da gırla..püüiiiiii[/QUOTE]
he yaa sabahtan akşama kadar tobo türküsü çığırdım..:..:
[url]http://www.milliyet.com.tr/Spor/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&ArticleID=1146382&Date=05.10.2009&Kategori=spor&b=Abiler%20gorevde[/url]
daha büyük bir tobo için 60.000-61.000 arasını mekik gibi dokumalılar birkaç seans.. sonrası yeni zirve olur o zaman tabi..:))) çok mu uçuk bir hayal oldu..:..:
ee dow'un 10.000 i göreceğine inanan biri için çok da uçuk sayılmaz dimi ama..:rolleyes::::
ben çok sevdim bu sayımı..::::::
[IMG]http://www.ressim.net/out.php/i190366_dow.ew.gif[/IMG]
yarınkü kar hedefim maximum 3 treyd ilen 500 pıvan olcek... şimdiden heyırlı uvurlu ossun
[QUOTE=fXci;153355]yarınkü kar hedefim maximum 3 treyd ilen 500 pıvan olcek... şimdiden heyırlı uvurlu ossun[/QUOTE]
hergün 500 puan alsak birkaç yıl sonra soros'a rakip oluruz fxci..:::
[quote=fXci;153355]yarınkü kar hedefim maximum 3 treyd ilen 500 pıvan olcek... şimdiden heyırlı uvurlu ossun[/quote]
Yarınli kar hedefim hiçbişey yapmadan oturarak sıfır trade ilen 1500 pivan olucek :)))
Siz 500 pivan kazanmak için o kadar uğraşıyor musunuz )
Dow koptu gidiyor.. yarın 61500-62000 aralığını görürürüz diye düşünüyorum... Haber patlatırlarda 65000 görürsek satarım. Yoksa satmam.
O da trade bu da trade.. Şimdiden ikimize de hayırlı olsun )
Eğer O 3 harfli yöneticiyi görüp de geçseydim... Samimiyetine Güvenmeyip de inanmasaydım..
Fiyatlar çok şişti SHORT mantığıma devam etseydim. Bugün çoktaaan sıfırı tüketmiş. Hatta belki de borca girmiş olacaktım..
2 Seçeneğim vardı Ya inanmayıp geçecektim. Ya da adam benden çok zengin ve çok bilgili belki samimidir deyip inanacaktım..
2. cisini yaptım. İlkönce yaptığım işlem ve verdiğim komisyon miktarını yüzde 90azalttım. Böylece karımdan gitmedi.
Yaklaşık 1,5 aydır [U]inandığım birşey olduğu için[/U] 4-5 tane çok kısa süreli short dışında hiç Short olmadım.
Her geceye , istisnasız, bayrama, haftasonuna mutlaka long girdim.
Şimdi elimde 50 günde 2,5 misline katlanmış bir portföy var..
Ya fiyatların şiştiğine inansaydık.. Ya o adamı hiç görmeseydim...Ya görüp de sormasaydım.... Deli trade işlemlerime devam etseydim....O zaman şimdi kazandığımın haricinde 35-40 bin ytl daha kaybetmiş ya akıl hastanesinde olurdum ya da kardiyoloji servisinde ) gerçek..
Şimdi burda yazabiliyorsam....İnsan hayatında bazen böyle dönüm noıktaları var. Onları iyi değerlendirmek gerektiğine inanıyorum.
saygılar. OZGURBORSACI
[quote=martoniki;153335]Yeni proje nedeniyle bugün İstanbul'daydım..
Salı ve Çarşamba günü de gidip geleceğim..
Eve gelip bugün neler olmuş diye inceledim..
Grafikler [B]Sazan[/B] patronun [B]Greed_Fear[/B] sistemidir..
[COLOR=Red][I][U][B]Sistemi olmayanlar kullansın ve de kazansın..[/B][/U][/I][/COLOR]
Sistemi günlük trade için kullanmaktayım..
Bugün güzel kazandırmış.. Kısmet artık, bugün nasiplenemedik.. üüü üüü üüü
Hayırlı uğurlu olsun.. Şimdilik uzlaşamıcam.. üvvvv ::: ::: :::
[B][COLOR=Green]A (Al)[/COLOR][/B] sembolü : [B][I]Cross(c,mov(C,15,S))[/I][/B]
[B][COLOR=Red]S (Sat) [/COLOR][/B]sembolü : [I][B]Cross(mov(C,15,S),c)[/B][/I]
Sol üst : n=3 için 15 dk.lık
Sol alt : n=12 için 15 dk.lık
Sağ üst : n=3 için 60 dk.lık
Sağ alt : n=12 için 60 dk.lık
[IMG]http://img162.imageshack.us/img162/1957/screenhunter001x.jpg[/IMG][/quote]
[quote=jerfin;153356]hergün 500 puan alsak birkaç yıl sonra soros'a rakip oluruz fxci..:::[/quote]
Greed-Fear ve
[B][COLOR=Green]A (Al)[/COLOR][/B] sembolü : [B][I]Cross(c,mov(C,15,S))[/I][/B]
[B][COLOR=Red]S (Sat) [/COLOR][/B]sembolü : [I][B]Cross(mov(C,15,S),c)[/B][/I]
bugün 1000 puandan fazla verdirmiş bugün.. Son sinyal 59500 civarı alış..
:cool:
[quote=BORSACIOZGUR;153358]Eğer O 3 harfli yöneticiyi görüp de geçseydim... Samimiyetine Güvenmeyip de inanmasaydım..
Fiyatlar çok şişti SHORT mantığıma devam etseydim. Bugün çoktaaan sıfırı tüketmiş. Hatta belki de borca girmiş olacaktım..
2 Seçeneğim vardı Ya inanmayıp geçecektim. Ya da adam benden çok zengin ve çok bilgili belki samimidir deyip inanacaktım..
2. cisini yaptım. İlkönce yaptığım işlem ve verdiğim komisyon miktarını yüzde 90azalttım. Böylece karımdan gitmedi.
Yaklaşık 1,5 aydır [U]inandığım birşey olduğu için[/U] 4-5 tane çok kısa süreli short dışında hiç Short olmadım.
Her geceye , istisnasız, bayrama, haftasonuna mutlaka long girdim.
Şimdi elimde 50 günde 2,5 misline katlanmış bir portföy var..
Ya fiyatların şiştiğine inansaydık.. Ya o adamı hiç görmeseydim...Ya görüp de sormasaydım.... Deli trade işlemlerime devam etseydim....O zaman şimdi kazandığımın haricinde 35-40 bin ytl daha kaybetmiş ya akıl hastanesinde olurdum ya da kardiyoloji servisinde ) gerçek..
Şimdi burda yazabiliyorsam....İnsan hayatında bazen böyle dönüm noıktaları var. Onları iyi değerlendirmek gerektiğine inanıyorum.
saygılar. OZGURBORSACI[/quote]
Buradakilerde armut toplamadı galiba nalıncı keseri gibi hep kendine yontuysun.:D
[QUOTE=jerfin;153356]hergün 500 puan alsak birkaç yıl sonra soros'a rakip oluruz fxci..:::[/QUOTE]
alıyom jerofinom alıyom gayri maşallah de gı ..bugun 200-300 pıvana ındırdıydım hedefimi emme rehat duramadım gayrı 600 pıvana tamamladım :::
hergun flayt kaldımmı uygun yereden pozyon aldımmı oluyo bişeyler::: gerekirse 3 saat bekleyorum uygun yerelere gelmesini emme TA bilmek levazım tabi:::
full long duası.
Eğer ki bu hafta içinde gerçekten 65000 görürsek. Oradan hiç shortlamadan çıkacağım....Bütün vob parasını çekeceğim...
Portföyümün yüzde 5 luk kısmı ile sadece forexde [U]kaldıraçsız [/U] [B]Altın[/B] alıp bekleyeceğim....
[U]Çünkü galipten gelen sesler ne dedi[/U] ? Altın yılbaşına kadar 1200 dedi ))
Buna da inanıyorum. Başka şansım yok...
[quote=martoniki;153359]Greed-Fear ve
[B][COLOR=green]A (Al)[/COLOR][/B] sembolü : [B][I]Cross(c,mov(C,15,S))[/I][/B]
[B][COLOR=red]S (Sat) [/COLOR][/B]sembolü : [I][B]Cross(mov(C,15,S),c)[/B][/I]
bugün 1000 puandan fazla verdirmiş bugün.. Son sinyal 59500 civarı alış..
:cool:[/quote]
yuaw sazan abinin verdiği sistemin formülü bu deeldiki yuaw.
bu nirden çıhtı?
Dow a bak.. SAnki ımf ile biz değil de onlar anlaşacak ))
Yes, sign Ozgur, Sign.. :))
[quote=BORSACIOZGUR;153365]Dow a bak.. SAnki ımf ile biz değil de onlar anlaşacak ))
Yes, sign Ozgur, Sign.. :))[/quote]
Yeter abi kendini yırttın parçaladın IMF ile anlaşacağız diye bizi ikna etmek için ya. Üzülüyorum harbiden. Ben şahsen böyle bir anlaşmanın olup bittiğine inanmıyorum. Öyle olsaydı bu piyasaya katrilyonlar döken firmalar emin ol bu haberi senden benden çok daha önce alırlardı ve vob şimdiye 75000'de olurdu. Yine de umarım bu anlaşma olur ve haberi de kısa süre içinde gelir de sen mahcub olmazsın.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153357]Yarınli kar hedefim hiçbişey yapmadan oturarak sıfır trade ilen 1500 pivan olucek :)))
Siz 500 pivan kazanmak için o kadar uğraşıyor musunuz )
Dow koptu gidiyor.. yarın 61500-62000 aralığını görürürüz diye düşünüyorum... Haber patlatırlarda 65000 görürsek satarım. Yoksa satmam.
O da trade bu da trade.. Şimdiden ikimize de hayırlı olsun )[/QUOTE]
62000 de full shortum haberınız olsun :) ıcımdekı ayu askı bambaska .dng.dng.dng.dng
kor gozune kursun trade mode on oluyorum 62000 gorunce...
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153363]Eğer ki bu hafta içinde gerçekten 65000 görürsek. Oradan hiç shortlamadan çıkacağım....Bütün vob parasını çekeceğim...
Portföyümün yüzde 5 luk kısmı ile sadece forexde [U]kaldıraçsız [/U] [B]Altın[/B] alıp bekleyeceğim....
[U]Çünkü [COLOR="Blue"][B]galipten[/B][/COLOR] gelen sesler ne dedi[/U] ? Altın yılbaşına kadar 1200 dedi ))
Buna da inanıyorum. Başka şansım yok...[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][B]gaip[/B][/COLOR] olmasın o galip mağlup bizi bozar şimdi.
[QUOTE=SEYYAH;153364]yuaw sazan abinin verdiği sistemin formülü bu deeldiki yuaw.
bu nirden çıhtı?[/QUOTE]
Sazan abi add something demişti arkadaş onu addmiş sanırım.
Adi bu dow yawf 9600 bile kapatamadı dalga geçer gibi 9599,52 kapattı. .dng
[quote=Strategist;153366]Yeter abi kendini yırttın parçaladın IMF ile anlaşacağız diye bizi ikna etmek için ya. Üzülüyorum harbiden. Ben şahsen böyle bir anlaşmanın olup bittiğine inanmıyorum. [U][B]Öyle olsaydı bu piyasaya katrilyonlar döken firmalar emin ol bu haberi senden benden çok daha önce alırlardı[/B][/U] ve vob şimdiye 75000'de olurdu. Yine de umarım bu anlaşma olur ve haberi de kısa süre içinde gelir de sen mahcub olmazsın.[/quote]
HahahaIMF ile anlaşacağımıza inanmıyormuşsun ))) Pekiyi.. Bir haftada yüzde 8 boşa ayrıştık sanki )
Ben de yukardaki sayfalarda yazdım. İnanmasaydım sıfıra doğru gidiyordum. Niye mahçup olayım. Bilgi en sağlam yerden. Merak etme sen.. Anlaşınca da yazarız buraya. Gerçi ben ondan birkaç gün sonra burda olmam..
İşte o katrilyonlardan biraz fazla para döken firmalardan biriyle konuştum. Eski parayla kentrilyon.....Sen galiba yoktun )
[quote=Strategist;153366]Yeter abi kendini yırttın parçaladın IMF ile anlaşacağız diye bizi ikna etmek için ya. [B]Üzülüyorum harbiden[/B]. Ben şahsen böyle bir anlaşmanın olup bittiğine inanmıyorum. Öyle olsaydı bu piyasaya katrilyonlar döken firmalar emin ol bu haberi senden benden çok daha önce alırlardı ve vob şimdiye 75000'de olurdu. Yine de umarım bu anlaşma olur ve haberi de kısa süre içinde gelir de sen mahcub olmazsın.[/quote]
Başka bi şeye inanmıyorum deseydin eyvallah ama IMF ile anlaşacağımıza inanmıyormuş.:D:D:D. Alla allaaah....Olabilir tabii ilginç.. Böyle birinin borsacı olması da ilginç tabi..
Harbiden başka var mı burda inanmayan ? :D
[quote=BORSACIOZGUR;153365]Dow a bak.. SAnki ımf ile biz değil de onlar anlaşacak ))
Yes, sign Ozgur, Sign.. :))[/quote]
biz değil de dj imf ile anlaştı galiba::))))
[quote=fXci;153355]yarınkü kar hedefim maximum 3 treyd ilen 500 pıvan olcek... şimdiden heyırlı uvurlu ossun[/quote]
fx çi aradan sonra pek bir disiplinli döndün maşallah,geceden trade sayın,hedefin belli valla :)
serbest stile devammı ?
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153372]Başka bi şeye inanmıyorum deseydin eyvallah ama IMF ile anlaşacağımıza inanmıyormuş.:D:D:D. Alla allaaah....Olabilir tabii ilginç.. Böyle birinin borsacı olması da ilginç tabi..
Harbiden başka var mı burda inanmayan ? :D[/QUOTE]
IMF anlaşması için sana süre verildi mi yoksa 3-5 yıl da sürse IMF ile anlaşılacak beklentin devam edecek mi?
İki hafta sonra VOB 17:35te kapanmaya başlayacak bu durumda 15 dklık sistme sahiplerinin son çubuğu 15 değil sadece 5 dklık veriyi değerlendirmeye alacak? Varmı bir planınız? Yoksa aynen devam mı?
[quote=fXci;153361]alıyom jerofinom alıyom gayri maşallah de gı ..bugun 200-300 pıvana ındırdıydım hedefimi emme rehat duramadım gayrı 600 pıvana tamamladım :::
hergun flayt kaldımmı uygun yereden pozyon aldımmı oluyo bişeyler::: gerekirse 3 saat bekleyorum uygun yerelere gelmesini emme TA bilmek levazım tabi:::[/quote]
tebrikler...
burdaki pek çok kişi TA biliyor.. (belli oranda)
sorun ve çözüm "gerekirse 3 saat bekliyorum" kısmında... ekran izleyenler bu kısmı kaçırıyor sanırım.. en azından benim sıksa yaptığım şey...
o nedenle sizi tebrik etmek istedim...
evet sistem.. sabır... stop... gerisi hikaye...
sistem olsun nasıl ve ne olduğu önemli değil.. her sistem mutlaka kazandırıyor yeterki uyalım...
stop.. mutlaka gerekli ancak en az 500 puvan olmalı yoksa devamlı çalışarak portföyü sıfırlatır..
ve en önemlisi... sabır.. gerekirse 3 saat değil 3 gün beklmeyi bilecek kadar sabır...
[IMG]http://photos-b.ak.fbcdn.net/photos-ak-sf2p/v644/22/76/1247569700/n1247569700_30287473_3719.jpg[/IMG]
[quote=küçük_k;152293]lastiklere baktım sayın kuzu..
1. tırı 59700 de çalıştıracam... diğerleri senin talimatına bağlı
[IMG]http://img33.imageshack.us/img33/808/bobytrc.jpg[/IMG][/quote]
arkadaşlar bu grafikteki kanal çalışmış.... demek ki yarın ilk hedef 61333 sonra ise 62222... grafik öyle diyor tutar mı bilemem..
[quote=VOBiX;153375]IMF anlaşması için sana süre verildi mi yoksa 3-5 yıl da sürse IMF ile anlaşılacak beklentin devam edecek mi?[/quote]
verildi tabii tabii verildi ...verildi... o bakışlardan yakın zamanda olduğu anlaşılıyordu. önüne baktı ilkönce cevap vermedi. gizli bir bilgi dedi.. bayramda gittiğimde hiç onu sormadım.
[U]Belli ki para eden bir bilgi.[/U] Etti de...+.tşk
ayrıca.. 15 daqk grafik hedefi 63bin olarak duruyor.... yukardaki saatlik grafik de ilerleyen saatlerde kanal direnci 63bin olacaktır.... kanal direncine kadar gider mi? kanalı patlatıp 65bine gider mi? yoksa biraz yukarı açıp beklenmedik şekilde gürp diye aşağı mı gelir... gayrı size kalmış....
bol şans.. sabır sistem stop..
[QUOTE=VOBiX;153376]İki hafta sonra VOB 17:35te kapanmaya başlayacak bu durumda 15 dklık sistme sahiplerinin son çubuğu 15 değil sadece 5 dklık veriyi değerlendirmeye alacak? Varmı bir planınız? Yoksa aynen devam mı?[/QUOTE]
17.35 nedir abi tren kalkış saati gibi :D Ya 17.30 olsun ya 17.45...
günaydın arkadaşlar...
millet şortta sanırım... kimsecikler yok ortada...
tez elden doğru poz almanız dileklerimle..
[I][SIZE=3][B]Terazinin dengesi endeks için 47 218 ve VOB için de 60 000 ise ; ( haftalık pivot değerleri olarak ) bu değerlerin aşağısına gelinmedikçe yükseliş ihtimali mevcut olup, endeks 50 000 e, VOB ise 63 000 e kadar gidebilir...[/B][/SIZE][/I]
[I][SIZE=3][B]Bunlar teknik olarak mümkün olan değerler olup; DOW un 9 500 den tepki bulmak sureti ile bir kaç gün önce zorlandığı 10 000 atağını tekrarlaması muhtemel olup, endeks için de " doldur - boşalt " taktikleri ile realize adına promosyon taktikleri uygulanmaya devam edecektir...[/B][/SIZE][/I]
+700 açılır..Günaydın ve bol kazançlar..eğer daha az artı açılırsa yolu daha da uzun demektir...
[quote=VOBiX;153376]İki hafta sonra VOB 17:35te kapanmaya başlayacak bu durumda 15 dklık sistme sahiplerinin son çubuğu 15 değil sadece 5 dklık veriyi değerlendirmeye alacak? Varmı bir planınız? Yoksa aynen devam mı?[/quote]
bu durum sistemi ne kadar etkiler bilen var mı?
Günaydın sevgili vobdaşlar,
Benim sistemim saatlik olduğu için, dahada iyi olur sanırım. Çünkü eskiden saatlikte son 15 dk, 1 bar olarak görünüyordu. Şimdi son 35 dk, 1 bar olacak.
[quote=BORSACIOZGUR;153372]Başka bi şeye inanmıyorum deseydin eyvallah ama IMF ile anlaşacağımıza inanmıyormuş.:D:D:D. Alla allaaah....Olabilir tabii ilginç.. Böyle birinin borsacı olması da ilginç tabi..
Harbiden başka var mı burda inanmayan ? :D[/quote]
Yok abi yanlış anlatmışım kendimi. Ben anlaşacağımıza inanmıyorum demedim. Zaten anlaştığımıza ve bunu bilen birileri olduğuna inanmıyorum dedim. Bu piyadasa gizli haber, atlatma tüyo falan olmaz. En fazla birileri diğerlerinde 10 dk. önce öğrenir o kadar. Onun üzerinde kimsenin kimseye bilgi farkı olmaz. Günde 1 katrilyon çeviren firmalar bakıyorsunuz short pozisyon alıyor. Bunların hiçbir şeyden haberi yok mu yani?
Yine de aman yanlış anlaşılırım diye daha net yazayım: Ben senin biz faydalanalım diye bu bilgiyi verdiğini ve hiçbir art niyetin olmadığını adım kadar iyi biliyorum. Ama ben şahsen "tüyo" denen şeye karşı alerjisi olan biriyim, ondan bu konu bana biraz soğuk geliyor, ben de sadece kendi fikrimi yazıyorum.
Sevgiler... :)))
Bu haftaya başlarken piyasalar geçen haftanın sonuna doğru ortaya çıkan terdiğinliği biraz üzerinden atmak isteyerek yükselişler sergileyebilirler. Fakat Dow Jones'da 9.650'nin üzerinde bir kapanış beklemiyorum ve bu seviyelere doğru yükselen bir hareket yapsa da ardından tekrar gerileme trendine gireceğini düşünüyorum. Bizim borsamızın da yüzde 1-2 civarında yukarı yönlü hareketi sözkonusu olursa bu seviyelerden yeniden satış baskısı gelebileceğini düşünüyorum.
Demiş Yaşar Erdinç.
Arkadaşlar günaydın hayırlı işler