-
sabah 45725-750 den long malıyetı yapmıştım , 46350 cıvarından vedalaşmak
ve tekrar 46350 cıvarından shorta dönmek için.
Sanrıım 46400 civarının ustunde sistemim ala geçicek.
Bu yuzden short yonlu dusunmeyeceğim.
Sistem ala gecerse tekrar longlamak üzere longlarla vedalaşmaya başlıyorum hayırlısıyla.
En alt periyondda 5 dk lıklarda iş negatıflesırse tekrar 45725 cıvarı potansıyel hedef olabılır.
Dikkat etmek lazım.
-
sabah 45725-750 den long malıyetı yapmıştım , 46350 cıvarından vedalaşmak
ve tekrar 46350 cıvarından shorta dönmek için.
Sanrıım 46400 civarının ustunde sistemim ala geçicek.
Bu yuzden short yonlu dusunmeyeceğim.
Sistem ala gecerse tekrar longlamak üzere longlarla vedalaşmaya başlıyorum hayırlısıyla.
En alt periyondda 5 dk lıklarda iş negatıflesırse tekrar 45725 cıvarı potansıyel hedef olabılır.
Dikkat etmek lazım.
-
[QUOTE=mbm;18342]deniz biter vadelide numara bitmez...:)
yarın hafif eksi açıp 46300 altını gösterip milleti kısalttıktan sonra 47000 e doğru çiıkış iyi numara olur mesela....
[/QUOTE]
[QUOTE=halojen;18397]takip ettiğim form ilerliyorsa, çok büyük cinlik planlanıyor olabilir... yukarı ,39bin üzerine bir hareket gibi...
bunun olma ihtimali, 37500-700 bandı kırılmadığı müddetçe düşüş ihtimali kadar kuvvetli bana göre...[/QUOTE]
tebrikler sn halojen...
teknikler düşüşü günlüklerde onaylamıyordu....
ama teyidi yoktu.. yazmak için dönüşü bekliyordum..
nerden tepecek diye bakarken 45950 den yapıştık...
46300-400 çok önemli gibi...burayı aşarsa bant mant iptal olur..
sabahki düşüşte tuzak olarak kalır...
şuan çok belli değil henüz....
-
[QUOTE=mbm;18342]deniz biter vadelide numara bitmez...:)
yarın hafif eksi açıp 46300 altını gösterip milleti kısalttıktan sonra 47000 e doğru çiıkış iyi numara olur mesela....
[/QUOTE]
[QUOTE=halojen;18397]takip ettiğim form ilerliyorsa, çok büyük cinlik planlanıyor olabilir... yukarı ,39bin üzerine bir hareket gibi...
bunun olma ihtimali, 37500-700 bandı kırılmadığı müddetçe düşüş ihtimali kadar kuvvetli bana göre...[/QUOTE]
tebrikler sn halojen...
teknikler düşüşü günlüklerde onaylamıyordu....
ama teyidi yoktu.. yazmak için dönüşü bekliyordum..
nerden tepecek diye bakarken 45950 den yapıştık...
46300-400 çok önemli gibi...burayı aşarsa bant mant iptal olur..
sabahki düşüşte tuzak olarak kalır...
şuan çok belli değil henüz....
-
[QUOTE=serkanyurttas;18412]Bazi Arkadaşlar Efg Nin Ne Yaptiği Belli Değil Abuk Sabuk Davraniyor Desede Vobun Traderi Efg Krali Dsi
şimdi Düşmeye Başlasak Bile Ben Böyle Düşünüyorum[/QUOTE]
Aynen katılıyorum efg olmasa bir çok durumda vadeli spotun 500-600 puan altında kalabilirdi. Dsi rahat shortlamış tonca tepeden bekliyor zaten karda.
-
[QUOTE=serkanyurttas;18412]Bazi Arkadaşlar Efg Nin Ne Yaptiği Belli Değil Abuk Sabuk Davraniyor Desede Vobun Traderi Efg Krali Dsi
şimdi Düşmeye Başlasak Bile Ben Böyle Düşünüyorum[/QUOTE]
Aynen katılıyorum efg olmasa bir çok durumda vadeli spotun 500-600 puan altında kalabilirdi. Dsi rahat shortlamış tonca tepeden bekliyor zaten karda.
-
Bu Arada Geçen 47275 Lerden Daxla Beraber 47000 Lere Geride Geldi Ama Nette 47500 Görüldü Ve Efg Ordan Satişa Başladi
-
Bu Arada Geçen 47275 Lerden Daxla Beraber 47000 Lere Geride Geldi Ama Nette 47500 Görüldü Ve Efg Ordan Satişa Başladi
-
Tabi Efg Spottada Hissesi Olan çok Büyük Bi Fon Tarafindan Yönlendiriliyor Bence Ve çok Iyi Tüyo Aliyolar Kanaatim Goldman Bilançosunda Piyasa Ilk 5 38 Milyon Ytl Artida Ve Yukari Yaptik Morgan Fedexte Ise Ilk 5 Satişta Ve Aşaği Yaptik Uzuna Firsat Bile Yoktu Yani Adamlar Bu Iş çok Iyi Biliyor Spotuda Gereğine Göre Hareket Ettiriyor Bence
Bu Arada 150 Ye Kadar Olan Kontratlar(12 24 90 52 ) 1 2 Verirler Sonra Kolay Düşer Pskolojisi Oluşur Adamlar Harbi Pskolog Bi çoğu Akşam Destek Diye Uzun Kaldi Sabah Kirldi Deyip Shortladi şimdi 46500 Lere Gelince Artik Destek Oldu Deyip Uzunluyacak Her Türlü Pskoloji Oyunu Var Bunlarda
-
Tabi Efg Spottada Hissesi Olan çok Büyük Bi Fon Tarafindan Yönlendiriliyor Bence Ve çok Iyi Tüyo Aliyolar Kanaatim Goldman Bilançosunda Piyasa Ilk 5 38 Milyon Ytl Artida Ve Yukari Yaptik Morgan Fedexte Ise Ilk 5 Satişta Ve Aşaği Yaptik Uzuna Firsat Bile Yoktu Yani Adamlar Bu Iş çok Iyi Biliyor Spotuda Gereğine Göre Hareket Ettiriyor Bence
Bu Arada 150 Ye Kadar Olan Kontratlar(12 24 90 52 ) 1 2 Verirler Sonra Kolay Düşer Pskolojisi Oluşur Adamlar Harbi Pskolog Bi çoğu Akşam Destek Diye Uzun Kaldi Sabah Kirldi Deyip Shortladi şimdi 46500 Lere Gelince Artik Destek Oldu Deyip Uzunluyacak Her Türlü Pskoloji Oyunu Var Bunlarda
-
46300-400 bandını geçerse uzunlar öncelikli olur....
yoksa daha belli değil hiç bir şey... uzunda olmama ragmen...
hatta geçerse olayı abartıp 47000 e kadarda taşıyabilirler..
şahsi kanaatim...
-
46300-400 bandını geçerse uzunlar öncelikli olur....
yoksa daha belli değil hiç bir şey... uzunda olmama ragmen...
hatta geçerse olayı abartıp 47000 e kadarda taşıyabilirler..
şahsi kanaatim...