gunaydın...
çok pıs kısalamak ıstıorum ....
dowun donduu yer takdıre sayan..dewam ederse asaıda 300 puanlık marjı war...
Printable View
gunaydın...
çok pıs kısalamak ıstıorum ....
dowun donduu yer takdıre sayan..dewam ederse asaıda 300 puanlık marjı war...
[quote=jerfin;252488]2.parti short da 71.900 den verildi.. 1/2 short şu anda...
72.000 in aşılıp aşılamayacağına çok önem veriyorum ben..
çünkü bu nokta spotta yaklaşık 57.000 seviyesi.. ve benim önem yerem.. klasik TA cıların da önem yeresi..:o:o[/quote]
72000 görmedik bile bak jerpin:) ben 800 den biraz daha ekledim ,son eklediklerimin sl i yakın,
hikayemize bir kod vereceksek
morfin =15 ucakla geldiği dusunuluyor
hasta adam =recep bey
yeni organ = gandi zihniyeti...
Jerfin arkadaşımız spot100 de 57000 ne takıldığını görünce spota bi bakayım dedim evet haklı kendisi ancak özel indikler yukarı trend hazırlığı izlenimi veriyor şimdilik...
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1006.hizliresim.com/2010/6/16/1218.jpg[/img][/url]
[quote=Lefter;252467]cümleten günaydın bol kazannçlar.
Sevgili Saraylı abiye kendisiyle tanışma fırsatı yaratıp, verdiği değerli bilgiler ve nezaketi için buradan bir daha teşekkür etmek istiyorum.[/quote]
Rica ederim svg.Lefter,
Genç arkadaşlara yardım etmek ,bildiğim konularda,bana zevk veriyor..:)))
:)
rast gelsin arkadaşlar,günaydın !
herkese günaydin...bol kazanc
IYM dolar satıp endex alıyo ama hadi hayırlısı .. asırı bi satıs var bunlarda dolara karsı.. namıssızlar havada kapısıyordunuz uheueh sımdı yuzune bakmıyo IYM, la nerdeyse pıyasadakı tek satıcı :))
trend 5 aşırı alım bölgesine girdi..
mevcut seviyeleri satıyorum kademeli olarak..
herkese günaydın,:)
kısa yapacak aradaşlar biraz dikkatli olsunlar,yakın sl ile takip etsinler...amma yükseldi,şaklinde düşünmeyin...:..:
hem ew hareket devam edebilir diyo,hem de swing sistemlerin satta olanı kalmadı...
str zaten alda...
[quote=Kennym;252508]IYM dolar satıp endex alıyo ama hadi hayırlısı .. asırı bi satıs var bunlarda dolara karsı.. namıssızlar havada kapısıyordunuz uheueh sımdı yuzune bakmıyo IYM, la nerdeyse pıyasadakı tek satıcı :))[/quote]
doların ağaları iş ile ak'tır.
gerisi tırıvırıdır.
pariteye dikkat edelim 1,2550 ilk hedefi ve duraı
dolarda 1,53 leri zorlayabilir iyimser havada..