Bugün açıklanacak veri varmı ABD de ?
Printable View
Bugün açıklanacak veri varmı ABD de ?
bir kez daha tebrikler Sayın Hexen, he he.
CITI NEVER SLEEPS ( BU SEHIR HIÇ UYUMUYOR)....
Cuma günü DOW yine CITI (+17%)ve GM (+9%) önderliginde, yesil de kapanmaya basardi... GM yönetimi dünden beri toplanmaya basladi ve yarinden itibaren tekrar senatoya gitmesi bekleniyor (para sormaya)... Bu beklentiyle beraber, shortcularin "short covering i devam etti... Yani yarin resmen GM in kaderi belirlenecektir.Ya para yardimi geliyor, ya GM artik motoru duracak gibi....
CITI ise, Carlos Slim in agresif alimlari devam etti (CITI bir hafta da 3.70 den 8.40 lara kadar yükseldi, yani +100% !!) : Mr Slim in hedefi CITI ye el koymakmi yoksa sadece bir borsa opersanyomu , hala belli degil....
Yani geçen hafta sonu
31.900 longladım
950 dende ben :) 750 stop
Bo:1 Tobo :0 :)
(gerçek olamayacak kadar düzgün çizilmişti o tobo)
31500 kırılmazsa tobo ihtimali hala mevcut açılışta uzunlar kısa oldu
GM kurtarılacak mı? RTE IMF ile anlaşacak mı vuruşacak mı? Veri yağmuru ciseliyecek mi yoksa sağanak ve hatta fırtına etkisi mi yapacak....? Breh breh.. Tahmini yanıtlarım
1) Hayır (Şimdiye kadar olan kurtarmalar hep bankacılık sistemine ilişkindi. Tüm sistem tehdit altında kalacağı için. Reel sektör için bu duyarlılığı göstereceklerini sanmıyorum)
2) Vuruşacak (bir paket açıklanacak ..bizim paketimiz var IMF lazım değil denilecek)
2) Tayfun
Of ki of. Sadece tahminlerimdir. Ama bu koşullar altına noolur 30 endeks !!!!! Maç sonucu BO:5 TOBO:0 olur
[quote=Astatin;65311]GM kurtarılacak mı? RTE IMF ile anlaşacak mı vuruşacak mı? Veri yağmuru ciseliyecek mi yoksa sağanak ve hatta fırtına etkisi mi yapacak....? Breh breh.. Tahmini yanıtlarım
1) Hayır (Şimdiye kadar olan kurtarmalar hep bankacılık sistemine ilişkindi. Tüm sistem tehdit altında kalacağı için. Reel sektör için bu duyarlılığı göstereceklerini sanmıyorum)
2) Vuruşacak (bir paket açıklanacak ..bizim paketimiz var IMF lazım değil denilecek)
2) Tayfun
Of ki of. Sadece tahminlerimdir. Ama bu koşullar altına noolur 30 endeks !!!!![/quote]
Ynıtlr
1) evet
2) anlaşacak
3) Beklenenden çok kötü olmayacak veriler..
şeklind eolursa ise BO:1 TOBO:5..gibi faaln biter maç
[QUOTE=QUEEN;64501]28 kasım 15 aralk düşüş fiboya göre;)[/QUOTE]
fibo haklımı???
dısaryıda isim var elimdeki shorts 1/2 31875 realiz etim.. diyer yarı tutyorum onları 30800 .....31300 arasına kademe alıs emir girdim
Olay trende dondu, planlar degıstı, dolar da trende gırdı...