62000 üstü kazanılan paralardan gelen teminatla 62450 küçük ek long..
[U]Bana günü en yükseklerden kapatacaklar gibi geliyor..[/U]Bayağı bayağı bi yükseklerden )
Printable View
62000 üstü kazanılan paralardan gelen teminatla 62450 küçük ek long..
[U]Bana günü en yükseklerden kapatacaklar gibi geliyor..[/U]Bayağı bayağı bi yükseklerden )
[quote=Larossıan;153506]Fazla hırsa gerek yok zamanı gelince kaçıp beklemeyide bilmek lazım.:D
[URL="http://urlal.com/bn]"][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/6/1090.jpg[/IMG][/URL]
60 lık üwww birden bire nasıl çıktı..[/quote]
abi aşırı alım durumumu var göstergende ?
Pala... kimbilir bu gidişin dönüşü olacakmı, ah nasıl yollarına bakacaağım kimbilir....Şarkısını sana yolluyorum..:..::..::..::..:
[quote=YAVUZHAN;153516]abi aşırı alım durumumu var göstergende ?[/quote]
İşin sonuna yaklaşıyoruz yavaş yavaş Yavuzhan.:..:
kısa devam .. uyumsuzluklar var .. geri gelir diye kısaldım .. ana yön hala yukarı bence ... stop yazılı ..
Yyld :D
destek ve dirençler neler???
iice niyetı bozdular :) ula nooliii yazıktır gunahtır.. 475 shot denemesi daha yapalım .. bakalım genemı palalara gelicez..
Nerden döner.
vob da işlem saatleri uzuyor.. Kaçtı tarih 16 ekim mi ) 10 gün içinde haber açıklanır iki tavan yüzde 20-30 yaparız ...
İşte o zaman ağa her gün 20 dakika daha fazla mal gömebilecek ) Bunun için yapmış olabilirler mi ) Bu açıdan hiç aklıma gelmemişti.. : :: :):):):
[quote=selçuklu;153519]kısa devam .. uyumsuzluklar var .. geri gelir diye kısaldım .. ana yön hala yukarı bence ... stop yazılı ..[/quote]
uyumsuzluklar bu tür bir piyasa için çok yanıltıcı olabilir.
yine ittir kaktır getirdiler. 50şer 100er.
o yüzden bir stop patlatma hareketi olmadan şortlara ekmek yedirmezler derim.
[quote=adiget21;153521]destek ve dirençler neler???[/quote]
destek 62175 geçti drenç 63400
Iş yatırım aldığı uzun poz kapatmaya başlarsa gevşeme muhtemel...
makası acmaya calısıyolar ulan gene kol kestircekler bana :D
[quote=Larossıan;153518]İşin sonuna yaklaşıyoruz yavaş yavaş Yavuzhan.:..:[/quote]
Yeni rallinin son dalgasının daha [U]başlancıgında[/U] olduğumuzu düşünüyorum.. 62500.. Günü şimdi olduğumuz fiyattan çok daha yüksekte kapatmamız lazım tahminimce..
[quote=erkan.;153523]Nerden döner.[/quote]
kesin birşey denmez ama 63400 en muhtemel yer gibi tabi gösterebilirlerse daha erkende dönebilir başka drenç kalmadı zaten.üüüBundan sonraki feza..
kısa devam 62000 e doğru geri çekilme bekliyorum ..
garanti 2 kademe birden verebilirler bence
[quote=BORSACIOZGUR;153529]Yeni rallinin son dalgasının daha [U]başlancıgında[/U] olduğumuzu düşünüyorum.. 62500.. Günü şimdi olduğumuz fiyattan çok daha yüksekte kapatmamız lazım tahminimce..[/quote]
Zaman göstercek kardeşim buralardayz bakacağız.:D
patlat ;;;;;;;;;;:::::::::::
GARANda 5,85ten alış emirleri gerçekleşen kurmun adı ile sabah açılışta GARANa 5,80 ile 5,70 arasında 3 kademe veren kurumun adı aynı. EFG .dng Bu sebeplen boşveirn hangi kurumun ne halt yediğini.
IMF st-by konusunda şu ana kadar asparagas dışında
somut bir şey varmı duyan bilen ?..........yazarsa sevinirim
imf si kapansın bitsede bu can yakmalar bitse adamlar çarpa çarpa adam bırakmadı.
[QUOTE=YAVUZHAN;153503]apsd yerinde sayıyor..?[/QUOTE]
Dün de 60000 üsütnde eksiye geçmişti ama 60,000 aşağı inmey,nce tekrar artıya geçerek yüksleişe vermediği desteği vermeye ikna olmuştu.
200 puan aşağıya stop koyarak long yapmak bugünkü piyasa için mantıklı olacaktır.
bu forumu okuyan ve msn'den yazıştığım arkadaşlar bilirler.
zirve/dip avcılığında ciddi başarılarım vardır. ama bugün ben bile zirve avcılığına soyunmazdım.
1000 puan gap ile açılmış piyasada zirve avcılığı yapılmaz.
ara ara kullandığım bir cümleyi hatırlatmak istedim: piyasayı buraya taşıyan, şortçuların stoplossları değildir.. beklentisel harekettir. yani bu kadar alım yapan pala dediğimiz kısım biz harika yerden şortlayalım diye taşımadı piyasayı buralara.
61-62 arasından dönen kontrat sayısına bakın derim. o dönen kontratları açan adamların güçlü olan tarafı şort olsa, piyasa 61 altında olurdu.
dönüşü görmeden şortlamayın.
naçizane tavsiyemdir.
önemli not: orta vade trade'i için geçerli bir yorumdur.
[quote=security;153536]IMF st-by konusunda şu ana kadar asparagas dışında
somut bir şey varmı duyan bilen ?..........yazarsa sevinirim[/quote]
[SIZE=3][B]Varr..[/B][/SIZE] :)))) var var... :):):):):)
[QUOTE=security;153536]IMF st-by konusunda şu ana kadar asparagas dışında
somut bir şey varmı duyan bilen ?..........yazarsa sevinirim[/QUOTE]
Erdoğan IMF ile anlaşmak istiyoruz. Teklifimizi sunduk IMFin cevabını bekliyoruz demiş.
[QUOTE=BORSACIOZGUR;153540][SIZE=3][B]Varr..[/B][/SIZE] :)))) var var... :):):):):)[/QUOTE]
Var var diyeceğine. Hangi yetkiliden ne duyduğunu miktar ve tarihi yazsana aywf.
Benim önceki emsajımın kaynağı CNBC-E. Maille IMF gazı veren grubun kanalı.
[URL="http://urlal.com/bn]"][url=http://urlal.com/bn][/URL][img]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/6/1173.jpg[/img][/url]
63400 drenci işte..haftalık
[quote=BORSACIOZGUR;153540][SIZE=3][B]Varr..[/B][/SIZE] :)))) var var... :):):):):)[/quote]
bildiğini paylaşırsan sevinirim sonuçta borsalarda haber yalan da olsa haber özelliği vardır,doğru olan kalıcı olurken yalan olan kar realizasyonuna sahne olur,
yurtdışıda destek atmaya başladı...tam PALA nın havası...
yeter bugun dahada işlem yapmıyacam bu ne be kese kesel kolsuz kaldım :):::::::::::: oynamıyom ben pala kustum ..
sistemi yapıp oyle cıkıcam karsına.. senlen adam gıbı oyun oynanmıyo..
Ben bunu foruma ilk üye olduğum zamanda yazmıştım fiyat hareketleri dışında değişen somut bir şey yok
IMF hikayesinin daha bir süre gündemde bu haliyle kalacağını (el sıkışıp imzalamamak hali) düşünüyorum.Faydalarına gelince bu haliyle T.L. yi ipten aldı 1, iş uzadıkça USD kuru görece güzel 1.50 leri koruyor 2, M.B. USD ye müdahaleden kurtuluyor 3, Ödemeler Dengesini ihracat yönünde koruyarak Cari açığa azaltıcı etki yapıyor 4, İmzalanacakmış gibi yapıp tatlı Bono faizlerini düşürerek İNDİREGANDİ ye olanak sağlıyor 5, Enflasyonu düşürücü etki yapıyor 6, v.s.Yani lafın kısası bu hikaye kum saati gibi çalışıyor.İstediğiniz zaman ters çevrip yolunuza devam edersiniz.Düşünsenize imzalamaz gibi yapıyorsunuz hop siyasi prestij, imzalar gibi yapıyorsunuz yine siyasi prestij, altın yumurtluyan tavuk!Demeki bu konuda sırası ve zamanı gelince istediğiniz gibi hareket edersiniz.Birde bu zamana kadar imzalandığını düşünelim, Türkiye IMF den almış olduğu kaynağı (20, 30 milyar USD her neyse) ertelenmiş taleple çoktan peşin olarak geriye ödemiş ve aldığı boçta yanına kar kalmıştı(bi şey diyecektim ama), oldumu sana prestij kaybı, borsa çoktan inişe geçmişti bile.Düşünsenize bütün dünyada dolar tepetaklakken sen 20, 30 milyar usd alıp kriz ortamında zaten 1.50 lerde düşmemek için zor tutulan USD nin yanına 20,30 milyar kardeş daha koyuyorsun.Krizin nimeti olan cari açıktaki daralma bir anda tersine hortluyor, ertelenen talep eflasyonu azdırıyor ve siyasi prestij mütakip senelerde borç hortladı diye büyük yara alıyor.Demekki bu işin şimdilik sırası deyil.Yardım el altından yapıldı bile Net Hata noksan 18.000 usd diyor bilinmeyen, bilinenleri biz zaten SHORT luyoruz ve LONG luyoruz.
[quote=Larossıan;153543][URL="http://urlal.com/bn]"][IMG]http://i0910.hizliresim.com/2009/10/6/1173.jpg[/IMG][/URL]
63400 drenci işte..haftalık[/quote]
evet 63400 benim grafiklerde de direnç olarak görünüyor..
görünen o ki.. şortcuları bitirmeden vede kendileri şort açmadan dönmeyecekler... MC saati bitene kadar yukarı zorlama devem edecek gibi duruyor... şortcu arkadaşlara sabır ve doğru karar vermelerini diliyorum... evet gerçeten zor bir durum... dönmeye dönecekte nerden ve ne zaman...
ne sayımı tavuk sayımımı..direnç mirenç yok hedef 150000 :)
şimdi bu 63000 falan olursa EW, etiketi değiştirir, bu yükselişin hedefi 75000 mi olur, 150000 mi olur 1000000 olur artık nasıl sayarsa...:D:D
[QUOTE=Kennym;153546]yeter bugun dahada işlem yapmıyacam bu ne be kese kesel kolsuz kaldım :):::::::::::: oynamıyom ben pala kustum ..
sistemi yapıp oyle cıkıcam karsına.. senlen adam gıbı oyun oynanmıyo..[/QUOTE]
Pozisyonda inat etmemek, tek taraflı düşünmemek lazım... O yüzden sistem şart...
550 stop ve long .. 600 kısa yaptım .. son poz 600 kısa .. küçük bir şelale bekliyorum ..
[quote=SEYYAH;153545]yurtdışıda destek atmaya başladı...tam PALA nın havası...[/quote]
Pala Havasıııı Pala Havasıııı,
Kazanamdım Başlık Parası .dng
thracian oralardamıyın, patlat bi vardar ovası da dinleyek
[quote=Astatin;153549]ne sayımı tavuk sayımımı..direnç mirenç yok hedef 150000 :)
şimdi bu 63000 falan olursa EW, etiketi değiştirir, bu yükselişin hedefi 75000 mi olur, 150000 mi olur 1000000 olur artık nasıl sayarsa...:D:D[/quote]
EW kapansın 50 kere etiket değiştirir Asti benim hedefim 2500000...lelele.lelele.lelele
[quote=enorton;153550]Pozisyonda inat etmemek, tek taraflı düşünmemek lazım... O yüzden sistem şart...[/quote]
Beceremedik sistem yapmasını .