[quote=ÖZGÜR EFE;65308]950 dende ben :) 750 stop[/quote]
stopladık bile
Printable View
[quote=ÖZGÜR EFE;65308]950 dende ben :) 750 stop[/quote]
stopladık bile
[color=#FF0000][b] 01.12.2008 12:11:28 LONDON SCOTTISH BANK'IN YÖNETİMİ, FAALİYETİNİ SÜRDÜRMEYE YETERLİ NAKDİ BULUNMADIĞI GEREKÇESİYLE DEVREDİLDİ [/b][/color]
İngiltere'de faaliyet gösteren London Scottish Bank'ın yönetimi, bankanın, faaliyetlerini sürdürmeye yetecek kadar nakdi bulunmadığı gerekçesiyle kayyuma devredildi.
Financial Services Authority adlı, bankacılık alanında yetkili yapı tarafından yönetiminin devralınmasıyla birlikte, bankanın mevduat kabulü durduruldu. Ernst&Young adlı mali danışmanlık firması, London Scottish Bank'ın yönetimini sürdürmeye tayin edildi.
Bu arada, İngiliz Hazinesinden yapılan bir açıklamayla da, bankada paraları bulunan mevduat sahiplerine, paralarının tümünü geri alacaklarına dair güvence verildi.
Açıklamada, bu güvencenin, Hazine'nin 50 bin olarak koyduğu güvence üst sınırının üzerindeki mevduatlar için de geçerli olduğu vurgulandı. İngiltere'de mevduat sahiplerinin bankalardaki paralarının sadece 50 bin sterlinlik bölümüne Hazine güvencesi veriliyor.
London Scottish Bank'ın uzun süredir bankanın satışı için müşteri arayışı içinde olduğu, ancak bunun şu ana kadar gerçekleştirilemediği belirtiliyor. AA
İlk aşamada 8800 üzerinde tuzak olacağını belirtmiştim.
8000-8200 arası yeni alımlar gelecektir.
ancak 7500 den alanlar 23-29 aralık tarihleri arasına kadar beklemeililer.
sevgiler.
[QUOTE=QUEEN;65313]fibo haklımı???[/QUOTE]
Şu fibaonacci ne mübarek adammış diye bir imza vardı birisinde.
şimdi benim stopladığım yerde hexen üstad kar realize ettiğine göre hexen üstaddan alacaklıyım doğrumu? :)
kabul edenler .....etmeyenler...edilmiştir.
üstad hesap numarasını yollarım daha sonra ( alacağım biriksin biraz )
[QUOTE=VOBiX;65319]Şu fibaonacci ne mübarek adammış diye bir imza vardı birisinde.[/QUOTE]
Sn Halojenin imzası
Takip sayısı 31925 buralarda dolaşması normal
[QUOTE=teo;65315]Olay trende dondu, planlar degıstı, dolar da trende gırdı...[/QUOTE]
sn Teo; doların 1,6 geçmesi gerekmez mi?Trend değişimi için
[QUOTE=QUEEN;64501]28 kasım 15 aralk düşüş fiboya göre;)[/QUOTE][QUOTE=jelibon;65318]İlk aşamada 8800 üzerinde tuzak olacağını belirtmiştim.
8000-8200 arası yeni alımlar gelecektir.
ancak 7500 den alanlar 23-29 aralık tarihleri arasına kadar beklemeililer.
sevgiler.[/QUOTE]İk ifarklı yorum var ama ortak sonuç çıkartmak gerekirse 15 Aralıka kadar 8000-8200 arasına gelecek denilebilir mi? Bu arada önümüzdeki haftanın tatil olması nedeniyle bizim içerisi mevcut harekti kaçırabilir ya da önceden fiyatlayabilir. Fiboyla sayımları tatilleri hesap ederek mi yapıyorsunuz?
ilk önce 31.900 den aldım 31.700 den de fulledik bakalım ne olcak
benimki çok amatör o yüzden tatil filan hesap edemiyorum şimdilik çok güvenilir bulmuyorum kendimi fikir olarak alınabilir
amatörce derimki 31650 kırılırsa 30800 e kadar gevşer :)